В «Дію» планують впровадити ШІ, — Федоров

Михайло Федоров, віцепрем’єр та міністр цифрової трансформації України, відзначив важливість розвитку ШІ в нашій країні. Він зауважив, що використання ШІ в Україні стає дедалі актуальнішим, і вже сьогодні ми успішно застосовуємо його у різних напрямах.

«Ми розробляємо віртуального помічника в Дії, щоб він швидко відповідав на питання від того, що не так з послугою, до того, де людині знайти ЦНАП. ШІ також допомагатиме Держстату обробляти та аналізувати дані».

Михайло Федоров згадав про використанні штучного інтелекту в сфері військових технологій.

«ШІ допомагає фіксувати переміщення техніки та особового складу окупантів, збивати ворожі ракети, ефективніше наводити на цілі БПЛА тощо.»

Однак Федоров вважає, що для досягнення ще більших успіхів, Україні необхідно привернути на свій ринок топові міжнародні компанії, які займаються розробкою штучного інтелекту.

«Попереду багато роботи, і ми створюємо умови для приваблення цих компаній в Україну».

Для якої послуги в Дію ви б додати ШІ-асистента?

Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | AI!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пропоную Федорову допомогти МВС наладити роботу ЄРЗ.
А то там, на додачу до електронної подачі документів, вимагають ще і папірці передати Укрпоштою.
Ну і коли заходиш під особистим ЕЦП у систему і намагаєшся подовжити дозвіл, якось дивно бачити плашку «замало даних для цієї операції».

ну конечно и цифровизаторы попилить бабло на хайпе покруг ИИ

— шо за херню вы делаете тут?
— но эта херня на ИИ!
— а, ну тогда продолжайте!

Больше свистелок-перделок

Тітка Галя на Укрпошті або з іншої держустанови поділить весь цей AI на нуль :- ’не узгоджено , не привезли, немає інформації’

більше року тому не зміг забрати посилку з укрпошти по документу з Дії бо така тітка Галя на тому боці мені сказала що «нічого не знаю мені ніхто не казав по вашому тіліхфону видавать шось». Сподіваюсь з того часу щось змінилось

не, она сейчас в раде от зелебобиков, скирдует хабари

Ну правильно, поддерживаю. Если сейчас они могут через Дию высылать повестки тупо всем подряд, то теперь с помощью анализа искусственного интеллекта ряда факторов, будут высылать повестки только тем, кто на это купится. Тем, кто сразу сходу нахер пошлёт, AI примет решение что можно не пытаться беспокоить. В общем, всё верно.

Ты путаешь Дию со своими местными госуслугами. В Дие нет возможности рассылать повестки.

Ну вот видишь, в госуслугах есть уже возможность, а в дие — ещё нет. Выходит, что москали переплюнули.

Добре, буде купа нових смішних мемасів, коли цю фічу прикрутять.
Почали б краще з пошуку, бази знань, там FAQ якийсь.

А можна нормальне розпізнавання обличчя для Дія.Підпис? З бородою мене ніяк не впізнає ><

Мене теж не розпізнавало, поки я не взяв інший телефон з зовсім трошки ліпшою камерою.
Взагалі незрозуміло нафіг воно треба, якщо є КЕП. Тим більше що через веб версію воно все робиться через цифровий підпис.
Якийсь манагер прикрутив дурацькі фічу, а тепер юзерам треба страждати.

Дякую, айфон нарешті розпізнав. На pixel6 за сотню спроб не вдавалося.

Тому що в ios доступний весь стандартизований api камери для сторонніх аплікацій, коли як на андроїдах зоопарк девайсів зі своїми унікальними неповноцінними api...

«От тепер заживемо — одна операційка із уніфікованим API на усі девайси і приложуха написана на телефон одного виробника, буде легко працювати на телефоні іншого» — Казали вони
«... поки мова не йде про роботу з залізом» — сказали виробники

це щоб завжди можна було мати твою актульну фотографію в базі юзерів

Пошук призовників?

може краще нарешті для paypal зробити умови щоб він повноцінно почав працювати на прийом платежів теж, а ще більш актуально зробити всі умови для того щоб запрацював etsy payments, бо досі нічого з переліченого без посередників не прайює

звісно простіше інтегрувати в дію chatgpt і заробити на цьому мільйони гривень

в нашей банановой республике даже биржи нет

Підписатись на коментарі