Startup ITDUA
Проект призупинено у звязку з проблемою отримання ліцензії за кордоном, а в Україні ще немає законодавчої бази для проведення подібних проектів, Пізніше будуть знайдені більш альтернативні способи довести ідею та реалізувати її, після завершення війни(сам знаходжусь в ЗСУ і не можу вести будь яку діяльність згідно законодавства) та коли буде законодавча база в сфері криптовалют в нашій країні. Легалізацію криптовалют планують вже в 2025 році. Тому чекаємо.
54 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНаразі проект було призупинено.
Набір до команди ITDUA
Я,CEO ITDUA, досвід в сфері розробок на ринку блокчейн з 2010 року.
Написання смарт контрактів для ICO проектів , розробка whitepaper , менеджер PR команд ICO проектів (конфедеційна інформація тому що потім дізнався — це були проекти «СКАМ» ) нажаль на моєму шляху таких проектів було дуже багато.
Це перший проект який засновую особисто , шукаю дуже хорошу команду для підтримки та для подальшої співпраці. До цього часу всіма розробками ITDUA займався особисто. Маю досвід з майже всіма язиками програмування тому легко справляюсь в управлінні розробок різних платформ.
Дуже важко вибрати саме ту людину на котру можливо буде покластись в подальшому, тому з великою відповідальністю взявся для набору співзасновників для свого проекту.
05.09.2023 року я починаю новий набір до своєї команди в тому числі починаючи з своїх заступників. Попередню команду було розформовано.
Ось з таким прийшлося зустрітися на початку нашого проекту. Але це все на мою думку ніяк не зупинить розвиток стартапу ,а навіть дає більше можливостей для пошуку більш досвідчених та відповідальних осіб в команду ITDUA. Тому поки що не можу надати вам достатньої інформації про команду. Потрібно небагато часу для подальшого формування команди.
На вже зібрані кошти з продажу токенів будемо формувати команду з більш як 30 спеціалістів:
-PR спеціалісти, SMM, комюніті менеджери, дизайнери, программісти (зараз є але не на постійній основі) таргетологи , та потрібні люди для реестрації компанії( реєструвати хотів на Кіпрі але все ж таки вирішив зареєструвати в Україні)
На сьогодні продано 10,2% токенів (24548$ ) які виділені для приватної продажі по ціні 0.2$ за токен. Залишилося зібрати на приватній продажі для подальшого 215451$ це забезпечить нам дуже хороший маркетинг,PR, стимул команди працювати та розробку нашого ITDUA chain випуск coin (це нам дасть страховку ,якщо компанія буде просуватися повільно , алгоритм coin уже в розробці на основі eth ,але щоб надати можливість повернення майнингу який зараз дуже просів , це надасть великий спрос на наш coin і цим буде зростати стрімко курс цим ми запезпечим нашим інвесторам мінімальний ризик своїх інвестицій)
Хорошу маркетингову компанію насамперед закордоном що дасть дуже стрімкий розпродаж основних токенів 9200000 токенів ,які будуть розпродані по 1$.
Відкриття головного офісу компанії. Я розумію,що на данному єтапі який є на сьогоднішній день дуже важко привлікати інвесторів через недовіру яку визивали подібні проекти (ICO) але впевнений ,що все вийде та дуже вірю в свою ідею створення насам перед найбільшої компанії для людей з інвалідністю. Буде тяжко знаю.
Дякую за вашу увагу.
06.09.2023 СЕО ITDUA Віталій Сергійович.
Оцініть новий дизайн сайту. Ми працюємо над сайтом компанії, зараз доступна приватна покупка токену. Itdua.com
А где на сайте команда? Ведь с нее же начинается любой проект.
Сайт ще в допрацюванні
Так все розпочинається з команди , і цю сторінку ми допрацюємо скоріше за все сьогодні вночі.
RoadMap скоро також буде на сайті
На сайті itdua.com вже добавлено документ White paper та запущено приватний продаж токену.
Кому цікаво можете ознайомитися. Ми відкриті до партнерства.
Сегрегації — ні, інклюзії — так!
Автор вже написав в коментарях що працюватимуть не лише люди з інвалідністю. Хоча з основного тексту це зрозуміти неможливо.
startup.ua/ua/startups/492770.html
Детальніше
Використовуйте коректну термінологію коли заповнюєте такі штуки. Законодавчо визначено термін «людина з інвалідністю», повірте його визначено не просто так. Терміни «інваліди», «співробітники з обмеженими можливостями», «людина з особливими потребами» і т. п. не є коректними.
Ми це розуміємо,адже правильним терміном є людина з інвалідністю згідно визначеним конвенцією ООН «Про права людей з інвалідністю». Над цим працюємо,дякуємо за вашу пропозицію.
Конвенція ООН то таке ... . Цей термін визначений в законодавстві України.
minjust.gov.ua/...v-lyudina-z-invalidnistyu
Ми виправимо данний термін, дякуємо вам. Це дуже груба помилка з нашого боку.
Тому ми написали саме співробітники з обмеженими можливостями «(інваліди різної категорії)» але ви маєте рацію і потрібно замінити цей термін.
Термінологія змінена ,можете ознайомитися з документом whitepaper на сайті компаії,дякуємо за вашу допомогу стартапу.
1.Инвалидность инвалидности рознь. Речь, как я понимаю, идет про инвалидность физическую, а не ментальную. При чем на месте должны быть руки и глаза. А в идиале и слух (митинги).
При этом человек должен быть умен, способен солвить задачи, писать и дебажить код.
Такие люди в ИТ-мире не являются инвалидами и свою ценность знают. За буханку хлеба работать не будут.
2. Чтобы выжить, вам прийдется работать примерно с 12% маржой. Выше — выдавят с рынка.
Считаем.
10 разработчиков под условные 2,5к зарплаты = это 25к в месяц валового ауткама.
Валовый инкам соответственно 28к.
Прибыль — 3к в месяц.
С облаком ФОП-ов компании работать не будут. Нужно юрлицо. ООО например.
Налог — 20%. Остается 2.4 в месяц.
Это далеко не пассивный доход.Вы будете затрачивать туда время. Значит, вам нужна заработная плата (или ПМ-у, что эквивалентно). Предположим, что это 1.5к в месяц.
Остается 800 дол. нераспределенной прибыли.
И вот инвестор стоит и чешет репу: вложить ли в вас 100к, коих хватит ровно на 4 месяца операционной деятельности, которые возможно окупятся лишь через 125 месяцев (10 лет и 5 месяцев)?
Другое дело, если распиарить идею, спампить токены, распродать их, а потом как в анекдоте «ну не шмогла я, не шмогла» ©
1.Де ви прочитали які саме люди з обмеженими можливостями.
2.Не доцільно робити розрахунки зі своїх міркувань,цим займаються люди яким ми довіряємо
3. Міжнародний ринок
4. Працівники не тільки з обмеженими можливостями
5. Відкриття філіалів,академій , дочекайтеся roadmap та write paper ,а потім робіть такі висновки і не робить розрахунок не відомо звідки взятий.
Что делать и как считать — рассказывайте «своим людям, которым доверяете». А я оцениваю вашу инициативу, о чем вы сами просили, с точки зрения инвестора. Переубедите меня и обоснуйте отличные цифры от тех, которые вижу я из своего опыта.
Щодо інвесторів токени зроблять свою справу! startup.ua/ua/startups/492770.html
Ще до початку основного продажу.
Обычная дискриминация, просто не в ту сторону как обычно бывает, ничего новаторского в этом нет, а проблем не оберешься
Дискримінація в чому ? І що не в ту сторону, будь ласка сформуйте більш детально точку зору.
обычно дискриминируют инвалидов
Потрібно цю проблему вирішувати. Чому людина з інвалідністю не може працювати на таких самих умовах? Коли держава робить один закон який звільняє від налогу на людину з обмеженими можливостями,а другим законом робить так ,що цю людину просто так потом не звільнити ,то компанії не хочуть брати на себе таку відповідальність. Як для нас то не потрібно відноситися до працівників з обмеженими можливостями якось по іншому. Ми проти дискримінації . А ви навпаки пишите дискримінація.
ты описал так что как будто бы в твоем стартапе могут работать ТОЛЬКО инвалиды, если это не так, то дискриминации нет
ты с темной стороны айти? там где нет фопов
Компаниям плевать. Они Хайретдинов ФОП-а, а не сотрудника, никаких социальных обязательств перед ФОП-ом у компаний нет.
Ну т.е. вы им будете платить полную рыночную зарплату?
Людей з 3 групою інвалідності нанімати будете (діабет наприклад)?
Будемо не просто наймати , а людина проходить навчання в компанії після чого проходить співбесіду здає заліки ,після чого приймається на роботу,якщо не здає залік повторне навчання та здача, безкоштовно тільки 2 рази. Для людей які ж не мають інвалідності для них навчання буде платним.
Дуже дивна ініціатива бо код програміста з інвалідністю не має відрізнятися від коду програміста без інвалідності. На грантоїдство схоже, але в даному випадку замість гранту продаж токенів.
Дивна? А людина з інвалідністю самостійно найде кошти для навчання, також щоб постійно була робота кар’єра ,допомога , компанія не буде просто так брати з вулиці людину давати завдання і все. На сам перед це дуже велика проблема в світі , 15 відсотків населення планети це люди з обмеженими можливостями. І тільки 4% мають заробіток,решта живе тільки на соц виплатах та пенсія. Якщо для вас це просто «грантоїдство» то краще забути взагалі,що цей проект існує ( чисто для вас) є проблема і її потрібно вирішувати.
Я якраз і є людина з інвалідністю яка самостійно вивчила PHP та JavaScript (React) по PDF книжках та Stack Overflow. Якщо є зацікавленя то все можна вивчити, а якщо бажання нема то куси не допоможуть. Після курсів незацікавлена людина повернеться до ігор та серіалів.
Ви молодець,що змогли самостійно навчитися та працювати ,але надайте відповідь собі на запитання, навіщо дійсно хороші спеціалісти в сфері IT ідуть працювати саме в компанію, можливо було б працювати на freelance сидячи вдома.
Через спеціалізацію. Мені довелося створювати «свою команду» з частковою зайнятістю інших бо я не можу робити дизайн, не можу робити контекстну рекламу і т. п. Точніше не «не можу» а це не моя спеціалізація. До того ж через свій сайт та контекстну рекламу простіше знаходити клієнтів. На фрілансі я можу місяць робити ставки кожен день і мене ніхто не обере виконавцем.
Це все не має відношення до бажання навчатися у людей з інвалідністю. У когось воно є, у когось нема, точно так само як і у людей без інвалідності. Окремі «загончики» (курси, компанії ... ) людей з інвалідністю це принципово хибна ідея.
На данному этапі також збирається команда з більш як 30 спеціалістів в різних напрямках.На міжнародні платформи потрібно з чимось йти і ми це прекрасно розуміємо.
Идея не нова. Еще в 2008 такой инвестор попытался сделать IT-компанию для лиц с ограничением мобильности. Все было официально — с договорами, поставкой техники на дом, книжками по обучению, etc.
Проэкт провалился с великолепным эффектом, инвестор поел г.. горшок соли и познал жизнь.
Причины прилюдно писать не стану, интересно — расскажу лично.
Це просто взяти гроші зареєструвати компанію дати техніку на дом та книжки))) не здивований що провалилося все.
Щось не зрозумілі ваші смішки. Шановний, вам потрібно вирішити купу делікатних питань, які зазвичай вирішують психологи. Подумайте, як ви будете звільняти інваліда, або як ви його будете мікроменеджети щоб проект хоч якось рухався. В усьому світі таких людей інтегрують з пропорцій 9 звичайних працівників, один з обмеженими можливостями. А ви зібрались збирати команди на 100% комплектовані з людей з особливими потребами. Замість вирішення дійсно важливих та делікатних питань, понаписували якусь маячню з шіткоінами.
Де було вказано на 100%?
Ніде, бо 80% статті чомусь про шіткоіни.
Допишіть другу частину статті де розкриті питання нарешті по темі.
В статті описано коротко і про головне, а більш детально вже чекайте write paper, roadmap ,сайт ,та FAQ. Дякую за розмову,я вам особисто дам знати коли ці вці документи та сайт буде готовий.
Ну Ок. Почекаємо.
По друге де була написана маячня ,по третє ознайомтеся спочатку ,що є ido ,та що таке токен! Потім коментарі обосновані. Якщо ми взялися за цю ідею і її розвиваємо ,то напевно ці питання вже давно було розглянуто,ще до ваших коментарів. Мій коментар зі смішкою про те ,що ви сказали як хтось хотів створити компанію — це і близько не той проект який ви думаєте. Компанія з технологією блокчейну набагато відрізняється від звичайної.
Хто ми ? Хто розглянув ? Де розглянув ?
Що вирішили ? Чому цього теж нема в статті, а читаємо потік свідомості якогось криптотрейдера.
Write paper і пишеться для цього ,щоб більш розкрито суть проекту була, яка проблема є та яке рішення цьому буде. Очікуйте будь ласка документу .
Дякую за увагу.
Для початку ви наврядчі зберете хоч щось адекватне на IDO
Спробуйте піти в акселератори та отримати гранти. Зараз є дуже багато тих хто допомогає, а якщо компанія Українська і ще несе якесь соціальне value то це джекпот.
Правда для участі в зарубіжних акселераторах must have бути виїздним.
Дякую за ваш коментар, ми все ж таки будемо проводити IDO з випуском токенів. Щодо акселераторів для стартапу ми вже зареєстровані але відбудеться через 3 місяці до цього часу ми вже хочемо мати добру соціальну підтримку. IDO всеодно буде 🙂
Яке велью провайдить даний проект?
Більш детально пишіть ,відповім на всі запитання. Скоро буде готовий сайт roadmap та write paper.❤️
Пане Віталій як з Вами краще сконтактувати ?
Доброго вечора.
Пошта — [email protected]
Телеграм-@CEOitdua
Linkedin — www.linkedin.com/...n/виталий-щибря-566a28282
Вам вдалося зв’язатися?