Що таке ТЕРЕВЕНІ, і чому їх варто дивитись

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Всім привіт, з вами Сергій Бабіч та мій ютуб-канал про Дивовижний світ веброзробки!

Коли я тільки розпочинав займатись відео, я планував робити ліше короткі відео-туторіали, але так склалося, що фокус змістився на прямі етери, окресливши два головних на даний час формати: співбесіди наживо та теревені.

От про останні й хочу трошечки розповісти. Це такий собі розмовний формат, на який я запрошую різних цікавих людей із галузі ІТ, необовʼязково розробників, та на якому ми теревенимо про те й про се, від суто професійних тем до хобі та поглядів на життя в загальному.

Від початку відбулося уже вісім етерів, на яких у мене вже побували:

1. Нікіта Галкін. Не думаю, що потрібно представляти Нікіту, але у двох словах — він один з найвідоміших NodeJS інженерів України, чудовий спікер та надзвичайно приємна людина. З ним ми поговорили про шлях розробника, конференції, настільні ігри та багато чого іншого.
  2. Віталій Рубан. Менеджер з розвитку компетенцій в компанії Itera, а також засновник того самого курсу React для початківців. Потеревенили про конференції та спікерів, про курси, про fpv-дрони, про порнхаб та відповідали на питання глядачів.
  3. Віктор Турський. Senior Software Engineer в Google, та спікер багатьох конференцій. З Віктором поспілкувались про той таки Google, як туди потрапити, що потрібно там робити, чому український синйор запросто може бути там джуном, також потеревенили про хобі та ретро-ігри.
  4. Олекса Мащиць. QA Evangelist, засновник The Matrix Space. Говорили про освіту, про сучасні українські курси, про роль штучного інтелекту в нашому житті та багато чого іншого.
  5. Ілля Климов. Так-так, той самий Ілля — Senior розробник в GitLab, автор каналу Javascript Січ та власник жовтого Лотуса. Спілкувалися про книжки, про роботу в GitLab, по джунів, мідлів та синйорів, волонтерство, жовтий Lotus, та інші теми, відповідаючи на питання глядачів.
  6. Сергій Немчинський. Засновник FoxmindEd, програміст на багатьох мовах, спікер багатьох конференцій та автор власного ютуб-каналу. Українською поспілкувалися про сучасну ІТ-освіту, про програмування, про розвиток, про Dungeons&Dragons та багато чого іншого.
  7. Володимир Агафонкін. Автор LeafletJS, засновник та постійний учасник гурту «Обійми Дощу», тато двох чудових доньок, а коли ніхто не бачить — ще й завзятий пекар. Власне про усе це ми й поспілкувалися під час етеру у надзвичайно затишній атмосфері.
  8. Роман Савіцький. Lead усього, чого тільки можна в компанії Infopulse, лідер та засновник спільноти BeerJS Zhytomyr. Поговорили про його обовʼязки в компанії, його викладання в ЖДТУ, про студентів та загальний стан освіти. Зачепили питання спільнот, офлайн-подій, потеревенили про печери та хобі.

А цієї суботи у мене в гостях буде Євген Андріканич, той самий фрілансер по життю, автор однойменного ютуб-каналу, на якому він розміщує безкоштовні курси з веброзробки. Тож запрошую вас цієї суботи, 22 липня до мого ютуб-каналу «Сергій Бабіч та Дивовижний світ веброзробки» о 16:00 годині приєднатися до спільного перегляду етеру. А ще дуже раджу долучитися саме до прямого етеру, адже так ви зможете особисто долучитися до розмови, поставивши свої питання, та активно спілкуючись в чаті.

📺 Євген Андріканич | Теревені  9

Дякую всім за увагу та до зустрічі на етері!

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі