За рішенням суду в Латвії емодзі можна вважати письмовою згодою

У Латвії емодзі можна вважати словами, а саме, словами згоди на щось: судова колегія з цивільних справ у Ризі, розглядаючи скаргу працівника про звільнення, вирішила, що емодзі «великий палець вгору» у службовому листуванні в Slack можна трактувати як письмову згоду.

«Бабель» наводить інформацію з видання Delfi про деталі справи. На платформі Slack співробітникам написали, що вони мають бути в офісі в середу. Позивач відреагував на повідомлення емодзі «великий палець», чим, на думку суду, надав фактично письмову згоду.

Свій висновок суд підкріпив Кембридзьким словником, який тлумачить цей смайлик як «підтвердження чогось». Працівник не міг не знати значення емодзі.

А ви знаєте значення усіх емодзі, якими користуєтесь? 😏

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Там ще в Каналі наче була якась історія, але не можу нагуглити.

Блин.. 😕 На джойреакторе, когда встречаешь подобную новость, то обычно ищешь глазами тег «иа панорама» над ней. И обычно его там находишь.
А тут всё в реале, и по настоящему.
Блин, куда ж этот мир катится.. 🤦‍♂️

а в чем проблема? не вижу различия между разными видами коммуникации, ОК, кивок, тамбс ап, картинка показывающая тамбз ап?

А коли я на dou тицаю на 👍, що, я теж все підтверджую?

підкріпив Кембридзьким словником

query
no results

«великий палець вгору»

— а якщо в людини середній — великий, як не переплутати пальці?

Я гадаю, згідно Кембриджського словника це буде ОК. Ну то й що, що в певних культурах це жест, що натякає на секс. Ми ж повинні враховувати культурне розмаїття команди🤷‍♂️

Головне, щоб символ «баклажанчик» відправлений у п’ятницю ввечорі всі правильно розуміли. Щоб керівник не подумав, що ти шлех його на*ер, а підлегла не подумала, що ти пропонуєш секс, в той час як ти мав на увазі: «Всім гудбай, я їду на дачу».

підлегла не подумала, що ти пропонуєш секс

А може це і не поганий варіант

Это сексуальные домогательства на работе — получишь 15 лет за баклажан в чате.

А можна отримати і палкий секс

В тюрмі. Тобто так чи інакше

В тюрму за емодзі баклажана? А за персик з вишеньками — розстріл?

А хтось подумає «це тому, що я чорний?»

Головне, щоб це був не той самий телеграмовский баклажанчик.. 😁 Который реагировал, если на него нажать)))

А Зеленський тут при чому? 😅

«памагітє, парахаботи зрєнія лішают!» :-D

Дик, емодзі-майстер ;-)

Хм, завжди сприймав емодзі-реакції як запрошення до пасивної агресії. Особливо у слаку, де можна завантажити свої всратійші іконки на всі випадки життя.

Відправив💩 , підписав гіг контракт

Підписатись на коментарі