Айтівці, як ви знайшли свою другу половинку?
Привіт, розкажіть як і при яких умовах ви знайшли свою другу половинку
Привіт, розкажіть як і при яких умовах ви знайшли свою другу половинку
Коли був холостяком, любив посидіти десь із колегами і частенько ми завалювались до мене додому, я тоді знімав сам однокімнатну квартиру.
Більшість знайомих знало, що до мене можна зайти і випити якогось кон’яку з пивом чи покурити трави з каль’яном.
В один момент дівчата з сусідньої команди прийшли до мене, привівши декількох своїх подруг.
З однією так познайомився і одружилися.
Мораль: будуйте соціальні зв’язки, не будьте мудаком і якщо є можливість живіть самі.
водив групу на каячні прогулянки, там побачив файну дівчину) але щось довго тупив. а потім пішов воювати, почали переписуватись, вона мене підтримувала всіляко і все закрутилося :)
На тиндере налайкали друг друга, он долго не шедулил свиданку (трудоголик и свободного времени мало) и я решила включить режим коварства на максимум и помимо обычных постановочных фоток для всех, сбросила не постановочную с работы, где я обжимаю витую пару. Будучи хардварщиком, он не смог устоять и сразу пригласил на свиданку, с тех пор 2,5 года как вместе :)
Моя iсторiя проста. Працював сiс. адмiном i спецiалiстом технiчноï пiдтримки невеличкого iнет-провайдера, вона працювала бухгалтером та використовувала наш iнтернет. iнет був гiмно, часто падав, бо пiдключення було зроблене через сусiднiй офiс криворуким мудаком. Вона часто дзвонила, слово за слово почали спiлкуватись i одного разу вирiшили зустрiтись. Це було кохання з першого погляду, сьогоднi
Я була .нет трейні, він теж був .нет трейні. Навчалися разом, почали зустрічатися. Разом 9 років, 2 дітей, польот нормальний: завжди є «робоча качечка», поговорити цікаво, мозок один одному не луськаєм.
Коли був мідлом, вирішив що настав час. Обдумав помилки попередніх стосунків:
1) Відсутність грошей. Ця проблема вирішена.
2) Невміння тримати язик за зубами. Вирішується самоконтролем.
3) Слабка позиція на початку стосунків.
Виходив з того що при бажанні можна побудувати стосунки з першою зустрічною, якщо робити все правильно. Далі по гайду шукаю дівчину в апці для знайомств — щоб не курила і не матюкалась. і відразу по 3) запрошую на побачення. Перша ж дівчина яка прошла фільтр 7 років як моя дружина.
У молодіжному таборі де ми познайомилися, повів майбутню дружину слухати квакіт жаб в камишах біля струмка. Вона це з честю витримала. Дуже рекомендую метод, відсіює всяких пафосних і неадекватних чоткіх баришень.
батько відправив на автовокзал забрати передачу, взагалі не здав шо де хто і т.д., батько також, передачу забрав... і дружину також))) ось вже в шлюбі 12 років))) бонус: вона дизайнер)
одружився в 30, і правильно зробив що не спішив, бо встиг вдосталь нагулятись (без наслідків), обзавестись житлом, встати на ноги, нормально без дурні, спокійно зробили сромне весіля в колі родини в ресторані, де ще були інші такі ж пари, без фати, лімузинів, церкви і остальної дурні, у вишиванках, і я не проти, навіть дуже весело було, нелюблю великих тусовок рідні. До ІТ це доволі дотично, ну але то вже таке)
молодь: не спішіть — дійте з розумом!
Не вірю в «половинки», всі люди — цілістні.
До еміграції в студентські роки було багато дівчат, але в основному через те що мені пощастило з зовнішністю (це я розумію лише зараз, тоді дуже комплексував). Знайомився в основному через інтернет, усякі пабліки знайомств вк типу fab friends, знакомства для лохов и нищебродов, ет цетера. Зустрічалися від кількох місяців до півроку, не серйозні стосунки звісно. З крайньою до переїзду дівчиною познайомився на, прости б-же, двачі. Зустрічалися 2.5 роки, було весело, але вона була з психічними заскоками, а я — невпевненим у собі з купою комплексів, тож нічого не вийшло. Але було весело, дуже багато спогадів з тих часів.
Після переїзду знайшов місцеву компанію зумерів
Загалом було десь ~15 стосунків різного формату інтимності, від «one night stand» до серйозних. Більше не хочеться, не в кількості щастя.
Нинішню дівчину з котрою зустрічаюся вже бачу як партнера для життя. Познайомилися через спільного друга, виявилося що ми з одного універу, от усе й завертілося. Дуже комфортно з нею, чому я дуже радий.
Хтось комплексує та не було зовсім дівчат, а хтось комплексує та багато дівчат було. Отже зовнішність багато значить. А ви кажете впевненість у собі... (це звернення до людей з топіку).
-
Якщо не секрет, то чому комплекси, коли на твою зовнішність велися? Ось я свої недоліки знаю та вони дійсно відштовхують дівчат (худий наприклад).
Ну я дилда під два метри, мене в школі через це травили (точніше травили через мій задротський інтровертний характер і невміння постояти за себе, зріст був лише поводом), ще прищі були і все таке. І в школі на мою зовнішність «велися» з дівчат хіба що мама та бабуся котрі мене і виховували бо батько пішов за цигарками коли я був малим. Власне, той період дуже сильно вплинув на мою самооцінку на довгі роки.
Зовнішність дісно грає роль, але за моїми спостереженнями охайність та привітливий характер куди більш важливіші. У мене були друзі худі, низькі, носаті, у всіх були дівчата, бо ті хлопці були впевнені і на позитиві, більш соціально адаптовані ніж я. Тож на мій погляд впевнена посмішка на обличчі куди більш сприяє успіху з дівчатами, ніж зовнішність.
Тобто ти високий та тіло не худе та не товсте? Ну так дійсно чому
пощастило
Я теж типу дилда два метри, але худий, тому зовнішність не вдалась. Мені нерідко намагалися вказати типу нічого я не їм. Але я навіть місяць був на фастфуді, тобто кожен день по бургеру та нічого не змінилося майже.
тобто кожен день по бургеру
Якась дивна метрика. Побудь щодня на дієті в 3500 ккал/день. І через місяць розкажеш скільки набрав. Якщо не набереш нічого, що майже не можливо, — накинь ще 500 ккал в день. В ідеалі звісно, ходити в зал і робити вправи, щоб мʼязи росли. Ти десь писав, що ти якийсь хвороливий, пробуй знайти вправи, які ти зможеш робити.
Бо інакше на такій дієті станеш просто жирним. Це теж зовсім не добре. Ні для зовношньості, ні для здоровʼя в першу чергу
Просто чувак розповідає казку про «пощастило з зовнішністю», але там була тренажерка як мінімум — це вже праця над зовнішністю, але що якщо він би залишився худим? То було би печально як і у мене.
Я теж був худим, коли виріс у школі, але тренажерка та курині грудки це виправили. Сходи до дієтолога якщо нічого не допомагає, бургерами тут не допоможеш якщо наприклад проблема в чомусь іншому типу гормонів.
Дык вопрос ещё в том, насколько серьёзные проблемы с сердцем. А то при очень серьёзных, скажем так, секс противопоказан, а тогда зачем затеваться с девушкой/женой? Знаю историю, как один батюшка УПЦ МП пошёл с девочками в сауну и там его в самый ответственный момент хватил инфаркт, и он врезал дуба. Как по мне, не самый плохой конец, но не для батюшки УПЦ МП :-)
Может и сауна. Но секс тоже даёт хорошую нагрузку на сердце и если сердце не в состоянии её выдержать, то memento mori :-)
Ну, там как раз дошло и во время его кондратий и хватил. Valar Morghulis :-)
В залежностi вiд вiку батюшки, до кексу дiло могло i не дiйти)
мож поэтому и умер, не выдаржал такого облома
-
-
Ти виправив свою худобу у шкільному віці, ось тебе і перестали відшивати. Які комплекси після цього? Якась фігня. Типу якщо був би реально закомплексован та худий, у тебе нічого би не виходило.
Якщо ти моє життя і мою особистість знаєш краще за мене то тоді хз, не знаю про що ще говорити.
Але так, сподіваюсь коли ти мутив, не починав розмову з комплексів. Я так робив, але це відштовхує дійсно зацікавлених дівчат.
За домопогою дейтінг-сервісу, звісно, адже в ковідні часи цілувати людину, яка не прочитала бодай пару жартів у твоєму ґолд-профілі, було дуже стрьомно!
Покищо не знайшов, і якщо десь до 28 було декілька варіантів,але в певний момент розбіглись, то потім настав момент що просто стало не цікаво, а у 35 виявляється вже і майже неможливо знайти когось з ким цікаво були б провести час або мати спільні інтереси чи хоббі.
Банально, але навчалися разом в університеті в одній групі. Вже майже 10 років разом. Я — Front-end, він QA, завжди є про що поговорити.
Знайомий друга одружився на стриптезерші, котру сам зустрів в джентельмен клубі. Ну він трохи nerd зі своєю дивакуватістю. Наче досі разом. Якось на п’янці, коли він взнав що я зробив пропозицію своїй дівчині, він вже був так нормально піддатий і почав розповідати що всі жінки однакові, і якщо вона пообіцяла тобі кожен день танцювати то це обман. )))
Це ще більш геніальніший план, ніж студентка і в цілому нагадує епізод з серіалу «як я зустрів вашу маму».
Ради бога. Если общая реальность есть, то всё будет классно, если с оной плохо, то глубоко пофигу чем кто занимает(л)ся.
Подшивку сделать не предлагал? Реально помогает, но только если есть желание бросить пить.
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
У мене сьогодні одружуються друзі, наскільки я знаю колега попросив колегу подивитися за його котом, поки він в відпустці. Прикольно ) Коти поєднують людей 🫶🏻
14 лет ходил на свиданки из аськи, табор, ищу киев, баду, тиндер, пьюр (лучший) и тп больше 100 встреч, раз 40+ это затягивалось на неделю-месяц, всегда относился к этому «сразу проблемы — лучше дальше уже не станет». Куча приключений, девушки ±10 лет от моего возраста и тп
И вот в итоге нашел с девушку спустя столько лет, с которой захотелось остаться и уже 2 года вместе и все оч круто. Отношения в которых мы спорим наверное только какое ПП более ПП и на этом каких либо разногласий и тп вообще нет =)
мне кажется тут главное «иметь стратегию и предерживаться ее» и когда все плохо, особенно в самом начале — зачем терпеть) А еще наверное иметь опыт хреновых отношений, что бы понимать, как себя вести в тех или иных ситуациях, что бы когда встречаешь хорошую девушку — не напортачить
Во, он це тру сторі. А всякі розмови про «випадково зустрів» / «написав в інстаграм» і вже 5 / 10 років разом — це як купити якусь машину випадково побачивши рекламу на бігборді, і потім розказувати що це краща машина в світі, замість того щоб зробити ресьорч по машинам і записатися на тест драйв кількох із них, і лише потім віддавати свої кровні гривні.
-
Не обессудь, бывает и «случайно встретил»
написал девушке, без фото даже, и вот 15 лет вместе.
Тру стори
Ну так і на машині з бігборда 15 років їздять, але це не значить що він машиною задоволений на 100%, і що немає кращих варіантів )
Не зовсім зрозуміло, чому ви порівнюєте людей і речі. От є в умовного чоловіка кохана жінка. Що значить для нього «кращі варіанти» — вищі, розумніші, стрункіші, чи за якими характеристиками будемо обирати кращих? А що, як з цими «кращими» просто некомфортно на психологічному рівні? Не можна довіритись, не можна поговорити про все, що завгодно? От не твоя людина, і все — хоч і симпатичніша/стрункіша/розумніша і т.д.
Зовнішність — взагалі не головне в людині для тривалих відносин (ну, якщо не брати до уваги явно виражені вади). Ну, дістанеться вам дівчина вродлива, але яка зовсім вас не розумітиме і з якою говорити нема про що, і навіщо вона вам така?
-
Ну ты же понимаешь, что еще есть варик сходить к психологу, разобраться со своими странными стеоритипами в голове, понять чего именно ты хочешь. А не смотреть на других, и думать что о тебе подумают.
Еще есть более рабочий варик: сделай норм фотки у профессионального фотографа, создай тиндер, купи голд аккаунт, поставь кликер, пролайкай где-то тысяч 10, выбери что тебе нравится из метчей, и будь собой, общайся, тренируйся, смотри что работает, а что нет) удачи)
с толстой деревенщины, конечно в голосину, норм тебя жизнь поводила)
-
Не зрозуміла, яке було до мене питання взагалі. Ну, тупік так тупік, і вам не хворіти.
-
моя жена уже была 70, 100кг, 65, опять 100 и сейчас опять 60.
И это вполне обычно, если отношения больше 10 лет.
Вообще очень немногие девушки остаются стройными нося двойню.
моя жена уже была 70, 100кг, 65, опять 100 и сейчас опять 60.
И это вполне обычно, если отношения больше 10 лет.
lol Стабильно
Отсутствие детей положительно сказывается на внешности, да. Однако меня удивило, что, оказывается, есть зависимость между сроком отношений и степенью ожирения xD
Так ти і сам мабуть не стройняшка, так що справедливо )
Да дівчатам важче підтримувати фігуру, особливо після родів, но більшість повніють із-за своїх звичок, а не із-за гормонів, родів, ти широкої кістки. Тут треба дивитися на тілобудову, якщо у неї схильність до зайвої ваги то після родів рознесе. А якщо стройняшка, вона і після родів залишеться стройняшкою, єдине що шкіру живота доведеться хірургічно підтянути.
єдине що шкіру живота доведеться хірургічно підтянути.
это если беременеть без перерыва раза 3
это если беременеть без перерыва раза 3
Зависит от
Люди разніе, физиология разная, возможности и особенности организма — разніе.
да
вообще люблю, когда мужчины не имеющие детей и жен рассуждают про женский живот после родов и про лишний вес. типа после родов и когда в семье маленькие дети кого то сильно интересует живот )
Якщо не секрет, як багато часу пішло для скидання зі 100 до 60 і які методи використовувалися?
Он имел ввиду, что вот в 20 лет 2 человека встретилось, оба незрелые личности с кучей всего в своих головах. Обычно куча конфликтов, но люди остаются вместе, может из-за убитой другой половинкой самооценки, либо «ай, и так нормально». Люди имеют в голове образ родителей, которые обычно устраивали срачи, и переносят это в свои отношения и думают, что это нормально.Тут еще может быть куча примеров. В итоге люди часто проживают жизнь не с тем человеком, и только потом все понимают и разводятся. Просто из-за не знания, что может быть по другому.
Но когда человек попробовал несколько вариантов, появляется понимание «вот это терпеть нельзя», «вот тут можно себя повести по другому что бы избежать конлфикт ненужный», «мне не нравится рогаться, это не нормально», «здесь лучше не ругаться, а обьяснить свою позицию более доступно».
из моего опыта, многочисленных пар которые сошлись рано — 0 отношений без постоянных срачей, подавления друг друга и тп.
возможно есть исключения, но они редки, я таких не видел
что вот в 20 лет 2 человека встретилось, оба незрелые личности с кучей всего в своих головах
Ммм здесь все наоборот. В голове ничего нет, своего.
Стосунки не перші, проте все ж.
Познайомився в Інтернеті, нам обом було по 20 якраз, студенти, схожі інтереси, схожі бажання, схожий світогляд, схожі сім’ї (маю на увазі батьки та їхні професії, статус і тд). Обоє ненапряжні, сварок не було, грубо кажучи взагалі не вміємо всерйоз сваритись, максимум локальна суперечка.
Будучи в стосунках знайшов першу роботу в ІТ. Далі шикарний 2019 рік, багато подорожів і євровікендів лоукостами (для вчорашнього студента це здається як взагалі якийсь лакшері лайф). Якось так за кілька років і одружились, коли було по 23, майже 24. Чесно кажучи ніколи не планував рано одружуватись, якось випадково так трапилось, що зустрів схожу симпатичну ненапряжну людину. Зараз нам по 26, політ нормальний, тупо взагалі нічого не змінилось. Стали хіба краще виглядати (більш охайно, кращий одяг, кращий догляд за собою, спортзал появився в обох тощо). Гадаю, що більшість людей до 21 року формують свій базовий світогляд та характер, більшою мірою ніфіга не міняється як мінімум до 30. Що буде після 30 і чи воно буде — та фіг його знає, але що тепер не жити/не ризикувати чи що))
Тому цілком бачу логіку пар, які однакові в 20 зустрілись, не спішно зустрічались, проживали різні етапи в житті і потім зійшлись надовше (одружились). Маю друзів однолітків, які знайомі з першого курсу, одружились за 8 років після знайомства, але суть та сама- були разом цей час.
Тому думаю ваш коментар дуже критичний. Тут ніколи не вгадаєш, у всіх дуже по різному трапляються різні ситуації, на які навіть не вплинеш (маю на увазі зустріч партнера і як у вас все зав’яжеться).
бо мамкіни сироїди думають що дружина це типу котика, у поважних людей має бути з родословною та після виставок. і обирати треба на умовной тіндер-розетці, де 50+ параметрів, типу [x] кладе у борщ додатково болгарський перець чито [D75] бажаний розмір бюстгальтеру.
це як партнера по стартапу шукати тікі візуально привабливого чи з макбуком. але добре, що більшисть з них не доходе до третьої бази і не буде продовжувати хромосому свою )
Да пофіг на зовнішність, середньої достатньо. Головне щоб була стройна, слідкувала за собою, фізично активна, не лінива, без понтів, без корони, не тупа (не була б акнтиваксом і не вірила б у всяку антинаучну, духовну дічь) і щоб співпадала хоть частина інтересів. Ну і звісно має бути взаємна хімія, куди ж без неї.
Невже це такі прям великі вимоги?
Якщо хоча б половини цього немає, смисл тратити на неї все життя? Ти ніколи не будеш задоволений. На пару тижнів чи місяців розважатись — можна, а так щоб все життя, це треба бути мазохістом або мати самооцінку нижче плінтуса.
+100, бро, у цьому треді багато гарних хлопців, струнких, високих, без зайвої ваги, знають весь вархаммер40к, багато спільного, дохід норм щоб витрачати своє життя на жінку, яка може +3кг набрати, фу. залишилося прокачати взаємну хімію, але може воно того варте
Нафіг мені на інших дивитися? я про себе кажу, і перед тим як щось вимагати від дівчини, я в першу чергу вимагаю від себе. Будь я жиробасом з засаленим волоссям, який цілими днями грав вархаммер40к, мої вимоги в плані зовнішності були б менш строгі. Хоча я б не сказав що вони і так прям строгі.
І не треба хлопців до дівчат прирівнювати. В сучасному світі, дівчина мало що може дати крім зовнішності і гарного тіла. Або хай бере на себе половину обов’язків і трат.
В сучасному світі, дівчина мало що може дати крім зовнішності і гарного тіла.
тю, мужчина и этого дать не может, женщинам часто внешность по барабану
и вообще, каждый второй мужчина для женщины — это портал вникуда, хоть с внешностью Аполлона, хоть с синьорской зарплатой, поэтому молодые умные девчонки не сильно и рвутся в отношеньки
Що значить не може дати? Мужик все дає. І заробляє, і житлом забезпечує, і транспортом, і захищає, і ухажує, і в ресторани водить, і на відпочинок возить, скрізь за все платить. І по дому навіть робить не менше ніж жінка.
женщинам часто внешность по барабану
Звісно тут зовнішність вже не так важлива коли є все інше. Зовнішність важлива це якщо мужик ледарь-альфонс
Мужик все дає. І заробляє, і житлом забезпечує, і транспортом, і захищає, і ухажує, і в ресторани водить, і на відпочинок возить, скрізь за все платить. І по дому навіть робить не менше ніж жінка.
какой то сказочный персонаж
слуш, а зачем он это все делает? ведь
это что для него внешность и тело столько значат, что он готов вот так херить себе жизнь?
для кого это тут новость что женская внешность и тело имеют огромное значение в выборе партнерши?)
для кого это тут новость что женская внешность и тело имеют огромное значение в выборе партнерши?)
та вижу какое значение оно имеет
особенно на пляжах это видно
было бы действительно так важно, то везли бы себе красавиц из бедных стран и не женились бы на местных Ингрид с лицом как у лошали (но зато с профессией юрист и с наследством от бабушки дом под Мюнхеном, дом на Маллорке)
это все анекдоты, на всех не напасешься таких Ингрид с наследством, да и везут, вон недавно статья про украинок в эмиграции тут была
психология говорит что внешность имеет одно из самых важных значений в выборе партнеров
это все анекдоты, на всех не напасешься таких Ингрид с наследством, да и везут, вон недавно статья про украинок в эмиграции тут была
вот это вы хорошо подметили
значит женятся на Ингрид и без наследства
статью про украинок в эмиграции, которых везут, я к сожалению пропустила
Но с возрастом вроде как начинают играть и другие факторы, ну когда уже не хочется трахать всё, что шевелится или расшевелить и трахнуть. Либидо снижается, больше шансов мозгу сказать свое слово.
Либидо снижается, больше шансов мозгу сказать свое слово.
и говорит мозг — уже поздно, 10 часов вечера, лучше пошли спать, секс запланируем на субботу после обеда
и говорит мозг — уже поздно, 10 часов вечера, лучше пошли спать
Это с какого возраста? С 65?
Это с какого возраста? С 65?
здрасти
чем старше, тем наоборот человек спит меньше. в 65 уже снотворное пьют, чтобы хоть к полуночи уснуть
было бы действительно так важно, то везли бы себе красавиц из бедных стран и не женились бы на местных Ингрид с лицом как у лошали (но зато с профессией юрист и с наследством от бабушки дом под Мюнхеном, дом на Маллорке)
Так везуть же не Брети Піти, а везуть такі ж квазімодо, з животом, і старші за цих «лошадєй» в 2 рази. В його країні з такими даними він би на бабку після менопаузи міг би розраховувати, а так молоденька, робоча, хоть і не сама гарна, лошадка яка і в сексуальному плані задовільнить, і масаж зробить.
Ну і ще категорія закомплексованих
Так везуть же не Брети Піти, а везуть такі ж квазімодо, з животом, і старші за цих «лошадєй» в 2 рази.
такое видела может пару раз и один раз по телеку показывали, как немец в 70 привез себе африканку 25 летнюю (красивую) и она родила от него еще. дед жаловался, что с ребенком ему сложно, что она не работает, а у него пенсия, ну а африканка улыбалась и говорила, что дед зануда.
А ти впевнений у цьому? Красивих (справді, красивих) дівчат, ну хай, 10%. Дівчат, у яких є хлопці — 70%. Як так вийшло, якщо зовнішність має таке велике значення?
Только опираясь на твою статистику, не утверждая, верна она или нет: не факт что те 70%-10% не поменяли бы пару на более красивую если бы они этих красивых были бы достойны. Под достойны понимай что хочешь, это холиварный термин.
Как на обычном рынке — когда топ качество недоступно — берут что есть, оба пола.
Діагноз через інет то, звісно, таке, але у мене є враження, що ти у відношеннях не був, або був дуже короткий час (до півроку). Бо зовнішність у довготривалих відносинах на надцятому місці (якщо ми не кажемо про радикальні випадки типу зміни ваги на ±20кг).
Ну если по интернету, то я вообще инцел.
Ты же знаешь как это не благодарно, ставить такие диагнозы, я вот могу например предположить что те для кого внешность не важна — просто не могут претендовать на эту самую внешность, но это будет такой же диагноз по интернету;)
те для кого внешность не важна —
обладают достаточно хорошей внешностью, чтобы думать, что внешность не важна. Деньги — не самое главное, когда они есть.
Скорее не «не думать» а «не париться», так как для них это вообще не проблема встречаться с красивыми
е для кого внешность не важна — просто не могут претендовать на эту самую внешность
а еще бывает такое, что человек уходит от партнера к менее красивому или вообще некрасивому. не раз наблюдала среди знакомых и сама была участником такой драмы ) красивых это так конктрено обламывает, один аж прыгал от злости и орал «та вы украинки все на голову больные»
те для кого внешность не важна — просто не могут претендовать на эту самую внешность
Та ні, це як раз було б зрозуміло. Я кажу саме про випадки, коли із доступних партнерів для довготривалих стосунків обирають не найкрасивішого.
Потому что не то красиво, что красиво, а то красиво, что сердцу мило © крымско-татарская мудрость
Простое обьяснение, психологическое исследование показало, что большинство таких пар с разным уровнем привлекательности вначале были друзьями долгое время, а потом решили встречаться. Такое редко встретишь в парах где сразу целились на отношения.
Такое редко встретишь в парах где сразу целились на отношения.
напомнило объявления в газетах «ищу мужчину для серьезных отношений и создания семьи»
деловая хватка ))
Ну, те, кто лезут на сайты знакомств и тиндер, в основном по этой части.
Лол, по твоему все кто идут на свидания не ради бабла — идут ради дружбы для начала а там видно будет?) Потому что если нет — твоя аналогия не имеет смысла
Лол, по твоему все кто идут на свидания не ради бабла — идут ради дружбы
насколько я знаю на свидания обычно ходят, чтобы хорошо провести время, и желательно, чтобы в итоге времяприпровождение перешло в горизонтальную плоскость
кто то конечно ходит и ради денег, но это не свидание, а по другому называется ))
Есть ещё голодные дамы которые ходят поесть, самый смешной кейс
Есть ещё голодные дамы которые ходят поесть, самый смешной кейс
в некоторой степени это можно отнести к категории «хорошо провести время» — она покушает, а он поржет
Ладно, мы от темы отошли, резюмируя все твои комменты — ты вышла за некрасивого выходит?)
Дай угадаю ты её муж? Шучу
Ну это я на основании этого коммента и ее стронк позиции выше
а еще бывает такое, что человек уходит от партнера к менее красивому или вообще некрасивому. не раз наблюдала среди знакомых и сама была участником такой драмы ) красивых это так конктрено обламывает, один аж прыгал от злости и орал «та вы украинки все на голову больные»
Рази три переформулював свою відповідь, щоб ти не подумав, що я її чоловік :)) Наступного разу буду краще старатися :)
Да у нас это френдли теоретический спор, но если бы оказался муж — было бы прикольно:)
Ладно, мы от темы отошли, резюмируя все твои комменты — ты вышла за некрасивого выходит?)
давай сначала определим критерии красоты
какой мужчина для тебя является красивым? Илон Маск красивый?
Ну не мне же целовать твоего мужа каждое утро, мое видение красоты иррелевантно в твоём выборе и ваших отношениях:)
Но раз уж спросила — мне кажутся красивыми джош хартнет, киллиан мерфи, том харди
мне хартнетт и мерфи кажутся некрасивыми, даже в чем то отвратительными, особенно хартнетт, а маск в моем видении очень красив. причем не таким как он был раньше, когда был помоложе, а вот такой как сейчас
еще мне очень нравился Хафтор Бьёрнсон пока он не ушел в бокс и ему пришлось сбросить вес. сейчас он не очень красивый.
Я ж говорю моё видение красоты не имеет значение, не совпадает с твоим. В текущем виде мне маск не нра, слишком жилейный, ему бы как безосу подкачаться, немного грубости в лицо добавить
моё видение красоты не имеет значение, не совпадает с твоим.
ну так о чем тогда вообще весь сыр-бор?
если представления о красоте субъективны, то нельзя сказать, что красивые девушки/парни имеют больше шансов на брачном рынке или что красивые женщины большинству мужчин недоступны
плутають може «моделей» та субʼєктивно красивих для кожного
мне кажется путаница в терминах
привлекательность путают с красотой
все таки если привлекает, то не факт, что красив. мож богат, успешен, сексуален, ну или мало ли чего кто кого привлекает
получается не повезло тем, кого превлекает красота
все таки это редкое качество
Я спросил считаешь ли ты мужа некрасивым, раз у тебя уже раз был выбор за некрасивого, я тут вообще не при чем, ты + муж + твоё видение, мне ж не его описание надо:)
ну как тебе сказать?
если брать определение красоты из википедии «Красота́ — эстетическая (неутилитарная, непрактическая) категория, обозначающая совершенство, гармоничное сочетание аспектов объекта, при котором последний вызывает у наблюдателя эстетическое наслаждение.», то получается, что мой муж для меня некрасив )))) и Маск тоже некрасив )))
эстетического наслаждения не вызывает )))
Думаю, Безос качался, всё равно выглядит как лошпет, над которым поработали стилисты и уперлись в предел своих возможностей
Думаю, Безос качался, всё равно выглядит как лошпет
так, тут на доу уже выяснили, что Безос — альфач
Ну может, но впечатление от внешности — всё равно лошпет. 🤷♂️
Брэнсон лучшее впечатление производит, к примеру, не лошпет, не альфач, но прикольный чел.
Брэнсон классный
Ну может, но впечатление от внешности — всё равно лошпет. 🤷♂️
мне кажется успех человека в одной сфере ошибочно переносят на все сферы жизни. конечно имея деньги и опыт успеха в одной сфере легче поднять и остальные, но не факт, что человек это сделает и не факт, что его природных данных хватит
поэтому да, Безос лошпет и неальфач (случай с Ди Каприо тому прув)
Альфач — это поведение, а не фотка.
с Ди Каприо он повел себя как школьник
та я тоже не слежу, поэтому может безос постоянно так себя ведёт, я хз
А что там было?
его Лорен, увидев ДиКаприо, начала вести себя как самка павиана в брачный период. Безос как и полагается нормальному человеку сделал вид, что ничего не происходит. но журналисты наделали фоток и через пару дней Безоса от обиды таки прорвало. ну и он в твиттере запостил свою фотку и подпись что то типа «берегись ДиКаприо, смертельно опасно»
Понятно. Не удивлюсь, если они втроём об этом договорились, чтобы поднять себе популярность. С звёздами чаще всего так :-)
а безосу какой профит с этого? то, что он повел себя как школьник вряд ли могло бы повлиять на прибыль с его Амазона
Он мог это сделать не для себя, а для своей Лорен. Как я понимаю, её карьера может иногда требовать мини-скандальчиков. А то и в тираж можно выйти по возрасту. Нет, бедствовать они не будут, но таким людям, как Лорен важна популярность и какая-нибудь байка в светской хронике эту самую популярность поддерживает. Меня жизнь научила, что практическт всё это театр, а персонажи просто отыгрывают удобные для них роли.
её карьера может иногда требовать мини-скандальчиков. А то и в тираж можно выйти по возрасту.
насколько я помню у нее бизнес связанный с аэросъемкой и она сама ещё и пилот, они с безосом познакомились через бизнес
Это ж она en.wikipedia.org/wiki/Lauren_Sánchez ? Тут вроде пишут, что она ведущая новостей. В 53 года запросто могут попереть с данной работы по возрасту, тем более, что много молодых и амбициозных ей в затылок дышат. Что касается аэросъёмки, то опять же важно её имя, чтобы то, что она сняла, телекомпании купили.
Забанит в Амазоне?
не, Амазон прайм запретит
придется коробочку 3 дня ждать и потом пилиться за ней на почту )))
Хафтор Бьёрнсон
ушел в бокс
Оце новина!
Треба буде подивитися на це видовище. Цікаво, чому пішов у бокс, а не в mma, як Пудзяновський.
Хоча з іншого боку, все логічно. Пудзяновський вигравав бої ударами, а не придушуючими чи больовими, і програвав у греплінгу, бо не мав хорошої техніки в партері, яку набути значно складніше, ніж з усієї сили молотити руками (а сил у стронгменів більш ніж достатньо). Гора якось спробував поборотися в партері з чемпіоном по джиу джитсу, який навіть фору дав — дозволив сісти на себе зверху, і почав боротися з невигідної позиції, ну і, звісно, очікувано, що чемпіон з джиу джитсу виграв. Тож враховуючи те, що в боксі ще й платять краще, ніж в mma, стає зрозуміло, чому вирішив обрати бокс а не mma.
Я видел как он в пузо пробивал в шоу какому то бойцу, толк будет) всем денег хочется, в боксе их много, а его видом и образом шоу имеет все шансы на успех
бабло и еще, как мне кажется, ему стало скучно. я смотрела его интервью, когда он только-только начал сбрасывать вес и показывал, что он теперь ест и как тренится. было видно, что он счастлив, говорил, что чувствует себя лучше, не надо столько жрать и теперь стало так классно и легко двигаться
маск в моем видении очень красив
Омг
причем не таким как он был раньше, когда был помоложе, а вот такой как сейчас
У него тогда личный стилист не был в приоритете
У него тогда личный стилист не был в приоритете
и пузо поменьше ))
не люблю когда у мужчины живот плоский и твердый как стиральная доска. у самой такой. но я женщина, с меня спрос меньше )
А чого ні? Виграти москальку це ж акт помсти, нє? Особливо якщо неприродніми методами?
Ну, можливо у не дуже красивого є простора квартира в столиці з високою стелею, а в дуже красивого немає, або менша, або не в столиці.
слуш, а зачем он это все делает? ведьэто что для него внешность и тело столько значат, что он готов вот так херить себе жизнь?
Тому що він це все і так робить, тільки для себе. А так хоть буде гарна партнерша поблизу. Єдина відмінність що витрати на 2 доведеться помножити. Но це не проблема ради достойної партнерши.
Тому що він це все і так робить, тільки для себе. А так хоть буде гарна партнерша поблизу. Єдина відмінність що витрати на 2 доведеться помножити. Но це не проблема ради достойної партнерши.
достойные партнершы с лузерами, которые херят себе жизнь, долго не водятся
ну, например — квалифицированній труд
если не брать во внимание специфические неквалифицированніе профессии, типа «разнорабочий» — то у мужчин, как правило, нет радикальніх преимуществ перед женщиами именно потому что «женщині не могут, а могут только мужики»
Даже в тех областях, где «да тут баб нету, квантовая механика — єто мужское дело» — єто вопрос патриархального наследия/традиций, а не реальніх возможностей мішления
да, но нет. возможности и желания это разные вещи. Много вы видели девушек желающих месить кванты всю жизнь?
Я таки про бажання а не можливість. Вони все можуть робити що і мужик, но не хочуть. Хочуть шарити права, но не хочуть шарити витрати і обов’язки (на мужику все).
Вообще-то, женщин у нас в шахты не пускали, максимум переработка добытого на поверхности. Да и на машинистов на ж.д. начали учить только с началом войны, потому что потребность есть, а мужики могут быть мобилизованы. Внутреннюю кухню ж.д. знаю, т.к. это в некотором роде моя alma mater. Да и дальнобойщиков-женщин в Украине почему-то не наблюдается. Но тут есть ещё такая штука, как традиции общества и предрассудки. Например, в той же Венгрии повар в ресторане, как правило, мужчина. Почему? Есть предрассудок, который идёт ещё со средних веков, а может и раньше, что женщине во время критических дней нельзя готовить мясо. Запрет, в принципе, такого же порядка, как запрет брать в руки священные книги в это время. Предрассудки и разные подобные заморочки, к сожалению, очень живучи. Когда по этой части один человек с ума с ходит, это ещё полбеды, а вот когда всё общество начинает устанавливать какие-то трудно обоснованные запреты, вот это уже несколько хуже.
Так я ж не спорю, сам знаю що коли закохуєшся, то тобі пофігу як інші дівчата виглядають, навіть якщо набагато гарніші.
Я про інше, що дуже маловірогідно знайти свою людину з першого разу як тут деякі описують. Так можна полюбити, адаптуватися друг до друга, но це не гарантує щастя на довгому проміжку часу. Рано чи пізно почнуть бісити друг друга, чи один психологічно подавить і знищить іншого.
Але ще і від людини залежить. Знаю людей яким пофігу на зовнішній вигляд, кохання, секс, для них головний критерій щоб дітей рожала, борщі готовила і мозг не трахала поки він за компом сидить в танчики умовні грається. Ось тут да, такий варіант «знайти з першого разу» можливий, так як він не вибагливий. Знайде собі таку з зайвою вагою, з дитиною, чи старшу на кілька років за нього, і буде йому все робити.
Так можна полюбити, адаптуватися друг до друга, но це не гарантує щастя на довгому проміжку часу.
дык никто не может тебе гарантировать счастье
счастье не положено человеку по дефолту
делать свое счастье зависимым от другого человека — то такое и гарантии нет, что он будет в восторге от такого поворота
Рано чи пізно почнуть бісити друг друга
если было ожидание, что с человеком всегда будет хорошо и что вообще этот человек для того и рядом, чтобы дарить удовольствие, то конечно рано или поздно он начнет бесить. химия закончится, а сам человек — он вообще то не нанимался аниматором, у него/нее свои планы
Дык чтобы друг друга не подавлять, нужно не уезжать по шкале ниже антагонизма (2.0). Не всегда получается, но над этим нужно работать. И понятное дело невозможно отвечать за то, чтобы супруг(а) не уехал(а) туда. Что касается требований. Может, и не самый плохой вариант в том плане, что каждый делает то, о чём договорились на берегу, и не создают друг другу проблем. Хотя нередко проблемы могут создать и детки.
Дивлячись хто що купив...комусь вдалось відхопити в гривневих цінах лексус в кризу 2008 він і задоволений, а хтось взяв валютний кредит на деу секс...
а комусь і бляха машина
Чет твой коммент мимо. Тру стори.
Мой профайл вроде как реальный в отличии от ^^
Дуже залежить від людини. Є люди, яки майже з будь-ким уживаються, а є
«сразу проблемы — лучше дальше уже не станет»
уживаются? это прекрасное слово, синоним какой? терпеть?
уживаться/терпеть — это прямая дорога к принимать антидепрессанты и ходить к психологу после нескольких лет «уживания» с разбитой самооценкой.
К сожалению люди меняются, только если сами хотят ибо это требует больших усилий. какой процент людей умеет в здравую самооценку и понимание, что надо меняться? 1%?
Ні, це не означає «терпіти». Можна кохати людину до нестями, але бути нездатним до будь-яких тривалих стосунків і спільного проживання, із-за неможливості підлаштуватися і знайти компроміси.
Чи як по-вашому мають виглядати стосунки? Коли тільки під тебе підлаштовуються? Чи коли усе одразу ідеально з перших днів?
мне просто нравятся ваши слова, теперь «подстроиться», они все в моей голове отдаю «потерпеть».
ответ на ваш вопрос: 2 зрелых человека с пониманием себя и своих нужд, своих границ, готовых к диалогу и работы над отношениями, которые привлекают друг друга физически и интеллектуально.
работы над отношениями
Тобто «підлаштуватися». Чи як саме виглядає «робота над відносинами»?
мне просто нравятся ваши слова, теперь «подстроиться», они все в моей голове отдаю «потерпеть».
Співчуваю
у житті довелося попрацювати на станкобудівному заводі на упк і там у нас була така операція — шабровка, беремо дві деталі які виглядають як дуже рівні, пошліфовані, мажемо фарбою берлінською лазуррю та притискаємо одну до одної і по фарбі зрозуміло, що не дуже і рівно, плямі таки, беремо девайс — шабер, типу великої стамески і починаємо соскаблювати те що випирає з двох деталей. отак
от коли будуємо з партнером щось єдине, притримуємося теж самого підхіду :)) тому 1) ідеально відразу не буває 2) тре підганяти дві сторони 3) це не швидко і неможливо прискорити чи автоматизувати (псіхологи відносень, оця вся бісовщіна) 4) кожна нова стресова сітуація потребує додаткового налаштування (діти, ремонт, міграція, смерті близьких, хвороба, тощо)
все так сложно, а в итоге все равно через много лет какой-то странный тип прописан со мной в одной квартире
Ну, тобто підлаштовуємося один під одного. Все правильно, просто декого тригерить від цього слова
А хто сказав, що до тієї самої не могло бути провалів і відразу був успіх?
Я, зокрема, і по цьому знав, що моє, бо притиралися дуже легко. Насправді, особисто в мене з нею перша сварка виникла після більш ніж пів року стосунків і саме тому що я збирався на Євромайдан кінця січня, а вона дуже боялася, що зі мною там щось станеться.
В нас потім було дуже багато срачів, але я ніколи не забуду, що саме таким був найперший.
замість того щоб зробити ресьорч по машинам і записатися на тест драйв кількох із них, і лише потім віддавати свої кровні гривні.
Ну ти ж не можеш сказати дівчини — почекай, у мене тест драйв з десятьма іншими, але якщо вони виявляться гіршими, я повернуся до тебе.
А з авто так можна
Є якісь ресьорчі, де проводили опитування щодо щастя в шлюбі в залежності від кількості партнерів. Виявилося, що чим меньше сексуальнтих партнерів, тим люди казали, що вони є більш щасливими.
Це може бути поясненням, чому вони деякі люди тут сходили на декілька побачень і задоволені своїми стосунками.
І щось в цьому є. Коли особливо досвіду і немає, то можеш бути щиро у захваті через гормони і від не самого кращого партнера. А коли є, то це не те, то не те, і т.п.
Прочитала на ДОУ коментар якоїсь дівчини про те, що вона познайомилася з хлопцем на Мамбі. Зайшла, заради цікавості створила профіль, хоча не дуже вірила, що там можуть бути нормальні хлопці.
У перший день мені написали кілька людей. З одним хлопцем зав’язався цікавий діалог, пішли на побачення. 9 років як разом
У мене була подружка що постійно жалілася що в неї нема хлопця. Я їй кажу «ти мене за**мучила цим ниттям, йди на мамбу». Вона пішла — через місяць знайшла чоловіка свого — вже років 8 разом. Кажу «Ну класно ж я тебе послала?»
Lifehack! Йдете до гуманітарного ВНЗ: шева, могилянка, філфаки, міжнародники, харчовий, наргосп і вибираєте когось з студенток.
А потім пишете на доу пости «Які жінки меркантильні»)))))))) Відмінний план, надійний, як швейцарський годинник. Не кажучи вже про те, що з деякої різниці у віці це буде виглядати дуже дивно.
Ну і плюс, її мозги ще дитячі і виносити вона буде їх по особливому. Тут і в 30 років повно морально недозрілих, а з
Але таких кейсів багато насправді.
ну проведеш ти з нею, ну в найкращому випадку годину у ліжку, а потім вона ж почне говорити
по твоему умные и интеллектуальные девушки вылупливаются из кокона глупых дурнушек в 25?
Тут не про «розумність» мова, а про те, що дівчата з мінімальним досвідом стосунків винесуть мозок бубочці-сироїду так, що він після цього нічого не захоче.
Або побiжить виконувати забаганки, це вже вiд якостi церебрального згвалтування залежить)
Маю досвід спілкування з дівчатками мого старшого 2000 ріку народження, не можу сказати що якісь вони тупі, одна філософський закінчила, по бодріяру чеше круче мене, інша була фітнес-тренер, багато чого знала по темі і була знавцем кіно
порівнювати покоління між собою — перспективненько (ніт), але все ж з часом нашого життя, зазвичай люди набивають шишки, отримують новий досвід у різних сферах життя і становляться розумніші від себе самого в
Та і не розум шукають у партнерах і жінки, і чоловіки. Інакше б золоті медалісти і ті, яким школа давалась дуже легко, всі були би нарозхват, але ж це не так.
бачу ви плутаєте золоті медалі та розум, це іноді співпадає, але не обовʼязкове. але нихто не заважає вам видати свою версії хто що шукає у партнері
У мене аналогічний досвід. У 18 років майже усі знайомі доньки уже знають, чого хочуть від життя, готуються, вчаться, вивчають (і знають) іноземні мови, багато хто навчається за кордоном. Наше покоління
Племінник 19 років. Лінь, ігри, аніме, пиво, горілка, друзі. Вже 3 рік агітую взятись за голову — англійська, CS. Поки марно.
Вчиться на ІТ у франіку. Закінчив 1 курс.
Просто в тих дописувачів задротське коло правильних, середньо-успішних людей. Бульбашка
Ти почитай тут на доу коменти, двадцятирічна студентка буде взірцем мудрості і розважливості.
-
Йдете до гуманітарного ВНЗ: шева, могилянка, філфаки, міжнародники
ага, там просто мріють про 30+ річних мамчиних квіточок
40+ папіки
можливо, але то про гроші, які айтівці так не хочуть витрачати на когось, бо що то за лярва, якій гроші треба на манікюри, одяг, косметолога і т.д.???
а айтівці ж шукають щирого і взаємного кохання, щоб їх половинка розуміла наскільки їй пощастило, що айтівець обрав саме її, а не когось з мільйона інших
Ну не всі айтівці такі ) Лише, мабуть, хто з дитинства жив у досить бідних родинах, та трясуться над кожною копійчиною
У мене 5 років поруч з 16 гуртожитком був 17 з філологами КНУ.
Вважав, що ІТ спеціалісти володіють більше аналітичним мисленням :)
Хоча кохання то інша сфера!
надо записаться на курсы папиков, это тоже уметь надо себя папиком подать
Ну так і є. У папіку шукають не лише гроші, а і досвід, і розуміння, і врівноваженність, і нові враження та досуг, який не доступний з ніщебродами або молодими.
Молодий зелений сироїд
Аби бути «папіком» треба зовсім інший рівень доходів. Бо красуня, яка шукає «папіка» очікує витрачати тільки на бьюті-процедури (косметика, зачіски, спа, фітнес) по $3000 на місяць. Ще $5000 треба на модний лук і прикраси. Інакше подружки засміють що «за дешево продалася».
Студентки простіше шукають не «папіка», а просто «підзаробити» — тому працюють або на вебкам, або індівідуалками. Так вони можуть заробляти більше ІТ синьора.
При цьому «відносин» такі дівчати вже не шукають: чоловіка аби забезпечував — не треба, можна жити вільно і не варити борщі.
Бо красуня, яка шукає «папіка» очікує витрачати тільки на бьюті-процедури (косметика, зачіски, спа, фітнес) по $3000 на місяць. Ще $5000 треба на модний лук і прикраси. Інакше подружки засміють що «за дешево продалася».
цей «аналіз» нагадує мені те, як пересічні українці оцінюють роботу українських програмістів — декілька разів тицьнув по клавіатурі протягом дня і в кінці місяця американський Джон платить за це 5к
Как я уже писал, зависит от города. Киевлянки зажрались, а в городах поменьше, где с доходами похуже, то и запросы поменьше.
Як колишня студентка подібного ВУЗу (харківський фарм, хлопців на нашому факультеті було 1 — 3 на групу) заявляю, що метод не працює. Нормальні хлопці собі дівчат познаходили, але вони б це з легкістю зробили і поза універом. А на диких-переляканих, які зовсім не вміли спілкуватись, ніхто навіть не дивився.
диких-переляканих
ці дикі-перелякані зараз на форумі описують себе ледь не як ідеал, якому просто не щастить на ту саму, бо дівулі навколо занадто тупі для серйозних розмов і просто тікають/уникають побачень :)
Колись так робив, не особливо раджу. Там дуже багато «творчих» на всю голову в усіх сенсах.
Цiкавий досвiд якщо такого не було) В мене дружина та одна iз колишнiх дiвчин з одного унiверу, рiзниця мiж ними 3 роки, але дуже рiзнi люди.
Честно кажучи, як повезе, в мене були 2 довгих стосунків зі студентками (на 3 роки меньша, та на 5) і скажу... максималізм та егоїзм у всьому в обох і не бажання працювати над відносинами, але все таки з тою якою різниця була 3 роки розуміння та відносини були кращі.
Тому я б не радив розраховувати з
Тому як на мене краще коли ви +\- одного віку.
Студенткам і вчитись потрібно і ще робота як правило, їм не до відносин і тим більш як вони думають весь світ у їх ніг)
І не важливо на скільки вона розумна, якщо досвіду в стосунках вирішувати проблем немає і вони ще самих себе толком не знають..
тільки ємоції одні в голові та перекладання відповідальності
Дружина написала «привіт» в quip (динозаври знають шо то за звір).
P.S. Ги, пом’ятаю були номери звичайні
з двома з колишнiх я саме так i познайомився в студентськi роки. А ще у нас в гуртожитках Хнуре 7 i 8 була своя мережа i своя icq, багато з ким знайомились там. У сестри була сусiдка яка все спiлкування з хлопцями роздруковувала i потiм вечорами читала замiсть книг, лол.
На Хрещатику на скамійці сиділо двоє дівчат, я взяв номер телефону у однієї (2006 рік), далі якось комфортно майже без напрягів було, то і одружились.
Не знайшов половинку, але мав достатньо можливостей.
Через спільних знайомих, навчання, роботу, подорожі і т.д.
Сайти знайомств і швидкі побачення ніколи не приносили результату.
обережно з гумором, щоб людина дурниці з собою не наробила
нам ще треба цих «поляків» додому повертати:)
нам ще треба цих «поляків» додому повертати
А чому вони зараз не можуть повернутись ?)
вони занадто прекрасні, щоб жити в такій Україні
от коли буде мирна та квітуча, то, можливо, найкращі сини неньки повернуться до нас
До речі, мій знайомий з компанії друзів недавно зрозумів, що він насправді гей. Теж була така штука, що спілкування з жінками в інтимному плані йому особливо не приносило задоволення, хоча їх у нього було достатньо. А потім познайомився з якимось хлопцем в клубі і завертілось.
Це я абсолютно без підколів. Тим більше бути гомосексуалістом в Україні як мій цей знайомий набагато складніше ніж у Польщі.
Я вірю, але звучить якось неймовірно. Як це можливо, що людина не знає, що вона гей в часи існування порно. Чи це випадок, коли він в нього змінилися сексуальні вподобання в дорослому віці 🤔. Як все заплутано буває
Коли забагато порно і дівчат, класика перестає збуджувати. Ось чувак і знайшов нове захоплення, експериментує.
Та навіть якщо і потягнуло, то що поганого? До речі для радикальних інцелів, яких я на доу зустрічав це хороший спосіб розкривати свою сексуальність з живою людиною при цьому не підтримуючи монополію жінок на секс :)
Тим більше бути гомосексуалістом в Україні як мій цей знайомий набагато складніше ніж у Польщі.
щось не бачив такого, але це ловко пацана-душнілу зразу в геї )
але це ловко пацана-душнілу зразу в геї
та хай пробує
один хер з бабами нічого не виходить, може хоч ці двері відкриються
нє, логіка в іншому
якщо в Україні з дівчатами не склалося, то в Європі ще важче буде
а от серед геїв конкуренція нижча, а значить шанси у душніли збільшаться
Чогось захотілося вас підтримати:)
Я знайшла чоловіка, з яким вже майже 10 років спілкуюся на серйозні теми, на сайті знайомств. У мене в профілі не було фото, але була зазначена зацікавленість наукою, на це він і запав:) До цього ні з ким зі знайомих, знайомих знайомих і знайомих знайомих знайомих у мене таких співпадінь не було.
Я до чого. Думаю, що навіть в сьогоднішній Україні є достатньо дівчат вашої вікової категорії, які хочуть спілкуватися на серйозні теми, або принаймні не вважають це мудацтвом. Від імені цих дівчат хочу побажати вам не втрачати надію:)
Щодо побачень і виснаженості після них чудово вас розумію. Мій шлях був по максимуму спілкуватися онлайн і до побачень доходити лише з явно цікавими кандидатами. Шлях чоловіка (він більш екстровертний за мене) — просто йти з побачень, якщо людина явно не влаштовує. Сорі, ми, мабуть, не співпадемо, пака. Так, хтось може вважати це мудацтвом, але ж ви шукаєте «свою» людину. Я, наприклад, таке мудацтвом не вважаю і нормально ставлюся, як що він в театрі йде після 1 акту, коли йому не подобається спектакль, а я залишаюся.
Коротше, раджу просто шукати підходящу людину, мінімально заморочуватися суспільними умовностями і не соромитися того, хто ви є.
Сорі, ми, мабуть, не співпадемо, пака
Стара школа) Зараз стандартом є просто відморозитись та перестати відповідати на повідомлення
Під час побачення відморозитися досить важко:) Мова саме про те, що можна просто піти з нецікавої зустрічі, в цьому немає нічого кримінального. Ну так, дівчина подумає, що він мудак, але яка різниця, що вона думає, якщо він її бачить в перший і останній раз.
Можливо тобі допоможе глибше занурення у якісь книжки по психології чи комунікації між людьми? Ти описав цілком зрозумілі речі, просто характеризуєш їх якось дивно, об’єднуючи усе в купу. Small talks — це навички, які треба тренувати, в той час, як спонтанні приколи — це індикатор невпевненності у собі і відсутності базових комунікативних здібностей.
Напевне, нема такого поняття, як «типові стосунки». Можливо, твоє сприйняття ситуації спотворене самим «пошуком половинки» і якщо ти, наприклад, почнеш шукати не стосунки, а партнера, то воно піде якось простіше.
все норм (середнього зросту, живота не маю, регулярно тренуюсь на турніках і брусах
А opposite варіант не пробував? Забив на турник, хряпнув цицьку пива і пішов на побачення, воно і з дівчатами цікавіше відразу стає
Все вийде, просто потрібно бути більш розслабленим, не хвилюйся, не переживай що не вийде, просто пробуй знайомитись, не пішло з першою, другою, десятою, все вийде з двадцятою.
І ніколи не старайся сподобатись, просто щось говори, та яка має бути твоя — оцінить.
та радуйся, что не встряг в отношеньки
судя по тому, что ты написал — ты интроверт, это значит, что в отношеньках будет некомфортно потому что постоянно придется отвоевывать свое право на тишину и побыть одному. более-менее комфортные отношеньки возможны только с девушкой, которая тоже интроверт и желательно чайлдфри.
Копаюся трохи в особливостях характеру інтровертів і екстравертів, також довелося зіткнутися з особливостями аспергерів. Виявляється, ми надто погано розуміємо свій темперамент, і просто вважаємо себе диваками.
Рекомендую книгу «сила інтроверта», трохи розберетеся в собі.
Дівчата інтроветри теж бувають, просто їх важче знайти. Якщо ви обоє соромʼязливі — ніхто ж не зробить перший крок. А ще прийміть, що такі дівчата дуже рідко користуються червоною помадою і великим декольте. Тобто не ведіться на зовнішність
А ще прийміть, що такі дівчата дуже рідко користуються червоною помадою і великим декольте.
Это не так страшно. Страшнее когда косметикой таки пользуется, но не умеет.
У вас чудовий соціотип, не наговорюйте на себе. Щось із логік-групи: Бальзак, Джек, Штірліц, Габен, Максім, Жуков, До Кіхот, Робесп’єр.
Вам буде комфортно із дівчиною, якщо ваші соціотипи підходять один одному.
Що таке соціотип, у кого себе протипувати і як зрозуміти, який соціотип вам підходить, можна почитати тут:
www.socioniko.net/.../articles/osobystist.html
www.socioniko.net/...articles/gul-subtype.html
Disclamer: соціоніка не вважається наукою, це, скоріше, поки що міжнаукова дісципліна прикладного характеру.
Приятель айтишник подогнал друга неайтишника, типа все мое — твое, так что да, социальные связи важны)
Ну сопли уже все поразмазывали, прикольно было почитать, в сторону лирику:
— у кого был секс в офисе?
У нас одного разу кудись просрались всі башскріпти якими деплоївся прод і стейджинг (типу саморобний CI/CD). Можливо звільнений працівник видалив.
Ну крч, секс в офісі був кожен день на протязі тижня.
да я понял что совершил ошибку и надо было уточнить что с виндой и деплоями — не считается
Можливо звільнений працівник видалив.
А потім питаєте чому компанії звільняють народ обрубивши доступ і надіславши імейл. Щоб ось такого не було.
В кого був секс в офісі? А в кого з людиною? А в кого з іншою людиною? А в кого не анал з начальником?
Анал з начальником, коли ти начальник :)
Я любитель «однохвилинного менеджера», довго людей не знищую, а в сексі за хвилину в мене не виходить :-D
Не знаю як половинки, я цілісна людина. А дівчат, як не дивно, до цих пір легко витягувати з баду, попри те, що багато виїхало. Зараз спілкуюсь с півдесятком дівчат, яким я зайшов і мені цікаві.
зачем
Не знаю як половинки, я цілісна людина.
целый
с півдесятком дівчат,
?
1. Цілісна людина не відчуває себе неповноцінною без наявності іншою людини поруч
2. Інстинкти потребують регулярного сексу. Спілкування з дівчатами розважає. Де протиріччя?
Так. Кажу — «яка сьогодні чудова погода, прям сонечко нам світить пої...сь»
На тиндере налайкали друг друга, он долго не шедулил свиданку (трудоголик и свободного времени мало) и я решила включить режим коварства на максимум и помимо обычных постановочных фоток для всех, сбросила не постановочную с работы, где я обжимаю витую пару. Будучи хардварщиком, он не смог устоять и сразу пригласил на свиданку, с тех пор 2,5 года как вместе :)
сбросила не постановочную с работы, где я обжимаю витую пару. Будучи хардварщиком, он не смог устоять
женское коварство не имеет границ ©
а вы с какого ракурса снимали? я видел пару тиктоков где девушки в лосинах йогу показывают, и там все дело в ракурсе!
Дело было не в ракурсе, а в том, что такие фотки у половины тиндера, чем я тогда выделяюсь?
Мы первый год отношений не знали, кто сколько зарабатывает, так что мимо
так, по дефолту відповів, потім перечитав ще раз вашу історію. Ну так, ви похибка в статистиці )
Есть девушки, которым не важна зп парня ;)
Дочка Порошенка, Ющенка або іншого олігарха, мультимільйонера.
Скорей чтобы зп не было, а был свой бизнес и желательно не один.
Судячи з останніх відповідей це якраз не дивно. Дивно — в тіндері :)
Вона була дівчиною мого тім ліда. Йшли роки, в них щось там не дуже клеїлось, вона переїхала в моє місто, ми підмутили, цього року буде
так в чому помста?
Вони розійшлися, автор одружився. Мені здавалося, що завжди в виграшному положенні знаходиться екс, щодо current бойфренда/чоловіка.
Мені здавалося, що завжди в виграшному положенні знаходиться екс, щодо current бойфренда/чоловіка.
все зависит от того сколько теперь она зарабатывает )
Тут ще невідомо хто кому помстився, тому що про характер стосунків ОП нічого не написав.
В нас були гарні стосунки, десь раз на рік з ним бачились як друзі довго після того як ми перестали працювати в тій конторі. Але після того, як почав зустрічатись з майбутньою дружиною, підтримувати стосунки вже стало занадто неловко :) Втім, наше останнє спілкування також було дружнім.
25 лет назад, в институте, в общаге, к соседке по блоку приехала подружка.
она меня покормила и я пошел за ней.
Офіс однієї вельми відомої компанії мрії. Кафешка-столовка куди всі ходять попоїсти. Одного дня звернув увагу на вродливу дівчину, що працювала там поваром. Потім зрозумів, що не можу й дня без її неймовірно красивих великих очей. Спочатку намагався зав’язати small talk біля прилавку, чи на касі. Потім наважився «випадково» пересіктися коли вона виходила з офісу вже додому після закінчення своєї зміни. Через кілька таких зустрічей запропонував підвезти додому, а то дощ падав. Потім почав підвозити додому... Через десь півроку почали жити разом. І так вже
Трохи досліджував, нещодавно, якої глибини світлість майбутнього очікує Україну у найближчі роки і занесло мене на сайт Держстату. Знайшов трохи фактів які можуть бути цікавими в контексті цієї теми.
Станом на 1 січня 2021 року найбільшою демографічною групою в Україні були
В цілому чоловіків більше ніж жінок у всіх вікових групах до 38 років включно. Якщо ж брати дівчат із трохи молодшої вікової групи то є цікаві виключення. Наприклад дівчат 2008 р.н. 231к, в той час як хлопців 2005 р.н. лише 205к. Враховуючи, що у хлопців цього віку була суттєва мотивація почати навчання в закордонному ВНЗ у сіньора-помідора який живе з мамою і не встиг знайти собі
Знайшов трохи фактів які можуть бути цікавими в контексті цієї теми.
Ніт не цікаві в контексті цієї теми
Ця вся теорія ні до чого. Це ж не інтернет, де на сайт A заходить X в день, а на сайт B — Y.
У умовної дівчини є круг знайомств де є
Плюс, 34 річний чоловік хоче 19 річну студентку... це не стосунки, в 95% випадках там нічого не вийде не тому, що конкуренція, а тому, що йому банально буде нудно. Та і дівчата до 20 скоріш теж не готові до стосунків будь з ким.
Плюс, 34 річний чоловік хоче 19 річну студентку... це не стосунки, в 95% випадках там нічого не вийде не тому,
Ви ж розумієте що 34 річні чоловіки хочуть
Ніколи не подобались студентки, може я дивний але навіть сексуально мене приваблюють більше дівчата від 22.
Я так розумію більшість хто так говорить мав з пісюхами справу тільки в теорії.
хто так говорить мав з пісюхами справу тільки в теорії
а что с ними не так?
молодые и красивые ж
та задроти там намагаються шукати глибокий внутрішній світ, серйозні спілкування. Що може піти не так
Та все нормально у молодих зі світом і зі спілкуванням. Не гірше, ніж у хікканів-інцелів звідси.
Та все нормально у молодих зі світом і зі спілкуванням
думаю тут претензія не до них, а до задротів, які дуже часто асоціальні
навіть я хоч і в одному човні з ними, але тімбілдинги і все на зразок цього стараюся уникати, бо веслярі можуть покинути офіс, але роботу з голови прибрати не можуть
як результат, міняється обстановка, а розмови все одно про якусь хуйню з абревіатур, яку вони на медіумі прочитали чи ще гірше — спрінти, дедлайни, факапи та інші «веселі» історії
тому я хз, що то має бути за дівчина, щоб вона витримувала такі розмови
Та отож, нарікають на молодих, що в них немає глибині і досвіду, а у самих з життєвого досвіду лише 5 років ангуляра.
не знаю как у тебя, но у меня самые заумные разговоры про книги философию и все такое были как раз в моем тинеджерстве с такими же писюхами. А с возрастом умничают оба пола все меньше,наговорились)
Так ото ж бо, і вік тут не допоможе. Просто треба змиритись з тим що з жінками на високі теми не поговориш, та навіть на банальні теми не поговориш по типу політики, економіки, технологій. А скільки серед жінок антиваксерів, любителів гадати на картах, прихильники всяких віпасан і медитацій дихати маткою. Тут молода навпаки буде більш прогрессивна в цих темах.
Є розумні дівчата з раціональним мисленням, но вони вже зовнішністю не підходять.
Знайомий колега в свої 30 взагалі ні разу не зустрічався з дівчиною, якраз через це, тому що всі дівчата тупі в його розумінні, і йому важко з ними розмовляти. У Хауса навіть був епізод на цю тему, коли чувак любив дівчину, але не міг миритися з тим, що її інтелектуальний рівень сильно менший його рівня. Тому вводив собі препарати які б притормаживали роботу його мозку і робили б його тупішим.
Да пофіг на вік. Є 30 літні з тілом як 40 літньої, і є 30 літні з тілом як у
Лише жінки мого віку ±5 років і це макс, ото задростіо на малолеток коли сам вже далеко не 19, не зовсім здорове. Навіть коли було 26 студентки були вже не цікаві зовсім бо погляд на життя вже доволі відрізнявся.
Це все дуже персонально. Є
це природа спеціально зробила, щоб
Та чому б і ні, особливо у наш час. А що такого важкого бачив типовий сироїд, який досі з мамою живе? Важкі муки вибору дрочильного салону?
Я сам 1986 року, в мене дружина 1988 року і це прекрасно, бо є дуже небагато речей, де між нами, тигриками, і трохи молодшими, трохи прірва (наприклад те, що я вже голосував за Ющенка і відповідно брав участь у Помаранчевій Революції повнолітнім), а в усьому іншому норм. А вам точно треба нянчити
Нє, ну звісно, коли ми почали зустрічатися, то мені було 27, а їй 24, то ми дорослішали вже разом...
Звісно в моєму коментарі дуже гіперболізований приклад, але суть в тому, що при позитивному демографічному тренді (з кожним роком народжується більше) хлопцям простіше знайти пару. При негативному — дівчатам.
У 34 з
Далеко не всі. Якось познайомився з
Апка для знайомст. Зробив комплімент, домовились про зустріч, почали зустрічатись.
Вже 3 роки разом, з них 2 живемо разом і все прекрасно.
Загалом ніколи не було проблем щоб знайомитись з дівчатами. І це без 2 метра росту, дорогої машини, і розкидання бабла пачками. Я б списав цей «успіх» на базову повагу, емпатію і розуміння свого характеру — тобто розуміння того яка я людина і які дівчата мене цікавлять.
Ну і так для прикладу, в нас на 1 корпоративі було багато «кишень» спілування де народ собі стояв, випивав, і чілив. В нашій компанії була гарненька дівчина дизайнер і в один момент, до нас підійшов розігрітий і серйозно налаштовайни дев з іншої тімки.
Зі всіх можливих «підкатів» і розвитків цієї ситуації, він вибрав такий -
— Привіт
— Привіт
— Мене звати ***, а як тебе звати?
— Мене звати ***
— А ти з проекту ***?
— Так
— А я з проекту ***, я там лід і у мене є сертифікат від Майкрософта. Я взагалі дуже класний девелопер.
Рівень її зацікавленості можна було виміряти рівнем звуку пересихання усього, що може пересохнути у дівчини від такого діалогу. Тим не менше, чувак продовжив розповідати про свій «девелоперський» шлях ще хв 10 і був дуже засмучений коли зрозумів, що дівчат не дуже цікавить наскільки в нього ефективний код. Сподіваюсь у нього все добре.
*П.с., якщо ви уявили себе на його місці, не дивуйтесь відсутності дівчини.
Я десь лише, напевно, на 30 побаченні навчився спілкуватися з дівчатами. Так що ще 29 відмов для того ліда і в нього буде шанс))) Головне аналізувати і не повторювати свої помилки.
100% — робити висновки тут дуже важливо. Інколи ти мудак, інколи дівчина мудак. Але якщо не аналізувати ситуацію то буде важко.
какая черствая и бездушная дизайнерка, что она понимает в красоте кода \отсылка к джаве Гилфойла из Кремниевой Долины\
Для свого останнього підкату на офісній кухні використав жарт про те, як можна визначити грейд/тайтл людини за тим як вона носить картку-перепустку, +/- зайшло. Але в дівчини була мінімальна зацікавленість познайомитись і до того, так то я б не пробував
Ну так, побачив можливість — скористався) Все правильно зробив.
Рівень її зацікавленості можна було виміряти рівнем звуку пересихання усього, що може пересохнути у дівчини від такого діалогу.
Если этой девушке диалог показался таким сухим, почему она его не разбавила какими-то классными шутками или хотя бы просто не помогла парню соориентироваться?
Если ей совсем неинтересно, то можно так и сказать просто. Зачем тратить и своё и чужое время?
Вот все смеются с американок, когда они сразу резко отвечают «у меня есть парень», а это на самом деле очень правильно. Люди ценят и себя и своего собеседника.
водив групу на каячні прогулянки, там побачив файну дівчину) але щось довго тупив. а потім пішов воювати, почали переписуватись, вона мене підтримувала всіляко і все закрутилося :)
враховуючи, що я ще й служив у десантурі — можно знімати блокбастер :))
Вот без шуток, в сумме круто звучит. У нас бешенные миллионы выделили на всякие вялые сериалы с Поворознюком, а тут золото просто просто могло бы получиться.
Ще раз доводить, що вороги намагаються виглядати такими, якими реально є українці. Ну справді ж начем сюжет ЇХНЬОГО пропагандистського кіна, але це українська буденність.
Тому в них воно і виглядає фальшиво, що не їхнє.
Хм, я зараз граю в метал групі, і до нас на концерти ходять лише фрічкі негарні :)
Хмм, дивно може вже не той час)
А ви грінду случаєм не граєте ?)
Ні. То такий тяжьолий австралійський паб рок. Просто граємо в таких локаціях, де окрім фрічок ніхто й не ходить :) ось коли я в Одесі грав у рок банді (та мені було 19) — то був чисто Клондайк!
я зараз граю в метал групі, і до нас на концерти ходять лише фрічкі негарні :)
Тоді треба міняти жанр )
Переходи на джаз — він дуже позитивний
Ось коли грав джаз, тоді й дівчата були гарніші, це факт :)
не всi хочуть розповiдати деталi щоб якийсь анонiм в iнтернетi повтiшався
Маленький вопрос. А на кой икс коронами меряться и какого рода корона у сей барышни? Считает себя дико красивой, крутой в чём-то или ещё что-то? Просто вся её бравада может скрывать банальный страх, что королева-то голая и кроме «короны» у неё ничего нет. Тратить время на снятие короны с незнакомой особы — это дело малоинтересное и неблагодарное.
На youtube є канал «Максим Дівертіто», рубрика «історія стосунків». До речі айтішники йому теж частенько пишуть. Не дякуй :)
подія Х, разом Х років, немає драми до хеппі енда, дуже просто якось
Так усі тут і так мою драму знають, мене ще й запитали, чи повторив би я все знову якби знав про картоплю. 12 років у приймах, щорічне садіння, сапування, обгортання та вибирання картоплі в селі у тещі, ну і допомога з іншими сільськогосподарськими роботами — все це в теплу пору року ледь не щовихідних замість мого улюбленого волейбола. Проблема не в тому, що робити роботу в селі було важко, а в тому, що коли вже в село завезли, то це на всі вихідні, навіть якщо роботи там на півтори години. Своє авто не купував, оскільки збирав на власне житло. Збирання на житло йшло повільно, бо довгий час збирав у гривнях, а після майдану гривня дуже подешевшала — на різниці курсів втратив близько 20 тисяч доларів. Також 20 тисяч доларів витратив щоб заплатити брату дружини за те, що теща переписала квартиру, в якій ми жили, на дружину. Ну а зарплата росла повільно, бо замість підвищувати свій професійний рівень витрачав час на форуми. В будні дні на волейбол часу не було, бо протягом 11 років щодня потрібно було витрачати по 2 години на дорогу до роботи та з роботи. Хеппі енд настав коли придбав власне житло, після того волейбол в моєму житті став траплятися значно частіше.
Також 20 тисяч доларів витратив щоб заплатити брату дружини за те, що теща переписала квартиру, в якій ми жили, на дружину.
Цікава схема, головне робоча.
Проще было бы от той квартиры отказаться и купить что-нибудь на рынке. Заодно и жена могла б попросить у брата «отступных» за жильё.
Так у нього не було стільки грошей. Ну і зараз би не було, якби я не дав )
Нашёл бы. Ну или как вариант забить и отложить решение этого вопроса до момента открытия наследства, дай Б-г Вашей тёще долгих лет. А до того наживать чистое имущество, купленное на рынке. Хотя опять же с учётом войны. Меня так моя уговаривала вложиться в приобретение дома, но я этого не стал делать, т.к. понимал, что война близко. И оказался прав.
Скажемо так, забити і відкласти було б хорошою ідеєю, і з цим зараз згодні усі учасники тодішніх подій. Та що сталося те сталося.
Зате тепер хвалюся на доу, що купив дві квартири в столиці і обидві подарував дружині.
Справжній чоловік, красава. Я теж так хочу, правда дружини нема)
Маючи дружину і дурний дружині дві квартири в столиці подарує, а от подарувати дві квартири в столиці дружині, не маючи дружини, уже значно вищий рівень майстерності)
Наперед прошу вибачення, якщо це Вас образидло, але: по постах складається враження, що ви жодного разу, ще ні в чому — починаючи від садіння кратоплі і закінчуючи переписанням квартири, та і в принципі на будь-яке прохання/вимогу — не відмовили, заперечили або сказали ’ні’ своїй дружині, тещі і іншим їх родичам. Припущу, що і квартира в столиці куплена саме та і саме там, де того хотіла дружина/теща, з вас тільки гроші потрібні були, а Ваша думка врахована не була?
Враження, яке у Вас склалося, цілком відповідає дійсності.
Щодо розташування квартири, то в принципі, за ті кошти, за які я її придбав, навряд чи можна було знайти квартиру з кращим розташуванням, щоб в радіусі 800 метрів були заняття з балету, різноманітних танців, гри на піаніно, вокалу, акробатики, йоги, студії аромомасажу, стоматології, поліклініка, фруктові магазинчики, ресторанчики, піцерії, суші, спортлайф з трьома басейнами, грушами, матом (на якому можна робити сальто) та різноманітними тренажерами, студії функціональних тренувань, 2 волейбольні майданчики з резиновим покриттям та один з пісочним, один баскетбольний майданчик з резиновим покриттям та кілька з асфальтованим, два футбольних поля з штучним газоном та кілька з асфальтованим покриттям, тенісний майданчик з штучним газоном, багато тенісних столів, майданчиків для дітей з різноманітними розвагами крім стандартних гойдалок — батут, павутинка, тарзанка та іншими, спортивний майданчик з канатом, гімнастичними кільцями, грушею на додачу до стандартних турніків та брус, тренажери на свіжому повітрі.
Що мені не вистачає в радіусі 800 метрів, то це фізико-математичного ліцею з топ-20 рейтингу ЗНО — але неподалік є ліцей з топ-50 рейтингу, можна повчити там дитину з
Не подумайте що це ідеальне місце для придбання житла, просто певною мірою оптимальне на ті кошти, на які я придбав тут квартиру. А так недоліків тут багато, більшість із них викликані занадто великою густонаселеністю житлового комплексу.
А, ну і, звісно, в радіусі 800 метрів навколо помешкання не вистачає моря або океану, температура води в якому протягом року не опускається нижче 26 градусів за шкалою Цельсія, та тоді коли я житло купував, за кордон дружина їхати відмовлялася, а в Україні такого океану поки що немає. Та і якби погодилася їхати за кордон, було б важко за такі кошти, які тут коштувала квартира, купити житло на березі моря або океану, температура води в якому протягом року не опускається нижче 26 градусів за шкалою Цельсія, та ще й так щоб поруч була хороша школа і низький рівень злочинності — я такого місця на планеті поки що не знайшов.
я сподіваюсь, що у вас десь є заготовки тексту, і ви вставляєте їх з файлу, а не набираєте щоразу знову)
Щось матриця дала збій і ви цього разу у відповіді не вмістили інфу про ЗНО та 26 градусів цельсія)
Ну, мені алкоголь не подобається, та в мене інші залежності — форум, серіали.
Якось один неодружений співробітник мені говорив: «Та мені алкоголь теж не подобається, ну а що робити — доводиться себе примушувати!»
Ну каких деталей тебе надо? Это обычная жизнь так оно и бывает. Рандомные события меняющие жизнь радикально;)
Любишь драмму? Пропускаешь через себя? Может тебе стоит с бобром поближе познакомится. Авось в вас получится что-то.
Вот это будет сложный и драматичный сюжет.
Познайомилися в інтернеті ще у ЖЖ. Були подписані на ту саму спільноту присвячену спільному інтересу. Я щось написав, вона прокоментувала, я відповів, ну і так слово за слово виявилося що ми з одного міста, ну і зустрілися, почали спілкуватися, ну і... через півтора роки після знаймоства ми одружилися, наступного місяця нашому шлюбу виповниться 13 років.
на работе
начали жить вместе за 6м до войны
последние полтора года были лучшей проверкой на прочность, малому уже 5 месяцев
-
-
Для людей які незнають як завести з кимось більш тісне спілкування ніж просто знайомство — скиньте пару мемів)
Якщо людина не буде сміяти з того, що смішно вам, то вам така людина не треба)
А якщо посміється, то це вже гарна нагода поспілкуватись ближче)
P.S. Пацики, не дікпік, це не мем.
Хоча якщо з вашого прутня сміються, то тут погані новини...
скиньте пару мемів
Мені одразу викличуть дурку, якщо тільки не зустріну таку ж упороту людину:)
Згадав старий анекдот, сорі за російську, але це треба в оригіналі:
«Молодой гусар спрашивает у поручика Ржевского, как это ему удается
пользоваться таким успехом у женщин.
— Очень просто, — отвечает он, — нужно подойти к женщине и сказать: „Мадам, позвольте вам впендюрить!“ И все.
— Поручик! Но ведь за такое можно и по морде!
— Можно и по морде. Но можно и впендюрить.» ©
Я була .нет трейні, він теж був .нет трейні. Навчалися разом, почали зустрічатися. Разом 9 років, 2 дітей, польот нормальний: завжди є «робоча качечка», поговорити цікаво, мозок один одному не луськаєм.
З останньою дівчиною все вийшло досить банально — познайомилися на ІТ-конференції біля фуд-корту у перерві між виступами. Я на той момент якраз переходив з однієї компанії у іншу з мідлової позиції на сеніорську, а вона хотіла вкотитися в ІТ. Ну і якось все завертілося, причому більша частина ініціативи саме від неї йшла. Нажаль, довго ці стосунки не протривали — почалася війна, вона поїхала в Іспанію і все.
А от перед цим історія була більш незвичайна з передостанньою дівчиною. На одному форумі для велосипедистів дівчина створила пост, де питала порад про те, як підготуватися до 500+ кілометрового багатоденного веломарафону. Я у той період життя якраз (окрім роботи) активно займався двома речами: веломарафонами (100+ км на день) і метанням ножів. Почали спілкуватися про велосипеди, потім я про своє друге хоббі розповів і запропонував піти у ліс покидати ножі XD Ви собі уявіть — перше побачення з незнайомою людиною у лісі з 20+ ножами. Вона погодилася і так ми і зійшлися — через любов до спорту і легкого екстриму)
Ті стосунки закінчилися схожим чином — дівчина поїхала у іншу країну, а я не був морально готовий все кинути і почати життя у новому місці.
Взагалі, більшість стосунків починалися зі спільних інтересів: ІТ, спорт, комп’ютерні ігри, настільні ігри, аніме (фестивалі), фентезі/наукова фантастика (фільми і книги), музика (концерти) і т.д. Коли я намагався рандомно познайомитися з новими людьми, нічого про них не знаючи — майже завжди виявлялося, що між нами немає нічого спільного і спілкування досить швидко заходило у тупик.
у наступної обовʼязково запитайте чи не збирається вона в іншу країну ))
перше побачення з незнайомою людиною у лісі з 20+ ножами.
Бггг, мав перше побачення у пiстолетному тирi
мав перше побачення у лісі коло Броварів, вона вперше приймала лсд, а я її «вів». з того нічого не вийшло бо я через місяць виїхав з України (задовго до війни), але все ще дивуюся як у дівчини вистачило яєць приймати невідому речовину з рандомним чуваком у лісі. при тому що вона здобувала кандитатську в Шевченка чи щось таке і взагалі дуже розумна по спілуванню здалася.
Це не яйця, а дурість. Хіба що вона приймала мікродозу до 50 мкг. Тоді побаченню це могло піти навіть на користь :)
Ні, там стандартна марка на 125мкг була. Більшу частину тріпу ми йшли мовчки.
ЛСД было её или Вы, батенька, тоже торчок, хотя может уже завязавший?
или Вы, батенька, тоже торчок, хотя может уже завязавший
вы имеете что-то против ЛСД ?
Да, и против тех, кто употребляет его, также сидит на прочей химии.Было у меня немало знакомых с подобными проблемами. Наркотики — это очень плохо ©
Ніколи не бачив людей які підсіли на ЛСД, це ж не опіати щоб бути залежним.
Це як обзивати конченим алкоголіком людину яка пʼє пиво по пʼятницях після роботи
Насправді не все так просто, фізично так, але може бути психологічна залежність, особливо якщо це мікродозинг. Повірь мені, як людині яка у певний період життя мала з цією речовиною дуже багато різного досвіду.
звучить як гарна наступна тема на доу після «шкільних парт» і свіданок :)
Так, жер кислоту та гриби, курив траву з дівчатами та друзями коли був молодий. Було весело, одні з кращих спогадів в житті. Зараз успішний у своїй кар’єрі, працюю в закордонній студії, маю серйозні стосунки з дівчиною. Нічого не приймаю вже дуже довго, навіть алкоголь. Не тому що ЗОЖ, а тому що набридло і більше не хочеться.
Ще питання?
Мені теж дивно чути вереск «наркомани» від людей, які квасять пивко раз в тиждень, а то і взагалі курять сигарети.
В молодости выпивал в компаниях и однажды меня пассивно накурили. В том смысле, что сидел в закрытой комнате, где курили травку. От неё мне тогда немного поплохело. Алкоголь не пью с 1 января 2022 г., сигареты курю очень редко для снятия стреса. А также видел немало любителей веществ и что с ними эти самые вещества сделали. Весёлого в этом мало, т.к наркотики — это очень плохо.
Ви просто надто узагальнюєте поняття «наркотики», я же для себе давно поділив речовини та їх споживачів на три категорії:
1. Нормально якщо не переборщувати — трава, псилоцибін, МДМА, ЛСД, пиво, солодке, еtc
2. Норм тільки дуже рідко чи одноразово — амфетамін, кокаїн, цигарки, пʼянка з міцним алкоголем. Сюди ж можно віднести більш важкі речовини, якщо вони для медичного застосування, а не рекреації — наприклад кетамін пораненому військовому чи морфій на 4 стадії раку
3. Опіоїди, солі, синтетика і всякі збочення типу ремантадину, скломиючих засобів та бояришнику — це для мене справжні нарколиги, це ті самі люди про яких і говорять «що з ним наркотики зробили»
От неё мне тогда немного поплохело
Є такі люди, їх «прибиває» і вони просто її більше не вживають, це так само як «от від %бухлонейм% в мене сильно болить голова, не буду пити»
PS не пʼю зі студентських часів, ніколи не курив, речовини не вживаю через бажання постійно мати ясну свідомість
я б ще додав правило — тікі легальні психоактивні речовини з контрольованого джерела.
кожного разу не зробиш аналіз чи додав ділер до марки фентаніл чи меті, он у штатах біда зараз з вуличною маріхуаною, додають фентаніл а потім вже залежний людині штовхають важке.
От для цього і треба легалізація з нормальним контролем якості:)
Ладно, с травой момент спорный, поскольку есть юрисдикции, где она легальна. Но я почти всегда за рулём, поэтому оная под запретом вместе с бухаловом. А всё, что более серьёзное, реально убивает и калечит. Знаю 2 чуваков, которые сели в инвалидную коляску из-за наркоты. Если употребление в медицинских целях, то нет вопросов, но только под наблюдением врача.
с травой момент спорный
Взагалі історія з її забороною дуже спірна і була притягнута за вуха — одному чуваку вона просто не подобалась, а завдяки великому впливу на ЗМІ і його посаді він добився заборони в США, а інші країни підхопили:)
Но я почти всегда за рулём, поэтому оная под запретом вместе с бухаловом
Це і є відповідальне споживання, не важливо чого саме, респект!
Нажаль, довго ці стосунки не протривали — почалася війна, вона поїхала в Іспанію і все.
Друже, це не нажаль, а якраз добре, що ти не потратив на такі стосунки багато часу і не загруз у всьому цьому.
Коли я намагався рандомно познайомитися з новими людьми, нічого про них не знаючи — майже завжди виявлялося, що між нами немає нічого спільного і спілкування досить швидко заходило у тупик.
В усіх моїх стосунках наші основні хоббі взагалі не пересікалися і всім було ок. А щоб знайти мову з людиною не обов’язково мати з нею спільні хоббі, а просто мати широкі інтереси.
Це можна подавати як плюс, мені так колись квартиру рекламували — «Попередній орендар виїхав в Німеччину, може і у вас вдасться»)
вона поїхала в Іспанію
Ти був той легендарний хлопець що розбудив
Мене розбудив хлопець ©
От меня 3 парня в другую страну уехало, а я только от одного xD
С тех пор меня коллеги стебали, что это надо монетизировать и предлагать парням отношения, заряженые на релокацию))
вона поїхала в Іспанію і все.
Моя iсторiя проста. Працював сiс. адмiном i спецiалiстом технiчноï пiдтримки невеличкого iнет-провайдера, вона працювала бухгалтером та використовувала наш iнтернет. iнет був гiмно, часто падав, бо пiдключення було зроблене через сусiднiй офiс криворуким мудаком. Вона часто дзвонила, слово за слово почали спiлкуватись i одного разу вирiшили зустрiтись. Це було кохання з першого погляду, сьогоднi
Ще є така схємка:
— Два гетеро чувака вступають у будь-яку законну форму «сімейного партнерства», доступну в їх локації;
— Обидва мають вищі ЗПшки(бо патріархат нікуди не дівається, і у чоловіків де=факто ЗПшки таки вищі), кредити-іпотеки легше отримати, або прийнамні платити оренду, на публіці можуть грати в лгбт-сніжинок та експлойтити «павєсточку» на свою користь;
— Вдома живуть по окремих кімнатах, грають в плойку, пʼють пивко, жарять барбекю, крч роблять всілякі веселі штуки, які роблять мужики. «Кімната кохання» — по затвердженому графіку;
— Звісно, ніяких взаємних попа-трахів, і мізки не виносять одне одному)
— Коли набридне або коли є певна сума спільних заощаджень — «развод і дєвічья фамілія», розподіл майна і т.п. Такий собі FIRE у аспекті спільного життя.
кредити-іпотеки
певна сума спільних заощаджень
розподіл майна
з цим мало сумісно
мізки не виносять одне одному
Двом побратимам кредит як сімї не дадуть
А як посваритися то ділити важко
Ну поки лігалайза одностатевих шлюбів не буде, то так, не дадуть. Але я не дуже це на укр реалії і приміряв
на публіці можуть грати в лгбт-сніжинок та експлойтити «павєсточку» на свою користь
я знаю таку українську «пару» в США :)
облиш, це профдеформація — схильність до нав’язливих ідей, треба частіше відпочивати подалі від роботи та колег.
після універу дуже часто на 2х/3х друзів знімали хату однушку, майже як в общагі
Підлітками в одній громадській організації були, там часом бачились. Потім спілкування стало інтенсивнішим вклнтакті
А які проблеми поспілкуватися пог міту і якщо все окей домовитися по ділу і приїхати до дівчини?
О, розкажіть будь ласка, чи це повʼязано із вашою високою ЗП? Чи це правда, що жінкам майже завжди треба, щоб чоловік заробляв більше, бо інакше «з ним буде не так цікаво» / «я його переросла» і т.п.?
на тому кінці джун. хоч би профіль глянути перш ніж пробувати обсирать...
Я можу так само спитати чи правда, що чоловіки не люблять, щоб жінка заробляла більше)
Якщо Ви вимірюєте цікавість людей в грошах, то це ваші проблеми
Есть такая штука, как традиции общества. В восточно-славянском обществе принято, что мужчина — это добытчик. Если женщина зарабатывает столько, что может сама содержать себя и детей, то на кой икс он нужен?
Колись було, зараз світ вже інший і складніший. У всіх свої погляди на те як має бути.
Як мінімум, не кожна жінка хоче дітей)
А так, про таке поняття як родина не чули?)
Не хочет или не может? Это разные вещи. А традиции общества — это неписанные правила игры, по которым нужно играть. Между прочим, даже в ЦК и СК есть понятие моральні засади суспільства.
Так зараз світ інший, багато чоловіків взалюбки сядуть тобі на шию.
Ви, звісно, можете спитати. Але до чого це питання? Мій поінт був в тому, чи дійсно чим більші амбіції та зарплатня в жінки, тим меньше коло потенційних претендентів на стосунки? Виходячи з того, що чоловіки для жінки мають бути принаймні на тому самому рівні.
Бо в чоловіків це працює навпаки. Чим більші амбіції та зарплатня, тим більше коло потенційних претенденток.
Ну дык зачем козе баян синежопке муж? Такая вполне может родить для себя и воспитать своими силами. Другое дело, что это будет в итоге, но это уже другой вопрос.
Якщо це нормальні стосунки, а не для галочки. То і чоловік, і жінка шукають людину близьку до себе рівнем. І питання тільки в тому за чим цей рівень визначають: рівень зп, рівень освіченності, культури чи ще щось інше.
Для мене гроші не є мірилом для людей.
Тобто ви не проти серьйозних стосунків із чоловіком, який заробляє в 3 рази меньше за вас?
У вас був таких досвід?
Я знаю дві такі пари. І все норм. В одній чоловік взагалі прицепом релокейтнувся в Калі, працював не в ІТ. Все норм у них наче.
жінки підсвідомо принижують слабкіших чоловіків, але він зможе пристосуватися, наприклад — ін’єкції тестостерону, чоловічі види спорту, пасивна агресія.
Проблема даже не в этом. Наше родное восточно-славянское окружение заест, поскольку люди не любят, когда кто-то живёт так, как они считают неправильным (не в соответствии с традициями). Вопрос в том, смогут ли они вдвоём спустить своё самолюбование в унитаз. Если смогут, то отобьются, если нет — прогноз неблагоприятен.
Чи це правда, що жінкам майже завжди треба, щоб чоловік заробляв більше, бо інакше «з ним буде не так цікаво» / «я його переросла» і т.п.?
видела только один раз нормальные человеческие отношения в парах, где женщина зарабатывала больше, но там люди сошлись уже в 50+, и они оба так сказать были весьма побитые жизнью. а так мрак какой то. у одних мужчина мозг выносил как истеричка, у других жена заставляла отчитываться что дома делал и почему газон не подстриг, тьфу короче
хм, может не просто меньше зарабатывал, а потому что расп... ну т.е. неорганизованный — вот и воспитавали))
видели очи, шо брали ))
распиздяй — это состояние души, воспитывать распиздяя — это плевать ему в душу
Як на мене, (деяким) жінкам пофігу на ЗП, коли людина цікава, з гумором, працює і не комплексує через ЗП жінки.
Якщо ми кажемо не про short-term fun, а про майбутнього чоловіка, то майже 0 жінок згодні оплачувати подорож в Іспанію на двох, бо чоловік заробляє в 3 рази меньше. Чи дійсно ви знаєте деяких жінок, яким пофіг саме в форматі «це мій майбутні чоловік»?
есть у меня один такой альфонс, ладно два
не знаю, чем он расплачивается с ней, но точно не деньгами
Якщо йому легко це зробить....а в неї все одно в 3 рази більше..то технічна сторона з чиєго рахунку неважлива.
Частіше складність у таких стосунках повʼязана з комплексами або навʼязаними суспільством традиціями про «чоловік має заробляти більше». Якщо чоловік вищу ЗП жінки сприймає нормально, то проблем у стосунках немає. Але чоловік мусить бути готовим до рівноцінних відносин, до того, що важливіше його розум, почуття гумору, дружба, взаємна підтримка, вміння розмовляти.
І так, не бачу проблеми у сучасному суспільстві, хто оплатить відпустку. Це не про альфонсів, а про різні професійні шляхи. Якщо хтось не на дивані роками лежить, звісно:)
На словах воно так. А по факту, здається, дуже рідке явище, коли жінка заробляє більше і стосунки можливі. Не рідко чув фрази, що «я його переросла». Як тільки жінка починає заробляти на 3 копійки більше, то одразу починає принижувати чоловіка, спонукає його до того, щоб він заробляв більше, бо інакше «нащо мені тоді мужик взагалі?».
Можу говорити лише від себе. Мене більше бентежить загальний бюджет, я не люблю витрачати чужі гроші. Тому у стосунках люблю частково-окремий бюджет, коли є загальна частка на все і всі інші кошти кожен витрачає на свій розсуд.
Про «переросла» не завжди про гроші йде мова. Може просто одному з партнерів нічого не цікаво, нічого не хоче і т.д.
Може просто одному з партнерів нічого не цікаво, нічого не хоче і т.д.
І що? Якщо на початку стосунків дівчину влаштовувало така ситуація, в чому проблема, якщо чоловік продовжить працювати там, де працював. На контрасті для переважної більшості чоловіків це є нормою, коли дівчина працює не зрозуміло ким за малу ЗП і не особливо планує щось змінювати. Фраза «я його переросла» — суто жіноча і стосується грошей
Бо люди не статичні і змінюються постійно? Вони можуть протягом циття міняти цінності, переваги, цілі і ці нові речі можуть не співпадати.
Коли всі базові потреби закриті, гроші часто стоять не в приорітеті.
Фраза «я його переросла» — суто жіноча і стосується грошей
Ні, чоловіки також кажуть ці фрази. «Їй цікаві тільки діти / серіали / тощо, немає про що балакати, не розділяє мої інтереси».
Це частіше за все не про гроші. Тим паче, якщо ви вже зустрілися, як фізик с ЗП $1000 і Senior $5000. Якщо фізик не хоче більше читати чи мандрувати, чи ходити на якісь події чи футбол, а хоче тільки шаурму та пивко 100% часу, хоч раніше було інакше, то так — це буде «я тебе переросла».
Їй цікаві тільки діти / серіали / тощо, немає про що балакати, не розділяє мої інтереси
Не в курсі, на скільки це часте явище.
Якщо фізик не хоче більше читати чи мандрувати, чи ходити на якісь події чи футбол, а хоче тільки шаурму та пивко 100% часу, хоч раніше було інакше, то так — це буде «я тебе переросла».
Ну от. А могла б побалувати свого коханого. Заплатити за подорожі і т.п. Але я без претензій. Так працює світ.
Так побалувати взагалі не проблема. Справа частіше в небажанні коханого) от коли з людиною більше нема про що балакати, на все відповідь «не хочу», то гроші не допоможуть.
Я же уже написал, что проблема не сколько в женщинах, сколько в обществе, которое требует от своих членов определённый modus vivendi. Если пара в состоянии ментально от этого изолироваться, спустить своё самолюбование в унитаз и жить так, как хочется и можется обоим, то всё может получится. Если же нет и важно, что «скажет княгиня Мария Алексеевна», то дело плохо. Причём проблема будет даже не в том, что его «жена унижает», а в том, что ему самому будет комфортнее жить одному.
О, white knight підскочив, добрий день)
Справа у суспільстві, чоловіках, але не в жінках. Дуже зручна позиція.
Як щодо такого пояснення. Ми, люди, все ще обираємо партнера таким самим чином, як и 10000 років тому. Жінка обирає сильного самця, який може вполювати та принести мамонта. Вона — не може, а він — може. Тобто чоловік має приносити ресурси в кількості, більшій, ніж може принести жінка. І в цьому контексті минулі 100 років ніяк не відобразилися на механизмах обрання партнера, бо для «мозга рептилії» — цей час ніщо і ніяк не впливає на сотні тисяч роківеволюції.
Ладно, а теперь вот, что я на это скажу. Можно, конечно, в теории всё списывать на природу, но только социальные навыки у людей (и прочих гоминидов) отнюдь не врождённые, а приобретённые. И т.н. сила может быть совершенно разного рода. В общине охотников важно уметь охотиться на мамонта, а вот в аграрной общине уже важны соверенно другие навыки. И кроме того Ваш покорный слуга согласен с выводами Ф. Энгельса, по которым в первобытных общинах охотников нет стабильных пар, как ячеек общества, а значит мужчины добывали этих самых мамонтов для всей общины и в дальнейшем эти самые ресурсы распределяются на всю общину. Семья, как ячейка общества, появляется тогда, когда производительность труда начинает позволять создавать излишки продукции, население растёт и первобытный коммунизм становится неэффективным, т.к. порождает конфликты по вопросам распределения выработанных ресурсов и затраченного на это труда членов общины, а также тот факт, что мужики хотят кормить своих детей, а не чужих. В общем мы получаем известное нам общество свободного рынка (ну более-менее). Спешу отметить, что Ваш покорный слуга не является коммунистом, в том смысле, что считает, что индустриальный и пост-индустриальный коммунизм невозможным в том плане, что он экономически неэффективен, породит больше противоречий, чем сможет решить, к тому же делает невозможным технологическое развитие, т.к. для него нужна частная инициатива, что при такой формации невозможно. Но при этом вполне согласен с марксистами в том плане, что бытие определяет сознание, а производственные отношения — modus vivendi общества. И тот же коммунистический способ производства и распределения ресурсов вполне может быть эффективен в условиях пост-апокалиптической разрухи, когда у людей нет просто другого выбора, как объединяться в небольшие общины-коммуны для совместного выживания и ведения хозяйства. Хотя Ваш покорный слуга искренне надеется, что ему не доведётся жить в таком обществе, а тем более его строить, хотя кто знает, учитывая последние события. Так вот, исходя из вышеизложенного, как же так женский мозг может быть настроен на подобный способ выбора партнёра, когда мужики в первобытных общинах охотников мамонта добывают для всех и стабильных пар просто не существует в принципе? Вы не видите тут противоречие?
В любому суспільстві, що зараз, що 100000 років тому жінка мала якось обрати від кого народжувати, а від кого — ні, від кого вона в «захваті», а хто їй бридкий. У вашому тексті я не знайшов, як саме змінювалися вподобання жінок, в залежності від суспільства
Во-первых, давайте заметим, что женщина возможно реально могла выбирать только или в обществе первобытного коммунизма охотников и собирателей, где всем было пофигу, кто кого чпокает и кто от кого детей рожает. Или уже в 20 веке в странах первого и второго мира. В другие эпохи это было очень непросто и часто заканчивалось очень плохо. Во-вторых, сама постановка вопроса некорректная. Потому что все люди разные и у них разные потребности и попытка вывести некую «среднюю» женщину в любой эпохе обречена на провал. Как я тут уже писал, что человека определяют по большей части не врождённые вещи, а приобретённый опыт. Возьмём, к примеру, такой кейс. Не очень благополучная семья в Древнем Египте, Вавилоне, Греции или Риме. Папашка пьёт, играет в кости (сенет), в доме шаром покати, а когда глава семейства возвращается, то лупит жену и дочку. Естественно, что девушка убежит с первым, кто ей предложит освобождение из этого ада, пока папочка её саму не пропил и не проиграл, а в этом обществе и такое возможно. Другой кейс из примерно той же эпохи. Семья, глава которой, ушёл в Страну Вечной Охоты раньше. Опять же бедность, опять же пойдёт за первым «спасителем», если у неё будет такая возможность. Возьмём ещё один кейс и тут я расскажу реальную истории из Шотландии 18 века, хотя она могла в принципе иметь место где-угодно и когда-угодно, в т.ч. в античности. Джин Армур из Мошлина, Эйршир (en.wikipedia.org/wiki/Jean_Armour), дочка местного довольно успешного каменщика знакомится с молодым человеком, чей основной талант — это написание стихов. Её отцу такой зять категорически не нравится, но поскольку у той же Джин базовые потребности закрыты, а «не хлебом единным жив человек...», то эта самая Джин благополучно западает на этого стихоплёта и против воли отца заключает с ним «тайный брак». Продолжение истории можете прочитать по приведенной выше ссылке. Сего стихоплёта звали Роберт Бёрнс и частично всю эту историю можно отследить и по его поэзии. А там было всё: и бедность, и загулы нашего дорого Роберта, и побочные дети, которых этот самый Роберт забирал в семью, а Джин довелось их воспитывать после его внезапной смерти. Но это ещё не самая трешовая история, могло быть и ещё хуже. Мораль сей басни: если женщине нужен «спаситель» и «каменная стена», то она выберет «спасителя» и «каменную стену». Если нужно что-то ещё, как той же Джин Армур, то выберет то, что ей нужно. Если имеет возможность выбирать и родительская семья готова принять её выбор. А если нет, а пытается? Вот тут и происходят трагедии вроде «Ромео и Джульетты», «Трагедии семьи Дуглас» от того же Р. Бёрнса или наше родное
Кохайтеся, чорнобриві,
Та не з москалями... © Т.Г. Шевченко
сама постановка вопроса некорректная. Потому что все люди разные и у них разные
Ні, не всі люди різні. Ми обираємо партнера так само, як і інші тварини. Якщо порівняти із птахами, то все 1:1. Самець вʼє гніздо (квартира), танцює (харизма, гарна фізична форма), приносить гілочки для майбутнього гнізда (квіти), а самка обирає.
Только мы не птицы, а млекопитающие. А тут всё сложнее. Можно сказать, почему кошка одного кота к себе подпустит, а другого погонит даже во время течки? Или собака. А у гоминидов это всё ещё сложнее.
До речі, в традиційних суспільствах, де дійсно ходять на полювання за дичиною, жінки ходять майже на одному рівні із чоловіками. Там є деяка різниця в знарядді і стратегіях, але загалом те, що жінка сидить в печері і чекає на чоловіка з мамонтом — це стереотип вже більш сучасної цивілізації.
«я його переросла»
надо конкретный кейс смотреть
если в среднем, то женщины еще рожают детей и потом сильно больше вовлечены в процесс выращивания потомства и если она при этом еще умудрилась зарабатывать больше чем он, то это действительно означает, что скорее всего (личностно) она его переросла и будет наверное пытаться скинуть его.
но это опять таки зависит от того на чем базировались ихние отношения. если на традиционной семейной экономической модели, когда все деньги в один котел — чтобы ипотеку взять и было за что в отпуск съездить, то таким отношениям крышка. а если там они вместе из-за любви например к искусству или потому то любят рыбалку, то наверное ее 3 копейки ничего не изменят
Если хорошая внешка и работа то там требования к чуваку будут пипец.
Такие на чуваки не сидят на сайтах и у них обычно несколько баб одновременно.
Лучше на тиндере.
Самый грязный лайфхак это приехать в офис и поставить минимальный радиус)
В інстраграмі) Він мене побачив на сторіз на сторінці мого спортзалу, написав, а далі якось легко пішло спілкування, зустрічі. 1,5 року живемо разом
Знайшов свою дівчину на мамбі, зустрічаємось, поки що разом не живемо, але плануємо.У відносини з нею увійшов через секс за гроші. Як на мене, це найпростіший спосіб знайти собі дівчину. До цього 4 роки знайомився усіми іншими способами, які можна прочитати в цій темі — мені вони нічого не дали. Якщо є якісь питання, то пишіть, я відповім. В цьому способі нема нічого страшного, дівчину нормальну знайшов, не палить, не п’є, киянка.
Так, і не смарт, а повноцінну однокімнатну квартиру. Вона дісталась їй від батьків, але мені то байдуже. Та і на її майно мені також байдуже, головне щоб красива була і без дітей від інших чоловіків)
Ні, вона не повія, принаймні не займається цим професійно. Але і просто так, без подарунку, не приїхала б до мене додому в перший раз
Ну, вона трахається з чуваками за подарунки або гроші — хто ж вона тоді така? (майже впевнений, що і зараз поки ви ’зустрічаєтесь’ теж, тому з ваших планів жити разом навряд що вийде) Так, можливо вона не з тих ’потокових’, які спамлять оголошеннями і беруть всіх підряд, трохи вище за них по ієрархії, але все одно вона повія
Вона може приїжджати до мене і без подарунку, яле я їй даю гроші, щоб вони їй, так би мовити, гріли душу. Та і мені байдуже з ким вона трахається, аби залишалась моєю дівчиною.
Та і мені байдуже з ким вона трахається, аби залишалась моєю дівчиною.
Кхм. Это как? Типа сверху писечки копирайт должен быть выбрит, чтоб тот, кто ее натягивал был в курсе что она твоя девушка? Прям чистокровный... =))
Я зрозумів; вона не повія. Повія спить будь з ким за гроші, ця дівчина спить лише з тим, хто їй подобається, але потребує матеріальної підтримки.
Тобто, по суті, просто чесна
З будь-ким за гроші сплять хіба на трасі, бо їм вже все одно та і вибору немає.
А так то навіть в салонах є мінімальний фільтр на неадекватів і чорний список номерів
Ну це зовсім різне, мінімальний фільтр і спати з тим, хто подобається, за матеріальну винагороду. Як я зрозумів, дівчина спить за гроші з тими, з ким спала б і без грошей.
цього достаньо, щоб назвати її повією, а наскльки вибірково вона це робить, не має значення
Ну то зрозуміло, назвати жінку повією так і взагалі для деяких повода не потребує.
Але подумайте над тим, чи є, по-вашому, повією жінка яка
— дозволяє платити за себе у ресторані
— дозволяє платити за таксі
— за відпочинок
— не працювати, а жити за рахунок чоловіка
— якій треба регулярно робити подарунки
Чи є, по-вашому, повією утриманка?
Залежить від контексту, якщо все почалося з грошей/подарунків/пошуку спонсорства — то так, інакше це просто меркантилізм дівчини у стосунках або ультрапатріархально-консервативні погляди чоловіка
Класична утриманка — так, це просто розширений в часі, кількості + ексклюзивний набір послуг за збільшений бюджет
Як мені пояснювала одна 40+ жіночка після чергового келиха Шато:
— без грошей жінки сплять із високоранговими самцями (у їхньому розумінні),
— за гроші — із середньоранговими (знову ж у їхньому розумінні),
— з низькоранговими не сплять навіть за гроші (якщо не потокова придорожня повія).
А про айтишников что говорила? Даже придорожные шлюхи нос воротят?
про айтишников говорила вероника степанова
но мне кажется она просто завидуюет
про айтишников говорила вероника степанова
ну вы нашли кого слушать :D
мне она была одно время интересна как явление. такой бред нести и миллионы подписчиков
Та там куча варіантів, не все так просто.
Дівчина може:
— вирішувати матеріальні проблеми
— будувати карʼєру/звʼязки
— будувати сімʼю
— народжувати дітей
— задовольняти фізичну потребу у сексі
— задовольняти якусь психологічну потребу
І все це за допомогою сексу (або ні)
І, потенційно, усе це з різними чоловіками
народжувати дітей
будувати карʼєру/звʼязки
будувати сімʼю
усе це з різними чоловіками
Висновок у контекстi теми: займатись сексом i народжувати дiтей жiнка буде вiд одного чоловiка, а забезбечувати це все буде iншiй (айтiшнiк).
І таке може бути. Життя бентежне, хулі. Ще і відсудить усі долари при розлученні.
А ті що трахаються за походи в ресторан, квіти, шоколадки, айфони на день народження, та інші подарунки, також повії? Тоді майже всіх дівчат можна в повії записати.
У дівчат така ж фізіологічна потреба в сексі як у чоловіків. Інше діло що люблять кривлятися перед тим як «дати». Вот якби прийшла до якогось старого, товстого мужика «за подарунок» потрахатись на якого б інакше не подивилася, чи трахається з мужиками «за підтримку» на потоці — он це інше діло, повія.
Насправді у жінок все складніше з сексом. Починаючи з того, що і потреба у сексі у них в цілому менша (наприклад за рік без сексу мало з них готові переспати хоч з ким-небудь). І закінчуючи, що далеко не кожен секс у більшості закінчується оргазмом. Не кажучи уже про те, що багато з них не отримують його з чоловіками від одного проникнення в принципі.
А якщо хтось думає, що у нього всі партнерки кінчають, то у мене для них погані новини :)
Там нічого сверх складного нема. Так, чоловіки менш вибагливі. Але дівчина за рік без сексу ладна віддатись першому адекватному хлопцю, який їй до вподоби. Просто хлопців адекватних небагато ;) А так, дівчата секс люблять не менше
Але дівчина за рік без сексу ладна віддатись першому адекватному хлопцю, який їй до вподоби.
Лол
Залежить, що ви маєте на увазі ’за походи в ресторан’
Якщо двоє познайомились, поспілкувались, пофліртували, сподобалось один одному настільки, що захотіли продовжити вже вживу, чувак запрошує в ресторан і там все розвивається ще краще, що аж закінчується в ліжку за взаємним бажанням — то ні.
Якщо як в автора, коли все починається з ’скільки хотіла би в якості подарунку?’ - то так.
а якщо навпаки?
ну типу, жінка чоловіку купила подарунок чи тачку заправила — то чоловік повія?
Залежить від того, чи
купила подарунок чи тачку заправила
1) є чимось, що має відбуватися регулярно 2) є умовою продовження стосунків
Тоді чоловік — альфач і секс з ним жінкі хотять і згодні за це сплачувати.
Це погано, що Ви вважаєте це такими ж ’відносинами’, як і в інших і не бачите в цьому нічого страшного
наївність + каша в голові
немає нічого страшно, щоб заплатити за секс, так само як і нічого страшного, щоб платити більше і регулярніше за утриманку чи GFE, страшно коли чувак починає вважати що це його ’дівчина’ з якою вони ’зустрічаються’ бо в них ж ’відносини’ - там нічого з цього нема і близько
Вона кохає мене і я її теж. Іноді привозить мені щось смачненьке, ми ходимо гуляти, в кіно, на пляж... коли просто кудись йдемо, гроші їй не даю.
Не кохає, лише просто весело проводить час за чужі гроші.
GFE вважається однією з форм проституції, це не відносини
Тоді як пояснити те, що вона за ті ж 50$ (які я їй не факт, що дам), спить зі мною ніч та ще й просто так кудись ходить безкоштовно? Та ще й щось смачне іноді привозить. І за гроші взагалі мені нічого не каже. А коли вона буде зі мною жити, ви скажете, що це Wife Experience? )))) Ви ж зрозумійте, що всі ми живі люди і з клієнта цілком можливо стати бойфрендом, а потім і чоловіком Продавчиня в магазині теж спочатку розглядає чувака, як клієнта. З продавчинями що, ніколи не знайомляться?
Знайшла собі нормального ’постоянніка’, який її не напрягає, який не створює проблем, цілком можливо що і в сексуальному плані все +/- ок, відповідно не хоче втрачати, бо це ж знов доведеться на мамбі шукати, нащо їй цей головняк? А гроші врешті-решт Ви їй все одно дасте, не цього разу, так наступного.
Ви ж зрозумійте, що всі ми живі люди і з клієнта цілком можливо стати бойфрендом, а потім і чоловіком
Навіть якщо це трапиться, що дуже-дуже сумнівно, то нічого хорошого з цього не вийде в довгостроковій перспективі
Продавчиня в магазині теж спочатку розглядає чувака, як клієнта. З продавчинями що, ніколи не знайомляться?
Знайомляться, але в цьому випадку інтим відбувається вже як кульмінація процесу зваблення в результаті встановленого взаємного сексуального потягу/сипматії. У вас все відбулось задовго до, через гроші.
Навіть якщо це трапиться, що дуже-дуже сумнівно, то нічого хорошого з цього не вийде в довгостроковій перспективі
Чому? Вона ж не привокзальна повія, через яку півсотні за місяць проходить, і у якої психіка поплавлена від цього. Вона ж звичайна дівчина, дуже багато хто з дівчат таким займається у тій чи іншій формі
Вона ж звичайна дівчина,
в тебе трохи неправильні уявлення про звичайних дівчат.
дуже багато хто з дівчат таким займається у тій чи іншій формі
хоч їх і дуже багато, але це не означає що це норма і так має бути, все ж вони годяться лише для одного. І це не означає що не треба шукати нормальних, а брати що попадеться.
в тебе трохи неправильні уявлення про звичайних дівчат.
Ну то просвіти мене, чи що
хоч їх і дуже багато, але це не означає що це норма
А що є норма, по-твоєму?
А если людей вместе держит не только секс и деньги, а ещё какие-то интересы? Жизнь — штука очень сложная. А любит или не любит — это вопрос, на который не стоит искать ответа по причине его бессмысленности. Независимо от обстоятельств знакомства.
Якби не з грошей все не почалось і якби вони вже не перебували в взаєминах, то це був би класичний приклад FWB
Правильно, не шкодуй дівчині грошей. Вона ж має бути гарнодю, щоб тобі подобатися чи не так? А гарна косметика, догляд, одяг --- коштудють грошей. І добре що якщо людина яка цим користрується, відшкодовує їх вартість!
У відносини з нею увійшов через секс за гроші
А ти впевнений що ти справді увійшов у відносини, а не просто став постійним клієнтом? І що як тільки гроші скінчаться вона не втіче?
Десь я вже читав на форумах що такі жінки вже зламані і з їхньою психікою на довго їх для відносин не вистачає.
До цього 4 роки знайомився усіми іншими способами, які можна прочитати в цій темі — мені вони нічого не дали
І чому як ти думаєш нічого не виходило, а з нею прям вийшло?
Все може припинитися і без закінчення грошей, достатньо буде щоб з’явився хтось більш упакований
А ти впевнений що ти справді увійшов у відносини, а не просто став постійним клієнтом? І що як тільки гроші скінчаться вона не втіче?
Ні, не втече, гроші вже відійшли на другий план. І вже таке було, що я їй не давав гроші на косметику після зутрічі. Казав, що до кінця місяця залишилось мало, чекаю ЗП, в цей раз без подарунку. Вона сказала, що нічого страшного, все добре. Та і даю я їй мало, всього 50$. До речі, ми ходимо на пляжі та в ресторани без якихось додаткових грошей для неї)
І чому як ти думаєш нічого не виходило, а з нею прям вийшло?
Бо дівчата БОЯТЬСЯ сексу, от і все. За гроші чи безкоштовно — не важливо. А ті, що не бояться — їх мало, та й навіщо давати безкоштовно, якщо можна за гроші?
Бо дівчата БОЯТЬСЯ сексу, от і все.
Ого, перший раз таке взагалі чую, бояться лише дівчатка десь до 18років, але сподіваюсь ти таких не розглядаєш). А в ренжі
та й навіщо давати безкоштовно, якщо можна за гроші?
Нормальні ж жінки геть не такі, їх важко знайти, але чим скоріше почнеш пошуки тим швидше знайдеш.
Всё не так просто. Во-первых, существуют девушки, которые считают, что без свидетельства о браке этого делать нельзя. У кого-то это религиозные (мамины) убеждения, кто-то не умеет грамотно предохраняться и договариваться об этом с парнями до постели, кто-то боится соответствующих болячек.
Це ти говориш про виключення, вони завжди будуть, вже пройшов той час коли
что без свидетельства о браке этого делать нельзя
. ну хіба що вона в релігійній секті, але такі нам не треба.
Или те, что не умеют грамотно предохраняться или очень боятся болячек. Последние — это в основном медички, которые всё это изучали професионально. Общался с одной такой, так она специально себе на курсе присмотрела задрота-девственника и женила на себе. Но страх перед болячками — это уже психологическая манька. С другой медичкой общался, так она работала в одной очень известной лаборатории, пока у неё тоже не развилась манька, что все, кто приходят сдавать кровь, — ВИЧ-инфицированы и она, работая с их кровью, обязательно заразится. Вторая у неё фобия выходить вечером на улицу, потому что «на районе пасутся редиски со шприцами, на неё нападут и вколят, чтобы посадить на иглу, а кроме того заразят тем же ВИЧ».
для якоїсь це місяць
wtf??? Я не буду стільки чекати! Якщо, звичайно, це не
ескортниця чи лялька з накачаними губами
таку можна і почекати... Але таку простіше отримати за гроші, а потім вже дивитися — вийшов ти для неї таблом чи ні
та й навіщо давати безкоштовно, якщо можна за гроші?
чтоб не попупать оргазм с ощущением, когда дают зарплату
Ну, якщо для вас дівчина, що погодилась на секс за гроші, нормальна, то нема питань...
А в чому проблема?
Проблема з умовними повіями ж не у тому, що вони сплять за гроші, а у тому, що будь-хто може переспати з ними за гроші.
Якщо ж це звичайна дівчина, яка спить тільки з тими, хто їй подобається, то яка різниця, спить вона безкоштовно чи за гроші?
Ну, знову ж таки, якщо хлопець знає, що з ним сплять лише за гроші (а без грошей не спали б), то все ок. Але це про товарно-ринкові, а не романтичні відносини. Ну, і бути готовим до того, що завтра такій дівчині може сподобатись хтось з більшими грошима.
хлопець знає, що з ним сплять лише за гроші (а без грошей не спали б)
Це дуже філософське питання. Наприклад, я, міг бути впевненим, що зі мною сплять не із-за грошей, лише коли був студентом і грошей не мав :)
Ну, і бути готовим до того, що завтра такій дівчині може сподобатись хтось з більшими грошима.
Така вирогідність завжди існує, але, я думаю, що для більшості дівчат мати хлопця з максимумом грошей — не самоціль, достатньо, щоб вистачало на певний рівень життя (який різний для кожної дівчини).
А в чому тоді зміст усіх цих молитов «у горі та в радості».
Адже тут розуміється, що як тільки оплачувати перестав — вона іншого шукатиме.
Одна з причин знайти собі одну жінку назавжди, це якраз підтримка у складні часи.
Друга причина — щоб раз і назавжди викинути з голови думки про необхідність знайти жінку та перенаправити їх на своє улюблене програмування.
Обидва ці питання не вирішуються за допомогою содержанкi.
Я олд скул, я не проти знайомств у тиндерах, але вважаю що без взаємних почуттів, якщо вже не любовi, то хоча симпатії, нічого не вийде
А «в горе и в радости» есть в пост-советской восточно-славянской традиции? Насколько я помню, это в англофонных протестантских церквях так, но никак не на цивильных церемониях в наших краях.
Адже тут розуміється, що як тільки оплачувати перестав — вона іншого шукатиме.
А ти думаєш, (умовно) твоя дружина тебе буде утримувати, якщо ти роботу кинеш і будеш дома сидіти?
Обидва ці питання не вирішуються за допомогою содержанкi.
Ну так можливо у автора і не було задачі ці питання вирішити? Може автору треба було легкі стосунки без того, щоб йому мізки клювали на тему відповідальності і подальших планів на життя.
Я олд скул, я не проти знайомств у тиндерах, але вважаю що без взаємних почуттів, якщо вже не любовi, то хоча симпатії, нічого не вийде
Так у автора треду з дівчиною є взаємні почуття. Чи ти вважаєш, що дівчина, яка потребує матеріальної підтримки, то вже не жива людина і у неї щось інше у голові?
А ти думаєш, (умовно) твоя дружина тебе буде утримувати, якщо ти роботу кинеш і будеш дома сидіти?
а як по-іншому?
дивний у вас світогляд...
Лол, ви утримували чоловіка або хлопця? Який не працював, тому ще не хотів? (Втрата працездатності то інше)
ну у моей матери такое было )
бывший муж было тоже не работал, потому что не хотел, в то время правда я и сама не работала, была в отпуске по уходу за ребенком и жили на мой пассивный доход
часи були різні, був час коли і за мій рахунок доводилось жити.
не працював, бо шукав. звісно, не голодували.
мабуть, я неправильно тригернулась, якщо «взагалі» кинув роботу — то дивно. а от всякі негаразди — ну буває. але мені не 20 :) хоча весь тред дивний, якщо чесно.
Моя мама утримувала мого батька доволі довго. На його підприємстві не платили зарплату близьо десяти років, і майже весь цей час наша сім’я (я, брат, мама й батько) жили на заробітну плату мами (вона працювала вчителькою в школі) та на продукти, які вирощувалися в господарстві маминих батька й матері — моїх дідуся й бабусі. В ці роки зрідка час від часу в батька траплялися підробітки, та якщо я правильно зрозумів, частина коштів, отриманих з підробітків згоріла в банку Україна. Батько влаштувався на роботу з постійною заробітною платою уже коли я закінчив школу, якщо я правильно пам’ятаю. Звісно, весь цей час батько брав участь у сільськогосподарських роботах у господарстві маминого батька, мого дідуся.
На його підприємстві не платили зарплату близьо десяти років
Тобто людина ходила безкоштовно на роботу 10 років?)
В ті роки особливо в депресивних регіонах зарплату часто платили продукцією. Ось моя мама працювала на олійному заводі, частину або всю зарплату віддавали олією, шротом і макухою. Перше продавали, іншим годували худобу.
Так, на роботу ходив безкоштовно, та нічого там не робив, а займався якимись своїми справами — ножі виготовляв. Час від часу траплялися підробітки.
Я зараз ходжу до майстра манікюру, в якої чоловік працює в аварійній газовій службі (Нафтогаз). На початку літа місцевим газовикам сказали, що кілька місяців не будуть платити зарплату (при цьому, оплату рахунків за спожитий газ від своїх вимагають якнайшвидше, парадокс). А в неї доволі високий доход, стабільний потік клієнтів, вона з роботою і грошима. Ну, це трохи не той випадок, що «не хотів», але працювати на таких підприємствах — таке собі щастя.
Щось у вас ідеальна картина світу. На практиці бачу вже друге розлучення після втрати чуваком роботи та кінцівки на фронті. Жертвуючи собою дівчата тікі на марафоні
ну інвалідність — трішки інший аспект.
але серед пар знаю багатьох дівчат, які повноцінно заробляють, не тільки айтішніки, там спокійно можна півроку пережити без «кормильця», а то й більше.
Тут більшість злили би дівчину, яка б потовщала на 10 кг. А ти про інвалідність щось кажеш. Як би цинічно це не було, але щоб тратити своє життя на інваліда-партнера треба бути ледь не святим.
Багато хто злив би, і я б десять раз подумав перед тим, як засуджувати таку людину
Я вже кілька років кажу своєму чоловікові, щоб лишав роботу... Хай відпочине...
Я вже кілька років кажу своєму чоловікові, щоб лишав роботу... Хай відпочине...
Ехх... Респект вам.
ПС
Тред починався з того, що чувак стверджував, що якщо відносини у автора почалися з грошей, то дівчина його кине, як тільки автор перестане їй гроші давати.
Я на це заперечив, що більшість жінок так зроблять.
Але ж звісно, що не всі. Дофіга жінок живе з безробітними, алкашами, нарками та психопатами, які у дім приносять хіба що жінці по єбальнику.
Дофіга жінок живе з безробітними, алкашами, нарками та психопатами, які у дім приносять хіба що жінці по єбальнику.
но у них и отношения начинались не с денег, а с
по єбальнику
поэтому там стабильность и отношения только крепнут от такого
а если начиналось все из-за денег, а потом денег нет, то вот урод. конечно она чувствует себя преданной и ей не надо с таким продолжать отношения
Это немного не так работает. Если у голодной студентки или пролетарочки на минималке урчит в животе от голода, то спать она ни с кем не будет, пока сей голод не будет удовлетворён. Также не будет, если у неё в голове страх, что завтра её выставят на мороз за неуплату аренды. И деньги — это всего лишь ресурс, который решает эти конкретные проблемы. Ну а если найдётся кто-то с большими деньгами... В теории это возможно, но зависит ещё от многих факторов. Например, зачем она такая будет ему нужна?
Проблема з умовними повіями ж не у тому, що вони сплять за гроші, а у тому, що будь-хто може переспати з ними за гроші.
Не зовсім так. Якщо шукати дівчат за гроші на сайтах знайомств (а саме так і треба робити), то там видно ваше фото. І дівчина може вирішити — чи буде їй взагалі норм, якщо цей чувак буде її лапати, чи вона не дасть йому ні за які гроші. В мене було таке багато разів, що відверті повії (судячи з їх профілю), банили мене за питання — скільки хотіла би в якості подарунку?
Якщо ж це звичайна дівчина, яка спить тільки з тими, хто їй подобається, то яка різниця, спить вона безкоштовно чи за гроші?
смотря за сколько
если ей дать 2$, то тоже переспит или обидится?
ну вот в этом и разница
влюбленная обрадуется беляшу, а не обидится, что вход в ее алмазную пещерку в 5 баксов оценили
На мою думку, у відносинах ставитись до партнера як до гаманця, в принципі погано. Як я вже написала вище, це товарно-ринкові, а не романтичні відносини, коли цінують не партнера, як людину, а його гроші. Але якщо комусь нормально, то нема питань.
На мою думку, у відносинах ставитись до партнера як до гаманця, в принципі погано.
Вона так до мене не ставиться, відносини давно вже вийшли на новий рівень
Та ніхто не ставиться до партнера, як до гаманця.
це товарно-ринкові, а не романтичні відносини
Ну так, наприклад, заплатити за ресторан-квіти-таксі декілька разів, і отримати секс — це хіба не те саме? Чи віддати ці гроші дівчині готівкою, на третьому побаченні.
Просто перший варіант — соціально схвалюється, а другий — ні, але по суті вони однакові.
Ну так, наприклад, заплатити за ресторан-квіти-таксі декілька разів, і отримати секс — це хіба не те саме?
Якщо сплять тільки заради квітів-ресторану-таксі, то те саме. Якщо ж з людиною, яка подобається — то зовсім інше, але в такому випадку хлопець отримає секс і без квітів-ресторанів-таксі.
Так і у випадку автора дівчина не спить з ним лише із-за грошей.
Якщо ж з людиною, яка подобається — то зовсім інше, але в такому випадку хлопець отримає секс і без квітів-ресторанів-таксі.
Це зрозуміло, хоч і не виключає матеріальної зацікавленності (дівчина може планувати отримати ніштячки вже після сексу). Але моя думка у тому, що світ складний, і у тому, що дівчина не хоче ніщєброда, немає нічого поганого.
Тим більше, що можна дізнатися про людину, яку знаєш пару тижнів в ідеальних умовах? У чому цінність того, що ти зміг справити «гарне враження» і «сподобався»?
І це найкращий тип дівчат, всім би такими бути... А от звичайним недотрогам навіть хочеться побажати чогось поганого в житті
І це найкращий тип дівчат, всім би такими бути...
Будете мати доньку — саме так її і виховаєте, я правильно розумію?
А от звичайним недотрогам навіть хочеться побажати чогось поганого в житті
За те, що ви їм не сподобались, як людина, і вони не захотіли з вами спати? Facepalm.
Будете мати доньку — саме так її і виховаєте, я правильно розумію?
Якщо це їй дасть великі гроші, то нехай. Виросте — сама розбереться, як їй робити. Я тільки проти того, щоб це було основною роботою. В якості підробітку — може бути.
За те, що ви їм не сподобались, як людина, і вони не захотіли з вами спати? Facepalm.
Так, бо по-перше, з усіма колегами, родичами і знайомими в мене дружні, доброзичливі стосунки. По друге, жінки часто ведуть себе, як мудаки.
Что касается дочери. Лучший вариант научить её зарабатывать самой, чтобы хватало на все потребности. Но он далеко не всегда реализуем, особенно если её мама считает лучшим вариантом устройства в жизни — это найти богатого мужа.
Ще один аргумент за те, щоб не шукати своїм дітям таку маму, бо виховання буде відповідне.
А вот тут, матушка, мы вас и поправим. К сожалению, воспитание детей определяется собственным жизненным опытом. И если это, мягко говоря, не очень сытое детство в лихие
В мене була така однокласниця — дівчина легкої поведінки. Мама була професійною повією, і спонукала доньку займатися тим же. Розповідали знайомі хлопці, як заїзджали за донькою додому і чули, як мама говорила їй не ламатися і їхати з ними швидше. Грошей у мами було достатньо, вона не відмовляла доньці ні в одязі, ні в різних бьюті-фішках — вона в першому класі вже з манікюром ходила.
Поряд за партою з цією однокласницею сиділа якраз дівчина з бідної сім’ї, яка чомусь за гроші ні з ким не спала, хоча і можна було б взяти приклад з сусідки по парті, вони багато спілкувались.
Так що, не скажіть — виховання таки має значення. У нас в країні жінки, що працюють на низькокваліфікованих роботах за мінімалку, не рідкість. Але повіями вони чомусь таки поголовно не стають.
Тут я скажу такую вещь. Если такая женщина живёт в семье, где есть своё жильё, то многие проблемы решаемы даже при низкооплачиваемой работе. А вот если своего жилья нет и не предвидется, то на минималку невозможно снимать жильё ни в каком городе Украины, если при этом нет других источников дохода. И я говорю тут даже не за чистую проституцию, а за её, скажем так, более благообразный и социально-приемлимый вид в форме постоянного «спонсора-покровителя». Теперь что касается села. В украинском селе для женщин опций по части работы не очень много. Разве что молочная или свиноферма за те же копейки. Гранит или янтарь добывать женщину никто не возьмёт, технику ремонтировать аналогично, сами понимаете. Поэтому в селе единственная серьёзная опция нормальной жизни — это войти в местный, скажем так, куркулистый клан, который есть практически в каждом селе. Понятное дело, что выросшие в селе
Гадки не маю, як влаштований соціум в межах IT і в чому його специфіка — в моєму постійному оточенні з IT немає жодної людини (ремоут не враховую, на роботі вирішуються тільки робочі питання). Я спілкуюсь з абсолютно різними людьми. В невеликому місті, в якому я виросла, купа жінок, які заробляють більше за своїх чоловіків — торгівля, кафе, ну і різні манікюри-брови-вії і тому подібне, малий бізнес. В моїх батьків свій невеликий бізнес, який вдалось запустити і розкрутити без звʼязків, криші і криміналу. Видно, пощастило мені і з соціумом, і з власним оточенням — жодного разу не чула в свою адресу, що потрібно сидіти на шиї в чоловіка.
Ну, или Вы не всё знаете, или заливаете. Без связей и «крыши» любой бизнес или прикроют власти (повод найдётся), или произойдёт ещё что-нибудь, типа пожара. Особенно, в маленьком городке, где всё контролирует местный куркулистый клан (мафия). А «крышей» вполне может быть какое-нибудь ГО, без вступления в которое и уплате в общак бизнес вести никто не даст. Плавали, знаем :-)
Немає в нашому місті нічого такого — якби що й трапилось, то про це півміста знало б через годину, тут як велике село, інфа розлітається швидко. І батьки за 23 роки ведення бізнесу мали лише дрібні неприємності від дрібних перевірок або цікавих клієнтів — останній раз отримали штраф пару років тому за клієнта без маски, але оскаржили поліцейський протокол в суді і нічого не платили.
Ситуації в житті бувають різні, узагальнювати і підганяти все і всіх під власну картину світосприйняття — невдячна справа.
Просто пока везёт, что этим бизнесом не заинтересовались очень серьёзные дяди. Ну или можете дальше рассказывать про город, которого нет © И. Корнелюк
Валки, Харківська область.
Маю сумніви, що серйозним дядям потрібний кожен магазин або бьюті-салон в населеному пункті. Підозрюю, що вони цікавляться більш серйозними речами.
За Валки не скажу, а вот в Чугуеве никто работать не мог, кто за «крышу» Зайцу не платил. Аналогичная ситуация была в Купянске, правда, там свой авторитет был, который контролировал город. В Харькове опять же в каждом районе была своя банда, например Холодногорский контролировал Князь, Московский, нынешний Салтовский, пытался взять под контроль один известный деятель под прикрытием ГО ПОТОН. Опять же это всё из довоенных реалий. Сейчас много бизнесов закрылись по совершенно другой причине.
Схожа ситуація була з батьками які доросли до доволі серйозного торгівельного бізнесу. 20 років ні разу не чув за якісь проблеми, а коли підріс і запитав, то виявилося і податковій відвалювали, і місцевій козі-нострі, і за перевірки. А завжди думав, що такі проблеми залишилися в в
Я вже давненько підросла і в курсі їх проблем — іноді навіть пораду питають.
Не у всех. У многих сейчас жильё разрушено войной. Да и до того в жилье по месту «прописки» может жить такая «родня», что лучше быть круглым сиротой и свалить как можно скорее от оной, пока не прикопали на огороде :-)
Поэтому в селе единственная серьёзная опция нормальной жизни — это войти в местный, скажем так, куркулистый клан, который есть практически в каждом селе.
Ви коли останній раз в селі були, психолог ви наш?
Мої родичі в селі всі працюють в основному на малих, середніх зарплатах. Але всі мають де жити, що вдіти і роботи там на хазяйстві до фіга. Причому житло в багатьох по екології, кв.м. на людину в декліька разів перевищує 3к середнього сироїда в Київських ЖК.
Якийсь такий набір штампів про село..
Понятное дело, что выросшие в селе90-е эту стратегию переносят в город
Ну і це саме смішне. В норм селах в
Ви коли останній раз в селі були, психолог ви наш?
ото він здивується, коли дізнається, що в українських селах туалети не надворі, а в будинку, де є світло, газ, інтернет та інші блага цивілізації
або не здивується і скаже, що це не прості селяни, а «клан», «криша» чи ще якийсь термін з
В разных сёлах по-разному. Я видел и в некоторых городах частные дома с туалетом на улице.
А вам було норм товаришувати з хлопцями, які по суті їздили до повії? якийсь моралізм в одну сторону.
А хто вам сказав, що я з ними товаришувала? Це розповідав мій сусід, на 9 років старший.
Розповідали знайомі хлопці
— це про що було? Розповідали вам чи сусіду? якось не дуже ясно
Сусід був одним із хлопців, які їздили. Деяких інших я також знаю по іменам, для цього необовʼязково з ними товаришувати, чи не так? Сусід так і розповідав: «їздили ми з хлопцями». А я узагальнила «хлопці», бо ж він там був не один. Сподіваюсь, все пояснила, чи ще будуть питання?
Випадковій людині таке не розповідають, тобто ви з ним таки спілкувались більше, ніж просто сусіди. Тобто товаришували.
І ви звісно ж його не засуджували, що він до неї їздив?
Ми з ним жили в одному будинку на одній невеликій вулиці. А вона — моя однокласниця, про яку він і розповів. Скажу вам по секрету, люди, які люблять поговорити/попліткувати, розповідають випадковим співрозмовникам ще й не таке.
Щодо засудження — я в даній ситуації нікого не засуджую, ви мене з кимось плутаєте. Повія — дуже давня професія, на яку були, є і будуть і попит, і пропозиція. Я не розумію романтичних стосунків, в основі яких лежать товарно-грошові відносини. А якщо це просто секс за гроші і обидві сторони не проти — нема питань.
Потому что кроме секса и денег может быть ещё куча общих интересов. Вот и всё. Например, ещё до этой войны читал один роман о жизни женщины от молодости до старости, которая пережила в Англии 3 войны: англо-бурскую,
Дуже дивний наїзд, тобто засуджувати треба хлопців які користувались послугами, а не жінок, які їх надавали? Бо ж вона жінка, і в неї тяжкий період, а вони мужлани просто користуються такими.....
І в чому проблема що хтось таки дружить з такими хлопцями, в тебе якийсь особливий зв"язок з повіями чи що?
А тут хитро
У 40 літнього незайманого ботаніка це єдиний шанс ім не стати
Тут можна поправити, що у більшості було тяжке дитинство і юність хто жив в 90ті роки, але ж повіями з них стали таки далеко не всі.
Такую стратегию выбирают не от хорошей жизни.
А ось це ти схоже наслухався від тих повій і тепер жалієш їх, всі знають що не можна вірити посмішкі прокурора і сльозам проститутки, це їхня робота, бути актрисами і давити на жалість.
Опять же я пишу не об обычной проституции, а о её социально-приемлимой форме — браке / отношениям по расчёту. Тут момент спорный. С одной стороны я в молодости сие тоже активно не одобрял, но с годами стал смотреть на вещи более широко. Потому что любовь — это, чёрт возьми, далеко не только гормоны и задорный секс, если на то пошло, а материальный аспект в отношениях тоже важен, особенно если детство и юность проходит фактически в нищете и не хочется, чтобы следующее поколение жило в таких же условиях. Потому что бедность не порок, нищета — вот порок-с © Мармеладов
Только вот младое поколение сией глубокой мысли знать не будет, т.к. Ф.М. Достоевский теперь под запретом из-за его «неправильной» национальности. Но это уже другая история :-)
Потому что любовь — это, чёрт возьми, далеко не только гормоны и задорный секс
Тим більше що одне одного не виключає, і можна мати матеріальну підтримку від людини, в яку ти закохана.
Щось якось ваші аргументи не зовсім відповідають дійсності. Дівчата не бояться сексу, а люблять його. Можливо на комерційній основі цього не помітиш, але це правда.
З чого ви взяли що вони недотроги? Можливо вам просто не давали?!
Якщо шукати дівчат за гроші на сайтах знайомств (а саме так і треба робити), то там видно ваше фото. І дівчина може вирішити — чи буде їй взагалі норм, якщо цей чувак буде її лапати, чи вона не дасть йому ні за які гроші.
Навіщо платить, якщо і без цього виходить, наприклад, довести діло до сексу? Не витрачаючи при цьому більш ніж
як оце
Фізиологічно та психологічно їм важче отримати задоволення, це ж всі знають.
виключає ось це ?
Щось якось ваші аргументи не зовсім відповідають дійсності. Дівчата не бояться сексу, а люблять його.
Я ж не спорю, що жінки не кожен раз отримують оргазм, просто це не свідчить, що вони секс не люблять.
Якщо я люблю пиво, але скуштував десь пляшку, яка мені не сподобалась, чи на зайшла, то це не означає що я не люблю пиво, чи пити його. Тим паче якщо комусь завжди заходе, це не означає що я люблю його пити менше чим хтось там.
Це не аналогія любові до сексу, а приклад аналогії ваших висновків, точніше що ваш висновок ні на чому не базується. Це як про світогляд мух та бджіл ))
це не про що не говорить взагалі. Чоловіча фізіологія теж відрізняється. І що? Правила логіки та аргументації так не працюють.
Це як раз ви як
так це ж також частина сексу. Є багато ще іншого. Не все зводиться до проникнення та еакуляції )))
Давай бути чесними, багато чоловіків також, наприклад, схиляють до орального сексу, а більше і не потрібно))
дехто за грощі погоджується на js або php 8 годин на день програмувати, а секс за грощі це якась дрібниця
Звичайно, куди вже рядовим js або php кодерам до елітних повій... Але в останні не всіх беруть, тому, комусь доводиться і на пхп 8 годин на день програмувати
Це не оплата, це подарунок! 50$ їй давав. Багато не даю, бо коли дівчина терпить мене за великі гроші — це одразу помітно і це аж ніяк не збуджує. Потрібно давати поменше, але звісно не 2$. Якщо симпатія є — погодиться і на 50$.
Взагалі то це дуже залежить від віку — якщо ви 30+ — вам ліпше ходити на якісь івенти , 40+ — вибір між содержанками з тіндер до бухгалтерш з ресторану по п’ятницях. Щодо знайомств в публічних місцях примітив коли став 30+ молоді панянки навіть в очі намагаються тобі не дивитись.
коли став 30+ молоді панянки навіть в очі намагаються тобі не дивитись
це хіба якщо виглядати в 30 на 45 :)
я великої різниці між 25 і 30 не помітив взагалі
Ну если мужчина за собой следит (все волосы на голове, подкачанный, без животика, хорошо одет (не в треники )) то в 35 часто выглядит лучше чем в свои 25. Но если вы набрали 10 кило за это время то конечно другое дело))
за собой следит (все волосы на голове...)
Підкажіть, яким доглядом це вирішується? Або пересадка, або бритва.
Причини можуть бути: високий дигідротестостерон, низький ГЗСГ, високий інсулін, високий цукор. Пересадка не допоможе, якщо не усунути причини.
високий дигідротестостерон
це генетичне і не є захворюванням. Щоб призупинити ріст облисіння, треба закидуватись хімією, яка має суттєві побочки. Також важливо почати щось робити з самого початку.
1. Спадковість в меншій мірі.
2. Сам по собі високий ДГТ не є захворюванням, це супутній результат проблем зі здоров’ям.
3. Хімію тобі порекомендують більшість лікарів, або ж розкажуть про спадковість :)
4.
миноксидил + финастерід
просто відтерміновують, не лікують.
це супутній результат проблем зі здоров’ям
Перший раз про таке чую. Можна якісь наукові дані?
Хімію тобі порекомендують більшість лікарів, або ж розкажуть про спадковість :)
Ну логічно. Все за протоколом
просто відтерміновують, не лікують.
Саме так
Гугліть «male pattern baldness fda approved»
Але вкратці: миноксидил + финастерід
Тоді сподіваємось на успіх SCUBE3 🤞 6:46 youtu.be/...Kujuc?si=lI0avp-wBnn75Ev6
Якщо це не спадкове, то із власного досвіду:
1. Правильне харчування: прибрати солодке та швидкі вуглеводи.
2. Силові фіз. навантаження
Правильний догляд це мезотерапія періодично, а вже потім пересадка. Зараз навіть є спеціальні шампуні, які гальмують процес.
я просто голю голову кожний день, нащо оце все, з бородою виглядає топ, як молодий бариста з кафе
OMG я живу зараз у Словаччині то там 80% мужичків такі, я ніколи стільки лисих в житті не бачила! Йдеш по вулиці а там навіть хлопці
Це вони копіюють справжніх чоловіків з високим рівнем тестостерону
моя права рука завжди зі мною.
Купив 2 HDD на 30 Терабайт, створив хоум сервак з каналом 1000 Мегабіт і статичною айпі для зручного доступу з будь-якого куточку світу.
моя права рука
це минуле століття, секс індустрія шагнула далеко вперед )
Пришел к знакомому забрать какую-то фигню электронную для своих радиоподелок , знакомого дома не было, его сестра мне отдала то что он просил. Слово за слово вот этом году 18 лет женаты.
Ой як мені подобаються оці історіі «слово за слово» — це як в казочці про Попелюшку — ви черевичок не губили ?)
Ну так в чём проблема? Пани ищет сочувствия. Можно ей его дать, если это ей необходимо и вам ненапряжно.
Нельзя. Потому что тогда спутник в глазах пани превращается из самца в платок, об который можно вытереть сопли.
Не перетвориться. Якщо ти ганчірочка, то ти ганчірочка, як не намагайся поводити себе, як альфач. І навпаки.
Та ні, боже збав, що у цьому поганого? Про альфачів це якісь приколи з девʼяностих, зараз адекватність набагато більше цінується, ніж агресія. Альфач це взагалі red flag для багатьох дівчат.
Ну «альфачевість» я б сказав, що це природа. На рахунок «ганчірки» скоріш за все ні, це більше про бажання догодити дівчатам заради їх прихильності (і це не працює).
Ну ти ж кажеш типу я ганчірка назавжди.
Мій поінт у тому, що не треба намагатися поводитися як альфач, достатьно самоповаги і не намагатися виконувати забаганки жінки.
Якщо ти ганчірочка, то ти ганчірочка, як не намагайся поводити себе, як альфач. І навпаки.
Тут я маю на увазі, що у дівчат чуйка на те, чи можна маніпулювати хлопцем. І намагаючись поводитися як «альфач» їх не надуриш.
Я бачу, що ти до цього серьйозно ставишся, і намагаюсь більш розгорнуто відповісти. А так я можу більш грубо та утрировано коменти писати.
та можливо ж на жарт перевести, типу «чула прикол, що чим більше дівчина розповідає своїм сучасним про колишніх тим більше колишних у неї зʼявляється ?»
Найкращі коментарі пропустити