«Я ніби приніс вогонь з гір» — мільярдер навчає свого 8-річного сина користуватись ChatGPT

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Інвестор-мільярдер Марк Андріссен заявив, що навчає свого 8-річного сина користуватись ChatGPT.

Андріссен, співзасновник компанії венчурного капіталу Andreessen Horowitz, сказав під час інтерв’ю The Joe Rogan Experience, що, хоч він і обмежує екранний час свого сина, він також хоче, щоб той знав, як користуватися технологіями.

«Я виділив час, посадив його на диван і сказав: «Добре, я збираюся тобі подарувати цю дивовижну річ», — розповів Андріссен. «Це схоже на найважливішу річ, яку я зробив як батько, я ніби приніс вогонь з гір. Я дам тобі штучний інтелект, і ти матимеш його все своє життя»

Як вважаєте, чи не рано у 8 років опанувати штучний інтелект? Або може запізно?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Просто хайп — треба було щось запостити

Запізно вже. Зазвичай, діти опановують ШІ років з 4-х. Батьки називаються. Питаєш у них все, що хочеш, і вони тобі відповаідають. Якість відповідей залежить від версії прошивки батьків.

Якість відповідей залежить від версії прошивки батьків

а також експоненційно падає при повторенні запитів

Це залежить від ШІ-моделі батьків

під час інтерв’ю The Joe Rogan Experience

Їбейший зроз

— Чому небо синє?

— Тому що воно червоне і ельфи їдять яблука?

— Що ти сказав?

— Тому що воно зелене

...

Чатжпт ще дуже далеко до того, щоб давати його дорослим, не те що дітям

мені не каже що зелене, аргументоване сперечається з таким твердженням. GPT-4:
«Небо зазвичай не виглядає зеленим. Зелений колір неба спостерігається рідко і зазвичай під час короткотривалих і незвичайних атмосферних явищ, таких як сильні грози або північне сяйво (аурора). Однак зазвичай ми сприймаємо небо синім через феномен розсіяння Релє в атмосфері землі. Це розсіяння сонячного світла синього кольору з найменшою довжиною хвилі дає нам ілюзію синього неба.»

Моя донька 9ти років після двох речень: *викидає чатжпт*

Пс: мій пост був гіперболою. Чатжпт часто помиляється і втрачає або не розуміє контекст розмови, особливо те що сам видає.

Та скільки можна про ці штучні «інтелекти» писати? Ще не наскучило?

Так може це штучний інтелект і постить статті

— Тату, звідки беруться діти?
— Спитай у ChatGPT!

А мені розказували, що знайшли в капусті, скільки відкриттів попереду)
GPT-4: «Діти з’являються в результаті процесу розмноження, коли сперматозоїд чоловіка (чоловіча статева клітина) зливається з яйцеклітиною жінки (жіноча статева клітина). Це призводить до створення зиготи, яка активно розвивається і росте всередині матки. Коли зигота дійде до певного етапу розвитку, вона називається ембріоном, а пізніше плодом, який народжується як маленька дитина.»

Ну моя дитина спробувала домашнє завдання зробить через ChatGPT, сам знайшов там купу помилок та й більш не використовує :) твір по інглішу вийшов у цьої нейронної мережі навпрочуд дебільний

Це ж користуватися ШІ, а не створювати його. У чому проблема чи дивина?

Це схоже на найважливішу річ, яку я зробив як батько

навчив спиногриза писати промпти...ахах.

Це коли в дитини починається період «а чого небо синє», досить зручно перенаправити ці всі не банальні питання більш досвідченній няньці яка все детально пояснить, замість — «бо того шо»

Потрібно йти в ногу з технологіями, щоб дитина знала у якому світі росте і які можливості дає.

І відсканувати їй сітківку ока, щоб змогла у майбутньому користуватися Xitter

Підписатись на коментарі