Де найкращі зберігати свої особисті фото?
Привіт всім!
Нещодавно виникла така думка де найкращі зберігати особисті фото та свої дані, розповім усе по черзі.
Я сам з Бахмута, я думаю, всі вже знають про це місто, виїхав ще навесні 2022 року, як я думав не надовго, як я помилявся в цьому, не взяв навіть найголовніше для мене, фотографії, речі можна купити, а спогади ні.
У мене є купа фото я їх зберігаю на ноуті на SSD, але читав що SSD служать до 5 років, при активному використанні, моєму SSD вже 2 роки або 3, я роблю копію фото на переносний HDD, і ось вчора задумався може купити сховище на гугл диски, ціна там не погана 65 грн. на місяць на 100 ГБ.
У мене були фото з однією для мене дорогою людиною, але накрилися HDD на ПК і усі фото видалилися, ції людини вже немає в живих через війну (( З неї залишилося близько
Ось я боюся, щоб знову не втратити фотографії та й взагалі це пам’ять про хороші часи.
Може підкажіть де найкращі зберігати особисті фото, цікавить безпеку ну і ціна теж, що б не дуже дорого, останнім часом я схиляюся до хмари, може я не прав, але все ж таки чекаю вашої думки.
Я боюсь, щоб фото з гугл диска особисті не бігали по інету

Найкращі коментарі пропустити