Інструмент для запуску бізнесу на основі AI штучного інтелекту
Привіт, мене звуть Андрій і я візіонер проекту B.A.B.L.O.BIZ!
Мене надихнула ідея, що українські технічні спеціалісти можуть створювати цікаві технологічні продукти, але абсолютно не вміють в бізнес. Тому я й зробив цей проект, який за допомогою штучного інтелекту, може перетворити вашу бізнес-ідею на повноцінне керівництво під 100 сторінок, яке охоплює всі етапи!
Коли я почав писати, то відчув, що мені важко передати всю глибину та значимість цього проекту. Я бачив, як авторка посту «Анти-паник аналітика, або чому IT-ринку не погано» з легкістю використовує емоційний заряд, щоб вплинути на свою аудиторію. Я прагнув досягти того ж рівня майстерності в своєму посту, але не зміг... Але потім я згадав про пост «В Україні знімуть фільм, герої якого — айтівці. Бюджет — 33 млн грн». Я відчував, що незалежно від того, як я буду просувати проект, я не зможу змагатися з таким обсягом уваги до свого посту Я почав відчувати себе розчарованим і розгубленим.
Незважаючи на це, я вірю, що цей інструмент може допомогти нам перетворити свої ідеї на реальність. За допомогою штучного інтелекту, він може створити детальне керівництво, яке охоплює всі етапи розробки бізнесу, від дослідження ринку до масштабування проекту та пошуку інвестицій. Так, можливо, ви не скористаєтесь моїм інструментом. Але я хочу, щоб ви знали, що він тут, і він може допомогти вам. Якщо ви хочете спробувати, використовуйте промокод — це назва нашого улюбленого сайту. Генерація відбувається в один потік і займає півтори години. Я буду вдячний за вашу зворотню зв’язок, ідеї та пропозиції. Я вірю, що разом ми можемо створити щось дійсно велике!
P.S. До речі — сидіти та дивитися у прогрес-бар генерації документа — не обов’язково. Ви отримаєте його на email.
17 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЗгенерував приклад для «Машини Кузьміна» — docs.google.com/...108700075301832120850&rtf
Там ті ж питання що й ставили люди — навіть якщо ця ідея така інноваційна, то ринок або користувачі можуть бути до неї не готові, а адаптація під поточний ринок може просто обмежити потребу в таких пристроях. Так що в цілому, немає необхідності створювати нові топики на DOU, а просто насолодитися документом.
-
Відео презентація це кринж.
Прибери фонову музику і вже як озвучуєш штучним голосом вибери щось більш приємне
Ось наприклад із недавнього що я озвучував app.buidlbox.io/...projects/aiphotochallenge Теж халтурно, так, але більш зрозуміло.
Все, більше не потрібні бізнес аналітики та продукт менеджери ?
Потрібні — вони саме перші користувачі цього інструменту!
Цікаво як воно проводить аналіз ринку?
Аналітики і продукт менеджери цим взагалі на займаються як і архітектори і т.п. Аналіз ринку роблять маркетологи. Для малого бізнесу, тобто стартапів, прийнятний аналіз ринку фактично недоступна розкіш, в кращому випадку маркетингові аналізи якісь на замовлення можна провести, що влетить в копійку. Досліди та аналіз ринку праці в ІТ якраз фішка DOU. А цей софт це такий собі генератор бізнес планів. Усе що можна зробити чисто софтом з використанням ШІ — це імітаційне моделювання ринку. Тобто створити математичну модель і по ній змоделювати як буде вести себе ринок враховуючи відомі економічні закони.
Да чё все есть, кроме имитационного моделирования, возможно его просто не показывают — а продают разным HR агентствам т.к. это бизнес. А так все методы : опрос, наблюдение, эксперименты и экспертные оценки. Конечно, украинский рынок труда в ИТ, не украинский, вакансии на самом деле в США и ЕС. По сему модель построить будет относительно проще основываясь на западных анализах рынка.
Чи вдалось запустити хоч один бізнес по отриманим рекомендаціям? Чи давали матеріали на ’валідацію’ професіоналам?
Так — ось приклад docs.google.com/...MFzNYsqNRf142Y1T9KN-z1HU
Так там пустий документ з переліком того, що можна зробити із запуском продукту на ринок, насправді, це те що роблять великі корпорації для запуску продукту на ринок, стартапи зазвичай так не діють. Я думаю, питання чи запущений хоч один бізнес по згенереному ШІ бізнесп-лану? (Тобто отримані інвестиції) Як не дивно різні гуру стартапів як то Гай Кавасакі та Пітер Тіль рекомендують взагалі не дуже перейматись детальним бізнес планом, бо для ІТ це швидше за усе пальцем в небо від не професіоналів в сфері, а сконцентруватись на самому продукті і безпосередніх продажах та адаптувати продукт під потреби покупців чи клієнтів яких вдалось знайти.
Документ — це та сама валідація.
Сама краща валідація, це бізнес побудований за допомогою цього інструмента. Але це пока теорія — схоже як дуже структурований посібник
Можна назвати і так — посібник із запуску бізнесу на основі ідеї.
Сайт 404
babo.biz => bablo.biz
Треба виправити.
Дякую!
А я вже думав ніхто не помітить...