Які є альтернативи Upwork в 2023?

Саме як сервісу пошуку клієнтів, а не платформи. Платформа фактично заробляє на конектах (що, по-моєму, є правильна модель), ну також на маржі допоки фрілансер не переходить на прямий контракт з замовником. Всякі посередники (аля toptal) не розглядаєм, ну хіба що платформа знімає flat monthly rate і не втручається ніяким чином в розробку чи комунікацію з замовником.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Апворку взяв 45 доларів за інтерв’ю на експерт ветид
Навіть інтерв’ю було

Але критерії успіху невідомі

Якась жіночка задавала питання чи були в мене корпоративні клієнти

Клієнтів під що, які послуги?
Хто ваші клієнти, який тип бізнесу, які проєкти, тип співпраці, кількість годин чи ще якісь параметри?

Можу порекомендувати Українську фріланс біржу — PriceWork.org
Сам її використовую, надійна, швидкі виводи, багато послуг та проектів.
Хороший аналог Upwork та Fiverr

«український» проект, де по замовчуванню російська мова інтерфейсу ? тхне недолугою рекламою

Не маю до проекту жодного відношення, просто стало цікаво. Мова по замовченню — українська. Зверху справа на вибір лише українська і англійська. Російську теж знайшов, але треба було «провалитись» у вибір мов.

@Makcuk nporpamicta, у вашому випадку схоже сайт просто пристосувався до мови вашої системи або «вичислив по АйПі» )

Сайт саме аналог Fiverr, а не Upwork — я побачив картки учасників, які згодні на певну роботу, а не біржу замовлень. При чому видно, що сайт недавно відкрився — половина розділів взагалі пусті (дивне рішення виводити в інтерфейс розділи без наповнення), а існуючі картки не мають оцінок і відгуків.

у вашому випадку схоже сайт просто пристосувався до мови вашої системи або «вичислив по АйПі» )

А цікаво як же воно «вичисляє»?
Бо в мене IP «Український», адже я тут, в Україні...
А мова системи (на Android відкривав) — System — languages & input == English.
І в мене теж російською відкрився.

P. S. Proton vpn увімкнув, Netherlands обрав...
Все одно російська.

У меня на украинском открылся по дефолту, хотя IP не украинский, системный язык русский, а язык браузера — английский.

Глянув Chrome — languages.
English.
Ну нема російської на телефоні...
Принципово English.
То ж фіг його знає як воно працює 😎

На самом деле альтернатив особо и нет. Upwork к сожалению умирает. Я не заходил на биржу пол года, пару дней назад решил порыбачить так сказать. 16 connects (2,4$) за подачу заявки — это люто. Обычно, в день я отправлял около 10 заявок. Выходит нужно отлистать 400-500$ кровно — заработанных, плюс отдай 20% бирже и какой-то налог. Просидев на Upworke 15 лет, могу предположить, что бирже писец. Они тупо сейчас обворовывают своих рабов на галере, которая скоро пойдет на дно. А по поводу где искать работу, как художник могу посоветовать один из вариантов искать хлеб насущный в америке. Заходить на сайт Диснея, Миромакс и т п..... почти у всех есть раздел карьера, но без хорошего знания английского, ничего не выйдет.

А зачем в день отправлять 10 заявок? Вы сможете нарисовать 10 иллюстраций в день?

Потому что, выхлоп такой, 1 ответ на мою заявку из 10 в лучшем случае. Ценник у меня довольно высокий, поэтому выловить жирного клиента не так просто.

А разве коннекты не возвращаются, если твой бид не прошел? Я аккаунт не особо использую, но помню, что не использованные коннекты, вроде, переходят на следующий период. Плюс за каждое приглашение на интервью, которое я принял, мне давали 10 коннектов. Я сейчас зашел — 100 коннектов доступно.

. Плюс за каждое приглашение на интервью, которое я принял, мне давали 10 коннектов

Сейчас не дают

Навіть цікаво стало і теж перевірив:
Connects balance: 180 (10 expiring in 30 days)
Здається ці конекти просто так дарують.

Вони просто у вас накопичились за роки неактивності. Потім ви їх спалюєте і бесплатно дається шось чи 10 конектів в місяць чи шо. Це просто смішно

Зараз же єдиний 10% зробили

а зачем кому то искать вам заработок и самим при этом не зарабатывать?

Не зрозумів. Так заробляє ж на конектах зараз нехило так.

А они что ищат мне зароботок? Они просто доска объявлений.

Підписатись на коментарі