Порадьте фріланс біржі для студента

На даний момент навчаюсь на другому курсі (напрямок C#), було б непогано щось підзаробити, а то на одній стипендії не проживеш :) Всім дяка!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Можу порекомендувати Українську фріланс біржу — PriceWork.org
Сам її використовую, надійна, швидкі виводи, багато послуг та проектів.

Денис, не раджу витрачати час на ідею «монетизувати знання» на даному етапі. Найкращим варіантом є посилено вивчати все що дають (тим паче, під час війни студентам вигідніше здобути максимум знань, і не витрачати час на роботу, якщо ти можеш собі це дозволити).

Думаю для початку варто спробувати локальну Freelancehunt. Там багато замовлень на різні парсинги/боти і усілякий такий мотлох. Грошей не багато, але зрозумієш що таке фріланс.

напрямок C#

Це де такий напрямок?

Це написав в загальному 😅 мав на увазі, що програмуємо на С# і вона як основна мова програмування
Дяка за пораду!

Насправді круто що навчають на сучасних мовах.

а что было не понятно тебе про направление c#?

А що існує такий напрям? (зараз про нормальну університетську освіту а не курси андроїд за тиждень)
Я на computer science навчався наприклад. Мов було багато turbo pascal, c/c++, accembler, delphi залежно від предмету, але навчали там не мовам а фундаментальним основам

Знайшов, проте багато замовлень там захищено. Тобто, треба стати перевіреним виконавцем, але подача заявок на це закрита(

А хіба не всі, хто мають акаунт в тг — то російські агенти чи корисні ідіоти?

То він також? А як гарно під розумного свого маскується.

не всі, точніше мати можуть не тільки лише усі, мало хто може це робити

Підписатись на коментарі