«У мене була чудова розмова з путіним», — Маск підтвердив, що торік спілкувався з президентом рф

New Yorker повідомляє, що Ілон Маск у розмові з посадовцями Пентагону визнав, що торік особисто спілкувався з президентом росії володимиром путіним.

«Він почав нервувати через те, що участь Starlink усе частіше розглядається в рф як сприяння українським військовим зусиллям, і шукав спосіб заспокоїти занепокоєння росії», — сказав заступник міністра оборони США Колін Каль.

Тоді Маск сказав Калю, що технологія, яку він розробив для мирних цілей, використовується для ведення війни, що й змусило його задуматися.

«Це було приблизно за три хвилини до того, як він (Маск — ред.) сказав: „Ну, у мене була чудова розмова з путіним“», — додав чиновник.

Проте інше джерело New Yorker стверджує про регулярні перемовини Маска з кремлем.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

с путиным? или с одним из дюжины его двойников? мог, кстати, попасться и тот, который довольно бегло говорит по-английски )

Думаю, що тепер його мудаком вважають з обох сторін)) Зі сторони ватостана, бо старлінки дав, з нашої за всякі приколи, які вимагали втручання Пентагону.
Добре, що поки нічого катастрофічного не сталося.

Чергова дибільна тема про фігню на яку ніяк не можемо вплинути. Головне перегляди і покази реклами. Шкода мазда вже не рекламується...

Редакціє, створіть тему щось типу «Маск вискрав чергову дичину» і кидайте в неї апдейти ;)

Черговий дебільний коментар;)

Ми можемо бути вдячні Маску за його допомогу і саму технологію StarLink. А якщо він частіше спілкується з путіним ніж з Зеленським і підпав під його вплив — це промах Зеленського і досягнення путіна.
Легше за все сказати, що хтось довб***б, бо не дотримується твоєї точки зору, в той час як світ лиш схема речагів та наслідків. Якщо ми не отримуємо того, чого хочемо, значить наші дії не відповідають реальності, або є помилка в гіпотезі, якою ми керуємося для прийняття рішення про дію.
Цілком логічно, що ми маємо впливати, а не чекати, що нас будуть розуміти за замовченням.

Ну про так звану допомогу то ще не відомо це воля Маска або тиск уряду (в космічному бізнесі з урядом та військовими треба сильно дружити)
Щодо точок зору — расея країна терорист, що вчиняє геноцид Українців. Інші не мають існувати так само як у більшості країн пропаганда того ж нацизму є злочином.
Але думаю що Маса спеціально роздуває от це все щоб привернути увагу. Його бізнес здебільшого побудований на піарі своєї особистості. Казати що путін хуйло — не цікаво бо ці кажуть усі, цікавіше сказати щось інше. А негативний піар — теж піар.
У будь-якому випадку він мудак

Маск — мудак. Ще одне підтвердження того, що якщо ти багатий, це ще не означає, що ти розумний/адекватний.
Сумно, що цю всю дічь він транслює на величезну аудиторію у твіторі, який він вбиває до того ж

З іншого боку, ніщо не заважає розумній людині бути мудаком

звичайно, але я не думаю, що розумна людина вірить у теоріі заговору, та і що взагалі розумна людина може підтримувати трампа на повному серьйозі. просто Маск до того ж і мудак ще
імхо

Ну сам по собі Трамп/республіканці це гарний приклад правила «будь-яка дія викликає протидію». Коли відбувається дуже сильний перекіс системи уліво/вправо, починається природній процес балансування. А коли ще «балансувальщики» займаються відвертим популізмом, то їх кінцевий успіх практично неминучий

Маск — мудак

просто одному мудаку просто заздрісно від того, що інший мудак може робити все, що захоче, а він в США на рівні звичайної людини, хоч і з мільярдами баксів

а Ілону хочеться всього-на-всього влади над простими смертними...

Тут далеко не потрібно йти. Глянути на депутатів хоча би районних рад у нас. Такі ж мудаки.

Хоча в минулому році він брехав, що дуже давно не спілкувався з путіним=)

BREAKING NEWS: Мультимільйярдер був пійманим на брехні)

Знаєте що об’єднує Ford, IBM та Associated Press? Це американські компанії, які причетні до Голокосту.
Cвіт не без уйобків. Добре що старлінки не зважаючи на позицію Маска поки що грають на нашій стороні.

старлінки не зважаючи на позицію Маска поки що грають на нашій стороні

Тому що на нашому боці грає уряд Сполучених Штатів. Тому у разі чого Маска наполегливо попросять не робити прутні.

Маск 🍑 🌽 Путін

Підписатись на коментарі