Вийшло велике оновлення Slack. Користуєтесь?

Вчора компанія оголосила про велике оновлення інтерфейсу Slack, включаючи спеціальний спосіб відстеження повідомлень, а також перегляду інформації, яка стосується процесу роботи.

«Ми додали набагато більше інструментів і можливостей в Slack, оскільки він перетворився з інструменту для спільної роботи на повноцінну платформу для підвищення продуктивності», — сказав директор по продукту Slack Ноа Вайс в інтерв’ю TechCrunch.

Раніше інтерфейс не дозволяв зробити ці інструменти доступними і простими у використанні, і команда розробників хотіла виправити це за допомогою оновлення інтерфейсу.

Однією з ключових ідей нового дизайну була централізація великої кількості інформації, яка була у тредах у старій версії. Наприклад, натиснувши кнопку особистих повідомлень у новому інтерфейсі, ви можете знайти всі свої повідомлення в одному місці.

Ви користуєтесь Slack?

79%
1%
9%
7%
3%
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так вийшло чи не вийшло? Нічого не змінилось поки що

Я хз
Даю оновлюватися цій балалайці.
Пише остання версія
Бісить більше ніж тімз

Зазвичай Слак сетаплять клієнти в себе. Позаяк в більшості корпорацій Microsoft stack, то доволі вже давно мало не повально MSN/Teams , який треба визнати причесали. Прогнозую Слаку те саме, що і Netscape Navigator. Тобто стане таким собі FireFox-ом. Занадто потужний в них конкурент. Хіба тільки їх хтось великий викупе.

поширеність майкрософтівського стеку сильно перебільшена

Після того, як прибрали можливість закріпити тред справа (тепер лише купа вікон), цим просто не можливо користуватись.

всi месенджери проходять цей шлях:
— зробити щось юзабельне, захопити ринок
— монетiзувати
— переробити в УГ згiдно забаганок сера Головного Вiзiонера.

Зараз же окреме вікно на кожен тред можна зробити, набагато зручніш, коли стежиш за декількома тредами

Та ну, я завжди інфо тред тримав справа, а в основному вікні вирішував всі питання. Можливо у вас більшість програм у віконному режимі й так, тому з вікнами немає проблем.

Що нарешті можна прибрати ключ —disable-gpu на Linux😅 Доречі на маках він так по замовчуванню с таким параметром стартував до 2018 ... Як зараз не в курсі ...

Хз, я завжди за оновлення будь якого інтерфейсу, якщо він несе користь. Якщо Слак стане кращим, то чого ні, а якщо буде обнова в стилі додатків Мета, де після кожного оновлення будь якого їх сервісу хочется блювати радугою, то хзхз

Доводиться користуватись, бо корпоративний месенджер. Але виключно в браузері, бо як програмісту, мені фізично неприємно встановлювати це на свою техніку.

Прикинь що про наш софт кажуть

Є як мінімум десяток privacy-friendly та/або self-hosted альтернатив. Хоча б Element, Mattermost та інші. Якщо цього не робили, раджу в своїй компанії підняти цю тему.

Про які ніхто не знає і які нікому на фіг не впали.

Андріє, коли хтось пише

ніхто не знає

то це лише свідчить про знання цієї окремої людини. Є ваше суб’єктивне припущення і є реальність. Вони не перетинаються.
Я в коментарі до Михайла згадав одну з можливих причин чому компанія може використовувати інше програмне забезпечення.

Давайте будемо не забувати що ми працюємо в сфері IT та не бути дуже консервативними і відкидати можливі сценарії без детального вивчення теми.

Я відкидаю? Я лише використовую загально прийняті форми спілкування 🤷🏻‍♂️.
А якщо серйозно, то оці всі пошуки альтернатив заради альтернатив трохи веселять. Продовжуйте в тому ж дусі. Не забудьте аудит коду зробити.

Елемент — нормальний?))) Ти хоть раз ним користувався?

Так, я користувався Element і зіткнувся з певною кількістю не критичних але надокучливих багів. Особисто мені Element не подобається через це.

Але ваше питання трохи відводить від мого початкового коментаря тому що я хочу акцентувати увагу не на тому, що краще, а на тому що в різних організаціях різні вимоги по безпеці та privacy і тому дивляться на різні варіанти (я не агітую проти Slack або за щось інше).

Mattermost

- користувалися цим і дуже не сподобалось.

А що не так з слаком? Користуюсь, і ніколи не мав проблем з ним

В моєму випадку нема мови про що «зручніше», «красивіше», «швидше».
Зі Slack все так, користуйтеся ним далі. Вибір програмного забезпечення залежить від необхідного рівня безпеки та конфіденційності в організації. Там, де я працюю, використовуються лише open-source self-hosted рішення.

Коли контора замість створення нейтівного клієнта, тупо скачує фронтенд зі свого серверу та запихує його в електрон, вона ніби каже своїм користувачам: від’ї***ться.

Нафіга щось встановлювати, засирати систему, якщо на 100% той самий код можна просто відкрити в браузері?

окреме вікно яке можна згорнути в трей/док

Мабуть варто виправити заголовок, бо оновлення наче й не вийшло. Поправте мене раптом що.

> Today we’re introducing a major design update to Slack that will roll out over the coming months.

Підписатись на коментарі