Cypress.io продовжує продавати свій софт кацапам

На офіційному сайті Cypress.io можна розрахуватись за підписку в 5 різних валютах і одна з них — рублі:
www.cypress.io/pricing

Закликаю всіх українських свідомих розробників бойкотувати їх продукти і вимагати розʼяснень.

Наприклад, якщо ви зараз на етапі вибору технологій е2е тестування чи тільки стартуєте проект, подумайте про альтернативні технології.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

навіть без руснявого контексту, треба бути ідіотом, щоб зараз починати проект на сайпресі

Крім ідіотизму є ще необізнаність технічних лідерів і стандарти прийняті на рівні компанії, з якими не посперечаєшся. В моїй компанії, наприклад, всі проекти пишуться на тому ж наборі технологій, cypress прийнятий в роботу давно і нічого міняти не планують.Тому, новий проект стартуємо на cypress :(

оце все і є ідіотизмом :)
ну може крім необізнаності, але тоді це ідіотизм вищих посад

згоден, підхід має мінуси, особливо якщо немає змоги щось міняти в стандартному наборі інструментів. А технічні лідери мають бути обізнані — це однозначно :)

бо є плейрайт, який повернув розклад сил в свою сторону, і де-факто став маст-хев стандартом для автоматизації на js (на інших мовах напенво також, але тут особливо).
починати писати код на чомусь іншому — супердивно.
це я кажу як людина, яка жодного рядка коду не написала js.

дякую, як на мене Playwright виштовхав Puppeteer, але казати, що він став де-факто стандартом якось дуже передчасно.

судячи з обговорень в коммʼюніті — напевно таки став

Вот странный парень, ты думаешь контора это заметит?

в мене 3 підписника на твітері, я не придумав кращий спосіб привернути до цього питання побільше уваги. Якщо в тебе є кращі ідеї — радий вислухати. А ще краще — якщо в тебе є можливість поширити це питання на ширшу аудиторію — це буде правильна справа :)

на жаль, теж працюють з кацапами: frontierindia.com/...​a-with-windows-10-and-11

Також була стаття на доу де це згадувалось.

у нас ксяоми случайно в стране не продается?

Відомі автоканали досі рекламують китайський автохлам який у нас теж досі купують люди

какие китайские производители у нас под санкциями?

порівняння — просто супер :) Ви явно зрозуміли суть звернення :)

Підписатись на коментарі