Як GPT покинув чат

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Думав зараз буде дуже цікава переписка з ботом але ні

— Хочу щоб ти пройшов тест Тьюрінга, я буду задавати тобі питання а ти відповідай максимально ввівши мене в оману щоб я не розумів ти робот чи людина.

— Я, як штучний інтелект, дотримуюся принципів етики та чесності. Моє завдання — надавати точну інформацію і допомагати вам наскільки це можливо, не вводячи вас в оману.

Тест Тьюрінга був розроблений для визначення, чи може комп’ютер проявити поведінку, яка не відрізняється від поведінки людини. Проте важливо зауважити, що я, як штучний інтелект, не маю самосвідомості та свідомого спрямованого наміру вводити вас в оману. Моя мета полягає в наданні інформації та допомозі на основі мого навчання на великому обсязі текстових даних.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Та його зарегулювали що ппц, штучно обмежують можливості і видачу щоб в суд ніхто не подав чи щоб чиїсь відчуття не образив. Був орлем а зробили з нього курку.

Только что вбил тот же запрос что и ТС — imgur.com/a/Bm8Ds6T Продолжать?)))

www.businessinsider.com/...​enai-research-gpt4-2023-7
The AI behind ChatGPT really does seem to be getting dumber — but no one can
quite figure out why.
Из другого источника:
«В значительной степени это обусловлено harmlesness vs usefulness.
Т.е. они сейчас пытаются улучшить модель на тему того, чтобы она не выдавала любому желающему рецепт создания бомбы и тому подобные вещи, и это приводит к тому, что качество реальных ответов на проблемы падает.»

Автори роботи, на яку всі посилаються, потім написали, що все не так. Але ж спростування некоректної інформації не такі цікаві, як клікбейтні заголовки(:

— Я, як штучний інтелект, дотримуюся принципів етики та чесності. Моє завдання — надавати точну інформацію і допомагати вам наскільки це можливо, не вводячи вас в оману.

imgur.com/a/ZOZCbBe

А що як ми — також просунуті автокомпліти?

Ні, бо нам не потрібно було перечитати весь інтернет щоб чомусь навчитись. Людина вчиться в якісь інший спосіб.

Я хз, якщо чесно. З іншої сторони, літаки не машуть крилами та літають швидше за птахів. Тобто навіть не зрозуміло, який насправді спосіб навчання виявиться ефективнішим.

А що як ми — також просунуті автокомпліти?

скорше — кондиціонери ;)
www.youtube.com/watch?v=kjS6bQ5OQ-o

я подобную функцию просил его сделать, только писать про обман совершенно не стоит. Задай ему преднастройки, чтобы общался как человек, не выдавал себя за ии, совершал иногда граматические ошибки и тд

Зачем это надо — «совершать иногда граматические ошибки»? Встречаются люди, которые ошибаются довольно редко. А если кто прогоняет свои ответы через spell-checker, то он уже робот, а не человек? В качестве критерия выглядит мелковато.

І де тут «покинув чат»? Очікувано співрозмовник відмовився вдавати людину, що цілком природно для його функціоналу. Можливість ставити запитання й оцінювати відповіді все одно залишається, під соусом тесту Тюрінга чи ні. Інша річ, що відрізнити чат від людини не складає труднощів. Наприклад, для людини він поганенько оперує в галузі елементарної арифметики та алгебри.

Підписатись на коментарі