Vodafone Gigabit Net. Відгуки

Надзвонює оператор і програє записане повідомлення з рекламою послуги. Обіцяють 1 Гбіт, оптику, роботу при перебоях електрохарчування. На сайті загальна інформація і навіть немає карти покриття, в які будинки можуть завести, в які ні.

Хтось зв’язувався з ними чи навіть може під’єднався? Як працює? Як ведуть? Ведуть проводом чи це «по вишкам»?

Зараз в будинку немає провайдера, який працював при вимкненні ел.енергії. А взимку можуть повернути графіки відключень.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

123 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Перейшов з ланету. Гарна швидкість, доступна ціна, поки все подобається.

Місяць працює без проблем. Перевіряв без світла, все було добре. Перейшов з іншого провайдера, бо підняли ціну, тут на данний момент ціна влаштовує. Дякую водафону. Кому ще потрібно, маю промокод 8279735. Після підключення, ввівши в кабінеті код отримаєте +2 місяці безкоштовно.

вирішив апнути, бо ніхто твій промокод не активував? тут одні сироїди помідори)

Пользуюсь периодически с 27.08.2024 и постоянно с 01.10.2024. Заметил один сбой но на всю ночь на 1 октября, вероятно слетел биллинг. Предыдущий интернет поставлен на паузу, так что, если что. Но пока доволен. Кому надо промокод 8277159 , ловите и не пинайте.

Інтернетом незадоволений, буду відмовлятись

Підключив інтернет через водафон, користуюсь перший тиждень, незадоволений, у години з 18:00 до 23:00 інтернет видає від 1 м/с до 35 м/с, а інколи зовсім пропадає, буду відмовлятись.

Місяць працює без проблем. Перевіряв без світла, все було добре. Перейшов з іншого провайдера, бо підняли ціну, тут на данний момент ціна влаштовує. Дякую водафону. Кому ще потрібно, маю промокод 8279735. Після підключення, ввівши в кабінеті код отримаєте +2 місяці безкоштовно.

Користувався два тижні. Враження негативні. Тричі протягом чотирьох днів звертався до техпідтримки але служба бездіяла. Інет так і не зробили за 4 дні. Вигнав їх і пішов до іншого провайдера який був у будинку. Якщо все буде гуд потім напишу до якого.

Вирішив перескочити на оптику. Користувався два тижні водафоном з них інтернет був максимум тиждень. На звернення через особистий кабінет відповідають стандартними формуваннями а за добу надсилаюсть смс що заявка виконана проте це не відповідає дійсності. Я продовжував заявку ТРИЧІ , питання так і не вирішилось Відмовився від їхніх послуг.

Без світла працює, швидкість огонь ,промокод на два місяці.8280406

Користуюсь вже місяць, все добре, при відключеннях світла інтернет працює. Промокод для 2-х місяців безкоштовного інтернету 8223735

Промокод для 2х місяців безкоштовного інтернету 8153329

2 серпня залишили заявку на підключення, нам сказали, що чекати 21 день, сьогодні вже 12 вересня і нам досі не підключили інтернет, за останній тиждень кілька разів телефонувати на гарячу лінію і нам постійно кажуть, що вже скоро...Підключення ще не було, але розчарування величезне...

Ужасно!!! 3 суток нет интернета , бестолковые специалисты не могут ни как со мной связаться один раз позвонили я не успел ответить набираю по номеру он не отвечает т.к это исходящая линия. Перезвонил на гарячую линию они подали опять заявку которая будет рассматриватся СУТКИ! ДОЛБОЕБЫ СУКА СДЕЛАЙТЕ МНЕ НАХУЙ ИНТЕРНЕТ ЗА КОТОРЫЙ Я СУКА ПЛАЧУ ДЕНЬГИ!!!!

Подключили спустя неделю после заявки, уже как месяц всё отлично работает.
Промокод для подключения 8250049

З моменту оформлення заявки, підключили через 2 тижні, зробили все швидко та якісно! Без світла 5 годин ( більше не відключали) все працює. Підключення і допобладняння — безкоштовно.
Промокод 8255953 для 2-х місяців безкоштовного користування!

Користуюсь місяць. Проблем не має. Швидкість по шнурку 900 мб. При відключеннях працює 4 глодини точно, більше не перевіряв.
Якщо комусь потрібен промокод для безкоштовних 2-х місяців інтернету: 8199773.

Якби не останнє речення можна було б сприймати цей відгук серйозно

Місяць працює без нарікань. Без світла теж чудово працює,9 годин перевірив потім світло дали (ланет до цього витримував лише 5). По швидкості користуюсь лише через віфі тому максимум отримував 420. Але, тьху-тьху, поки жодного разу нічого не висло, не пропадало. Якщо так і далі піде, то це чудова заміна ланету де ще й ціну підняли.
Кому ще потрібно, маю промокод 8244785.
Після підключення, ввівши в кабінеті код отримаєте +2 місяці безкоштовно

После 2 месяцев ожидания подлючения Vodafone internet они сказали, что я должен предоставить ключи от подвала, которые просто так мне не выдаст жек, или платный вызов электрика за мой счёт. Спасибо за «европейское» качество водафон.

не-до-чекав-ся... без чотирьох днів ТРИ місяці... терпець увірвався... мабуть і обслуговування буде таким... нашо мені за мої ж гроші таке «щастя»? додзвонитись не можна, три рази все ж таки дозванювався три разі обіцяли-називали різні дати, кожен наступний не знав про попередні дзвінки... по друге — це не водафон, тому що самі оператори коли двониш по 111 говорять що ми не маємо до цього відношення, зараз зʼєднаю з тим хто займається цим інтернетом, у магазинах водафон теж кажуть що не мають до цього інтернету відношення!... це вега прикривається водафоном (є підозра що це може бути колишній фарлеп) а працівники ті шо були раніше, або в них GPS зламався що не в змозі були знайти мене три місяці... якщо їм не потрібні мої гроші — мені не потрібен їх інтернет, тим паче що вони обіцяють 72 години інтернету без електрики, а в мене він є завжди (доки мобільний оператор не «сяде») !

... ще про оптоволоконний інтернет: працюючи колись у спецзвʼязку дізнався про оптичний кабель — не можна гнути під прямим кутом — мутніє оптоволоконна жила і вся швидкість падає або зовсім зникає, якщо вдарити по кабелю — мутніє оптоволоконна жила.... раніше ремонт кабелю робився зварюванням оптоволоконної жилки — дуже дороговарта робота й кропітка... зараз чув що придумали якісь кліпси для зʼєднання... ну їх треба ховати від атмосферних умов — муфта теж не дешева... Ефірний інтернет ніхто не виріже, ніяк не пошкодить фізично...

Підключився рік тому до Vega, він же Vodafone. Швидкість 920-950 Мбіт.
Будеш підключатись — 2 місяці безкоштовно по промокоду 7871895

В підтримку не звертався, тому нема що сказати.
В квартиру затягнули оптіку. Обіцяли 72 години без електрики. Всі блекаути відпрацював на відмінно, на щастя не довелося перевірити можливості по повній.

920-950 Мбіт

щастить же людям, у мене по вайфаю 150-200 видає

По Wifi у мене десь 400-600 це залежить від смартфона та роутера. Але по кабелю практично Гігагабіт, все як і обіцяли.

увімкнуть «електрохрчування» то ще раз переміряю, може відсутність світла якось впливає на швидкість

Vodafone Gigabit Net обіцяє високу швидкість і надійність, але є сумніви щодо реальної роботи при відключеннях електроенергії. Підключення йде по оптиці, проте важливо уточнити наявність покриття у вашому будинку.

Промокод для нових абонентів
8211906
Дає 2 місяці безкоштовного інтернету

Киев. У меня в доме есть 3 подключения. Работает, никто не жалуется)

Не можуть підключити вже більше двох місяців. Не провайдер, а галімі обіцяльщікі

VODAFONE/VEGA
Швидкість 920-950 Мбіт
Два місяці ІНТЕРНЕТ безкоштовно
Промокод 7871895
Детально: bit.ly/2monthforfree

пройшло півтора місяця — НЕ ДІЖДАВСЯ!!! вони мовчать... мабуть їм не потрібні мої гроші... ну й прапор їм у руки...

1.08 підключили 4.08 вже не працює дуже класно.
Мабуть бескоштовний місяць докористуємся та вернемося на старий провайдер.

Подал заявку через 2 дня уже подключили, возможно повезло с тем что было много заявок с моего дома, мастера сказали 1.5 к заявок в очереди, работаеть без света отлично, скороть тоже хорошая, прислали промокод для новых пользователей который дает +2 месяца Бесплатно, вводить в личном кабинете в течении 14 дней после подключения ПРОМОКОД: 8175293 возможно подойдет и для Vega

Підключили за тиждень, працює добре. Дізнався про акцію ділись gigabit, знайшов в гуглі цей форум і ваш коментар. Дякую, використав промокод успішно. Нарахувало 2 місяці додатково, надіюсь і вам також.

Швидкість не відповідає дійсності, додзвонитися до служби підтримки нереально, пропав Інтернет на добу вони вирішують ваша заявка відправлена почекайте ще для вирішення питання от вся їхня відповідь жахливий не рекомендую їх

Komodo Dragon. Чекаю вже місяць... спершу після дзвінка сказали що приїдуть на третій день... попередньо не повідомляли що приїдуть, якраз в той день я не зміг бути вдома про це на передодні подзвонив повідомив і попрохав перенести день підключення — згодилися перенести і повідомити бригаду монтерів... наступного дня десь біля десятої ранку дзвонять — ми до вас вже їдемо (!) ... їх ніхто не попередив... протягом місяця багато раз намагався додзвонитися, рази чотири вдалося... перший раз сказали що протягом двох тижнів підключать... другий раз назвали 18 число — не було... третій раз сказали що черга на 9 днів — чекайте... а чи варто чекати? може вони так і обслуговують? Є мобільний інтернет (безлімітний) , при зникненні струму теж працює досить пристойно, правда швидкість при трафіку 40Гб далі до 1 ... зате ніяких кабелів-ліній, ніякого чекання зʼєднання з оператором по 40 хвилин... може це й краще?

Безлимитный лимит. Перешел на этот интернет меньше месяца назад и отключаюсь. По технической части претензий нет, все летает, работает без электричества. Но — в месяц дается 10 Тб! Торренты съели эти 10 Тб за 9 дней. Можно дополнительно заказывать трафик, но это бред. В чем смысл лимита на гигабите? Для того и заказывают такой интернет чтобы использовать скоростные преимущества. И не ясно почему водафон если по факту это вега. Короче — техническая сторона — все отлично, летает. Но вот эти лимиты (про которые кстати при подключении никто ни слова не сказал) вообще не к месту.

Ну те кто онлайн читал внимательно сайт лендинга по гигабитному интернету — там есть внизу мелким шрифтом про 10 ГБ лимита трафика. Ну и нестандартно, да.
Обычные провайдеры — настоящий безлимит дают)

Підскажіть, яка реальна швидкість після того як закінчитися цих 10ТБ ? У них написано 256 а цікавить в реальності)

не знаю как у других, в Днепре на Малиновского, за 3 месяца пользования интернет 1 гб. все идеально, скорость в районе 930-980 мб по кабелю, при отключении света 7 часов держит их система стабильно интернет
из минусов — хрен дозвонишься но можно без проблем связаться в онлайн чате
подключали кстати Водафон, за месяц 250 грн (по акции было 2 месяца бесплатно)
очень доволен и рекомендую

Підкажіть пліз, що таке онлайн чат? Бо по гарячій лінії не можу дозвонитися. Питання по оплаті.. Завчасно дякую

В Особистому кабінеті є він

Дякую за відповідь! Але у мене в особистому немає такого чату чомусь((

Подключили интернет на три месяца бескоштовно, оказалось после первого месяцк начинается игра «приведи друга» и тогда дадут еще два месяца безкоштовно.
Но это еще не всё!
Привезли два проводка ДИСИ ща 398 грн, а везде они стоят 190 грн.
Техник, который подключал интернет Карелов Д.В. (дубина) — не написал расчетный счет в квитанции, чтобы оплатить за эти горе-проводки, и в результате деньги легли на счёт компании, а не на мой р/с.1317326 Квитанцию можно было оплатить в течении трех дней, Я оплатил через сутки, но интернет, менее через сутки выключили. Ни интернета, ни денег, ни удовольствия от активного оптоволоконного интернета не испытали. Заберите свои супер золотые проводки, верните деньги, Я подключу Triolan и будет нам счастье!!!

Маришка

Я оплатил через сутки

В чем смысл делать отзывы под фейковыми именами ?
По поводу цен на DC проводки — в Китае они вообще по 50 грн )

Триолан не ставит безперебои так мало того 120 грн за тв + 275 за интернет который без света не работает.

Тільки якщо підведена саме оптика для цього. Інакше «колись дійдимо, передзвоніть місяця через 3»

А нам тріолан все швидко підключив

Звертайтеся за підключенням одразу до Вега телеком. нащо вам той посередник від гімнофону?

Так вега належить водафону, хто чий посередник?)

27.06 — оставил заявку на подключение у Vega, сказали до недели. Позже обратился — 03/04 сделаем. Вчера обращаюсь с уточнением когда же — 21-30 дней с ТЕКУЩЕГО дня, сорри, большой наплыв. Просто выпал. Оставил заявку через Vodafone, сказали 7-9 дней. Посмотрим. Не важно какая компания подключит, владелец или дочерняя. Подключить бы просто...

Вега фуфло гонит второй месяц пользуюсь 1 гиг бит интернет выше ста мегабит скорость никогда не поднималась а сейчас отрубился вайфай на ноуте и пока я своими кривыми руками пытался подключить а также при помощи оператора Веги по телефону перезапустить аппаратуру слетело всё вообще нахрен и теперь я только за вызов техника должен 150 гр а сколько он мне звлупит за работу одному богу известно разводняк голимый

ну не знаю, в мене швидкість по вайфаю завжди у межах 200 мбіт.
ще було, що після відключення світла перестала працювати онушка (жпон), то на наступний день безплатно змінили на нову за 10 хв
поки немає на що скаржитись

Обманювати людей дуже негарно, всім знайомим буду радити переходити на другого оператора, я вам зробив запит повернути кошти для активації пакета на 28 днів, а ви поки розглядали запит зняли всі 170грн., хамське відношення до своїх клієнтів.

Приходять смс від Водафона:

Шановний клієнте, ми продовжуємо працювати над вашим запитом 1-715872270107. Після успішного вирішення Ви отримаєте SMS. Ваш Vodafone.

Тиждень розглядали запит, зняли 170 грн.
Поповнив номер на 170грн., для активації на 28 днів, пакет супер турбо за 165 грн на 28 днів.
Коли поповнив дотримувався всіх процедур:
1. Виключення мобільних даних.
2. Коли кошти зарахувалися 170 грн. на рахунок, набрав комбінацію*101*444# та очікував смс для підтвердження яке не надходило та перезавантажував телефон для активації багато разів, наберав оператора цілий день на що постійно говорили очікуйте з’єднання так і не з’єднували.
Дозвонився до оператора на наступний день, коли з рахунку зняли кошти за користування по добову оплату в день без активації пакета на 28 днів, без підставно так як я не включав мобільні дані та не звонив з телефона, надав запит для повернення коштів для активації пакета на 28 днів.
3. Очікував що зрозуміють та повернуть кошти на рахунок для активації на 28 днів, на що мені оператор через 6-7 днів після моїх неодноразових дзвінків відповів, що я використовував за цей період підключення до домашнього інтернету вайфай тому Водафон зняв 170грн.
Яке відношення має Водафон до мого домашнього інтернету ???
Це неповага до своїх абонентів, з кожного по 170грн., × на 1000000=???

Хай власники компанії дбають про своїх абонентів

Зробив запит на підключення інтернету! Пройшло два тижні, ні слуху, ні духу, оператор годує обіцянками, йде вже третій тиждень! Обслуговування жахливе!

чекав без чотирьох днів три місяці — плюнув...

у меня скорость 1000 мегабайтов только на 15 минут и только после того когда я оставлю плохой отзыв на спидтесте :D они по логам чекают что я вбиваю в браузере и если там есть спидтест то накручивают интернет до 1000
но если етого не делать интернет максимум 50 мб

Швидкість загалом окей, хлопці з техпідтримки мені траплялися чудові. Але бюракратична частина це повне лайно. Я переїхав на іншу квартиру і підключив туди Водафон. У моєму особистому кабінеті з’явився ще один рахунок. Попередній рахунок 1280303 відключив. Заявку обробили, все окей, але він навіщось все ще відображається в моєму особистому кабінеті і його можна поповнити. Питання, навіщо? 1го числа відключили інтернет за несплату, я зайшов на сайт водофон хоум, щоб поповнити, відкрився мій особистий кабінет і я поповнив рахунок, який вже був деактивований. В потворній мобільній версії сайту не видно, що у тебе кілька рахунків, і тому коли я поповнював, то думав, що поповнюю свій поточний інтернет, тому що той я відключив, і я й гадки не мав, що він навіщось все ще відображається, і до того ж його ще можна поповнити, хоча його вже вимкнули, і його вибрали за замовчуванням. Це якийсь сюр. Після цього я зв’язався з оператором, щоб перенести гроші з 1280303 на 1296149, це обидва мої рахунки і вони обидва відображаються в моєму особистому кабінеті. Мені сказали що треба заповнити якусь заявку і відправити їм фото. Чому не можна зробити онлайн форму, я не розумію. У заяві мені треба вказати номер паспорта та ІПН, навіщо ІПН, якщо я переказую гроші з одного свого рахунку на інший? Так і ще їм треба відправити копію паспорта та ІПН. Може вже відразу генеральну довіреність написати на майно? Навіщо вам копії паспорта та ІПН щоб перенести гроші з одного мого рахунку на інший? Я не можу підібрати слів про якість сервісу. Навіть ось, наприклад я щось купую і мені не підходить товар, я ніколи не надсилав скан копію документів, максимум це я заповнював заяву якусь, а мінімум це я дзвонив і гроші поверталися на той самий рахунок, з якого прийшли. Максимально не рекомендую цю шарагу.

В Київі неможливо просто підключитися. Начебто така організація , а бюрократичний рівень просто зашкалює. Враження, наче вони заявку передають голубами, майстри телефонують зі стаціонарних телефонів, на які неможливо потім передзвонити, не взяв трубку- на день підключення відкладається

больше полугода на водафоне.
Про скорость гигабит — можно забыть как явление
Но стабильные 350-700 да.

Ужаснее провайдера еще не видела! Заявленой скорости нет, интернет постоянно обрывается, оператору не дозвонится, если получилось связаться в чате, то ответ один-ждите решения вопроса в течении 24 часов. После жалобы на скорость она пару дней 700-750, потом снова 400-450, и так по кругу. Заявку не обрабатывают, а просто присылают смс- заявка закрыта. Категорически не рекомендую! Месяц разочарований с первого дня подключения

Харків. Нормальний інет, ну швидкість десь 700-750 через роутер, і як на мене це шикарно. Без світла працював майже 12 годин (можливо працював би й ща та дали світло). У техпідтримку не зверталась, бо все працює добре.

Так ти Олександр, чи Олександра?)))

Так підключає Вега, але ще і трафік лімітований 10 терабайт, це мені на одну добу, Безліміту немає

шо ж ти таке качаєш-відправляєш шо тобі це тільки на одну добу? в мене є «флешка» на 2 Тб. там стільки всякого зберігається що аж... . а тобі 10 мало...

Шнтернет 1 гіг, так і є але трафік обмежений ---10 терабайт, це ні про що

Інтернет не гіг, а гів(нет), не раджу, 5 днів працює норм, 2-3 дні швидкість від 2 мбіт до 11(

ще трохи і мого терпіння не стане

Вчора з 9ранку намагалася зв’язатися з гор.лінією і завжди очікувала більше 30хв.потім не вистачило терпіння.
Другий.. Чому Ви піднімається тариф,мене НІЯК не інформуючи????
Третій жах...
Поповнюючи все є таки свій номер,ще довгий час в мене не було ні зв’язку ні інтернету
Підїхала до точки водафон,Вам працівник,каже попрвніть рахунок.Уажу,що поповнила,а вона мені:"ні,поповніиь".І взагалі я нічого не знаю,так як недавно працюю.На кой фіг таких працівників садити?!
Ввечері інтернет майже не працює
Наскільки була задоволенна водафоно,і зараз взагалі нікому не бажаю бути Вашим абонентом.Хоча багато хто з моїх ним являється.
Жахливе ставлення!!!!!!

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Включив вже три адреси — задоволений ! Швидкість літає ! Заблоковані сайти ( HDrezka і решта ) я перевірив всі згідно чинного законодавства і розпорядження НЦУ. Так їм ще є над чим працювати в обслуговуванні, але бачу зміни за рік !

ужасно все, две недели звоню, чтоб подключили. одни обещания, толку ноль. плюнул на них, к другому подключился првайдеру

Пользуюсь второй месяц полная хирня мастер показал на своем ноуте что скорость почти гигабит когда ушел решил проверить на своем ноуте 300 максимум вообще 150- 200 мегабит в общем до конца месяца и буду менять провайдера

Можливо, діло в тому, що пропускна здатність твого роутера чи компʼютера якраз максимум 200 Мб?

Водафон інтернет просто ЖАХ !!! Сайти не завантажуються. З телебаченням постійно виникають помилки. В додатку ТВ написано: Ой, помилка з інтернетом. У мене виникали такі помилки колись з провайдером ІРNET.
Дуже привабило Оптоволокно.
Добре, що я залишила свій попередній інтернет.

Якщо так файно презентуєте свої послуги то беріть на роботу спеціалістів у яких руки ростуть не із ж@пи. 05.02.24 виконувалось підключення Vega-Vodafone Gigabit Net на Г.Ващенка (Київ-Осокорким), не мені а сусідам. Був відсутній вдома,прийшов вже ввечері і... Рукож@пство скрізь!
В процесі дій, було погнуто захист високовольтного каналу в розподільчому щитку, бо лінь було відкрутити два гвинти. Чомусь інтернет кабелі завели в високовольтний (220-380в) канал, що вже створює небезпеку, хоча канал для низькоточки поряд. Зігнули і не закріпили металеву бляху яка закриває шахтний отвір зверху. На побілених стінах залишили кучу брудних плям, а все що падало і сипалась штукатурка на підлогу так там і залишилось. Інтернет кабель прямо з шахти виведений на стіну, прокинутий просто зверху над дверима моєї квартири і взагалі не закріплений по всій довжині 4 м. Дивно що завадило завести його в наявні короби для проводів, або прокласти свій короб-канал, а не ломати наявні короби і пробувати точково запихнути кабель в виколупану викруткою між стіною і коробом щилину. Двері моєї квартири після таких дій теж вся залишена в бруді і плямах від побілки.
Рукож@п (Сергій 068 728 7746) який це наробив на дзвінки не відповідає.
Звернення по [email protected] ніякої відповіді. В Vodafone в підтримку залишив скаргу, але за три дні ніяких дій.

Якщо так файно презентуєте свої послуги то беріть на роботу спеціалістів у яких руки ростуть не із ж@пи. 05.02.24 виконувалось підключення Vega-Vodafone Gigabit Net на Г.Ващенка (Київ-Осокорким), не мені а сусідам. Був відсутній вдома,прийшов вже ввечері і... Рукож@пство скрізь!
В процесі дій, було погнуто захист високовольтного каналу в розподільчому щитку, бо лінь було відкрутити два гвинти. Чомусь інтернет кабелі завели в високовольтний (220-380в) канал, що вже створює небезпеку, хоча канал для низькоточки поряд. Зігнули і не закріпили металеву бляху яка закриває шахтний отвір зверху. На побілених стінах залишили кучу брудних плям, а все що падало і сипалась штукатурка на підлогу так там і залишилось. Інтернет кабель прямо з шахти виведений на стіну, прокинутий просто зверху над дверима моєї квартири і взагалі не закріплений по всій довжині 4 м. Дивно що завадило завести його в наявні короби для проводів, або прокласти свій короб-канал, а не ломати наявні короби і пробувати точково запихнути кабель в виколупану викруткою між стіною і коробом щилину. Двері моєї квартири після таких дій теж вся залишена в бруді і плямах від побілки.
Рукож@п (Сергій 068 728 7746) який це наробив на дзвінки не відповідає.
Звернення по [email protected] ніякої відповіді. В Vodafone в підтримку залишив скаргу, але за три дні ніяких дій., uaotzyv.com/...​iv/gigabit-by-vega-312857

Перешёл с Tenet на Vodafone. Пользуюсь две недели, может чуть больше, пока доволен. Каждый раз когда проходил Speedtest, выдавало 860-890Mbit прием, 840-880 передача, в среднем (у меня ещё родители смотрят Megogo по телеку и по смартфону и сидят в интернете, на момент теста, я их не отключал). Цена: 125 грн. в мес. за первые пол года , потом 250. Подключение бесплатное (единственное заплатил за конвертор 600 грн., потому что, я захотел купить, но как мне объяснили монтажники-линейщики, конвертор даётся бесплатно, вы за него платите в том случае, если он сломан по вашей вене, иначе за счет компании). В Tenet я платил 600 грн. в месяц (это гигабит + выделенный айпи). Прием в Tenet у меня доходил до 1000 Mbit, передача 250 Mbit. Честно, сильной разницы в каждодневном использовании я не заметил, для работы все отлично со всех сторон. Закачка в Steam стоит на 100MB и мне этого хватает с головой. Я перешёл на Vodafone т.к. дешевле, не хуже, а отдача в разы больше. Тех поддержкой я пользовался и там и там и все ок. Всегда помогали. Но в Tenet дорого, т.к. я думал заплатить за год и это в два раза дороже чем в Vodafone. Пока что Vodafone я доволен. Это мое субъективное мнение, я ни на что не претендую.

Вітаю, підкажіть, куди ви звертаєтеся за техпідтримкою?

в особистому кабінеті можна залишити заявку або там є чат з оператором

електрохарчування ? А Ви достатньо годуєте свій інтернет щоб він не вимикався з голоду?

Буквально упора малий напоїв його соком. Апельсиновий йому не сподобався — мабуть алергія на цитрусові.

12.12.23 підключив інтернет цього провайдера. 16.12.23 (субота) інтернет пропав . Представник технічної служби сказав , що вихідний і майстри будуть в понеділок. 3 дні без інтернету з шести . Це така стабільність ? Дуже неприємно .

Vodafone Gigabit Net — это просто наименование продукта, который предоставляется на базе инфраструктуры Vega (Vodafone в своё время купил Vega).
Нюанс по подключению и последующей поддержке: ни в коем случае не обращайтесь ни по телефонам Vodafone, ни через их сайт, заказывайте подключение исключительно через ресурсы Vega.
gigabit.vega.ua (там же есть карта покрытия и вся необходимая информация).
Дело в том, что в их fulfillment & support Vodafone там лишнее звено, которое даже несколько мешает процессам: конечная коммуникация, биллинг и саппорт всёравно будет с Vega. Подключать вас приедет специалист от Vega, кабинет самообслуживания также будет веговский, счета будут приходить также от них, и т.д.
При заказе подключения через контакт-центр Vodafone мне пришлось обращаться раз 7-8, в итоге в течении месяца так и не подключили, причём каждое обращение в контакт-центр происходило как в первый раз, каждый раз обещали разобраться и прислать специалиста для подключения...
В итоге мне надоел этот День сурка и я оставил заявку через сайт Vega: подключили в течении 2 дней. По отзывам знакомых кто подключался ничего за полгода не поменялось: Vodafone пытается как-то сбоку пристроиться к устоявшимся в Vega бизнес-процессам, но в итоге только мешает, слияние двух компаний по сути ещё так и не произошло.

Хороший честный гигабит по оптике прямо в квартиру за вменяемые деньги, за полгода не было никаких проблем вообще, скоростью и качеством более чем доволен, было и есть с чем сравнить.
ONU при подключении они предоставляют сами. При отказе от услуги устройство не нужно лично сдавать в их сервисный центр как у многих других провайдеров, а можно просто вернуть Новой почтой.

А Киев стар,который пользуется Рашей БИЛАЙН,не путю поддержует.?

Домашний интернет от Vodafon и техподдержка — Жопа!
Не ведитесь на обещания 1 Гб. Реальная скорость — до 100 Мб.

Сьогодні подзвонив оператор теж з водафону, запропонували, може якось на краще все стало чи ні, місто Одеса, хто підключив підкажіть

На 5 герцах по WI Fi около 300 mb роутер ASUS RT-AX 1800 с поддержкой wifi6

Не працює, постійно дзвоню в тех підтримку, а там не альо(((

Користуюсь цим гівном майже рік. Зараз він стоїть у мене — як резервний. Тех. підтримка не працює. По швидкості нормальний, але стабільність — ніяка. Не рекомендую.

Это бывшая Vega, которую недоменеджерки Ахметова превратили из Оптимы+Алькар в лютую помойку, прогадив все и в конце концов продали за копейки несколько лет назад Vodafonу
Настоятельно не рекомендую с ними связываться — сохраните нервы и время

Да неужели, а чего тогда вега отдельно подключает? а водафон отдельно?

розгорнути...Операторы в водафон очень грубы.
Перерасчёт не делается.
Тем , кто думает подключения к ним не особо рекомендую ибо вы без тех.поддержки почти всегда более того сбой по 16 часов без интернета и это за полмесяца второй раз...меня лично расстроил.
Пока смотрю другого провайдера ибо это не дело

Вибач, але

Надзвонює оператор

та

електрохарчування

— це рiже око. Електроживлення та телефонує оператор.

електрохарчування

це мем

Електрохарчування — це з розряда google translate. Будучі технарем та звязаним з цим під час навчання, то у всій літературі використовували термін електроспоживання, ну або електроживлення, хотя вже між цими термінами є різниця.
Електроживлення — це сукупність джерел і систем перетворення, передачі і розподілу електричної енергії від електростанції до кінцевого споживача.
Електропостачання — це комплекс електроустановок та електротехнічних пристроїв, призначених для забезпечення електроенергією різних споживачів.

хотя вже між цими

___________ ХОЧА! ну й розумний, аж страшно...

немає провайдера, який працював при вимкненні ел.енергії.

то дзвоніть провайдерам і просіть щоб акум встановили. або ж самі купіть і домовтеся щоб ваш встановили. водафону я б не довіряв...

Немає сенсу купляти і ставити, тому що по лінії наступні вузли теж не працюють. А забезпечувати цілий район якось накладно. Самі не ставлять, бо теж дорого

впевнені? з зими ситуація дуже змінилася. хоча якщо невеличке місто то так, там з цим біда(

Уточнював на днях. Місто величке і не окраїна, але будинок старий, малоповерховий, у провайдерів немає зацікавленості

Пічалька(. В мене минулого року була схожа ситуація, але станом на зараз 3 провайдери запезпечили своє обладнання безперебійним живленням. Але це Київ...

Нарешті з’ясував, що це на справді інет від Vega Telecom і його теж немає в нашому будинку.

Вітаю! Тобто vodafone лише посередник? І підключає по факту VEGA?

Vodafone Vega купив, здається десь у 2020. Просто поки що не ребренднули.

Vega и Vodafon по сути посредники от ФарлепИнвест, по крайней мере в договоре и там и там он, но Vega 200 грн, а Vodafon 250. Ну и как мне сказал оператор, за проблемы с инетом обращаться к ним. Ну и у Веги и Водафона разные номера тех поддержек. Завтра 20.09 должны мастера приехать подключить, заодно и посмотрим,что там у них. Сейчас пользуюсь от Киевстара, инет хороший, проблемы очень редко (буквально 1-2 раза в год), но нет при отсутствии света + хотелось бы гигабит попробовать. Пока отключаться не буду от Киевстара, проверю водафон, если все отлично то оставлю

Добрый день много было проблем за пол года пользования ?

1 раз, скорость упала до 500 Мбит, а остальное надо было роутер и терминал перезагрузить, они из-за гигабита нагреваются и начинают скорость ограничивать

И то, раз в неделю не напряг вообще

Користуюсь майже рік, без проблем. Швидкість через роутер 700 +. Але літає реально.

Підписатись на коментарі