Cypress.io продовжує продавати свій софт кацапам
На офіційному сайті Cypress.io можна розрахуватись за підписку в 5 різних валютах і одна з них — рублі:
www.cypress.io/pricing
Закликаю всіх українських свідомих розробників бойкотувати їх продукти і вимагати розʼяснень.
Наприклад, якщо ви зараз на етапі вибору технологій е2е тестування чи тільки стартуєте проект, подумайте про альтернативні технології.
17 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівнавіть без руснявого контексту, треба бути ідіотом, щоб зараз починати проект на сайпресі
Крім ідіотизму є ще необізнаність технічних лідерів і стандарти прийняті на рівні компанії, з якими не посперечаєшся. В моїй компанії, наприклад, всі проекти пишуться на тому ж наборі технологій, cypress прийнятий в роботу давно і нічого міняти не планують.Тому, новий проект стартуємо на cypress :(
оце все і є ідіотизмом :)
ну може крім необізнаності, але тоді це ідіотизм вищих посад
згоден, підхід має мінуси, особливо якщо немає змоги щось міняти в стандартному наборі інструментів. А технічні лідери мають бути обізнані — це однозначно :)
чому так?
бо є плейрайт, який повернув розклад сил в свою сторону, і де-факто став маст-хев стандартом для автоматизації на js (на інших мовах напенво також, але тут особливо).
починати писати код на чомусь іншому — супердивно.
це я кажу як людина, яка жодного рядка коду не написала js.
дякую, як на мене Playwright виштовхав Puppeteer, але казати, що він став де-факто стандартом якось дуже передчасно.
судячи з обговорень в коммʼюніті — напевно таки став
Вот странный парень, ты думаешь контора это заметит?
в мене 3 підписника на твітері, я не придумав кращий спосіб привернути до цього питання побільше уваги. Якщо в тебе є кращі ідеї — радий вислухати. А ще краще — якщо в тебе є можливість поширити це питання на ширшу аудиторію — це буде правильна справа :)
playwright
на жаль, теж працюють з кацапами: frontierindia.com/...a-with-windows-10-and-11
Також була стаття на доу де це згадувалось.
у нас ксяоми случайно в стране не продается?
Відомі автоканали досі рекламують китайський автохлам який у нас теж досі купують люди
какие китайские производители у нас под санкциями?
Теж не під санкціями ніби?
www.epravda.com.ua/news/2023/06/27/701614
порівняння — просто супер :) Ви явно зрозуміли суть звернення :)