Оновлений генератор музики онлайн

Вітаю ком’юніті DOU.

Декілька років тому, ще російською, я пропонував широкому загалу ознайомитись з пет-проєктом генерації музики в браузері з використанням різних семплів. Все працювало, на Web Audio API. Були доріжки lead, bass, pad, drums та effect.

Презентую оновлений варіант. Було оброблено більше двох тисяч класичних творів. Мабуть, з зібраних даних можна отримати значно кращий результат, але поки такий.

Прошу залишати коментарі, вони допомагають просуватись далі.

Сам проєкт, хто забув — ai.od.ua

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Трек гармонії (там, де орган) звучить дуже добре, а ось дорожка із солюючим інструментом — якось дивно, наче колісна ліра, хоча, судячи з вібрато, там має бути скрипка. Моменти переходу між нотами часто звучать «рвано».

А взагалі няша. Не пробували генерувати MIDI та програвати його якоюсь зовнішньою програмою?

Дякую за позитивний коментар. Це додає настрою працювати далі.
Про генерацію MIDI — проблем не бачу, знайомий з специфікацією, можна зробити. Але це в моїх фантазіях на етапі, коли музика буде вже настільки цікавою, що можна буде її в тому чи іншому вигляді монетизувати.
Допрацьовував згенеровані треки в FL Studio, деякі лінки на твори є в моїх старих топіках.
Про інструменти — наробити банків семплів неважко. Мабуть, треба зробити декілька хоча б для lead-партії, щоб додати різноманітності.

Про інструменти — наробити банків семплів неважко.

Мені здається, що проблема не в самих банках, а в логіці переходу між нотами. Тому і запропонував згенерувати MIDI, щоб можна було прослухати одну й ту саму композицію у Вашому генераторі і у зовнішній програмі, і порівняти звучання.

Я трохи працював зі звуком, але сам не музикант, тому в музичних термінах пояснити «що саме не так» не зможу.

Складно почути значну відмінність після переключення між варіантами

Є трохи. Один темп, ті ж інструменти, поки що спрощені мелодії.

Підписатись на коментарі