Змінюймо майбутнє України разом: Підтримайте наш збір на пікап для Десантно-Штурмових Військ ЗСУ
Шановні друзі й колеги із ІТ-ком’юніті!
Сьогодні я хочу звернутися до вас з проханням про підтримку. Ця стаття не про технології або програмування, а про допомогу і підтримку наших героїв — воїнів Десантно-Штурмових Військ Збройних Сил України, серед яких служить мій чоловік Serhii.
У часи, коли ІТ-індустрія стрімко розвивається та змінює світ, ми часто не звертаємо увагу на те, чим жертвують наші захисники, залишаючись на передовій. Їхні зусилля і мужність варто пам’ятати та підтримувати.
Захисники, які знаходяться на передовій, часто стикаються з небезпеками та труднощами, їхні сили й ресурси обмежені, але разом ми можемо змінити цю ситуацію. Мета збору: зібрати кошти на придбання пікапу. Автівка стане незамінним помічником нашим воїнам, дозволяючи їм оперативно реагувати на загрози, доставляти необхідне обладнання й забезпечення на передову, а також підвозити поранених воїнів до медичних пунктів. Мета — 300 000 грн. Вже зібрано — 111 744,69 грн.
Як ІТ-спільнота може допомогти:
Фінансова підтримка: Навіть невеликий внесок від кожного з нас може суттєво підтримати збір коштів на придбання пікапу.
Розповісти друзям та колегам: Поширення інформації про нашу ініціативу серед знайомих та колег з ІТ-ком’юніті допоможе привернути більше уваги до нашої справи і залучити нові донати (посилання на публікації я додаю нижче).
Публікація українською.
Публікація англійською.
Наша ІТ-ком’юніті може змінити майбутнє тих, хто захищає нашу країну. Давайте разом проявимо свою вдячність та підтримку воїнам. Нехай наша ініціатива стане великим кроком до покращення умов їхньої служби та допоможе їм виконувати свою місію ще ефективніше.
Якщо ви готові долучитися до нашої ініціативи, залишаю всі свої реквізити та контактні дані, у разі виникнення питань — я готова відповісти.
Щоб зробити свій внесок, натисніть:
🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/AYHFvywZt8
💳Номер картки банки
5375 4112 0727 4627
PayPal: [email protected]
Посилання на мої соціальні мережі:
LinkedIn
Facebook
Мій контактний телефон:
+38 066 736 9423
Signal — +38 066 736 9423
Telegram — @yuliia_moisieieva
Звіт обов’язково буде зроблений та опублікований.
Дякую за вашу увагу, підтримку та майбутню участь у цій важливій справі!
Разом до перемоги.
Слава Україні!
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів