Айтівці, як ви знайшли свою другу половинку?

Привіт, розкажіть як і при яких умовах ви знайшли свою другу половинку

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному4
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Коли був холостяком, любив посидіти десь із колегами і частенько ми завалювались до мене додому, я тоді знімав сам однокімнатну квартиру.
Більшість знайомих знало, що до мене можна зайти і випити якогось кон’яку з пивом чи покурити трави з каль’яном.
В один момент дівчата з сусідньої команди прийшли до мене, привівши декількох своїх подруг.
З однією так познайомився і одружилися.

Мораль: будуйте соціальні зв’язки, не будьте мудаком і якщо є можливість живіть самі.

25 лет назад, в институте, в общаге, к соседке по блоку приехала подружка.
она меня покормила и я пошел за ней.

Моя iсторiя проста. Працював сiс. адмiном i спецiалiстом технiчноï пiдтримки невеличкого iнет-провайдера, вона працювала бухгалтером та використовувала наш iнтернет. iнет був гiмно, часто падав, бо пiдключення було зроблене через сусiднiй офiс криворуким мудаком. Вона часто дзвонила, слово за слово почали спiлкуватись i одного разу вирiшили зустрiтись. Це було кохання з першого погляду, сьогоднi 14-я рiчниця одруження.

Я була .нет трейні, він теж був .нет трейні. Навчалися разом, почали зустрічатися. Разом 9 років, 2 дітей, польот нормальний: завжди є «робоча качечка», поговорити цікаво, мозок один одному не луськаєм.

Офіс однієї вельми відомої компанії мрії. Кафешка-столовка куди всі ходять попоїсти. Одного дня звернув увагу на вродливу дівчину, що працювала там поваром. Потім зрозумів, що не можу й дня без її неймовірно красивих великих очей. Спочатку намагався зав’язати small talk біля прилавку, чи на касі. Потім наважився «випадково» пересіктися коли вона виходила з офісу вже додому після закінчення своєї зміни. Через кілька таких зустрічей запропонував підвезти додому, а то дощ падав. Потім почав підвозити додому... Через десь півроку почали жити разом. І так вже 9-й рік пішов. Отаке :-)

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цікаво скільки таких?
x.com/...​tatus/1872465805621006394

Особливо в кінці одна убила: «У меня всего 4 любовника было, я считаю что я ему не изменяла, 4 любовника за 17 лет брака это ничто». Інша добавляє: «Два любовника в год нужно»

фу, якась русня. що там у самок свінособак не дуже цікаво

типу у нас не так, думаю якщо взяти статистику, зраджувань/розводів, буде те саме

Буде менше (через меншу урбанізованість та більшу релігійність).

Вот боюсь через релігійність у рашки буде менше, там все-таки православні скрепи сильні

У рашки якраз з релігійністю все погано (тобто добре, як для світської держави, звичайно).

Підкажіть, можливо, є якийсь форум або чат для спілкування про стосунки?

Переважна більшість з них це про пікап.
Жіночий погляд на стосунки є в окремих темах на форумах типу Советчица kidstaff, але це треба шукати серед хламу
Там нижче в коментарях згадували про одного т.зв. ’коуча’, він за гроші може проконсультувати з таких питань

Не знайшов, всі половинки повиходили заміж.

Більшість стосунків приводять до народження дітей. А я взагалі не хочу їх. Де знайти дівчину, яка теж взагалі не хоче дітей? Отож.

Купа дівчат зараз не хоче дітей і вони тільки раді знайти мужика, який не буде їх за**бувати своїм «продовження роду» і подібною фігньою.

Де?? На badoo, наприклад, майже кожна хоче дітей. Що не так з вибіркою?

Якщо ти про статуси в профілі, то я би їм дуже сильно не довіряв. Я ж сподіваюсь ти задовбуєш їх на перших побаченнях душніловом по типу питань про дітей, чому зарєєструвалася на баду і подібним?

Серйозно? Типу якщо дівчина ставить, що бажає дітей у профілі, то це не правда? Жесть.

Я тобі більше скажу, навіть поточний статус стосунків там не завжди відповідає дійсності. Особливо у тих, хто «шукає тільки спілкування».

Я тобі нижче описав як було. Я то вказую чесно.

Просто якщо цю тему відпустити, я так перевіряв, вони передивляються анкету, запитують що по дітям, я відповідаю чесно, що не хочу. Далі вони загублюють інтерес до продовження знайомства.

Прямо з твоєю анкетою сидять як на співбесіді і задають питання? :) Якщо це ще до зустрічі у переписці, то зразу не твій варіант, можеш навіть подякувати, що час тобі зекономила. Та й на перших побаченнях прямо задавати питання про дітей — теж крінж.

Окей, але якщо стоїть Немає дітей, але хочу — це для мене red flag.

Але я тобі хочу задати логічне питання. Вот я з позицією чайлдфрі. Навіщо взагалі витрачати час на дівчат іншої позиції? Щоб вони мене переконували? Були спроби вже, але марні. Я до цієї позиції йшов роками та прийшов нарешті.

Якщо тобі потрібна подруга «однозначно чайлдфрі», то тут тільки, як нижче писали, жінки які мають проблеми по здоров’ю з протипоказаннями до народження дітей. Ніхто тобі не дасть гарантію, що навіть той, хто б’є себе в груди з «чайлдфрі» потім не передумає.

В будь-якому випадку це життя і треба в стосунках приймати таку мінливість переконань як даність. І не тільки в аспекті бажання дітей.

Ну ок, забажає, тоді розійтися можно. Це всеодно набагато простіше, ніж коли є діти.

Більшість планують типу не упродовж року, а десь 2-5 років наприклад. А я вот шукаю, яка скаже ВЗАГАЛІ «не хочу», та навіть «ніколи не буду заводити дітей» впевнено.

У людей немає інстинктів, це лише фігура мови та тиск суспільства, а не справжній інстинкт.

Я бачу курс біології у школі упразднили разом з астрономією?

Інстинкт — це поєбатись, а не завести дітей. Вони заводяться самі.

Ще один видатний біолог біхевіорист

А по суті є що відповісти, чи зараховувати злив?

Дуже дивно, що продовження роду — інстинкт, а сім’я яка для цього продовження потрібна це хиткий соціальний конструкт який ламають всі кому не лінь.
У шаріаті за подружню зраду забивають камінням — фіга собі інстинкт який енфорситься залякуванням.
І таке ж було історично всюди, коли «продовження роду» більше за поєбатись — це пір прешур суспільства, інколи дуже юридично/теологічно кодифікований.

Зараховуй. Як я тепер спати буду?

Кури сучасну науку.

Можеш почати з наукпопу, наприклад youtu.be/...​aSapY?si=EVYEUnHJKzMbQTYs

Я сцилки на усіляку муйню не клікаю.

есть чайлд-фри либо с болячками, которые по целой линии передаются наследственно поэтому сознательно отказываются от детей, это вообще не проблема найти такую

Чайлд фрі дівчата це взагалі зашквар. Мужик може собі позволити бути чайлд фрі, він і в 60 і 70 може мати дітей коли передумає, а вот жінка, якщо в 40 передумає, то буде вже пізно.

Люди в основному стають чайлд фрі тому що діти це дорого і віднімають час, а в молодості грошей багато немає і хочеться багато часу на себе. А потім в старості, та навіть в середньому віці, коли вже все є, і гроші не проблема, будуть жалкувати. Мужик захоче дітей і кине ради молодої яка може і хоче дітей, а вона буде шукати собі нового серед одиноких мужиків зі своїми дітьми, і буде шарити мужика з його дітьми.

Хоч би розібрався чому вирішив бути чайлдфрі. Навіть якщо все будет як ти пишеш. Проблема у тому, що я омега та не потрібний біологічний матеріал для жінок. Зі мною тупо вступак в брак, де вона буде домінувати та змішувати з д...ом.

Проблема у тому, що я омега та не потрібний біологічний матеріал для жінок. Зі мною тупо вступак в брак, де вона буде домінувати та змішувати з д...ом.

Якщо, коли мова заходить за дітей, Ви буквально саме так і аргументуєте, то, мабуть, проблема все ж в торму, що «омега та не потрібний біологічний матеріал» їх не цікавить в якості партнера в принципі, а з дітьми чи без — то вже другорядне

Якщо мета саме продовжити генетичну лінію, то можна біоматеріал здати. Ще й гроші дадуть.

??
я про те, що, схоже, проблема тут не так в ’Де знайти дівчину, яка теж взагалі не хоче дітей?’ як ’Де знайти дівчину, якій потрібен партнер, який сам себе позиціонує жалюгідним нікчемою’

В мире нужно разнообразие. Не все дети должны быть альфами с родителями альфами.

він і в 60 і 70 може мати дітей

Я би 50+ взагалі законодавчо заборонив мати дітей:

Children with fathers who are more than 40 at their birth are almost six times more likely to have autism than those whose fathers are less than 30, according to one study. Babies born to fathers aged over 50 face an up to fivefold increased risk of schizophrenia.

Тобто якщо були шанси 0.01% то стануть 0.05%?

До того ж, ти не знаєш яка буде медицина через 20 років, 50. До того ж, багато потенційних болячок і дефектів ще в утробі діагностуються, і можна зробити аборт.

Аутизм покищо не можна діагностувати передчасно, нажаль.

Зараз то так, но хто знає як буде через 10 років, 20, 30 коли мужик в 60 захоче дитину

Аутизм діагностується статистично навіть за найбільш оптимістичними оцінками не менше ніж у 1% дітей, які зараз народжуються. Тобто як мінімум у 100 разів частіше придуманої тобою цифри. І цей відсоток з часом зростає, саме перш за все, як вважається, через збільшення середнього віку батьків.

Це якщо людина офісний робота-дім задохлик. Таким очікувано треба домашні тваринки щоб тирити у них емпатією ті речі які чахлик сам собі організувати не може.

Виникає інше питання а що може такий екзистенційний рукожоп дитині дати, окрім як створити бульбашку гіперопіки перші пару десятиріч, яка потім боляче лусне :-)

Мужик може собі позволити бути чайлд фрі, він і в 60 і 70 може мати дітей коли передумає

вот действительно, до 70 дотянул, а потом проснулся и передумал. если это первый ребенок, то дядечку в 70 от такого счастья поди инфаркт схватит. а если не схватит, то вот ребенку прикольно в юности созерцать отца с деменцией

а вот жінка, якщо в 40 передумає, то буде вже пізно.

до 45 норм. достаточно времени, чтобы поднять ребенка на ноги и чтобы Альцгеймер еще не наступил

Пример Аллы Борисовны, конечно,намекает, что и 45 не предел...

Но, если не отдавать беременность и уход за мелким на аутсорс, говорят, что желательно до 35-40 отстреляться.

Нагрузка на женский организм в более молодом возрасте легче переносится + с возрастом, говорят, увеличиваются риски онкологии, особенно, если есть мутации а-ля Джоли.

Чому це він захоче не спати ночами на старості?

На старості вже буде великий будинок, мільйони в стоках і на рахунку, нянька цілодобово яка буде брати на себе памперси, неспання по ночам та інші неприємні «бонуси» виховання дітей.

Вазектомія тебе врятує.

Це такий подкол типу вбий себе? Це якщо це зроблю, то буде така сама проблема з пошуками.

Тобто? Ти просто переріжеш сім’яні канатики, і ймовірність завагітнити буде 0.0001%. До того ж, якщо передумаєш, то можна відновити (або заморозь сперму).
Мало того, в стабільних стосунках економитимеш на презервативах.

Ще раз кажу. Це зовсім не вирішує проблему пошуку чайлдфрі дівчини.

Так тебе ніхто не примушує казати, що ти зробив таку операцію. Зрештою, нині десь 20% чоловіків взагалі не можуть мати дітей, так що якщо що, у тебе буде алібі.

Навіть мені здається, що з моїм нерухомим образом життя, я може теж не можу мати дітей.

то можна відновити

Наче як не варто на це розраховувати і тееба вважати, що не зможеш відновити

залетить від сусіда, і почнеться процедура з встановлення батьківства, розвал у родині

залетить від сусіда, і почнеться процедура з встановлення батьківства, розвал у родині

при всём уважении, но если залетела от соседа — тут как бы и без установления отцовства — развал в семье.

британські вчені вважають до 11% дітей виховуються не їх біологічним батьком. і це без урахування step kids, і нічого

розвал у родині

мне кажется когда чайлдфри, то это человек не семейный. вокруг столько интересных людей, зачем ему/ей останавливаться на ком то одном и получить в нагрузку ещё тещу/свекровь

я знаю чайлдфрі які сфокусовані один на одному і вже 15+ років живуть сумісно. типу діти будуть відволікати, відтягувати фінанси і взагалі не дуже цікаві

Ми з дружиною вже 18 років, політ нормальний

та я тоже таких знаю, есть пару человек. но большинство кого я встречала с такой жизненной парадигмой все таки были людьми свободными от постоянных отношений. чтобы связывать себя с человеком на года — все таки надо иметь мотивацию зачем все это. к тому же человек существо немоногамное.

Я особисто нагулявся до 30 — яких тільки пригод не було, зараз якось нікуди не тяне. За іншу людину ніколи не можеш бути впевнений, це життя. При чому тут не важливо є діти чи немає.

Якщо припустимо чоловік чи дружина остоп*зділи, а піти від них немає можливості тільки через дітей, то ІМХО це ще більша трагедія для кожного члена сім’ї, ніж це б сталося при відсутності дітей.

Якщо припустимо чоловік чи дружина остоп*зділи,

муж или жена гарантировано остоп***ит если оба не имеют мотивации сделать все возможное, чтобы этот союз продлился на хорошей ноте как можно дольше

и должна быть мотивация, чтобы этим заниматься, идти на компромиссы, меняться, задвигать свое эго на второй план и пр.

А діти тут до чого. Можна подумати мужиків колись зупиняло від звалювань з сімї.

мне кажется когда чайлдфри, то это человек не семейный.

Схерали, простите? Дети — это всего лишь одна (незначительная) составляющая/этап семьи
Дети вырастут и разбегутся — и что блин, без них семьи уже не будет?
а раз семья таки останется и без детей — то наверное дети важное, не необязательное.

конечно разбегутся, если они были незначительной составляющей семьи

но я не спорю. можно создать семью без детей или можно создать семью с котом, или даже семью с самим собой. и попробуйте докажите мне обратное, что нельзя создать семью с самим собой

конечно разбегутся, если они были незначительной составляющей семьи

Схерали, снова простите?
при потере незначительной части семьи — семьи не распадаются, распадают при потере значительно части

создать семью с самим собой

Иногда подумываю об этом

при потере незначительной части семьи — семьи не распадаются, распадают при потере значительно части

семьи распадаются при потере ядра — это супруги и ихние дети

ядра — это супруги и ихние дети

Схерали «дети» — ядро??? :)
Дети — это максимум нарост на ядре.
отвалится один нарост — наростёт какой нить другой
Собакен там, или алкоголизм, у кого как

алкоголизм

сочувствую

алкоголь действительно может соединять, но мы тут все таки про нормальных людей

дети — это ядро семьи

две родовые ветки соединяются через общих детей, становятся семьей и начинают считать ранее чужих людей родичами. чудеса )

дети — это ядро семьи

Вы у нас как-то не очень смышлёная, да?
Сначала появляется ядро семьи — мама и папа, потом наростают дети, потом одни дети отваливабтся, другие могут (а могут и не могут) появится. Ну и так далиё
Ядро — мама и папа (ну или мама и мама или папа и папа)

Это если эти дети были и вокруг них всё и крутилось.

та не обязательно что то там должно крутится вокруг детей

когда бездетная пара распадается, то родня с обоих сторон обычно перестает считать друг друга родней. во скольких мам твоих бывших ты помнишь, кого поздравляет с днём рождения и пр.? а если есть общие дети, то после развода люди все равно остаются семьей. просто раньше это были свекровь/тёща, а теперь они будут называться бабушками и пр. и просто так не вычеркнешь этих людей из своей жизни.

Вот гейские пары на феррари ща обиделись. С детьми у них не было бы феррари.

у меня соседи пара геев — ездят на автобусе и у них померанский шпиц

Знайдіть жіночку 40+ в хорошому стані, вона вже думаю не хоче дітей. Наприклад, якщо вона в 18 народила, і вже відстрілялася, і потомки живуть окремо, а чоловік їй просто для розваг :D

Це як «знайди ауді 100 з 90-х з малим пробігом та катайся з задоволенням» :) або колекційна дорога річ, або таракани усе проїли

Самый простой способ найти РСП. Почти 100%, если ты не хочешь, то и она не захочет.

Це ви радите людині яка чайлдфрі ще чужу дитину виховувати?

Дівчина 25 років. В мене ніколи не було нормальних стосунків. На побачення звали всього 2 рази і то невдало. Це реально засмучує. Я працюю в офісі офлайн у IT-сфері. Але щось ніхто не зацікавився мною поки. Маю на мою думку привабливу нормальну зовнішність. Не розумію чому так та де зараз шукають 2 половинку.

а чого вас це засмучує ? нащо вам якась «половинка», яку ціль ставите

З хорошим і ненапряжним партнером іти по життю значно легше і приємніше ніж без нього — факт (не беремо звичайно деякі психологічні і соціальні девіації, при яких і справді краще бути одному).

Проблема тільки такого/таку знайти. Але мені здаєтся у більшості випадків усе можливо при використанні методичного підходу і щоб трохи пощастило. Для цього звичайно бажано приборкати і своїх тарганів — це корисно навіть якщо зі стосунками нічого не вийде.

тобто ви оба шукаєте щось типу партнера по бізнесу та життю, а не класична любов-марковь, стосунки, родина.

класична любов-марковь

максимум чeрeз дeкiлька рокiв проходить, i якщо залишається «партнер по бізнесу та життю», то вжe нeпогано.

так може відразу треба такого шукати, раз все проходить, а не у тіндері свайпати на відфотошолені світлини. звернутися до hr-свахи, наприклад )

hr-свахи

класс )
www.meme-arsenal.com/...​17034366bc16e2eee617c.jpg

Я про всi цi мeтeлики в животi, гормональний вибух, коли бiльшe нi про що нe думаєшь.

ну я ж тому і спитав, але отримав чітку відповідь

З хорошим і ненапряжним партнером іти по життю значно легше

з хорошим і ненапряжним водієм уберу поїздка веселіше, типу того

До речі, я лише тут читаю про сором’язливих чоловіків. В житті, на роботі якось всі сміливі. І неважливо , синьор ти, чи архітект.І чесно тобі скажу, на роботі пишуть напряму тій, котра подобається).Нащо там зайві люди при всій повазі до моїх колег)

залежить від компанії, у багатьох західних є ethical rules і щоб лінійний менеджер іншого департаменту написав qa-ке яка сподобалася краще зробити це через hr, а краще взагалі ні

колись в одній конторі взагалі на онбордінгу була табличка які у тебе є можливості, але завжди hr був у ланцюжку )) окрема тема з lgbtq+ і випадковими підкатами до straight ...

Можливо, але чим менше людей знають, тим краще. Бо це може у людей залишитися фліртом в робочий час , нащо потім це на 1-2-1 розбирати).
Зазвичай, якщо це не заважає роботі, то, наче, ніхто не забороняє. В мене колись в продуктовій компанії був випадок, коли хеди юнітов дізналися про роман жінки-AQA і розробника.Звільнили жінку.Ось така диковина була(

у штатах через деякий час компанія може отримати позов від когось хто вийшов травмованим з стосунків. тонка крига, тому краще явно прописати у полісі щоб потім уникнути.

www.hrexchangenetwork.com/...​l workplace relationships.

Так, в Європі тут теж є нюанси. Тому, хтось шукає, просто бути трохи уважнішим, напевно.Чим більш корпорація, тим більш уважніше читати полісі.
Хоча для багатьох знайомства на роботі , в спільних компаніях більш безпечні, ніж віртуальні площадки.

На побачення звали всього 2 рази і то невдало.

Я правильно розумію, що ви зареєстровані в тіндері і баду і там також вас ніхто не звав. Чи ви маєте на увазі, що звали тисячу разів, але саме серед тих, хто вам подобався, звали лише 2 рази?

ІМХО, для знаходження нормальний стосунків дівчатам зараз перш за все не вистачає «толерантності до довбо**бів». Під цим я розумію не те, що з цими самими «довбо**бами» треба прагнути спілкуватися, а те, що по досвіду своїх знайомих жінок і подруг дуже часто буває ситуація, що дівчина реєструється на сервісі знайомств, далі іде на 2-3 побачення і розчаровується. Добре якщо тільки в тіндерах, а не взагалі в чоловіках.

Тому тут рецепт скоріше у більшій кількості спроб і цілеспрямованому бажанні знайти свою людину, навіть якщо це займе не один рік постійної роботи — спілкуванні в переписках, походу на побачення. З часом станете з 3х повідомлень розуміти варто з кимось продовжувати спілкуватися чи ні. Тим більше як ви пишете «нормальна зовнішність» — то тут тільки треба настроїти фільтри і оптимізувати воронку продажів.

довб***би, любителі дікпіків, скамери, підписчики діверзіто (чи як там його) і студенти пікап курсів, яким внушили що дівчина має давати після першого побачення, а якщо не дає то слати таку і шукати іншу

підписчики діверзіто (чи як там його) і студенти пікап курсів, яким внушили що дівчина має давати після першого побачення, а якщо не дає то слати таку і шукати іншу

Дівертито каже інше: у стосунках має бути позитивна динаміка, немає її — зливай. А на якому побаченні має бути секс — залежить від ситуації, скоріше 1 чи 2 (максимум 3) побачення має завершуватися поцілунками, 3-5 — сексом. Але залежить від ситуації, може між вами іскра проскочить, і ви через 30 хвилин першого побачення в туалеті Мака будете кохатися.
Якщо дівчину/жінку до тебе не тягне (а за 3 побачення це стане більш ніж очевидно) — не потрібно її увагу купувати подарунками, це шлях в нікуди, втратиш час, гроші і самоповагу.

Так, Максік вчить алгоримту взаємодій с жінкою, щоб не було потім таких постів типу: «Чи треба дарувати дівчині прикрасу, якщо вона в іншій країні, кладе на мене хер і скоріш за все ії вже шпекає якийсь чувак ?»

Дівертіто справді розжовує як для дураків на реальних прикладах. Не скажу, що прямо завдяки ньому досяг успішності з жінками, але до багатьох речей, про які він розказує мені довелося доходити на своєму досвіді, і цей досвід був надзвичайно травматичний.

ну його аудиторія це в основному молоді пацани, яких доять дівки не дають ім і кидають ))

Всі це проходять через власний досвід. Ніякий пікап курс і ніякий дівертіто не позволить тобі пропустити кілька рівнів і з невпевненого в собі задрота швидко перетворитися в мачо.

У нього є кілька корисних відео про психологію і мотивацію. Все інше — сміття, яке з задротів робить клоунів а не мачо.

Вот якраз такі і є львина доля його клієнтів. І він вчить їх бути тими, ким вони не являються, робити речі, які б вони ніколи не робили і спілкуватися в манері, в якій вони ніколи не спілкуються в реальному житті. Виходить смішно, незграбно, палевно і дівчата це відчувають за 100 кілометрів.

Таким людям психолог потрібен, а не дівертіто.

Ви його явно не дивилися. Ви розповідаєте про якихось міфічних мачо це те що було у першій хвилі пікапу ще на початку 90х. Зараз цих «мачо» навіть в класичному пікапі вже немає бо це зашквар із 90х. Це як зараз ходити із пейдежром приблизно таке.
Дівертіто просто вчить алгоритму спілкуванню з жінками. Який в принципі є відображенням природньої взаємодії із жінкою. Тобто треба за кілька ітерацій (побачень) зрозуміти чи вона тобі дасть чи ні тобто можливі взагалі стосунки чи ні. Бо жінка може роками «дружити» з чоловіком просто так ще й маніпулювати даючи надію що колись там буде секс. Молоді пацани часто потрапляють в такі ситуації, коли їх місяцями динамлять без сексу ще і доять. Тому Макс все розкладає по поличкам. Як діяти щоб не зависати місяцями у френдзоні і не втрачати гроші, час і самооцінку. Це не пікап це просто поради із здорового глузду молодим пацанам, яких динамлять дівчата.

Ціль то зрозуміла, має бути прогрес, це і без нього зрозуміло.

Методи як цього добуватися і таймфрейми які він встановлює, діалоги які він пропонує від яких несе пікаперством за кілометри і нічого спільного з природнім розвитком стосунків немає, це для гопоти і бидлоти, із-за яких дівчата потім шарахаються нормальних хлопців.

Ох да. розбір історій, це окремий треш. Коли чувак на другому побаченні в ресторані не засунув свою руку їй в труси, у нього пердак горить і обзиває чувака лохом та іншими словами.

Знаю, все може бути, пролетіла іскра, ідеальний матч, там в труси можна хоть на першому побаченні залізти, у самого так раз було. Но очікувати це від кожної дівчини із якою в інстаграмі день поспілкувався і рахувати це нормою, і якщо не дозволила то шукай іншу, бо «має бути прогрес», ну камон.

Тут одне з двох:
1. Зовнішність, характер не такі вже і привабливі
2. Модельна зовнішність і негуляюча дівчина, яка цілими днями вдома сидить. А офісний планктон не знайомиться, так як не вірить що вона не занята чи рахують що не їх польоту пташка.

Не вірю я що дівчина з гарною зовнішністю в оточенні мужиків в офісі чи на вулиці залишається без уваги. Такого не буває. Або зовнішності немає, або мужиків в оточенні немає.

Дивився якось відео про фемцелів. Типу жінки, які стверджують, що в них немає сексу, бо їм не дають. На скільки я зрозумів там ситуація наступна. Дівчина не дуже приваблива і цілиться лише на красенів. Звісно в неї купа різних пропозицій від інших чоловіків. Але вона їх всіх не рахує, бо то все не те. А красені, на яких вона претендує на стільки красені, що навіть просто за ради сексу її не розглядають, бо в них є віріанти кращі.
Якщо дівчина хоч трохи симпатична, але розглядає лише хлопців «не із своєї ліги», то як правило, це виливається в досвід типу «всі мужики — казли». Бо «казли» не проти з нею замутити на короткий термін, але не більше.

Пошук альфача, тут справа не тільки у зовнішності, а у природі поведінки той «ліги».

Виходить Марія щось недоговорює, просто програмісти у її оточенні непривабливі омежки мабуть, ха-ха, жиза.

Не вірю я що дівчина з гарною зовнішністю в оточенні мужиків в офісі чи на вулиці залишається без уваги

Да, если есть внешность то у нее всегда куча «друзей» , которые смотрят на нее не совсем как на друга, как она считает. Если нет внешности то качество и количество парней существенно падает и она перемещается в категорию девушек на одну ночь

Не розумію чому так та де зараз шукають 2 половинку.

Треба випромінювати енергію. Спеціально шукати не треба.

Скажи чесно, ця ІТ сфера в будинку тцк?)

Попробуйте аватарку на аккаунт повесить.

На побачення звали всього 2 рази і то невдало.

Саме побачення як таке не вдалося, чи партнери в реалі виявились розчаруванням, чи невдало в сенсі що жодного продовження не послідувало після?
Якщо знаходитесь у Львові, то можемо спробувати 3 раз :D Можливо, вийде розібратися, що ж не так

Плмацаю себе ззаду однієї рукою, відчуваю одну половину
Плмацаю іншою — відчуваю іншу...

Підкажіть, будь ласка, додаток або сайт для знайомств. Раніше я знайомився на Badoo.

Ну, з таким настроєм слона не продаш)

Я знайшов у tinder але це повний клон. Взагалі, здається що просто треба бути просто більш самовпевненим і наглішим, не важливо який сайт. І треба прийняти ту просту істину, що люди сидять на всіх цих сайтах в першу чергу заради сексу і не бути зашореним в цьому плані, хоча і перегинати палку в іншу сторону теж не треба.

Щось чув про цей додаток, но ніколи не користувався там багато людей ? і можно по місту фільтр роботи ?

Багато, якщо мова про міста рівня обласного центру
Фільтр по відстані від місця Вашого перебування

Tinder безкоштовний ? а то колись зустрічав додаток там можно було писати леше 5 повідомлен на день

Так, і безплатною версією можна в принципі користуватись
Але ціна на преміум-підписку для середньостатистичного ІТшника в принципі цілком підйомна

Безкоштовних для чоловіків немає, всі вона шляпа, з купою обмежень. Хочеш знайомитись з реальними дівчатами — плати 30 баксів в місяць за підписку.

Це ж ціна азійського транса на місяць, нащо тобі та підписка

Навіть в Азії треба підписка щоб транса знайти. Можеш звісно на вулиці шукати, серед ескортниць, но сильно збільшуєш шанси получити якусь болячку.

Сайти знайомств для чоловіків без підписки — це трата часу. Можна когось знайти, але це займе сильно більше часу, і будеш сильно обмежений в виборі. А так, анкету на верх закинув, необмежена кількість лайків, повідомлень, і сам сидиш вибираєш із тих, хто тебе лайкнув.

Навіть у азії додікам важко, зроз

я вас умоляю, в Азії важливо:
— європеєць
— світла шкіра
— ріст
— бабло

якщо хоча 2 пункти із цього є, проблем ні з бабами, ні з трансами не буде, навіть з середньою зовнішністю, навпаки задовбешся трансів в бан кидати (якщо ти тільки по бабам).

так, мається на увазі європейської зовнішності, «білий» в нашому розумінні

вот індусам не повезло, їх ніхто не любить, навіть ескортниці

Не знаю хто там індусів не любить. Коли я жив в Берліні, то деяким моїм знайомим індусам перепадало більше ніж багатьом «арійцям» з реально нордичною зовнішністю. Але ці індуси також виглядали самі по собі дуже круто і стильно.

Але ці індуси також виглядали самі по собі дуже круто і стильно.

З цього і треба було починати )

Так, у мій час без підписки було нереально, а зараз, бачачи у що перетворився той же тіндер — для чоловіка взагалі анріл. Вони вивели монетизацію до небес, без вливання бабок сервіс просто неюзабельний, та ще й на самооцінку слабких духом впливає.

В тінедері ще аккаунт не так просто качати, алгоритми можуть легко похоронити твій профайл по тим чи іншим причинам і ти про це не будеш знати — просто не будуть показувати його дівчатам, тому що раніше були погані фотки і дівчата не звертали увагу, і алгоритми вирішили що твій акаунт трешовий, і навіть якщо ти потім виклав професійні фотки, алгоритми все-одно будуть вважати його трешовим. А перезайти заново і почати все спочатку з гарними фотками не вийде — тіндер агресивно слідкує за дуплікатами.

Мене в тіндері взагалі забанили назавжди 5 років назад і неможливо заново зареєструватися було, бо там записується девайс айді і всі наступні аккаунти автоматично баняться навіть без фоток. А бан був за посилання на свій пет проект в описі :)

Я правда не знаю чи прикручено було там тоді розпізнавання облич, якщо так, то новий аккаунт не зможу якщо що створити навіть з нулячого телефону. Але поки такої потреби не було за цей час.

А в чому була проблема зареєструватися з іншого телефона?

Нюанс був у тому, що я уже перебував (і досі перебуваю) у стосунках, які знайшов на баду і так і не встиг купити новий телефон для тіндера. Тому хто знає, може цей бан на тіндері — доля :)

Не вийде, вони там телефон трекають, номер телефону, імейл, розпізнають обличя, все. Дуже важко створити новий аккаунт. Простіше перейти на іншу апку для знайомств.

Про сайти знайомств )
x.com/...​tatus/1863763124693688528

Якщо є зовнішність, дівчата будуть на тебе вішатись навіть якщо ти педофіл-гвалтівник

Зареєструвався вчора на Тіндері, але не зовсім розумію, як це працює. Щоб я міг написати дівчині, спочатку вона має мене лайкнути? Чи як це взагалі працює?

Це тролінг, правда? Чи ти принципово ігноруєш гугл?

Привіт усім! Мені 32 роки, я самотній, і взагалі не складається з дівчатами. Нещодавно спілкувався з дівчиною, але через війну ми опинилися на відстані. Перші пів року все було чудово, але останній місяць — це просто жах. Спілкування зникло, окрім «доброго ранку» і «на добраніч» нічого не пише. Я ставлю питання, а відповіді відчуваю просто відчепні.

Втомився від цих стосунків на відстані. Якщо чесно, я б чекав, коли вона повернеться з-за кордону, але бачу, що людина взагалі втратила інтерес до мене. Особливо дратує, що вона онлайн у WhatsApp, але відповідає через 20-30 хвилин.

Я реально сильно прив’язався до цієї людини і дуже сумую. Хочу спробувати познайомитися з кимось. Підкажіть, будь ласка, додаток або сайт для знайомств. Раніше я знайомився на Badoo.

Поїдь в ельфію
Стань ельфійцем
Потім махай дівчатам

Стосунки на відстані якось не працюють по моєму досвіду і знайомих, навіть коли це просто інше місто і питання лише в кількох годинах їзди.

Тут справа в дівчині, хоча навіть важко назвати її дівчиною в повному сенсі, бо ми бачилися лише раз, а зараз вона перебуває в Німеччині. До того ж я бачу, що її інтерес до мене поступово зникає. Усе більше здається, що я нав’язуюсь: постійно пишу, щось питаю, розповідаю, а її відповіді зводяться до «окей», «зрозуміло», «добре», «відмінно».
Я хотів подарувати їй на Різдво золотий ланцюжок і замовити доставку через магазин у Німеччині. Але тепер думаю, що, мабуть, цього не варто робити. Так, ми давно знайомі, але іноді здається, що навіть другом її назвати складно.

Друже, по твоїх повідомленнях видно, що ти на жаль зовсім не розумієш жінок. Все це приходить з досвідом, але краще все одно з самого початку мати теоретичну базу взаємодії.

Особисто мені (та і багатьом тут також — нижче писали) допомогли відео Максима Дівертіто. Відмінність від інших пікап тренерів те, що у нього є розбори реальних історій стосунків, записів побачень і т.д. Подивись хоча б кілька розборів і твоє уявлення кардинально перевернеться.

Вище правильно пишуть, що треба бути більш наглішим, холоднокровнівим і charming, але диявол криється в деталях і найлегце це побачити саме індуктивно. Сподіваюся, що допоміг.

Тобто, я поводжуся з нею, як дурень? Чи є сенс дарувати їй щось на Різдво?
Був би вдячний за пораду.

Не треба нічого дарувати, якщо немає куди витратити 200-300 баксів краще зроби донат на зсу. Якщо ти зробиш цей подарунок то ти тільки опустиш собі самооцінку. Вона його візьме і нічого не зміниться. Ти не зможеш купити її зацікавленість і повагу до тебе бо ти їй не цікавий це очевидно. Краще шукай далі того, кому ти будеш цікавий. Тут ти тільки втратиш самооцінку і нічого не отримаєшь.

Сенсу немає взагалі, якщо чесно.

Уяви аналогію: тобі дарує дорогий подарунок якийсь знайомий гей (враховуючи, що ти гетеросексуальної орієнтації). Можливо ти його навіть і приймеш, бо халява. Але чи з’являться до цього гея у тебе якісь почуття саме через цю «подачку»?

Більш ніж упевнений ця дівчина сприймає тебе саме через цю призму.

Деякі дівчата зараз взагалі будують навколо себе такі оленячі хороводи, коли їм багаті залицяльники дарують дорогі подарунки з надією продовження.

І це насправді не міф. У мене є одна знайома, це серед моїх друзів уже локальний мем. Вона живе в Польщі і у неї є залицяльник (теж айтішники до речі), з яким у неї навіть поцілунка не було, а він їй купив уже всю лінійку техніки Епл (при чому кожен раз оновлює коли виходить новий айфон). І це уже продовжується років 5. Що і казати, що в Польщі вона спить далеко не з ним)
Я би сам в таку історію не повірив, але це реальність.

Тому порада: шукати інших дівчат, побільше спілкуватися з ними вживу, ходити на побачення (не обов’язково щоб на них у тебе щось виходило, а навпаки невдачі на перших штуках 30 — це очікувано, бо мета набратися досвіду).

Саме набравшись досвіду у спілкуванні з жінками таким чином і можна збудувати здорові стосунки, якщо це твоя ціль. Мотивуй себе тим, що коли наберешся досвіду, то спробуєш щось з тією, на яку ти залип. Проте більш ніж упевнений, що після того як у тебе стане все виходити, то вона тобі нах не треба буде.

Ні, нічого дарувати їй не потрібно
Взагалі, це спілкування варто припиняти, якщо з її боку нема ні зацікавлення, ні бажання спілкуватись — а по відписках «окей», «зрозуміло», «добре», «відмінно» це очевидно — бо це немає сенсу. Ви вкладаєте свій час, емоції і т.д. і отримаєте фактично ні**я — навіщо це продовжувати?

Вона тебе відшила, які ще нафіг подарунки? Головне правило спілкування, не пиши їй більше ніж вона тобі, не пиши їй частіше ніж вона тобі. Якщо ти їй опуси пишеш а вона тобі відповідає «зрозуміло», «добре», замість своїх історій, то вона тебе відшила.

Надо — сама напишет, когда скучно будет, а дорогие подарки можно дарить только после секса, и то не сразу. Пока она игнорит, надо еще 3-4 завести знакомства с другими девушками, тогда скучно не будет, и значимость первой серьезно упадет, вы ж ничем друг друг не обязаны, вот и ему ничто не мешает сходить на кофе (не на обед в ресторане на сотню баксов, чтоб не выглядело как спонсирование халявщиц) с другими

Продовжувати розмови вартує лише в тому випадку, якщо є позитивна динаміка. Немає — шукай іншу, колись знайдеш (або зрозумієш, що воно тобі і не треба)))

Ти просто поводишся як дурень. Порада — знайди живу дівчину а не фантазію у голові.

Найсмішніше, що я розумію — це все дурість із нею. Та й психолог каже, що тут усе безперспективно. Але чомусь я так прив’язався і не можу відпустити... Хоча вже кілька днів відчуваю, ніби байдуже, але все одно пишу їй.

У мене була схожа ситуація, але мені це вдалося повернути собі в користь: у мене з’явилася мотивація більше заробляти, мати круті соціальні хобі (які розвинули мою особистість), знайомитись з іншими дівчатами.

Як я уже вище писав, я мотивував себе тим, що коли я чогось досягну у цих аспектах, то і моя «кохана» зверне на мене увагу уже в романтичному плані. Звичайно це був самообман, але для мене він спрацював топово: бо коли у мене почало виходити з іншими жінками я зрозумів, що конкретно та нічого з себе такого не представляє, щоб присвячувати їй життя. Хоча в моменті мені і здавалося, що тільки вона мені і підходить.

Це до речі дієвий прийом також при розтаванні, коли не ти ініціатор. Тому рекомендую постаратися обманути себе, бо як ти сам казав, що раціонально розумієш що це повна діч, а емоційно важко.

Максим, я вас розумію, сама дуже важко переживаю розставання. Починаю бути нав’язливою, особливо коли мене ігнорують. Думаю, що можливо через те, що я невротик. Намагаюся зрозуміти себе, чому обираю тих, хто мене не дуже цінує і любить... Відпускати так важко, але потрібно

Це нормально твої відчуття) Та не треба засмучаватись ти маєш свої переваги і хотьсь обов’язково це оцінить!

Забувай її!
Все в тебе вийде і ти знайдеш свою половину!!!

Вона не твоя дівчина і сприймає тебе як просто друга. А ти ії сприймаєшь як свою дівчину хочу сексу у вас не було і не буде. Ти не цікавий їй навіть як просто друг, бо вона не бажає спілкуватися з тобою. У неї скоріш за все є інші варіанти, а може і немає, але у неї своє життя в Німеччині і їй явно не до тебе зараз. Якщо ти хочеш СЗ то краще такий де можна писати першому бо скоріше за все у тебе не така внешка, що подобається більшості жінок. Якщо поставишь тіндер із середньою внешкою то буде десь приблизно 0 лайків і це тебе демотивує. Там у більшості чоловіків приблизно 0 лайків. Так шо обирай щось таке де можешь писати і може зацікавиш когось своїм багатим внутрішнім світом.

Якщо ти хочеш СЗ то краще такий де можна писати першому

Так на баду і тіндері можна

Якщо поставишь тіндер із середньою внешкою то буде десь приблизно 0 лайків і це тебе демотивує.

20-25 тобі лайки не ставитимуть, це правда, 25-30 — рідко, а от 30+ — ставитимуть десятками (інфа сотка).

Я так зрозуміла, що ви не пара.Тому, як варіант, вона або розглядає ще варіанти тих, хто поруч; або взагалі не хоче поки що стосунків. Твої залицяння їй приємні. Можливо, на даний час їй просто хочеться спілкування.
Ми, жінки, коли хочемо стосунків і маємо поруч хлопця, зазвичай, починаємо його питати : а які в нас стосунки ітд?
Я би тобі порадила її запитати, чи вона хоче з тобою стосунків , чи ні. Якщо хоче стосунків — як вона бачить їх.
Щодо подарунків, то, дивись сам. Вкладатися треба в ту, з ким в тебе є взаємність.
Раджу тобі просто змінити фокус на щось інше. І, дивись, десь поруч буде та, кому ти теж будеш цікавий. Удачі)

Вкладатися треба в ту, з ким в тебе є взаємність.

Це 100%.
Я наприклад можу щось подарувати наперед, якщо розумію що мені щось перепаде потім). А так просто дарувати лівій дівчині то фігня якась.

Це, нажаль, просто від того, що нема ще дівчат поруч і він сфокусувався на недоступній дівчинці. У дівчат така ж хрєнь буває.
Напевно,тут психологи краще порадять, що робити. Як на мене, просто сфокусуватися на інших речах. Зробив крок назустріч — нема відповіді, тоді більш не роби. Живи життя далі.

Спілкуватися звичайно можна продовжувати, якщо є зацікавлення з обох боків, але схоже, що там тільки з однієї. Дівчина скоріше за все або просто соромиться його відшити, або має якісь свої інтереси — не обов’язково розвести на подарунки, а можливо Максим в якійсь мірі вирішує деякі її проблеми і немає сенсу повністю його ігнорувати.

Найцікавіше, що коли вона хворіла чи щось таке, я пропонував перекинути їй гроші на картку, але вона відмовлялася і навіть не давала номер картки. Я робив їй сюрпризи — замовляв квіти, які їй доставляли.

Я не розумію, чому вона не може прямо мене відшити. Якби вона сказала «ні», я б залишив її у спокої. Знаєте, визначеність — це завжди краще, а так я тільки тішу себе надіями. (((

Хоча останнім часом вона віддалилася настільки, що майже не пише. Пишу переважно я. І складається враження, що вона просто чекає, поки мені це набридне, і я сам її покину. Але тут є один момент: вранці вона регулярно пише «Доброго ранку, коханий» (додає смайлики — сердечка, поцілунки), а ввечері — «На добраніч, мій коханий», теж із купою смайликів.

Братан, ну скажи що ти нас троліруєш, це неможливо

Максим, ну таке вам може і бот в телеграмі писати, навіть крутіше якщо ШІ підключити

Знаєте, нещодавно я написав їй велике повідомлення, у якому розповів про свої почуття до неї. Я сказав, що між нами щось не складається, і запитав, чому так, запропонував вирішити: чи продовжуємо наші стосунки, чи закінчуємо їх. Пояснив, що не ображуся, якщо вона вирішить, що ні. Але у відповідь на це повідомлення отримав лише «Як мило» — і тишу. Наступного дня вона написала: «Привіт, як справи, коханий?» але так і не відповіла на повідомлення про почуття.

Так, ви маєте рацію, через ситуацію в країні я майже ні з ким не спілкуюся, особливо з дівчатами. Нещодавно дізнався, що дівчина, з якою ми колись працювали разом, гуляли, ходили в кіно, у листопаді вийшла заміж.

У мене була ідея подарувати їй золотий браслет. Навіть гроші вже відклав. Думав, що це буде гарний подарунок, адже ні на 8 березня, ні на день народження я її не привітав. Але за останні кілька днів я зрозумів, що це дурна затія. Ми за день у кращому випадку переписуємося 30 повідомленнями, і то більшість пишу я. В останній час — це максимум 2-3 повідомлення від неї, а решта — знову я. Хоча раніше ми могли годинами спілкуватися, і вона постійно питала, як у мене справи, чи все в порядку. А тепер, коли я питаю, чому вона така некомунікабельна, відповідає, що втомилася на роботі. Але й у вихідний день ситуація не змінюється.

Я одного не розумію: чому вона не сказала прямо «ні», коли я запитав, чи варто продовжувати наші стосунки? Можна було б усе закінчити, а так виходить якийсь цирк.

Іноді, коли нема відповіді — це і є відповідь.
Зробіть глибокий видих і займіться чимось ще, як варіант. Майже ми всі таке проходили, і ніхто не помер. За пару місяців це пройде. Вас зараз штормить.Так налаштована наша психіка.
Залиште її в спокої, і продовжуйте шукати.

Як мені краще вчинити? Перестати їй писати чи прямо сказати, що між нами все скінчено? А якщо вона почне писати, як на це реагувати?

Тільки сама людина знає, яка з порад для неї найкраща на даний час.
Тому, щоб ви не обрали, це буде для вас вірно на даний час.

Між вами вже і так все скінчено, прийми реальність і рухайся далі.
Можеш за бажанням, зафіксувати це в повідомлені, написавши їй. Але це не важливо, хто кому напише. Вона з тобою вже попрощалась і зробить це знов при будь-яких негараздах. Ну не підходиш ти їй, кожен з нас обирає те, що краще для нього, в данний момент.
Важливіше, що ти будеш робити далі і як.
В топіку вже є 100500 порад спешл фор ю.

в игнор, это для них хуже всего когда ухажер пропадает. Пока ты бомбишь каждый сообщениями тебе в ответ будут скидывать кучу сердечек смайликов чтоб не расслаблялся и сгонял за новым веником или браслетом и сводил в киношечку

я раньше таким страдал, вел кучу переписок, это тупое просирание времени, если в реале не видетесь, нет встреч — все простыни переписок в мусорку, ты просто генератор контента. Ты подцепил типичную виртуалку, которой дальше чата ничего не нужно

чи продовжуємо наші стосунки, чи закінчуємо їх

Женщина не робот, не алгоритм, она на такое не даст четкого ответа. Такое бессмысленно спрашивать. С френдзоны тяжело вырваться, я знаю клинические случаи, когда чуваки несколько лет бегали укатывали, пока деваха чпокалась с теми, которых к себе подпускала ближе, чем тех, кого пожизненно записали в френдзону

Так і продовжуйте на Badoo, в чому проблема? Тим більш, з цією дівчиною там ж вдалося познайомитись, очевидно, вдастся і з іншими.

З цією дівчиною я познайомився випадково у Facebook.

Макс, ти єбанько.
Не витрачай жодної секунди свого життя, жод-н-о-ї, на людину яка не відповідає взаємністю. Найкращі ліки від дівчини, то інша дівчина, або просто гарне, комфортне життя. То займись собою, психолог — це добре, прогулянки, щось купи собі, що давно хотів. Зосередься на своїх потребах, і крок за кроком, задовільняй саме їх. Будувати своє життя навколо жінки, як єдиного джерела задоволення, то вже не модно. Часи змінилися.
Втілюй свої бажання і відповідай тільки на взаємність.
Щоб психологічно від’єднатись від цієї дінамо, яка очевидно, утримує тебе як запасний аеродром, зроби таку вправу.
Уяви, як вона на відстані витягує твої ресурси, життєві сили, емоції, і тд. Внутрішнє, погодься на цей процес. Віддай скільки хоче і ще зверху накинь, ТІЛКИ ВІРТУАЛЬНО, нічого не пиши, нічого не купуй. Віддай емоційно у вигляді страждань переживань, емоцій. Допроживи до кінця цей момент, емоційно, фізично, можливо зробити вправу декілька разів. Уяви як вона витягує твою силу, емоції тд, і відай їй те що її.
Пропрацюй цю тему ще раз з психотерапевтом і займись нарешті собою. Своїм комфортом, створюй нові джерела задоволення і прибутку, рости як спеціаліст і чоловік.
З найкращими побажаннями

Найкращі ліки від дівчини, то інша дівчина

Да. Есть еще девушки почасово приносят хорошую разрядку, это прекрасное средство от виртуалок и подноса золотых браслетов непонятно кому

А ну-ка, что там планеты говорят?
А новые проекты в високосный год можно начинать?

базові помилки хлопців
1 вважати що природа емм... прив’язаності дівчат — така ж як їхня
2 якщо вони, — то значить і автоматично й — вони

правда, незнання помилок не є завадою того що іменують «вже енн років бла-бла»

2 якщо вони, — то значить і автоматично й — вони

Це якась глибока думка, яку я не зрозумів 🤔

То це була саме завершена думка?) «Якщо вони, то вони»

Я вже й сам охолов до неї, просто все це дістало. На роботі немає часу поспілкуватися, вдома теж. Коли прямо запитав, у відповідь почув: «Я що, маю весь час сидіти в телефоні, щоб тобі було весело?»

Вже розумію, що це взагалі не спілкування, а якийсь допит з мого боку. Я постійно щось питаю, цікавлюся, а вона? Вона навіть не запитує, як у мене справи. Я написав їй щось важливе, а вона навіть не поцікавилася, чи вдалося вирішити проблему. Просто надіслала смайлик — і все.

Мій знайомий психолог має рацію: стосунки на відстані неможливі. Спочатку все круто, але потім це набридає, особливо якщо ти не можеш до неї поїхати.

> Особливо дратує, що вона онлайн у WhatsApp, але відповідає через 20-30 хвилин
Це високі вимоги. Може вона працює, а просто статус відображається активним

поворушив спогади... поділюся досвідом )

1) ти очікуєш раціональної відповіді, а молоді дівчата рідко на таке здатні...
у неї є мізерний життєвий досвід... у цьому буремному світі...
насправді вона сама НЕ ЗНАЄ як правильно...
хоча ні... знає... усі хочуть достатку, безпеки... і щоб було цікаво... якось так 🤔

2) і шо робити ?
вихід тільки один — будувати майбутнє, у якому вам обом знайдеться місце...

а якщо не знайдеться сил ?
ну тоді... не судьба... життя бентежне 🤔

3) маленьким шрифтом... (якщо ти сказав дівчині, що спілкуєшся з психологом... ти попав... прикинь, як їй цікаво грати з вами обома 🙂 )

прикинь, як їй цікаво грати з вами обома

Якщо вона звичайна здорова людина, то сумніваюсь, що їй цікаво. Якщо з ним їй в напряг спілкуватися, то спілкуватися посередньо з психологом їй даром не потрібно. Тільки марнування часу. Просто поки вона міцно не вхопилася за нову гілку, вона не відпускає стару. Тобто так, це гра, в сенсі, що вона не щира і що не кидає. Але, швидше, гра вимушена, яку вона має грати, бо так стратегічно вигідніше

Істинний айтівець неголений і цнотливий !

до 27 років був девственіком. в 25 років твердо виришив знайти свою половину, втратити девственость. 2 роки шукав порядну дівчину, пробивав товсту комунікаційну стелю, зустрічався, шукав.

знайшов порядну дівчину, яка погодилась, місяць був щасливий, потім настосвинобридло. вона пішла, і я став щасливий.

більше не суюсь. намагаюсь стати людиною.

Навіть в цій гілці, пишуть в основному чоловіки які просто ібошать. А жінок все влаштовує, то сидять тихенько ( десь в Іспанії і з нормальною ЗП ) і не розхитують човен ⛵

Навіть в цій гілці, пишуть в основному чоловіки які просто ібошать. А жінок все влаштовує, то сидять тихенько ( десь в Іспанії і з нормальною ЗП ) і не розхитують човен ⛵

просто истории «ну, расскажи, как ты с ним познакомилась!» — девочки рассказывают подружкам за чашечкой кофе на девишнике.
и только мальчики публично меряются писюнами

просто истории «ну, расскажи, как ты с ним познакомилась!» — девочки рассказывают подружкам за чашечкой кофе на девишнике.

Більшості дівчат не треба робити абсолютно нічого аби познайомитись! Навпаки — доводиться відбиватися від залицяльників.
Цікаво було б почути хоч одну «зворотню» історію: де дівчина розповідала б як побачила його в офісі, а потім пів-року спочатку намагалася привернути увагу, пригощала смаколиками, потім дарувала йому якісь наврочені вудочки, заманювала його на побачення, потім підпоїла і затягла у ліжко, потім він її «дінамив» а вона страждала, і тільки згодом освідчилася йому ...
Тобто пройшла увесь довгий ритуал залицянь, які дівчата зазвичай очікують від чоловіків.

Тобто пройшла увесь довгий ритуал залицянь, які дівчата зазвичай очікують від чоловіків.

ти так кажеш наче цей ритуал щось погане

Так, проходити 10 раундів приниження за свої гроші — це щось неймовірно круте 💪

ну не проходи

зайди в дом престарелых, подмигни бабулькам и будет тебе очередь и будешь выбирать не унижаясь

Ну не пиши, що це щось не погане. Добре отримувати ніштяки лише по факту приналежності до якоїсь певної статі. От фємки тупі, якісь права виборювали. Нащо тобі право голосувати, глупишка? Ти ж жінка. Просто довірься свойому чоловіку.

Добре отримувати ніштяки лише по факту приналежності до якоїсь певної статі.

какие ещё ништяки?

она принца хочет арабского, а айтишник для нее — то как бабуля для тебя

ништяки, что за границу выпускают и бусика можно не бояться (фемки вроде не против такого), а не то что малоинтересные персонажи яйца подкатывают

она принца хочет арабского, а айтишник для нее — то как бабуля для тебя

А що вона принцю дати може, 3.14сєчку? Принц принцес обиратиме, ну принаймні топ-моделей чи топ-акторок, а не Анжелу з ДВРЗ

А що вона принцю дати може, 3.14сєчку? Принц принцес обиратиме, ну принаймні топ-моделей чи топ-акторок, а не Анжелу з ДВРЗ

А що айтівець може дати Анжелі? Свого писюна, в ресторан поїсти та телефон на новий рік? О це офігєть яка цінність, прям та Анжела завжди про таке мріяла

Айтівець може дати квартиру, машину і гроші-гроші-гроші, не кажучи вже за пісюн чи ресторан, але цього буде завжди мало, бо ж не принць.

Айтівець може дати квартиру, машину і гроші-гроші-гроші, не кажучи вже за пісюн чи ресторан

такі айтівці вже давно одружені на прілічних дєвочках
а ті що за Анжелами бігають — то чи дурні у френдзоні, чи жлобоваті які просто так навіть свого писюна не дадуть помацати, бо сокровіщє

Пісюна за щоку. Вважаю цього достатньо сучасній чаєчке

А оно бабулькам надо?

думаешь даже бабули не станут за айтишником бегать?

та кому нужны те одногодки 40+ ?
вон у Ди Каприо все женщины до 26

Згоден, тому ніяких підмігувань, щоб не подумали чого.

если не будешь подмигивать, то могут подумать что стесняешься и это ещё больше раззодорит

Та блін, я єдиний театрал у родині і ці підкати від одноліток +|- перед виставами :) фактично харасмент

Зато у Макса Ферстапена женщина 35 (Kelly Piquet) , ему 26, да ещё и с ребёнком от другого бывшего гонщика Формулы 1, тоже помладше был xD

Зато у Макса Ферстапена женщина 35

да такого хватает
например пара Рик Оуэнс и Мишель Лами
en.wikipedia.org/wiki/Rick_Owens
en.wikipedia.org/wiki/Michèle_Lamy

она не только старше лет на 20, так ещё и выглядит как бомж

это как глоток свежего воздуха в душниловке «а у Ди Каприо младше»

Хватает. Та же Мадонна с Гаем Ричи когда-то. Или Льюис Хэмильтон когда-то тусил с Николь Шерзингер, но тормознул не доводя до детей и семьи.

Но тут жiночка ваще красава имхо. Потренировалась на одном молодом мальчике, потом захомутала ещё более молодого и при этом более успешного-перспективного, ребёнка от прошлых отношений не прятала, сейчас ожидают нового. Хз сколько это продлится, но она явно получает чего хочет.

А ти свічку там тримаєш чи шо

Це навіть в вікі написано та купа фоток де вони усі разом

Ммм.... я мав на увазі тобі що? Вуаєрист чи що

Голандські медіа не могли цю тему оминути бо це ж Ферстапен. Так мені фоловити целебриті нафіг не впало.

Нащо комусь з чоловіків у 40+ жінки-однолітки?)))

Цікаво було б почути хоч одну «зворотню» історію

Ну в мене таке було в універі що мене дівчина добивалась. Таке буває якщо дефіцит хлопців, або хлопец красивий то його можуть дівчата добиватись, особливо якщо вони не дуже привабливі. Тут таке правило що той хто не дуже привабливий штурмує того хто більше привабливий і від статі це не залежить.

Страшна? Я так у общазі якось навіть тікав від одної синьої товстухи

Їх було дві. Одна була симпатична у другої фейс не дуже обидві не жирні, друга навіть дуже худа

«зворотню» історію:

колись був знайомий з рідкісною спеціальністю «вчитель української мови та літератури»... багато в нього дівчат було... 🙂

Та ні. Рідкісне там було інше мабуть.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

З самого сала ми любили друг друга но боялись признатися и десь в 7 класі я признався и вона отвітила также само що любе мене

Сайти знайомств, або якісь тренінги.
Врахувати, що чоловік і жінка знаходяться в нерівних умовах вибору.
На 1 лайк чоловіку десь 100 жінкам. Якщо дівчина модельної зовнішності, то 1 до 300. Короч кажучи, у середньої дівчини в купальнику завжди за 1000+ лайків.

Якщо ти без норм зп, хочаб під 3к, житла з ремонтом, бажано машини, то чоловіку нічого особливого не світить.
Бо це зараз відповідає середньому рівною дівчачого життя в Україні і погіршувати його собі вони не планують. Вибір у них є, гроші є, кордони для них відкриті, то шукають де краще. Не забуваючи навішати у вуха за рівноправ’я і фемінізм.
Що поробиш, чоловікам завжди важче )
Приблизно як і не дуже симпатичним дівчатам ) але навіть у них вибір більше. До поки монополія на секс і красу лишається у дівчат, ці тенденції будуть зберігатись.
Загалом, для чоловіків не втішні прогнози, якщо не почнуть дбати про себе, про накопичення і свій комфорт життя, то з часом, одиноких охоронців в супермаркетах значно побільшає )🤷

При таких розкладах краще тоді одному бути. Краще вже жити самому ніж витрачати всі ресурси на якусь фіфу, яка шукає кращого життя і все одно може звалити в будь-який момент коли знайдеться хтось багатший.

Краще, підвищувати свій рівень життя і не вестись на культурну пропаганду наших широт. Де життя чоловіка знецінюється, тому що він не народжує дітей. На цьому біологізмі, будується більшість соціальних конструкцій, в яких чоловік має ібошити, забезпечувати, тримати дискомфорт, платити, обирати те що важче і тд...
Бути одному, не ліпший варіант, тре бути щасливим)
Гарна освіта, хочаб одна іноземна мова, нормальні умови праці і зп це фундамент для щастя. Жінки його мають, бо їх вчать інакше. Їх вчать з дитинства дбати про себе.
І це треба усвідомити. Далі ці всі розбіжності виливаються в різні критерії вибору. Саме тому, жінки подорожують і шукають чоловіків які як мінімум не знизять їх поточний рівень комфорту.

Замість висновку.
Не бути одним, а бути щасливим, вміти дбати про себе і своє життя. І не сподіватись, що сім’я все вирішить.Скоріш за все не вирішить, а тільки фінансово навантажить.

Зазвичай інцели розказують, що дохід чоловіка повинен вимірюватися не одним десятком USD, щоб жінка на нього хоча б подивилась. У тебе якось взагалі все лайтово, видно ще не дуже влився в цю двіжуху :)

не одним десятком USD,

Я конечно извинясь, но «два десятка USD» это примерно 800грн
Ни одна вменяемая женщина не посмотрит на мужчину с таким «доходом», это просто противоестественно

Кхм, звісно, що мова про пару десятків тисяч USD. Це середній рівень чоловіка, який десь вчився, працює і живе в країні з нормальним економічним кліматом.

Кхм, звісно, що мова про пару десятків тисяч USD.

В год? В месяц? В день?

В секунду )
В місяць звичайно

В секунду )
В місяць звичайно

«пара десятков тысяч в месяц» — первым делом надо купить или губозакаточную машинку, или поменять таблетки

Що можу сказати, на тіндере була два роки, дивилась на три критерії: на очі розумні трохи симпотичний вже добре, хоббі, та кім працює. Бо я трудоголік, завжди в роботі, мені по кайфу розказувати про свою роботу, та слухати про роботу яка подобається іншої людини. Якщо людина, не подобається його робота, та вона ноє, то мені така людина не треба.
В ітозі, зустріла свого хлопця в чате для фрілансерів. Нам цікаво разом🤗. Гроши це добре, але дуже важливо ще психологічна пропрацьованість.

Ну от) до грошей ще потрібна психологічна пропрацьованість, то думай-ТЕ хлопці, бо різниця в комфорті жінки і чоловіка в наших широтах дуууже різна. І це при живому патріархаті 😅 на який жінки постійно скаржаться і ниють

Разве объективное мировоззрение базируется только на одной стороне монеты ? Или же для полной картины объективности рассматриваеться 2 стороны?)
Вы написали со стороны мужчины и вас понимаю ,но 300 лайков не делают жизнь девушек легче ) главное не количество,а качество ..,я бы наверно хотела в тиндере увидеть 1 лайк от хорошего человека,которым будет возможность построить будущее нежели + 300 бестолковых метчей

но 300 лайков не делают жизнь девушек легче

Делают. Легче обирати серед 300 метчей, ніж серед 0 метчей. Легче платити 0 € за тіндер, ніж сотні € в місяць, щоб докупати суперлайки, бо інакше 0 метчей

Яка ще монополія. Він коштує 50 долл годину.

війна вносить свої корективи до нерівності вибору....

youtu.be/...​N1aWg?si=DrPzZRbSDdNpWzK3 — Яка робота гарантує перепихон.

Людям вартує пам’ятати закон Парето 20% зусиль приводять до 80% результата, а решта 20% не коштує 80% зусиль.

Коментатори тут занадто паряться, спробуйте відноситись простіше і люди до вас потянуться.

Стосунки мають йти лайтово, інакше буде катастрофа.

відноситись простіше і люди до вас потянуться.

А чи ті люди що потрібно?)

Сиджу на Тіндері вже рік і толку з нього мало
Всі побачення невдалі
Навіть не знаю як люди там знаходять свою пару

Тому вирішили зареєструватися і спробувати тут знайти ?

А можна скріншот профілю? (без фото)

А хто сказав, що буде легко. Ніхто не винен вам щастя

Поділиться своїм досвідом, будь ласка.

Підтримую, хочеться почути трешак про українських чоловіків

а никак, тиндер создан для секса а не семьи

Історія одного АЙтівця

Короче, познакомился в Тиндере с девушкой, немного пообщались, пофлиртовали, пошутили, обменялись инстаграмами и прочими телеграмами.

Девушка показалась адекватной, остроумная, не такая остроумная как девушки в Твиттере, но тоже норм. Красивая, в инсте куча хороших фотографий с фотосессий, косплеев. Девушка такая, из разряда могу быть ЛЭДИ в элегантном платье, а могу на рок-фестиваль сгонять в кедах и футболке.

Сама тоже фотографирует, рисует, работает HR в компании, занимается фитнесом. Живет с мамой. Не знаю зачем вам эта информация, живите теперь с этим.

Предложил на днях увидеться, например поужинать после работы.

Договариваемся о месте, предложил ресторан недалеко от ее офиса.

Сказала что была там, там вкусно, хорошее место. Ок, забронировал там столик на следующий день, типа я предусмотрительный мужчина которые умеет решать проблемы!

Встретились на следующий день там, даже не опоздала, что так то редкость для Казахстана.

В целом очень приятно посидели, много смеялись, делились историями, рассказала как последние два года посещала психотерапевта, как это ее изменило, рассказала про прошлые отношения, сама активно вопросы задавала, комплименты делала.

Два часа быстро пролетело. Сказала, что любит живую музыку оркестровую, я предложил вместе на такой концерт сходить, сказала, что да, можно будет.

Сама девушка довольно обаятельная, очень милая. И сама может подколоть, и на подколы в ее адрес нормально реагирует. В общем мне девушка очень понравилась.

Не знаю, нужно ли упоминать, что ужин я оплатил, потому что это вроде так то мелочь. Но я смотрю последние дни здесь такие межполовые войны идут на эту тему, что это похоже мегаважная тема!

Я люблю, чтобы девушка на свидании была расслабленной и могла не париться, выбирать любое блюдо и вино. Все таки девушки действительно в среднем меньше зарабатывают. Поэтому оплатить ужин девушки мне не проблема, и даже в какой-то степени приятно, осознавать, что я это могу себе позволить.

Пока ждали такси спросил что делает на ближайших выходных.

Сказала, что на выходных будет занята, запланировала большой шоппинг с подругами, хочет обновить зимний гардероб. Ну ок, вроде важное дело.

Договорились тогда на выходных потом списаться и запланировать дальнейшую встречу, поблагодарила за ужин и вечер.

После свидания пару дней до выходных перекидывались мемами, рилсиками, иногда она сама первая писала, в общем показалась что заинтересованность с ее стороны тоже есть.

Пишу ей в субботу вечером — ну чего маяхорошая как шоппинг прошёл. Отвечает что никуда оказывается не ходила, зарплату ей на неделе не прислали, что она очень расстроилась из-за этого и сидит дома без настроения.

Предлагаю пойти в бар, я ее угощу, там попробуем поднять ей настроение. Прислала голосовое, что спасибо, не надо, бла-бла-бла, я уже решила что останусь дома сегодня. Голос очень грустный.

Захотелось все равно что-то сделать. Вдруг это девушка моя судьба и у нас все серьезно, мы ведь виделись уже ЦЕЛЫЙ ОДИН РАЗ.

Вспомнил, что видел у неё в сохраненных сториз фото с розами. Наверное она любит цветы! И Похоже розы. Сука, я гений. Решение найдено — нужно подарить цветы, это ей должно будет приятно.

Выбираю букет.

Если купить маленький, то подумает что я жмот.

Если купить большой, то подумает, что выебываюсь.

Решил закажу среднего размера. И что-нибудь сладкое! Написал что хочу сделать тебе подарок, не против ли она если я его тебе отправлю?

Сказала, что не против. Сделал заказ, где-то через час его доставили, поблагодарила, сказала что очень приятно.

В воскр сам был занят и особо не общались, вечером спросил как она — сказала нормально.

В понедельник предлагаю сходить роллов после работы поесть, пишет что можно, но будет занятая неделя, завтра напишет когда сможет.

Пишет на следующий день, что роллы отменяются.

Что она померила какое-то там платье для фотосессии и она в него еле влезла, что ей нужно сесть на диету на эту неделю чтобы подготовиться к какой-то своей важной фотосессеи.

Ну ок конечно.

Пишу, что жаль, ты возьми просто какой-нибудь салат типа цезарь, я тоже его возьму, чтобы тебя не дразнить! Роллы это же просто приятный предлог увидеться. Салатов поедим, не проблема. Главное вместе время провести и узнать друг друга получше.

Отвечает: «спасибо, не интересно» (это уже ее ПРЯМАЯ цитата)

Я с такого ответа честно говоря ахуел. Типа эммммм, ВАТ? Вроде все нормально было, нормально общались.

Ну ладно, раз не интересно со мной время провести, то больше дергать не буду. Как говорится пацан к успеху шел, не фортануло. Сам больше звать не буду, я свой лимит активности потратил, навязаться не люблю.

Я ничего ей при этом не стал отвечать, мало ли — может с кем-нибудь другим познакомилось и со мной уже ничего не хочет, это типикал ситуация для этих ваших дейтингов, ничего необычного

Подумал если захочет — пускай сама пишет и зовет теперь. И замолк, отдавшись на волю судьбе.

И так мы бы следующие 4 года молча смотрели бы сториз друга друга как это обычно бывает в таких ситуациях.

Но на следующий день вечером она написала! Причем очень длинное сообщение. Занимательное и эмоциональное.

Если вкратце, то написала следующее:

Чувствует, что мне она совсем не понравилась.
Не получает достаточно внимания от меня.

Видит слишком мало интереса от меня.

И что если она мне недостаточно понравилась и я к ней отношусь несерьезно, то лучше не тратить время друга друга.

Я: 🤯🤯🤯🤯

Пишу, что ты чего, ты мне очень понравилась и другие комплименты. И добавляю, что после одной встречи как-то рано говорить о серьезных отношениях и всем таком, все таки надо еще друг друга получше узнать и все в таком духе. Но в теории то все возможно вполне!

Через пару часов она мне отвечает, не просто длинным сообщением, а каким-то сука лонгридом, который наверное больше этого треда!

В нем она пишет, что я похоже я ее не понял. Что ей нужны не слова и комплименты, а реальные действия.

Что я похоже не понял, что она не какая-то там простая обычная девушка, а достойная девушка. Нет, даже так — ДОСТОЙНАЯ девушка, которое очень много может дать настоящему мужчине. Что она привыкла, что ради нее мужчины совершают ПОСТУПКИ.

И что она очень разочарована мной и моим отношением к ней, ведь она уже столько шансов дала мне себя проявить, а до сих пор не воспользовался

Что она ищет серьезные отношения и серьезного мужчину. А дальше она привела примеры что она считает ПОСТУПКАМИ.

Чтобы доказать свои намерения мужчина должен ей подарить минимум 101 розу но лучше 151 конечно, ну или сходить с ней на шоппинг, ну или просто перевести ей денег, чтобы она понимала, что у мужчины серьезные намерения.

Потому что у нее, 23-летней девушки, нет времени на всякие интрижки в ее возрасте, ее интересуют только серьезные отношения с достойным мужчиной с заделом на будущее.

И на второе свидание она ходит только с теми мужчинами, которые совершили для нее ПОСТУПОК. И если я хочу продолжать с ней общение, то у меня еще есть шанс себя проявить, варианты она предоставила.

Сказала например что можешь купить мне платье к ближайшей фотосессии, тогда ей не придется садиться на диету и она сможет сходить со мной в ресторан и там я СМОГУ угостить её роллами.

И я блин не шучу, это все она реально мне написала! Сказать, что я охуел — это ничего не сказать.

Вначале я подумал, что это какой-то пранк от нее. Спросил а квартиру на нее нужно после 3 свидания переписывать, или все таки можно пожить в ней до четвертого?

Она ответила, что я все шутки шучу, а у нее время уходит.

Я конечно не растерялся и сразу пояснил ей, что с таким мелочным мышлением ей в этой жизни ловить нечего.

Что любая уважающая себя девушка ходит на второе свидание только если мужчина перепишет на нее свою квартиру ну или хотя бы машину. Ведь улыбка и хорошее настроение богини стоят дорого и жаль, что она это не понимает и разменивается на мелочи!

Мой сарказм ей как-то не зашел и общение с ней в дальнейшем почему-то не сложилось, это думаю вы уже поняли.

Я конечно не эксперт, но что-то мне подсказывает что ультиматумы это очень плохая база для будущих отношений!

В целом, что это было — мне не очень понятно. Может я реально жмот и надо девушку, если она понравилась и пару раз тебе улыбнулась, то сразу на фулл шоппинг ее вести и на содержание брать

я то дурик только в отношениях девушке всякие платья и вещи покупал, а оказывается может уже надо на этапе ухаживаний все это делать.

В общем, хз, призываю твиттеровских душил, ой то есть экспертов высказать что это было. Если девушке было все равно на меня и хотела просто использовать, то зачем столько на меня времени тратить и симулировать интерес и искренность. Или это может у нее реально такой способ найти ЛЮБОВЬ.

Но надеюсь этот пост не приведет к новым конфликтам и спорам, большинство девушек очень хорошие и действительно обычно ходят на свидание не чтобы бесплатно поесть, а чтобы найти любовь и чувства.

Поэтому мальчики, не стесняйтесь за девочками ухаживать, а девочки — если у вас высокие стандарты, то лучше их сразу озвучивать, особенно если на какие-то вещи у вас есть конкретный прайс.

В целом очень приятно посидели, много смеялись, делились историями, рассказала как последние два года посещала психотерапевта

...

я подібного в молодості на двачі в баттхерт-тредах десятки перечитав і щось сумніваюся в правдивості таких копіпаст
за моє життя в мене було десь 15 стосунків, від серйозних до one night stand. ні разу нічого подібного не зустрічав. можливо я вмію фільтрувати дівчат (ігнорую надмірно «жіночних», надмірно інстаграмно-причепурених, були зазвичай або неформалки, або відмінниці-тихоні), але ніхто ні разу мені нічого не сказав що я повинен якось там забезпечувати чи щось покупати лише тому що я чоловік.
дурня якась

Мабуть це було 5+ років тому. Або дівчата не зовсім привабливі. Або це було в глубин ці. А зараз, таке частенько зустрічається, особливо в великих містах, особливо якщо приваблива. Так, прямо в лице не кажуть (хоча у деяких прям в анкеті написано що цінить ПОСТУПКИ а не слова), но по поведінці зрозуміло чого хочуть.

Коли в анкеті вказано:
цікавить САСТАЯВШИЙСЯ мужчіна
цікавить САМАДАСТАТОЧНИЙ
знає чого хоче
і т.п. брєд, це не те шо дзвіночок, це гудок локомотива

«цінувати вчинки, а не слова» може означати «хай п***аболи одразу йдуть мимо». Захоче послухати казочку на ніч — включить собі Подерв’янського. Це не обовʼязково про гроші/забезпечення. Контексту ж нема. Ви ж теж, напевно, не любите коли вам ллють в уха і звертаєте увагу на вчинки?

А по поведінці без прямих «слів ротом» може взагалі бути що завгодно, а не те що ви собі надумали.

так що ж таке ті міфічні «вчинки»?

В 99% випадках це означає: «не треба мені компліменти, я сама знаю що я прекрасна, що я принцеса, у мене тут сотня таких як ти, зводи краще в ресторан ($$$$), подари айфон чи хоча б 101 розу, щоб в сторіз перед завислтивими подругами могла похвастатись.»

А ті, кому не треба «піздоболи», пишуть щось типу: «не люблю довгі переписки, я за реальні зустрічі за чашечкою кави». А там на першому побачені все стане зрозуміло.

Да... Теперь буду знать как отвечать надоедливым туркам 😄

Цікаво, що багато хто починає метушитися та щось намагатись довести замість того, щоб просто відстати та пошукати іншу. Так і виходить +1 олень до копілки.

Мені 30 років, і через цю війну я працюю вдома. До війни у мене були перспективи стосунків, на роботі я спілкувався з однією дівчиною.

До 24 років я боявся розмовляти з дівчатами. Десь у 2020 році, коли мені було 26, я спробував «Баду» і познайомився з однією дівчиною. Ці стосунки, якщо їх можна так назвати, тривали два місяці, але мене просто використовували: то потрібна допомога, то фінанси, то щось інше.

Коли розпочалась війна, я розійшовся з нею. Але в кінці року колишня колега почала мені писати. Я дізнався, що її місто опинилося під окупацією, і вона зараз у родичів у Криму. Вона пише, але мені трохи не зручно спілкуватися з нею, вона на окупованій території, і я не хочу проблем, хоча, здається, немає нічого такого кримінального.

Можливо, є якісь інші сайти? Я пробував «Баду», але там здається багато ботів. Може, порадите якийсь нормальний сайт? Справді не хочеться залишатися самотнім.

баду-тіндер. Не один десяток дівчат був звідти.
Але над цим треба працювати. Пушити анкету, писати, писати, ходити, ходити.
Сприймати як співбесіди, і не очікувати від кожного побачення що вона та сама. Не підійшов, відморозилась, чи самаа не сподобалась. Перша, друга, третя. На якійсь кількість перейде в якість

тіндер

це що таке ? і там можно видалити анкету ?

вона зараз у родичів у Криму
Може, порадите якийсь нормальний сайт?

Одноклассники

Мені просто набридли віртуальні стосунки. Вчора я зареєструвався на Тіндері, і якось не розумію, як там писати повідомлення.

а там не можна писати повідомлення тому це повне дно)

Писати можна тільки тоді коли лайки співпали. Писати всім підряд без взаємного лайку можна лише купивши підписку, але це навряд чи спрацює, якщо тобі не поставили взаємний лайк то який сенс писати взагалі, просто ставиш лайки поки не попадеться зацікавлена особа.

якщо тобі не поставили взаємний лайк то який сенс писати взагалі

Тіндер не показує тебе тим кого ти лайкнув дуже часто)

З мого досвіду — дуже гарно працює гумор. Якщо ти можеш розсмішити дівчину, та ще й кілька разів підряд — це дуже гарний знак. Ну або коли вам обом подобається схожий гумор. Здатність смішити людей можна до певного рівня розкачати, в квк-шних колах є прямо цілі напрями підготовки з цього («штурми», «імпров», «розминка» тощо). Є книги по теорії гумору, є класичні виступи гумористів (навіть є з розбором прийомів). З людини, що разом з тобою сміється, можна зробити і друга, і другу половинку.

Як кажуть французи — femme qui rit, à moitié dans ton lit
Якщо жінка сміється, вона наполовину в ліжку

Якщо ти можеш розсмішити дівчину, та ще й кілька разів підряд — це дуже гарний знак

Що якщо ви плутаєте причину та наслідок. Якщо ви сподобались дівчині, то вона буде сміятися із ваших навіть тупих жартів. Принаймні на початку.

Якщо хлопець не симпатичний, то до його жартів буде побоку.

Та ладно, ось у нас в Україні є блогер Лебіга. Назвати його симпатичним язик мабуть не повернеться ні у кого. Але з дівчатами у нього все дуже і дуже добре. Він за рахунок харизми і підозрюю гумору виїзждає більше, ніж безліч справді привабливих хлопців.

В більшості випадків у тих, хто так скрізь розказує як ти ситуація — «поганому танцюристу яйця мішають».

Виключення.
1) У вашому особистому житті скільки знайомих, що є страшненькими та низенькими та мають успіх у вродливих дівчат?
2) Що значить «дуже і дуже добре»?

У вашому особистому житті скільки знайомих, що є страшненькими та низенькими та мають успіх у вродливих дівчат

Серед моїх знайомих звичайно є такі, що не мають успіху у дівчат. Але там проблема далеко не в зовнішності, а у їхніх власних комплексах і упередженнях.

Більшість близьких знайомих мають довготривалі стосунки і з досить навіть симпатичними партнерками. Один взагалі нижче мене (я 178) і обличчям майже як у Лебіги тільки з вірменськими рисами і одружився недавно на дуже гарній дівчині.

Тому хлопцям, хто як наче не вийшов мордою лиця раджу працювати над собою, тому що success stories успішних стосунків у таких людей є і їх не так і мало. Зрештою, живучи в Україні я не розумію на що їм жалітися. Дівчат купа, а нормальних чоловіків в оточенні більшості немає: всі або воють, або роз’їхалися, або працюють на звичайних роботах і мають далеко неайтішні статки. Ось у мене у самого є декілька знайомих дівчат до 30, які ніяк не можуть собі нікого знайти.

або роз’їхалися

— так це ж якраз жінки в основному роз’їхалися по світу?

Ті жінки, хто виїхав не так вплинули на баланс, як кільксть чоловіків, яких забрали на службу і які не хочуть повертатись в Україну. До того ж, майже всі жінки-трактористки періодично приїжджають.

В ЗСУ максимум 1 млн призвали, жінок виїхало — від 5 млн.

До того ж, майже всі жінки-трактористки періодично приїжджають.

— на тиждень раз на рік?

Я не знаю, як виміряти «успіх у вродливих дівчат», але знаю купу прикладів, коли низенькі і нічим непримітні хлопці мають нормальне адекватне сімейне життя — тобто, знайшли свою жінку. Знаю і приклади навпаки — коли жінки з нормальною такою надлишковою вагою і на обличчя далеко не топ-моделі, вважають себе принцесами і перебирають чоловіками. В однієї такої знайомої вже третій чоловік (маю на увазі офіційний шлюб), і два останніх чоловіка молодші за неї.
Харизма, відношення до себе, уміння себе подати грають величезну роль — набагато більшу, ніж гарненьке обличчя або фігура. Ну, можна піти подивитись на таких «красенів» в якомусь середньостатистичному спортзалі, але ж толку з його зовнішності, якщо він двох слів звʼязати не може? А якщо з людиною дійсно цікаво спілкуватись, то на зовнішність вже просто перестаєш звертати увагу.
Повторюсь ще раз — відношення людини до самої себе дуже важливе. Якщо людина закомплексована і вважає себе невдахою, оточуючі це відчують.

Ахах. Ну ти й порівняв. Страшенького ноунейма, і старшенького, але дуже розкрученого і багатого блогерка.

Красава хлопці, відповіли те, що я подумав)

Так вище ж писали, що якщо хтось страшненький, то приречений на самотність. А тепер виявляється ні?

Не виявляється.
Якщо нема багато грошей або слави — приречений дрочити.
Той самий хлопець ноунейм, але симпатичний, у нього будуть дівчата навіть без грошей

Я не буду тебе переконувати, якщо зручніше так думати — будь-ласка. У мене є приклад знайомого симпатичного хлопця, у якого в стосунках нічого не виходило наприклад.

Ще дивно бачити, що айтішники ниють, що вони «без грошей». Та для будь-якої звичайної дівчини це буде солідний кавалєр.

Просто проблема найчастіше не в грошах і зовнішності, а власних упередженнях типу такого:

Якщо нема багато грошей або слави — приречений дрочити.

Ну от що чувак з такими уявленнями може розказати на побаченнях дівчині? Найчастіше щось типу «всі жінки — меркантильні», «я самець, ти — самка», «бета, гамма, омега» і подібний брєд. При чому це проскакує ще на етапі знайомства. А тоді дивуються, що з ними ніхто з жінок не хоче спілкуватися і помилково списують це на свої зовнішність чи відсутність грошей. Хоча з цими параметрами найчастіше все ок.

чувак, ти походу сам з собою розмовляєш. в мене десятки жінок були, і проблем нема.
і практично всі (досить красиві) на початку хоч і говорили, типу внєшка не важлива. А потім казали що я їм сподобався із за внєшки, і часто обирають по внешці. Хоча звичайно є дівчата, які завойовуються характером чи іншими рисами.
хз про що ти спориш. з серії типу бідний і хворий не гірше здорового і багатого

Було б трохи дивно, якби він був симпатичним для тебе. Хоча, 21ше сторіччя все-таки.

Та в тому то і справа, як оцінити свою зовнішність, будучи гетеросексуальним чоловіком? :)
То я і кажу, що у більшості тих, хто нарікає на свою потворність проблема далеко не у зовнішності, а у тому, як вони себе презентують протилежній статі.

дуже гарно працює гумор

Ну та ну та. 73% же...

Тільки не ржіть.... На Tinder...
Але вже в процесі розлучаємося.
Висновок — Tinder не для того....

Якийсь набір комплексів.
Типу тіндер чимось чігрше ніж рандом на вулиці.
Типу тіндер не для побудови відносин, бо у рандомного Ігоря з мільйонів чоловіків не склалося

Знайома знайшла чоловіка у якомусь гівночаті які були тоді популярні Причому знайомство почалось — «Усім чмокі чмокі у цьому чаті» — «І тобі чмокі чмокі»
Потім переїхала до нього через пів України і вже одружені десь років 15
Тому справа не в тулзах

О, я так в офис каждый день захожу, со «Всем чмоки в этой руме» 😁

Вибачте, недочув, чпоки чи чмоки?

Якщо погано вчора працював...

але ж знайшли) решта — другорядне :)

А коли звільнить, то подасть на розлучення?

ми тепер маємо спільний бізнес, тому не звільнить)

Спочатку букв у довгих невдалих відносинах. Потім декілька разів у коротких невдалих відносинах.

Побув сам роки 2, походив до психотерапевта і досі хожу.

Потім вирішив гуляти як хочу і 3 роки через тіндер перезнайомився ну з сотнею — другою різними дівчат точно, якщо не більше

Але в якійсь момент зловив думку що втомився і пішов на останне побачення з тіндеру після якого хотів відпочити

Але на цьому побаченні щось пішло не так і ось ми вже 4 рік разом, як сімʼя і навіть хочу дітей, про що раніше і думки не було

Познайомився на вулиці.
Айтішником став через три роки.

Молодець, а то всі сидять по хатах і випалюють очі отими тіндерами та інстаграмами в пошуках своєї долі ))

Треба майстер класи проводити по знайомству на вулицях. А то русня інет вирубить і почнеться демографічна криза

Це називається «курси/тренінги з пікапу».

Про тренди:
Десь приблизно в 2008–2013 вони були популярні.
Це в контексті дій хоча б було про активні дії.

Потім набрала оберти популярність xxxнухи.
І це в контексті дій стало про пасивні дії.

був колись такий додаток як Swarm :) там можна було додавати в друзі різних знайомих. І От одного разу з майбутнім чоловіком пересіклись у одному кафе, залайкали чекін)) Після того він лайкнув мій чекін про невдале побачення... і от, вже 6 років разом і +1 дитинка))

ніяк,
в любому випадку треба щоб було коло друзів та подруг, а відносини то таке, на любителя, ну і плюс треба таки зрозуміти хто мені подобається хлопці чи дівчата

в любому випадку треба щоб було коло друзів та подруг, а відносини то таке

З віком приходить розуміння що друзі — це просто тимчасові «попутчики» в той чи інший період життя. Коли починається доросле життя з роботами і сім’ями, дружби стає все менше. Колись ви зустрічалися чи не кожні кілька днів, чи на вихідних, а зараз якщо раз на пів року бачитеся — уже добре. І обговорити вже майже нічого, у всіх своє життя, свої турботи, спільного стає усе менше. Характери і світогляд теж змінюються.
Вважаю що справжня дружба існує хіба що в шкільні\університетські часи, коли ви обидва на приблизно рівних життєвих етапах, у вас є багато спільного, багато вільного часу та енергії. В дорослому житті таке може бути хіба що зі старими друзями з тих часів. Усі «друзі» котрих я заводив в дорослому віці були скоріш тимчасовими співрозмовниками, кожний зі своїми справами і життям.
А ось хороші стосунки — це близькість, взаємопідтримка і затишок. З друзями такого не буває.

це все анрил в мойому кейсі нажаль

Погані друзі, нормальні друзі не міняються на «відносини».
Є друзі на все життя, а є ті хто заліз під каблук. Більшість жінок «єдиноличніци», приривнувати до друзів і обмежити спілкування з ними — настільки база...
І доречі, це шлях в нікуди, сьогодні помножили на 0.1 твоїх друзів, завтра тебе, після завтра — потрібен новий 1.

У меня два вопроса:
1. Чем плоха индивидуалка на час? По цене это реально дешевле девушки.
2. Вы ищете сексуальный объект или деловую партнершу? Во втором случае там нужна другая стратегия.

Чем плоха индивидуалка на час?

Отсутствует валидация. За те же самые деньги фея даст и тебе и тому тупому таксисту, с которым ты спорил.

Тоесть вы всегда покупаете фреш и никогда не пьёте консервированный сок из магазина (просто потому что его пьёте не только вы)?

фея даст и тебе и тому тупому таксисту, с которым ты спорил.

Як показує статистика, 20% половинок також і безкоштовно

Завжди було цікаво, чим секс з іншою людиною «зрада» учора відрізняється від того самого ~10 років тому, що називалося «іншими стосунками»?

Мені також це цікаво.

Відсутність різноманіття партнерів це головна причина руйнування сосунків. Я в цьому плані більш open minded, і хотів би з майбутньою дружиною договоритися дозволити один одному спати з іншими партнерами, але з умовою користуватися презервативами.

Це якісь нав’язані моралью пережитки минулого до кінця життя м’яти те саме тіло і «не зраджувати».

договоритися дозволити один одному спати з іншими партнерами,

Ага, це працює до того моменту коли одна сторона зрозуміє, що іншій виходить знаходити суттєво більше інших партнерів😁

Або до моменту коли партнерка подумає а нащо мені той партнер взагалі?
Бо їм емоції більш потрібні ніж чоловікам.

Які емоції можуть бути з РПЗ які вічно втикають у комп🤣

Які емоції можуть бути з РПЗ які вічно втикають у комп

Будь які. І саме — в них
нервова система потребує емоцій.
До речі — саме в цьому полягає коріння уголовних байок, які арестанти розповідают одне одному — нервова система потребує емоцій, то вони їх провокують тими розказнями

Т.з. емоції це просто бабло, яке перетворюється на ресторани, покупки, відпочинок і.т.п. Якщо баба хвора на голову, то емоції це коли пʼяний чувак бʼє ії кулаком по пиці. Тут звісно рпз не сильно підходить

та дело даже не в количестве партнеров

все эти сладкие мечты про свободные отношения — это что то типа зайчизма, когда 2 или 3 работы. если работать качественно, то уматаешься на 3х работах, а если не уматываться, то чтобы там не говорили, но все мы знаем, что за 2 часа не сделаешь то, что мог бы за 8. страдает качество и количество.

налево если ходить, то смысл имеет с одним человеком только один раз. типа как единоразовая халтура.

Так правильно, ті мрії саме про те щоб ходити наліво на раз-два-три.
Ніхто про зайчизм і не думає, бо який в тому смисл?

это как

наліво на раз-два-три

?

на раз-два и в любое удобное время — это опция за деньги. не за деньги и больше одного раза — это уже вектор в сторону отношений. не важно дружеские они, приятельские или еще какие, но это уже что-то между двоими, поэтому зайчизм.

, когда 2 или 3 работы. если работать качественно, то уматаешься на 3х работах, а если не уматываться, то чтобы там не говорили, но все мы знаем, что за 2 часа не сделаешь то, что мог бы за 8. страдает качество и количество.

Зависит от того, чем ті занимаешься. Если кирпич кладешь — да, на 3х сменах умаешься.
Если обеспечиваешь присмотр за аппаратно-програмнім комплексом, аудит, наладку, контроль и периодическую оптимизацию — то не умаешься.

чудеса
я даже если на диване лежу и нихрена не делаю, то за 8 часов уматываюсь

Будь яка жінка може знаходити від 1 до N партнерів для секса в день не за гроші. 0,000001 відсотків чоловіків так може

Будь яка жінка може знаходити від 1 до N партнерів для секса в день не за гроші

найти то можно, только найденное не очень интересно. в силу более низкого либидо женщины более привередливы. поэтому там с обоих сторон 0.000000001 процент

в силу более низкого либидо

В силу особенностей репродуктивной системы, когда один секс = один ребенок со всеми вытекающими последствиями. Т.е. у женщин другая оптимальная стратегия для размножения. И секс — это не о больших числах, а о поиске «того самого», с кем потомство уцелеет.

получается, что свободные отношения или открытый брак больше подходят гомосексуальным парам м+м, чем традиционным м+ж. насколько я знаю у м+м с этим и так проблем нет, там понятие верности сильно размыто по сравнению с м+ж

получается, что свободные отношения или открытый брак больше подходят гомосексуальным парам м+м,

А куда делись гомосексуальные пары Ж+Ж, которым это тоже «подходит»?

ну amigo ж пояснил
один секс = один ребенок со всем вытекающим гемороем

Це до 30, потім перекос змінюється в іншу сторону. Да і ескорт послуги під чоловіків зроблені. Хоть в 50 зможеш строойне 18-літнє тіло тискати якщо бабло є. Жінки так не можуть, навіть з баблом. Пугачьова це виняток.

Да і ескорт послуги під чоловіків зроблені. Хоть в 50 зможеш строойне 18-літнє тіло тискати якщо бабло є. Жінки так не можуть, навіть з баблом.

да, в 50 — там уже всьо
женщины не ипутся вообще, потому что даже за деньги не могут никого найти, а мужчины только если бабло есть на экскортниц

Пугачьова це виняток.

то ли Пугачева тискает тело Галкина, то ли Галкин тело Пугачевой. прекрасное занятие когда человеку 70

Хоть в 50 зможеш строойне 18-літнє тіло тискати якщо бабло є. Жінки так не можуть, навіть з баблом.

Пан з провінції?
mybestgigolo.com/ru/ukraine/kyiv

Це до 30, потім перекос змінюється в іншу сторону.

Якщо мова саме про секс, то ні. Жінці в будь якому віці буде легко знайти безкоштовний секс, в порівнянні з однолітками чоловіками.
Перекос відбувається в контексті знайомств для _стосунків_ по двом причинам. Чим жінка старша, тим вищі в неї вимоги для чоловіків. І в той самий час після 30 її цінність на «ринку знайомств» починає падати в очах тих чоловіків, які їй подобаються (красиві, успішні, багаті). Тобто коло потенційних кандидатів зменшується з двох боків.

Да і ескорт послуги під чоловіків зроблені.

Саме тому писав про безкоштовний секс

Жінки так не можуть, навіть з баблом.

Можуть. Але їм часто це і не так цікаво. Десь там було опитування, де питали який ідеальний вік партнера. І чоловіки всіх віків казали, що 22 роки, а жінки казали майже завжди, що ідеал — це ± однолітки. Виключення було для геть молодих, бо ідеал починався із 23, навіть, для 18-річних дівчат. І для старих, бо зверхну обмеження було щось типу 49 років.
metro.co.uk/...​en-early-20s-8718590/amp

metro.co.uk/...​en-early-20s-8718590/amp

прикольная статистика, кмк этоговорит о том, что с возрастом, что мужчины, что женщины либо теряют связь с реальностью и представляют себя не тем, кто есть на самом деле, либо люди становятся настолько эгоистичными, что им вообще пофигу что там думает другой, что он чувствует, а хорошо ли ему/ей с тобой, а будут ли покрыты его потребности в таких отношениях, etc.

50 летняя женщина считает для себя идеальный возраст партнера 46 лет и ее не напрягает, что 46 — это возраст, когда мужчина потенциально может легко стать отцом, а у нее климакс или уже начался или вот-вот начнется.

50 летнего привлекают 20ти летние и из его картины мира как бы выпадает тот факт, что в ее глазах он дед и что в койке он позорнется, ведь сравнивать то она будет со сверстниками.

ну или это все можно понять если речь идет об отфильтрованном от всего остального желании. типа — «хочу 20ти летнюю», «хочу булку с маслом», «хочу ламборгини»

либо люди становятся настолько эгоистичными

Ну так, але й опитування було щодо ідеального сферичного партнера в вакуумі. Тобто опитуваним дозволили відповісти максимально егоїстично.
В висновку автори статті написали (чи це в іншій статті? 🤔), що хоч чоловіки і хотять молоденьких дівчат, отримати таких можуть лише деякі, тому по факту пари утворюються скоріше із однолітками, бо це те, що хотять жінки і, відповідно, те, що можуть реалістично отримати чоловіки.

Щодо бажання чоловіків, цікавим є на скільки сильно наші вподобання диктуються тваринними причинами. Тобто молода дівчина — є найбільш фертильною, здоровою, найбільшими є шанси безпроблемно народити здорову дитину та виховати її

по факту пари утворюються скоріше із однолітками, бо це те, що хотять жінки і, відповідно, те, що можуть реалістично отримати чоловіки.

отношения со сверстниками это удобно и строятся проще. больше понимания в плане возрастных кризисов, вопросов старения, проблем со здоровьем. люди примерно хотят одних и тех же вещей и ценности примерно одинаковые (при похожем культурном и социальном бекграундах).

Щодо бажання чоловіків, цікавим є на скільки сильно наші вподобання диктуються тваринними причинами.

человек социальное существо и отношения между полами кмк давно уже не ограничены вопросами потомства. мне в юности нравились мужчины сильно старше, лет 15 минимум, а лучше 20-25. но было очень сложно с кем то замутить, даже на единоразовый секс были в основном отказы, тогда как со сверстниками — там только свистни, очень легко было заводить и отношения, и дружбу+

даже на единоразовый секс были в основном отказы

😳

мне в юности нравились мужчины сильно старше, лет 15 минимум, а лучше 20-25. но было очень сложно с кем то замутить, даже на единоразовый секс были в основном отказы

Либо они были женаты, либо ты выглядела на 15

а ты бы замутил с девушкой на 25 лет младше?

просто я сейчас смотрю на парней на 20 лет младше и у меня вообще не возникает никаких сексуальных чувств, это ж дети какие то пускай и с бородой

просто я сейчас смотрю на парней на 20 лет младше и у меня вообще не возникает никаких сексуальных чувств, это ж дети какие то пускай и с бородой

Я раньше ходил по улицам и любил рассматривать красивых девушек. Даже молодых студенток и школьниц. А в етом году понял, что у меня то по бокам уже седина :-/ и теперь не смотрю на них, вдруг полицию за ето вызовут

полицию за ето вызовут

если что, то можно сказать, что косоглазие случилось 5 минут назад, но уже прошло, а девушка все не правильно поняла, извините

если что, то можно сказать, что косоглазие случилось 5 минут назад, но уже прошло, а девушка все не правильно поняла, извините

Я планирую купить темные очки, и тогда смогу смотреть и больше не стесняться

а ты бы замутил с девушкой на 25 лет младше?

Я не настолько стар, (шутка про педофилию)

Потому что оно работает только в одну сторону.

даже на единоразовый секс были в основном отказы

Везет, мне ето даже не предлагали ((
Но всегда как-то сама закрадывается мысль что от меня в первую очередь хотят наикриться и в будущем родить личинуса :-/

мужчиной быть невыгодно
у кого то в животе растет твой личинус, ты не имеешь никакого влияния на этот процесс и можешь попасть платить алименты 18 лет, а потом еще и мудаком обзовут

мужчиной быть невыгодно
у кого то в животе растет твой личинус, ты не имеешь никакого влияния на этот процесс и можешь попасть платить алименты 18 лет, а потом еще и мудаком обзовут

Поетому у меня в жизни крайне редко был кекс(

По-моему, не выгодно это когда ты жертвуешь здоровьем и карьерой чтобы у вас был ребенок и он считается общим)

По-моему, не выгодно это когда ты жертвуешь здоровьем и карьерой чтобы у вас был ребенок и он считается общим)

Есть плюсы и минусы. Зато у меня есть общество на каждый день и друзья, даже по интересам. Только ети друзья живут дома )

один расплачивается деньгами, другой здоровьем и карьерой
оба получают общего ребенка

можно вместо здоровья и карьеры тоже расплатиться деньгами

можно вместо здоровья и карьеры тоже расплатиться деньгами

А как? Сказать мужу чтобы сам рожал?

если женщина здорова, то обычно беременность и роды не забирают здоровье. а перерыв в работе на 2-4 месяца на карьеру не влияют

Ахахахахахахаха, тогда почему у многих мамашек начинаются проблемы с зубами, гормонами и ещё куча «бонусных» болезней вылазит?

Ахахахахахахаха, тогда почему у многих мамашек начинаются проблемы с зубами, гормонами и ещё куча «бонусных» болезней вылазит?

я ипу почему многие мамашки в твоём окружении такие беспомощные, что не могут во время к врачу дойти, что у них там что то вылазит 🤷

В моем окружении детей почти не заводят, инфа из интернетов.

инфа из интернетов

хорошо, что не из телевизора

врач лечит уже произошедшие негативные изменения у матери, которые доказаны статистикой. как твой аргумент про врача отрицает то, что здоровье падает — я не знаю

врач лечит уже произошедшие негативные изменения у матери, которые доказаны статистикой

ты мне можешь выслать линк на статистику, что у здоровой женщины, ведущий здоровый образ жизни после здоровой беременности происходят негативные изменения в плане здоровья?

как твой аргумент про врача отрицает то, что здоровье падает — я не знаю

я не совсем понимаю, что ты имеешь ввиду под «здоровье падает». упало, значит надо поднять или хотя бы попытаться. есть статистика, что детные живут дольше бездетных. то есть даже если допустить, что беременность и роды негативно влияют на здоровье, то это влияние фиксится и я предполагаю своевременным обращением к врачу. почему некоторые дамы предпочитают ныть в тырнетах про зубы и гормоны, а не обратиться к врачу — я не знаю, та и не интересно

Вот тебе полный список, сейчас найду конкретно ответ на твой вопрос про падение здоровья, хотя странно что утебя в стране нет гугла
List of complications (complete)
Obstetric complications are those complications that develop during pregnancy. A woman may develop an infection, syndrome or complication that is not unique to pregnancy and that may have existed before pregnancy. Pregnancy often is complicated by preexisting and concurrent conditions. Though these pre-existing and concurrent conditions may have great impact on pregnancy, they are not included in the following list.

Chromosome abnormalities[63][64]
Ectopic pregnancy[65][66]
Mendelian disorders[67]
Spontaneous abortion[68][69]
Nonmedelian disorders[70]
Oligohydramnios[71]
Hydramnios[72]
Abnormal labor and delivery[73]
Chorioamnionitis[74]
Shoulder dystocia[75]
Breech delivery[76]
Prior Cesarean delivery [77]
Uterine rupture [78][79]
Hysterectomy after delivery[80]
Postpartum infection [81]
Postpartum depression
Septic pelvic thrombosis [82]
Hypertension [83]
Preeclampsia[83]
Eclampsia[84]
Placental abruption[85]
Placenta previa[86]
Fetal-to-mother hemorrhage[87]
Rh disease[88]
Amniotic fluid embolism [86]
Delayed delivery[89]
Fetal death[90]
Incontinence
Preterm birth[91]
Neonatal infection[86]
Low birth-weight infant[86]
Premature rupture of membranes[92]
Incompetent cervix[93]
Posterm infant[94]
Fetal growth restriction[95]
Macrosomia[96]
Twin pregnancy[97]
Triplets and more[98][99]
Seizures[100]
Gestational trophoblastic disease[101]
Gestational diabetes[86]
Hyperemesis gravidarum
Pelvic girdle pain
HELLP syndrome
Acute fatty liver of pregnancy
Deep vein thrombosis
Pregnancy-induced hypercoagulability
Immune tolerance in pregnancy
Mastitis
Peripartum cardiomyopathy
Vertically transmitted infection
Postpartum bleeding
Perineal tear
Fetal alcohol spectrum disorder
Thyroid disease in pregnancy
Pruritic urticarial papules and plaques of pregnancy
Intrahepatic cholestasis of pregnancy
Gestational pemphigoid
Prurigo gestationis
Lupus
Cephalopelvic disproportion
Stillbirth
Molar pregnancy
Obstetric fistula
Uterine incarceration
Twin to Twin transfusion syndrome[99]
Gestational trophoblastic disease[86]
Antiphospholipid antibody syndrome[102]
Hyperemesis gravidarum[103]
Acute fatty liver of pregnancy[104]
Gestational diabetes[86]
Hemoglobinopathies[105]
Postpartum thyroiditis[106]
Postpartum depression[107]
Hyperpigmentation[108]
Hair growth changes[86]
Herpes gestationitis[109]
Pruritic urticarial papaules of pregnancy[109]
Abnormality of maternal pelvic organs[110]
Postpartum acute renal failure[110]
Postpartum nephritis[110]
Haemorrhoids in pregnancy[110]
Obstetric embolism[110]
Pregnancy-related peripheral neuritis[110]
Obstetrical tetanus[110]
Unicornuate uterus
Maternal death[110]
Arcuate uterus

Вот тебе полный список, сейчас найду конкретно ответ на твой вопрос про падение здоровья, хотя странно что утебя в стране нет гугла
List of complications (complete)

нет, это список про то, что может случиться, а не про то, что случается у всех здоровых женщин

может случиться у 10%, 40%, 80% матерей — это очень разные МОЖЕТ СЛУЧИТЬСЯ.

даже если некоторые осложнения у 10% — это каждая 10 мать при КАЖДОМ материнстве.
Такая себе лотерея

Вот тебе немного статистики, расскажи этим 10-20% всех матерей в мире что это не 100%

Miscarriage: Miscarriage is the loss of a pregnancy in the first 20 weeks. About 10% to 20% of pregnancies end in miscarriage. More than 80% percent of miscarriages happen in the first trimester.

Preeclampsia: Preeclampsia is a blood pressure problem that develops during the second half or pregnancy or up to six weeks after you deliver. About 10% of people will develop this during pregnancy. It’s more common in people with high blood pressure before pregnancy. After your baby is born, the complication will start to go away.

дальше искать статистику лень, идею ты поняла

может случиться у 10%, 40%, 80% матерей — это очень разные МОЖЕТ СЛУЧИТЬСЯ.

даже если некоторые осложнения у 10% — это каждая 10 мать при КАЖДОМ материнстве.
Такая себе лотерея

не перекручивай.
речь шла, что женщина жертвует здоровьем рожая ребенка. а не о том, что может случиться.

Miscarriage: Miscarriage is the loss of a pregnancy in the first 20 weeks. About 10% to 20% of pregnancies end in miscarriage. More than 80% percent of miscarriages happen in the first trimester.

Preeclampsia: Preeclampsia is a blood pressure problem that develops during the second half or pregnancy or up to six weeks after you deliver. About 10% of people will develop this during pregnancy. It’s more common in people with high blood pressure before pregnancy. After your baby is born, the complication will start to go away.

ты мне снова пишешь, что может случиться во время беременности. Miscarriage никак не влияет на здоровье, Preeclampsia после родов проблема уходит сама о чем написано в последнем предложении

ниже перечень со статистикой, про то что мискериедж не влияет на здоровье — это фейспалм

про то что мискериедж не влияет на здоровье — это фейспалм

ну а как он влияет на здоровье уже после случившегося? разве что у женщины и до беременности были заболевания, которые привели к невынашиваемости.

но речь не о том, что может случиться, а о том, что женщина жертвует здоровьем, а ребенок потом общий. это тоже самое, что говорить — синьор жертвует здоровьем, чтобы получать хорошую зарплату и обеспечивать общего ребенка. ведь от сидячей работы может случиться геморрой и другие проф. заболевания.

Вот про зубы и это еще даже падения уровня кальция не упомянули
During pregnancy, women may be more prone to gum disease and cavities.1
Pregnant women are more likely to develop gingivitis, an early stage of periodontal disease that occurs when the gums become red and swollen from inflammation that may be aggravated by changing hormones during pregnancy.2

marchofdimes.org/...​l-health-during-pregnancy

During pregnancy

а роды — то вообще капец

women may be more prone

некоторые may be prone
а некоторые не may be
я ж говорю — если что то беспокоит, то к врачу надо ходить

это все интересно, но не соответствует утверждению, что после беременности и родов у всех женщин страдает здоровье

Ладно, хоть сцы в глаза — последняя попытка, расскажи как это несигнификант

Physical Recovery from Childbirth: Up to 85% of women experience some degree of perineal pain after a vaginal birth.
Postpartum Depression and Anxiety: About 10-20% of new mothers experience postpartum depression. Anxiety disorders, including postpartum anxiety, can affect about 10% of women.Breastfeeding Challenges: Around 20-60% of mothers experience issues like breast engorgement and sore nipples.
Mastitis affects approximately 10% of breastfeeding women.
Sleep Deprivation: Up to 80% of new mothers report poor sleep quality in the first few months postpartum.
Urinary Incontinence: Approximately 33% of mothers report urinary incontinence after childbirth.
Weight and Body Shape Changes: A large proportion of women retain an average of 2.5 to 5 kg (5.5 to 11 pounds) a year after giving birth.
Hair Loss and Skin Changes: Postpartum hair loss affects up to 50% of women within the first five months after delivery.
Constipation and Hemorrhoids: Constipation affects about 25% of women during the postpartum period, and hemorrhoids are also common.

И си секция тоже даром не проходит, операция ведь

Може багато айкосів довблять та вінішка

Заплатити сурогатної матері

Суррогатное материнство.

вот это уже ближе к делу, уверен что наше эволюционное будущее — дети из пробирок без вот этого примитивного животного инстинкта, но это мин пару тысяч лет впереди

что наше эволюционное будущее — дети из пробирок без вот этого примитивного животного инстинкта, но это мин пару тысяч лет впереди

а еще не будет секса и фаст фуда
примитивщина, к тому же неэстетичная

примитивщина это быть слепым к изменениям которые произошли за последние 100 лет и невозможность даже частично экстраполировать на будущее
ну а про эстетику секса у среднестатистичного гражданина — лучше молчи

ну а про эстутику секса у среднестатистичного гражданина — лучше молчи

та нормально все с сексом у среднестатистического гражданина и не дай бох к сексу начать прикручивать эстетику, это ж никакая виагра не поможет

и фаст фуда

То есть немецкие рождественские ярмарки с сосисками и сладеньким тоже запретят? ((

И это хорошо
Я сегодня был в Ханновере)
Ел шашлык, раклет) это было невероятно вкусно))
ibb.co/F0QXgtH
ibb.co/VBvpvc3
ibb.co/mTJ0D8S
ibb.co/3RBnVzS

Я сегодня был в Ханновере)

блин, вот же ж везёт тебе 😭

блин, вот же ж везёт тебе 😭

Да, но ходить там стремно
Даже светофоры на что то намекают
ibb.co/y8jdj4T
Особенно в контексте того как меня в 2017 году в мой первый визит в Ганновер (шоппинг после работы) — пытался там склеить один заднеприводный дядечка ))

Упустил шанс стать полноприводным, страдай теперь)

Упустил шанс стать полноприводным, страдай теперь)

Та вот я и езжу теперь туда, 2 раза в месяц и чаще, пытаюсь найти того человека и наверстать упущенное ))

карьерой

99% карьер людей ето ходить в офис и все ) получить лычку синьор тестер или синьор девелопер ) уж лучше 4 ребенка, чем такая «карьера» ))

Простите, Общий? После развода оба имеют одинаковые права, это точно про Украину?
Наверное что то изменилось :)

Можно одевать презик и тогда не будет детей

Не вигодно шо писец
Всю жизнь корячиться на дядю на работе
Терпеть какую-то истеричную бабищу (которая потом еще и свалит и детей заберет)
Ну и потом еще здохнуть на войне если призовут
И при этом ты всю жизнь в чем-то виноват

ещё мужчины делают всю физически сложную и опасную работу

Будто было б лучше, если в отношениях с девушкой она такая «от тебя?!! Та низашо,» :)

50 летняя женщина считает для себя идеальный возраст партнера 46 лет и ее не напрягает, что 46 — это возраст, когда мужчина потенциально может легко стать отцом, а у нее климакс или уже начался или вот-вот начнется

И что? О того что у нее климакс, она как-то должна менять своё мнение?

50 летнего привлекают 20ти летние и из его картины мира как бы выпадает тот факт, что в ее глазах он дед и что в койке он позорнется, ведь сравнивать то она будет со сверстниками.

У 50 летнего денег и опыта на порядки больше чем у 20ти летних. И он знает лучше что, куда и как быстро. Ну и виагра существует.

И что? О того что у нее климакс, она как-то должна менять своё мнение?

ну у меня тоже есть мнение, что идеальное место жительства для меня это там где океан 26 градусов круглый год на вилле с видом на океан.

И он знает лучше что, куда и как быстро.

да, он знает куда больше, книжек больше прочитал

Ну и виагра существует.

виагра это не подъемный кран, на 13 часов не поднимет

и она не зажигает глаза, не разглаживает морщины, не меняет запах тела на юношеский, от нее не исчезает пузо и не вырастают волосы на голове, она не возвращает спонтанность и энергию молодости

молодые парни такие же манкие и «сладкие» как и молодые девушки, от них совсем другое ощущение чем от дядь-теть в 50 и поэтому молодых в принципе везде любят

у меня тоже есть мнение, что идеальное место жительства для меня это там где океан 26 градусов круглый год на вилле с видом на океан

Я завжди знав!

На приватному островi.
Менi сподобалось, але трохи бабуiни бiгали та розкидали кокоси

Коли відкриють кордони. Щоправда, не розумію чому Ви радите саме Оман, а не ту ж Індонезію, наприклад, адже температура води в Індонезії весь час вище 26 градусів за шкалою Цельсія, а в Омані буває нижче.
Оман:
pogoda33.ua/Температура-води/Салала
Січ Лют Бер Кві Тра Чер Лип Сер Вер Жов Лис Гру
25.0 25.1 26.4 27.9 28.8 28.1 25.0 23.5 24.9 27.1 27.5 26.0
Що це взагалі за 23 градуси у серпні?
Індонезія:
pogoda33.ua/Температура-води/Медан
Середня температура води Медан за місяцями °C
Січ Лют Бер Кві Тра Чер Лип Сер Вер Жов Лис Гру
28.4 28.8 29.3 29.7 30.1 30.3 30.2 29.9 29.6 29.2 29.0 28.5

Можливо, Вам відомі якісь переваги Омана перед Індонезією, про які я не знаю?

чому Оман?) я подивився на карту quality of life — і там де +26 тільки Оман — зелений на тій карті)

Чи могли б Ви, будь ласка, скинути ту карту? Нещодавно Ви скидали рейтинг найдурніших країн, і з того рейтингу не схоже, що в Омані готують призерів міжнародних олімпіад з фізики, математики та інформатики, тож припускаю, що якщо для когось якість життя в Омані і хороша, то не для емігрантів, а для громадян країни, що живуть добре за рахунок продажу нафти.

ну у меня тоже есть мнение, что идеальное место жительства для меня это там где океан 26 градусов круглый год на вилле с видом на океан.

для меня еще важен хороший пинг до серверов Valve где CS2 расположен
и помидоры
и лес для велосипеда
и снег зимой

вот тогда я буду счастлив

и снег зимой

я снег люблю только летом, когда за окном 25 градусов тепла. ну или когда на лыжах кататься. а так в городе зимой снег — это белая гадость лежит под окном.

Ага, це працює до того моменту коли одна сторона зрозуміє, що іншій виходить знаходити суттєво більше інших партнерів😁

Значить такій парі питання часу розпастися коли один партнер сильно привабливіший за іншого

Відсутність різноманіття партнерів це головна причина руйнування сосунків.

отношения рушатся когда общее поле интересов изживает себя

Це якісь нав’язані моралью пережитки минулого до кінця життя м’яти те саме тіло і «не зраджувати».

на самом деле это инструкция для дураков, ну или кому самому лень разбираться
типа не бухать, не тунеядничать, не обижать родителей
ибо потом себе дороже выходит

Відсутність різноманіття партнерів це головна причина руйнування сосунків.

я чомусь думаю що від наявності різномаїття партнерів більше стосунків зруйнувалося :)

Так першочергова проблема в тому, що твій партнер набрид і перестав збуджувати в сексуальному плані. Емоційно прив’язаний, а сексуально вже ні.

Я тому і не одружуюсь, поки тому що знаю що якщо одружусь, то не зможу ні те що спати, но і подивитися в сторону іншої дівчини. А це як тюрьма. Не уявляю як живуть одружені пари у яких секс або відсутній, або підготовка до якого це ціла процедура. А це неодмінно буде так як:
1. Один і той же партнер набридає, і сексуальна тяга до нього з кожним роком зменшується
2. Партнер з часом погіршується, набирає зайву вагу, з’являються розтяжки, зморжки, погіршується шкіра
3. Сам ти не молодієш, тестостерон падає і якщо в 18 років міг кинутися на будь-яку дівчину яка приподняла чуть юбку вище колін і показала частину стегна, то зараз не кожна дівчина збуджує в принципі, і треба вибирати щоб і зовнішність була, і фігура.

1. Один і той же партнер набридає, і сексуальна тяга до нього з кожним роком зменшується
2. Партнер з часом погіршується, набирає зайву вагу, з’являються розтяжки, зморжки, погіршується шкіра
3. Сам ти не молодієш, тестостерон падає і якщо в 18 років міг кинутися на будь-яку дівчину яка приподняла чуть юбку вище колін і показала частину стегна, то зараз не кожна дівчина збуджує в принципі, і треба вибирати щоб і зовнішність була, і фігура.

4. Скоро пенсiя

Якийсь треш для пенсіонерів, якщо чесно.
Можливо скоріше емоційно або світоглядно з часом люди надоїдають один одному, хз, не доходив до цього ще )
Люди разом або деградують або прогресують, і якщо разом — обом комфортно.
В сексуальному плані те саме. Якщо чудово партнери розуміються, що кому подобається і не мають комплексів чи сорому один до одного, то в чому проблема експериментувати різними іграми, розважатись у різних локаціях, ніжність і екстрим, великий асортимент іграшок. Нічого не заважає обом принаймі посередньо доглядати за собою + ходити в зал, тоді тіло до 30 навпаки стає кращим, все в тонусі.
Короче це якась відмазка для лінивих, назагал тут мінусів точно немає. А все решта чисто індивідуально

Це фат, так працює фізіологія, такими створила еволюція, щоб мужик міг по максимуму самок оплодотворити, а не з однією весь час провів.

то в чому проблема експериментувати різними іграми, розважатись у різних локаціях, ніжність і екстрим, великий асортимент іграшок.

Саме тому доводиться вдаватися до експериментів, так як класика з тим самим партнером перестає збуджувати. Тому, або новий партнер або експерементувати зі старим.

щоб мужик міг по максимуму самок оплодотворити, а не з однією весь час провів.

пусть сначала на алименты заработает этот бык осемянитель

Теоретики такі теоретики :)
Мені іноді здається по деяким твоім висловлюванням, що тобі десь 25, макс 27.

Так це похідна від першого. Людина думає — як так, вже приїлось, і що, вже більше нічого нового? А тягне на пригоди. А після пригоди розчарування. Бо дофамін швидко зникає від цього. Як і стосунки з «половинкою», які часто потім не відновиш. І вроді розумієш це, а все одно граблі

Нефіга не безкоштовно, через витрати на ресторани і тп. Не рекомендую, −1 зірка з 10.

индивидуалка на час

Нема зунурення, тебе просто зцідять

Логістика
На годину взагалі не прикольно
Права ліва рука тоді ще дешевше

Чем плоха индивидуалка на час?

Тим що секс =\= стосунки. У мене був секс без стосунків та близькості, по відчуттям кратно гірше ніж просто подрочити. Даром не потрібно.

По цене это реально дешевле девушки.

Таке кажуть лише невдахи котрі знають про стосунки з інтернет-копіпаст про «мєркантільних дєвушек».

Вы ищете сексуальный объект или деловую партнершу?

Партнера по життю, свою людину, близьку душу (хоча я вже знайшов).

Вангую у відповідь потік підліткового нігілізму.

1. Чем плоха индивидуалка на час? По цене это реально дешевле девушки.

— не о чем трахаться
— брезгую
— вне закона
— краще задонатити на ЗСУ

— вне закона

Администраивка, типа мусор мимо урны
«За вітчизняним законодавством, користувачі послуг повій жодної відповідальності не несуть»

«Індівідуалка на годину» не буде вам народжувати дітей, потім їх вирощувати, переїжджати з вами в інші місця чи країни, вона навіть в кіно з вами не піде я думаю (або ви будете купувати її на 24/7). Якщо питання створення родини не стоїть — то канєшно і індівідуалка підходить, та й резинові жєнщіни зараз якісні, як живі.

природа дуже грамотно вибраковує мусорні днк, тому зʼявляються постійні користувачи хвойд з 16-ті років, чайлдфрі и усе таке інше, що не дає подовжити цю гілку, так що комусь діти чи постійна жінка поруч це неприємне

Неясно тільки, як в твою теорію вписуються алкоголіки з 5ма дітьми, які в свою чергу наплодять таких же унтерменшів.

Частина ціх «унтерменшей» воює зараз, наприклад, і цінності еволюційні та соціальні відрізняються, може еволюція хоче зробити максимально стойку до алкоголю людину :)

Это женская солидарность?

PS
А если к резиновой женщине прикрутить GPTChat с синтезатором голоса, спрос будет?

А ну половиньтесь швиденько бо скоро ваша перша половинка і квартиру не матиме права купити :-)

Познакомился на природе в общей компании, отмечали Пасху в 2011 году. Была подружкой младшей сестры моего друга )

Ніяк, 28 рочків, ніколи не мала стосунків, без поняття чого. Тіндері всякі пробувала, але без результату, на роботі, в універі хлопці ніколи не знайомились.

без поняття чого

— багато зайвої ваги (спортзал і харчування лікує)
— погані зуби (гроші і стоматолог лікує)
— невдала зовнішність із-за поганих генів (не повезло так не повезло, але якщо гарна фігура (спортзал і харчування), догляд за собою, то не перешкода)

Дівчатам взагалі просто, треба прикласти небагато зусиль щоб хлопці бігали. А на сайтах знайомств взагалі 100 хлопців на одну дівчину.

Блін, ну що значить просто? Ви про красунь так кажете. Їм дійсно просто 🥲 Зайвої ваги не маю ( 55 кг зі зростом 170), зуби нормальні, зовнішність оцінити в цілому не можу, подруги кажуть, що я симпатична, але це ненадійні поцінювачі

Значить чогось не договорюєте. Чи одягаєтесь як типова дівчина з села, чи за шкірою не слідкуєте.

PS 5 кіло такі зайві для вашого росту, але не критично

Ось ніколи не вважала, що в мене проблеми з вагою, але тепер буду знати

При рості 170, 55 кг це худа дівчина, все у вас добре з вагою

Та я теж так думаю, що вага норм. Але не вгодиш цьому Трампу, йому тільки найкращих моделей давай 😅

Не худа а звичайна, без ожиріння, на 7-8 бали із 10. Як звичайний хлопець без пуза, но і без виражених кубиків і біцухи.

Ну і від стилю життя залежить. Якщо займається в залі, здорово харчується, то 170/55 це фітоняшка. Якщо ж ні — то це обесформлена попа і ляшки з товстим слоєм жиром, іноді целюлітом.

www.maisvibes.com/...​o-peso-nao-faz-sentido-2

Доу стрімко прогресує. Уже ставлять діагноз БЕЗ фото!

Це від генетики залежить, а не залу. Ну і відсутність дітей допомагає.

Лише від залу, харчування і лайф стайлу. Генетика лише визначає скільки зусиль доведеться докласти.

Тут більше від раси залежить ніж від генетики. Ті ж мексиканки коротконогі і круглі, там да, майже неможливо буде стати фітоняшкою. А вот українки не мають право на генетику кивати.

це ж не обговрення на сайті фей як ти звик ) коли знайомишься з дівчиною оце все не бачишь, одяг, наприклад, буде целюліт прикривати.

Нормальна вага це ріст-110 . У Вашому випадку нормальна вага 60 кг.

Шкіра в мене чиста, одягаюсь я дуже скромно, не люблю відвертий одяг, ношу окуляри, маю довге чорне волосся. Ще маю багато татуювань, може це не подобається чоловікам 😅

Ще маю багато татуювань, може це не подобається чоловікам

Я коли бачу дівчину з багатьма тату, в мене асоціація з бразерс, наркоманка, гепатит С)

Якщо серйозно, то ІМХО, ви не звертаєте уваги на чоловіків вашого «рівня». От навіть на роботі (ви ж з ІТ), ви що не спілкуєтесь з чоловіками (яких переважна більшість)?
Те що до вас не підходять знайомитись, то це норм, починайте дружити з неодруженими/вільними чоловіками ± вашого рівня. А з дружніх стостцнків виходять міцні сім’ї.

P.S. глянув Доу профіль, можливо проблема в тому що ти sergei-dudnik-2? =)))
Мужикам іншого мужика важко знайти)

може їм не подобається ім’я sergei-dudnik-2?

Чого тіки не зробиш, щоб повістку не видали

Ще маю багато татуювань,

Це все пояснює)

Буду знати, що тепер не маю шансів 😞

... не маєте шансів всрати життя з упередженим душнілою. ваще рекомендую Менсон читнути, про мистецтво пофігізму. і всьо буде

Ну от
Імя
Тату
Мабуть ще скелети є
Або дівчата подобаються (може латентно)

якщо багато тату то там точно побільше проблем)

О боже, ви змусили мене задуматись, що при зрості 163 і вазі 48 кг в мене також є щось зайве)))

Ти що, довбень? −5 кг при такому зрості вже буде анорексією.

От зараз би на ДОУ питати пораду по такому питанню.

Тут активність коментатора напряму залежить він кількості і ступені важкості його психологічних травм.

Ага, схоже, Андрій Перепеличка розважаєтсья :)

без результату

Це як? що не так то?

По-перше — мало лайкали, по-друге, якщо доходило до свіданки, то вона була останньою

Фото в студію, може ми підкажемо в чому проблема

🤔 не можу, не хочу світитися. Я просто вирішила написати цей коментар, стомившись від потоку щасливих лав сторі 😢 і я приклад того, що деякі дівчата все життя обділені увагою протилежної статі. Я не маю вад зовнішності, але можливо в порівнянні з іншими дівчатами я — сіра миша, яку ніхто не помічає. В універі (я навчалась в кпі) ні разу ніхто не познайомився, на роботі також. Про тіндер я вже писала.

Тут коментарі в основному, що чоловіки не можуть знайти собі пару, інтроверти і так далі. Але є такі ж жінки. На яких ніхто не звертає увагу, як би вони не старалися. І я не живу з мамою, якщо що. Я зовсім втратила надію 😥

а можна скрін профілю тіндера без фото? (поля і опис)

Я вже видалила його 😌 давно не сиджу там

Зараз ніде не сиджу, марні спроби втомили мене

Можливо якийсь норм чоловік якраз зараз шукає когось як ти, а ти не даєш шансу себе знайти.

Проблема в тому що коли жінки кажуть що довго не можуть нікого знайти, то для них довго це кілька місяців. А коли чоловіки кажуть те саме, то мова йде про кілька років. В реальності щоб знайти може знадобитись більше ніж ти думаєш, і хоч зазвичай жінки знаходять когось за пару місяців, тобі не варто зупиняти пошуки навіть через півроку, бо це все ще нормальний період.

якщо доходило до свіданки, то вона була останньою

Хто кого блокував?)

Думаєш я? Не писав хлопець потім. Ну чому ви не можете повірити в те, що є жінки, які не подобаються чоловікам?

повірити можна. але залишається вияснити причину)
якщо це не зовнішність то значить спілкування.
або тіндер бан.

мало лайкали

А що було в тексті профілю?

Дефолтно, скільки років, професія, улюблений колір. Я погана письменниця, щоб писати гігантський опис, де я нахвалююю себе. Фоток завжди було декілька

Ну а ім’я? було сергій як тут?)

Парадокс, але в мене діло пішло до серйозних стосунків, коли я їх перестав шукати, а почав по фану знайомитися, скажу чесно, заради сексу. І тут одразу бінго, напевно я просто перестав відноситись серйозно до процесу і таким чином грузити протилежну стать. Можливо і вам вартує абстрактно поміняти ціль, пустити все на авось, як карта ляже.

І скільки в Вас таких «стосунків» було перед справжніми відносинами? Я взагалі не думаю, що це робоча схема, просто в Вашому випадку це спрацювало

якщо доходило до свіданки

Що відбувалося після лайку?

то вона була останньою

Скільки часу тривало побачення і як проходило?

Ну, нічого особливого. Розмова в тіндері коротка, типу, хобі, робота, що шукаєш тут. Потім телеграм і призначення зустрічі. Памʼятаю одну зустріч, був хлопець, дуже симпатичний і цікавий, розповідав про серфінг, подорожі і роботу. А я не могла похвалитись таким, бо я інтроверт і не так багато подорожувала. Після зустрічі він мені не написав

Можливо, вам потрібно знайти нові захоплення, частіше в люди виходити))

Можу лише припустити, що ви обираєте когось явно не із своєї «ліги». Часто, коли дівчина каже, що хлопець має бути хоч трохи симпатичним, він є значно вище середнього.
І якщо ви сама є середненькою по зовньошності, а хлопці — явно вище середнього, то вони приходять на побачення з думкою «якщо вийде швидко зайнятись сексом — ок, якщо ні, то воно того й не варто».
Але 100%, що у вас в приватних повідомленнях сотні повідомлень від різних чоловіків і обирати є серед кого. Просто там такий фільтр по вподобанням, що відсіюються усі. А ті, що залишаються, на стільки є бажаними в принципі, що вже они обирають і ви проходите на межі або не проходите їх фільтр

Дякую за відповідь, але я ніколи не думала про те, що чоловіки можуть займатися сексом з несимпатичними для них жінками 🤯🤯🤯 нема в мене до речі якихось фільтрів по зовнішності, мені правда більше високі і худі подобаються, але нічого не маю проти і повних і низьких. Для чоловіка зовнішність не важлива, важливіше, що він за людина.

але я ніколи не думала про те, що чоловіки можуть займатися сексом з несимпатичними для них жінками

Чоловіки можуть займатись сексом навіть з рукою, жінка для багатьох це недосяжний рівень, особливо на цьому форум=)

Така собі заява. Некрасива товста для багатьох досяжний, інше діло струнка та тим паче симпатична. Але є ще моменти типу спілкуватись з нею нудно та навпаки, красуням більше підійдуть хлопці-підприємці (заради грошей) або гуманітарії.

нема в мене до речі якихось фільтрів по зовнішності

У всіх є

Діло кажеш! Знаю особисто дівчину із дуже схожими проблемами, так там справа на 50% в завищених очікуваннях (ті, хто їй подобаються, не вважають її саму достатньо привабливою), а ще на 50% в дуже заниженій самооцінці і відповідних комплексах.

ніколи не знайомились

Покажи свою фотку

Эх в мої старперські часи знайомились оффлайн. Уявляєте підходите до дівчини і починаєте з нею говорити. Для більшості свідків онлайну це просто анріал )))
На концерті познайомився, 21 рік уже як жОнаті.

Романiв на удальоночцi меньше)

На сільській дискотеці перед тим як отримати у кабіну десь 5-8 дівчат встигали інтервʼювати

Всем привет :)
Так сложилось, что сейчас без пары.
Я из Харькова. Сейчас живу в Мукачево.
Буду рада знакомству

вы предлагаете поставить статус open for relationship?=)

Коли був мідлом, вирішив що настав час. Обдумав помилки попередніх стосунків:
1) Відсутність грошей. Ця проблема вирішена.
2) Невміння тримати язик за зубами. Вирішується самоконтролем.
3) Слабка позиція на початку стосунків.

Виходив з того що при бажанні можна побудувати стосунки з першою зустрічною, якщо робити все правильно. Далі по гайду шукаю дівчину в апці для знайомств — щоб не курила і не матюкалась. і відразу по 3) запрошую на побачення. Перша ж дівчина яка прошла фільтр 7 років як моя дружина.

Ахах, нагадало історію знайомого. Той теж крутив з декількома одразу. І одружився на тій яка йому борщ дома зварила )

Мадам просiкла фiшку)
Колись одна колишня дiвчина дуже переживала, що усе намагаюсь робити сам, мовляв нафiга тодi тобi я? А в мене був перелом правоï руки з пошкодженням нерву, наполовину рука не працювала з непевнеми шансами на одуження, тож намагався адаптуватися про всяк випадок

У молодіжному таборі де ми познайомилися, повів майбутню дружину слухати квакіт жаб в камишах біля струмка. Вона це з честю витримала. Дуже рекомендую метод, відсіює всяких пафосних і неадекватних чоткіх баришень.

Є кращий метод. Веде дівчину на лютий фільм жахів, а потім оберігаєте її сон вночі, бо самій їй страшно.
Тєма рабоча )))

батько відправив на автовокзал забрати передачу, взагалі не здав шо де хто і т.д., батько також, передачу забрав... і дружину також))) ось вже в шлюбі 12 років))) бонус: вона дизайнер)

одружився в 30, і правильно зробив що не спішив, бо встиг вдосталь нагулятись (без наслідків), обзавестись житлом, встати на ноги, нормально без дурні, спокійно зробили сромне весіля в колі родини в ресторані, де ще були інші такі ж пари, без фати, лімузинів, церкви і остальної дурні, у вишиванках, і я не проти, навіть дуже весело було, нелюблю великих тусовок рідні. До ІТ це доволі дотично, ну але то вже таке)

молодь: не спішіть — дійте з розумом!

Другий абзац як наче про мене, ну і дружина також дизайнер :)

Не вірю в «половинки», всі люди — цілістні.
До еміграції в студентські роки було багато дівчат, але в основному через те що мені пощастило з зовнішністю (це я розумію лише зараз, тоді дуже комплексував). Знайомився в основному через інтернет, усякі пабліки знайомств вк типу fab friends, знакомства для лохов и нищебродов, ет цетера. Зустрічалися від кількох місяців до півроку, не серйозні стосунки звісно. З крайньою до переїзду дівчиною познайомився на, прости б-же, двачі. Зустрічалися 2.5 роки, було весело, але вона була з психічними заскоками, а я — невпевненим у собі з купою комплексів, тож нічого не вийшло. Але було весело, дуже багато спогадів з тих часів.
Після переїзду знайшов місцеву компанію зумерів 18-24 роки (мені самому тоді було 25), з котрими дружив. Там на мене запала дівчина, з котрою ми зустрічалися десь рік, але нічого не вийшло бо вона мені не те щоб сильно підходила для серйозних стосунків (про що я сказав майже відразу, але їй було норм бути просто друзями з бенефітами).
Загалом було десь ~15 стосунків різного формату інтимності, від «one night stand» до серйозних. Більше не хочеться, не в кількості щастя.
Нинішню дівчину з котрою зустрічаюся вже бачу як партнера для життя. Познайомилися через спільного друга, виявилося що ми з одного універу, от усе й завертілося. Дуже комфортно з нею, чому я дуже радий.

Хтось комплексує та не було зовсім дівчат, а хтось комплексує та багато дівчат було. Отже зовнішність багато значить. А ви кажете впевненість у собі... (це звернення до людей з топіку).

Якщо не секрет, то чому комплекси, коли на твою зовнішність велися? Ось я свої недоліки знаю та вони дійсно відштовхують дівчат (худий наприклад).

Ну я дилда під два метри, мене в школі через це травили (точніше травили через мій задротський інтровертний характер і невміння постояти за себе, зріст був лише поводом), ще прищі були і все таке. І в школі на мою зовнішність «велися» з дівчат хіба що мама та бабуся котрі мене і виховували бо батько пішов за цигарками коли я був малим. Власне, той період дуже сильно вплинув на мою самооцінку на довгі роки.

Зовнішність дісно грає роль, але за моїми спостереженнями охайність та привітливий характер куди більш важливіші. У мене були друзі худі, низькі, носаті, у всіх були дівчата, бо ті хлопці були впевнені і на позитиві, більш соціально адаптовані ніж я. Тож на мій погляд впевнена посмішка на обличчі куди більш сприяє успіху з дівчатами, ніж зовнішність.

Тобто ти високий та тіло не худе та не товсте? Ну так дійсно чому

пощастило

Я теж типу дилда два метри, але худий, тому зовнішність не вдалась. Мені нерідко намагалися вказати типу нічого я не їм. Але я навіть місяць був на фастфуді, тобто кожен день по бургеру та нічого не змінилося майже.

тобто кожен день по бургеру

Якась дивна метрика. Побудь щодня на дієті в 3500 ккал/день. І через місяць розкажеш скільки набрав. Якщо не набереш нічого, що майже не можливо, — накинь ще 500 ккал в день. В ідеалі звісно, ходити в зал і робити вправи, щоб мʼязи росли. Ти десь писав, що ти якийсь хвороливий, пробуй знайти вправи, які ти зможеш робити.
Бо інакше на такій дієті станеш просто жирним. Це теж зовсім не добре. Ні для зовношньості, ні для здоровʼя в першу чергу

Просто чувак розповідає казку про «пощастило з зовнішністю», але там була тренажерка як мінімум — це вже праця над зовнішністю, але що якщо він би залишився худим? То було би печально як і у мене.

Я теж був худим, коли виріс у школі, але тренажерка та курині грудки це виправили. Сходи до дієтолога якщо нічого не допомагає, бургерами тут не допоможеш якщо наприклад проблема в чомусь іншому типу гормонів.

У тебе немає проблем з серцем, тому робив що і всі.

Дык вопрос ещё в том, насколько серьёзные проблемы с сердцем. А то при очень серьёзных, скажем так, секс противопоказан, а тогда зачем затеваться с девушкой/женой? Знаю историю, как один батюшка УПЦ МП пошёл с девочками в сауну и там его в самый ответственный момент хватил инфаркт, и он врезал дуба. Как по мне, не самый плохой конец, но не для батюшки УПЦ МП :-)

Там скорее сыграла роль сауна, а не кекс

Может и сауна. Но секс тоже даёт хорошую нагрузку на сердце и если сердце не в состоянии её выдержать, то memento mori :-)

Скоріше кекс в сауні, це навантаження в квадраті.

В залежностi вiд вiку батюшки, до кексу дiло могло i не дiйти)

Ну, там как раз дошло и во время его кондратий и хватил. Valar Morghulis :-)

В залежностi вiд вiку батюшки, до кексу дiло могло i не дiйти)

мож поэтому и умер, не выдаржал такого облома

Батюшка? МП? З дівчатами? Не вірю.

Хотите — верьте, хотите — нет © «Полосатый рейс»

Ти виправив свою худобу у шкільному віці, ось тебе і перестали відшивати. Які комплекси після цього? Якась фігня. Типу якщо був би реально закомплексован та худий, у тебе нічого би не виходило.

Якщо ти моє життя і мою особистість знаєш краще за мене то тоді хз, не знаю про що ще говорити.

Але так, сподіваюсь коли ти мутив, не починав розмову з комплексів. Я так робив, але це відштовхує дійсно зацікавлених дівчат.

знайшов кота

За домопогою дейтінг-сервісу, звісно, адже в ковідні часи цілувати людину, яка не прочитала бодай пару жартів у твоєму ґолд-профілі, було дуже стрьомно!

Покищо не знайшов, і якщо десь до 28 було декілька варіантів,але в певний момент розбіглись, то потім настав момент що просто стало не цікаво, а у 35 виявляється вже і майже неможливо знайти когось з ким цікаво були б провести час або мати спільні інтереси чи хоббі.

Чим старше стаєш тим довше список того чого б не хотілося бачити в дівчині ))
Тому й складніше

нет.
потому что все адекватные уже в отношениях.

Гхмм, тобто варіант коли люди розлучаються, а потім кожен шукає нову пару ви не розглядаєте? )

гооворю о системе, а не о погрешности/люфте

Банально, але навчалися разом в університеті в одній групі. Вже майже 10 років разом. Я — Front-end, він QA, завжди є про що поговорити.

К сожалению, в стрипухе. Все было хорошо, пока не начала пить и бить меня.

Знайомий друга одружився на стриптезерші, котру сам зустрів в джентельмен клубі. Ну він трохи nerd зі своєю дивакуватістю. Наче досі разом. Якось на п’янці, коли він взнав що я зробив пропозицію своїй дівчині, він вже був так нормально піддатий і почав розповідати що всі жінки однакові, і якщо вона пообіцяла тобі кожен день танцювати то це обман. )))

Це ще більш геніальніший план, ніж студентка і в цілому нагадує епізод з серіалу «як я зустрів вашу маму».

Ради бога. Если общая реальность есть, то всё будет классно, если с оной плохо, то глубоко пофигу чем кто занимает(л)ся.

Подшивку сделать не предлагал? Реально помогает, но только если есть желание бросить пить.

То виходить він не зовсім друг? )

Вже не друг, нажаль. Та що робити, вони розходилися в будь-якому разі, а я не впустив можливість — інакше б шукав таку ще хз скільки років.

p.s. за останній місяць нарешті додушили документи і одружились, вже дитина є

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

У мене сьогодні одружуються друзі, наскільки я знаю колега попросив колегу подивитися за його котом, поки він в відпустці. Прикольно ) Коти поєднують людей 🫶🏻

Та вона просто кота не вiддала, довелося одружуватися

14 лет ходил на свиданки из аськи, табор, ищу киев, баду, тиндер, пьюр (лучший) и тп больше 100 встреч, раз 40+ это затягивалось на неделю-месяц, всегда относился к этому «сразу проблемы — лучше дальше уже не станет». Куча приключений, девушки ±10 лет от моего возраста и тп

И вот в итоге нашел с девушку спустя столько лет, с которой захотелось остаться и уже 2 года вместе и все оч круто. Отношения в которых мы спорим наверное только какое ПП более ПП и на этом каких либо разногласий и тп вообще нет =)

мне кажется тут главное «иметь стратегию и предерживаться ее» и когда все плохо, особенно в самом начале — зачем терпеть) А еще наверное иметь опыт хреновых отношений, что бы понимать, как себя вести в тех или иных ситуациях, что бы когда встречаешь хорошую девушку — не напортачить

Во, он це тру сторі. А всякі розмови про «випадково зустрів» / «написав в інстаграм» і вже 5 / 10 років разом — це як купити якусь машину випадково побачивши рекламу на бігборді, і потім розказувати що це краща машина в світі, замість того щоб зробити ресьорч по машинам і записатися на тест драйв кількох із них, і лише потім віддавати свої кровні гривні.

Не йобарь-терорист, а блогер тест-драйвник

Не обессудь, бывает и «случайно встретил»
написал девушке, без фото даже, и вот 15 лет вместе.
Тру стори

Ну так і на машині з бігборда 15 років їздять, але це не значить що він машиною задоволений на 100%, і що немає кращих варіантів )

Не зовсім зрозуміло, чому ви порівнюєте людей і речі. От є в умовного чоловіка кохана жінка. Що значить для нього «кращі варіанти» — вищі, розумніші, стрункіші, чи за якими характеристиками будемо обирати кращих? А що, як з цими «кращими» просто некомфортно на психологічному рівні? Не можна довіритись, не можна поговорити про все, що завгодно? От не твоя людина, і все — хоч і симпатичніша/стрункіша/розумніша і т.д.

Зовнішність — взагалі не головне в людині для тривалих відносин (ну, якщо не брати до уваги явно виражені вади). Ну, дістанеться вам дівчина вродлива, але яка зовсім вас не розумітиме і з якою говорити нема про що, і навіщо вона вам така?

Ну ты же понимаешь, что еще есть варик сходить к психологу, разобраться со своими странными стеоритипами в голове, понять чего именно ты хочешь. А не смотреть на других, и думать что о тебе подумают.

Еще есть более рабочий варик: сделай норм фотки у профессионального фотографа, создай тиндер, купи голд аккаунт, поставь кликер, пролайкай где-то тысяч 10, выбери что тебе нравится из метчей, и будь собой, общайся, тренируйся, смотри что работает, а что нет) удачи)

с толстой деревенщины, конечно в голосину, норм тебя жизнь поводила)

Не зрозуміла, яке було до мене питання взагалі. Ну, тупік так тупік, і вам не хворіти.

моя жена уже была 70, 100кг, 65, опять 100 и сейчас опять 60.
И это вполне обычно, если отношения больше 10 лет.
Вообще очень немногие девушки остаются стройными нося двойню.

моя жена уже была 70, 100кг, 65, опять 100 и сейчас опять 60.
И это вполне обычно, если отношения больше 10 лет.

lol Стабильно 50-52. Вместе 12 лет xD

Отсутствие детей положительно сказывается на внешности, да. Однако меня удивило, что, оказывается, есть зависимость между сроком отношений и степенью ожирения xD

Так ти і сам мабуть не стройняшка, так що справедливо )

Да дівчатам важче підтримувати фігуру, особливо після родів, но більшість повніють із-за своїх звичок, а не із-за гормонів, родів, ти широкої кістки. Тут треба дивитися на тілобудову, якщо у неї схильність до зайвої ваги то після родів рознесе. А якщо стройняшка, вона і після родів залишеться стройняшкою, єдине що шкіру живота доведеться хірургічно підтянути.

єдине що шкіру живота доведеться хірургічно підтянути.

это если беременеть без перерыва раза 3

это если беременеть без перерыва раза 3

Зависит от
Люди разніе, физиология разная, возможности и особенности организма — разніе.

да
вообще люблю, когда мужчины не имеющие детей и жен рассуждают про женский живот после родов и про лишний вес. типа после родов и когда в семье маленькие дети кого то сильно интересует живот )

Якщо не секрет, як багато часу пішло для скидання зі 100 до 60 і які методи використовувалися?

Он имел ввиду, что вот в 20 лет 2 человека встретилось, оба незрелые личности с кучей всего в своих головах. Обычно куча конфликтов, но люди остаются вместе, может из-за убитой другой половинкой самооценки, либо «ай, и так нормально». Люди имеют в голове образ родителей, которые обычно устраивали срачи, и переносят это в свои отношения и думают, что это нормально.Тут еще может быть куча примеров. В итоге люди часто проживают жизнь не с тем человеком, и только потом все понимают и разводятся. Просто из-за не знания, что может быть по другому.

Но когда человек попробовал несколько вариантов, появляется понимание «вот это терпеть нельзя», «вот тут можно себя повести по другому что бы избежать конлфикт ненужный», «мне не нравится рогаться, это не нормально», «здесь лучше не ругаться, а обьяснить свою позицию более доступно».

из моего опыта, многочисленных пар которые сошлись рано — 0 отношений без постоянных срачей, подавления друг друга и тп.

возможно есть исключения, но они редки, я таких не видел

что вот в 20 лет 2 человека встретилось, оба незрелые личности с кучей всего в своих головах

Ммм здесь все наоборот. В голове ничего нет, своего.

Стосунки не перші, проте все ж.
Познайомився в Інтернеті, нам обом було по 20 якраз, студенти, схожі інтереси, схожі бажання, схожий світогляд, схожі сім’ї (маю на увазі батьки та їхні професії, статус і тд). Обоє ненапряжні, сварок не було, грубо кажучи взагалі не вміємо всерйоз сваритись, максимум локальна суперечка.
Будучи в стосунках знайшов першу роботу в ІТ. Далі шикарний 2019 рік, багато подорожів і євровікендів лоукостами (для вчорашнього студента це здається як взагалі якийсь лакшері лайф). Якось так за кілька років і одружились, коли було по 23, майже 24. Чесно кажучи ніколи не планував рано одружуватись, якось випадково так трапилось, що зустрів схожу симпатичну ненапряжну людину. Зараз нам по 26, політ нормальний, тупо взагалі нічого не змінилось. Стали хіба краще виглядати (більш охайно, кращий одяг, кращий догляд за собою, спортзал появився в обох тощо). Гадаю, що більшість людей до 21 року формують свій базовий світогляд та характер, більшою мірою ніфіга не міняється як мінімум до 30. Що буде після 30 і чи воно буде — та фіг його знає, але що тепер не жити/не ризикувати чи що))
Тому цілком бачу логіку пар, які однакові в 20 зустрілись, не спішно зустрічались, проживали різні етапи в житті і потім зійшлись надовше (одружились). Маю друзів однолітків, які знайомі з першого курсу, одружились за 8 років після знайомства, але суть та сама- були разом цей час.
Тому думаю ваш коментар дуже критичний. Тут ніколи не вгадаєш, у всіх дуже по різному трапляються різні ситуації, на які навіть не вплинеш (маю на увазі зустріч партнера і як у вас все зав’яжеться).

бо мамкіни сироїди думають що дружина це типу котика, у поважних людей має бути з родословною та після виставок. і обирати треба на умовной тіндер-розетці, де 50+ параметрів, типу [x] кладе у борщ додатково болгарський перець чито [D75] бажаний розмір бюстгальтеру.

це як партнера по стартапу шукати тікі візуально привабливого чи з макбуком. але добре, що більшисть з них не доходе до третьої бази і не буде продовжувати хромосому свою )

Да пофіг на зовнішність, середньої достатньо. Головне щоб була стройна, слідкувала за собою, фізично активна, не лінива, без понтів, без корони, не тупа (не була б акнтиваксом і не вірила б у всяку антинаучну, духовну дічь) і щоб співпадала хоть частина інтересів. Ну і звісно має бути взаємна хімія, куди ж без неї.

Невже це такі прям великі вимоги?

Якщо хоча б половини цього немає, смисл тратити на неї все життя? Ти ніколи не будеш задоволений. На пару тижнів чи місяців розважатись — можна, а так щоб все життя, це треба бути мазохістом або мати самооцінку нижче плінтуса.

+100, бро, у цьому треді багато гарних хлопців, струнких, високих, без зайвої ваги, знають весь вархаммер40к, багато спільного, дохід норм щоб витрачати своє життя на жінку, яка може +3кг набрати, фу. залишилося прокачати взаємну хімію, але може воно того варте

Нафіг мені на інших дивитися? я про себе кажу, і перед тим як щось вимагати від дівчини, я в першу чергу вимагаю від себе. Будь я жиробасом з засаленим волоссям, який цілими днями грав вархаммер40к, мої вимоги в плані зовнішності були б менш строгі. Хоча я б не сказав що вони і так прям строгі.

І не треба хлопців до дівчат прирівнювати. В сучасному світі, дівчина мало що може дати крім зовнішності і гарного тіла. Або хай бере на себе половину обов’язків і трат.

В сучасному світі, дівчина мало що може дати крім зовнішності і гарного тіла.

тю, мужчина и этого дать не может, женщинам часто внешность по барабану

и вообще, каждый второй мужчина для женщины — это портал вникуда, хоть с внешностью Аполлона, хоть с синьорской зарплатой, поэтому молодые умные девчонки не сильно и рвутся в отношеньки

Що значить не може дати? Мужик все дає. І заробляє, і житлом забезпечує, і транспортом, і захищає, і ухажує, і в ресторани водить, і на відпочинок возить, скрізь за все платить. І по дому навіть робить не менше ніж жінка.

женщинам часто внешность по барабану

Звісно тут зовнішність вже не так важлива коли є все інше. Зовнішність важлива це якщо мужик ледарь-альфонс

Мужик все дає. І заробляє, і житлом забезпечує, і транспортом, і захищає, і ухажує, і в ресторани водить, і на відпочинок возить, скрізь за все платить. І по дому навіть робить не менше ніж жінка.

какой то сказочный персонаж

слуш, а зачем он это все делает? ведь

это что для него внешность и тело столько значат, что он готов вот так херить себе жизнь?

для кого это тут новость что женская внешность и тело имеют огромное значение в выборе партнерши?)

для кого это тут новость что женская внешность и тело имеют огромное значение в выборе партнерши?)

та вижу какое значение оно имеет
особенно на пляжах это видно

было бы действительно так важно, то везли бы себе красавиц из бедных стран и не женились бы на местных Ингрид с лицом как у лошали (но зато с профессией юрист и с наследством от бабушки дом под Мюнхеном, дом на Маллорке)

это все анекдоты, на всех не напасешься таких Ингрид с наследством, да и везут, вон недавно статья про украинок в эмиграции тут была

психология говорит что внешность имеет одно из самых важных значений в выборе партнеров

это все анекдоты, на всех не напасешься таких Ингрид с наследством, да и везут, вон недавно статья про украинок в эмиграции тут была

вот это вы хорошо подметили
значит женятся на Ингрид и без наследства

статью про украинок в эмиграции, которых везут, я к сожалению пропустила

Но с возрастом вроде как начинают играть и другие факторы, ну когда уже не хочется трахать всё, что шевелится или расшевелить и трахнуть. Либидо снижается, больше шансов мозгу сказать свое слово.

Либидо снижается, больше шансов мозгу сказать свое слово.

и говорит мозг — уже поздно, 10 часов вечера, лучше пошли спать, секс запланируем на субботу после обеда

и говорит мозг — уже поздно, 10 часов вечера, лучше пошли спать

Это с какого возраста? С 65?

Это с какого возраста? С 65?

здрасти
чем старше, тем наоборот человек спит меньше. в 65 уже снотворное пьют, чтобы хоть к полуночи уснуть

было бы действительно так важно, то везли бы себе красавиц из бедных стран и не женились бы на местных Ингрид с лицом как у лошали (но зато с профессией юрист и с наследством от бабушки дом под Мюнхеном, дом на Маллорке)

Так везуть же не Брети Піти, а везуть такі ж квазімодо, з животом, і старші за цих «лошадєй» в 2 рази. В його країні з такими даними він би на бабку після менопаузи міг би розраховувати, а так молоденька, робоча, хоть і не сама гарна, лошадка яка і в сексуальному плані задовільнить, і масаж зробить.

Ну і ще категорія закомплексованих 30-літніх дєвствєнніків з заниженою самооцінкою, у яких проблеми з дівчатами в його країні, тому хапається за будь-яку яка йому «Hi» сказала і зафліртовала.

Так везуть же не Брети Піти, а везуть такі ж квазімодо, з животом, і старші за цих «лошадєй» в 2 рази.

такое видела может пару раз и один раз по телеку показывали, как немец в 70 привез себе африканку 25 летнюю (красивую) и она родила от него еще. дед жаловался, что с ребенком ему сложно, что она не работает, а у него пенсия, ну а африканка улыбалась и говорила, что дед зануда.

А ти впевнений у цьому? Красивих (справді, красивих) дівчат, ну хай, 10%. Дівчат, у яких є хлопці — 70%. Як так вийшло, якщо зовнішність має таке велике значення?

Только опираясь на твою статистику, не утверждая, верна она или нет: не факт что те 70%-10% не поменяли бы пару на более красивую если бы они этих красивых были бы достойны. Под достойны понимай что хочешь, это холиварный термин.
Как на обычном рынке — когда топ качество недоступно — берут что есть, оба пола.

Діагноз через інет то, звісно, таке, але у мене є враження, що ти у відношеннях не був, або був дуже короткий час (до півроку). Бо зовнішність у довготривалих відносинах на надцятому місці (якщо ми не кажемо про радикальні випадки типу зміни ваги на ±20кг).

Ну если по интернету, то я вообще инцел.

Ты же знаешь как это не благодарно, ставить такие диагнозы, я вот могу например предположить что те для кого внешность не важна — просто не могут претендовать на эту самую внешность, но это будет такой же диагноз по интернету;)

те для кого внешность не важна —

обладают достаточно хорошей внешностью, чтобы думать, что внешность не важна. Деньги — не самое главное, когда они есть.

Скорее не «не думать» а «не париться», так как для них это вообще не проблема встречаться с красивыми

е для кого внешность не важна — просто не могут претендовать на эту самую внешность

а еще бывает такое, что человек уходит от партнера к менее красивому или вообще некрасивому. не раз наблюдала среди знакомых и сама была участником такой драмы ) красивых это так конктрено обламывает, один аж прыгал от злости и орал «та вы украинки все на голову больные»

те для кого внешность не важна — просто не могут претендовать на эту самую внешность

Та ні, це як раз було б зрозуміло. Я кажу саме про випадки, коли із доступних партнерів для довготривалих стосунків обирають не найкрасивішого.

Потому что не то красиво, что красиво, а то красиво, что сердцу мило © крымско-татарская мудрость

Красиво завернул, надо выпить за это!:)

Простое обьяснение, психологическое исследование показало, что большинство таких пар с разным уровнем привлекательности вначале были друзьями долгое время, а потом решили встречаться. Такое редко встретишь в парах где сразу целились на отношения.

Такое редко встретишь в парах где сразу целились на отношения.

напомнило объявления в газетах «ищу мужчину для серьезных отношений и создания семьи»
деловая хватка ))

Ну, те, кто лезут на сайты знакомств и тиндер, в основном по этой части.

Лол, по твоему все кто идут на свидания не ради бабла — идут ради дружбы для начала а там видно будет?) Потому что если нет — твоя аналогия не имеет смысла

Лол, по твоему все кто идут на свидания не ради бабла — идут ради дружбы

насколько я знаю на свидания обычно ходят, чтобы хорошо провести время, и желательно, чтобы в итоге времяприпровождение перешло в горизонтальную плоскость

кто то конечно ходит и ради денег, но это не свидание, а по другому называется ))

Есть ещё голодные дамы которые ходят поесть, самый смешной кейс

Есть ещё голодные дамы которые ходят поесть, самый смешной кейс

в некоторой степени это можно отнести к категории «хорошо провести время» — она покушает, а он поржет

Ладно, мы от темы отошли, резюмируя все твои комменты — ты вышла за некрасивого выходит?)

Скоріш, я думаю, за достатньо красивого

Дай угадаю ты её муж? Шучу

Ну это я на основании этого коммента и ее стронк позиции выше

а еще бывает такое, что человек уходит от партнера к менее красивому или вообще некрасивому. не раз наблюдала среди знакомых и сама была участником такой драмы ) красивых это так конктрено обламывает, один аж прыгал от злости и орал «та вы украинки все на голову больные»

Рази три переформулював свою відповідь, щоб ти не подумав, що я її чоловік :)) Наступного разу буду краще старатися :)

Да у нас это френдли теоретический спор, но если бы оказался муж — было бы прикольно:)

Ладно, мы от темы отошли, резюмируя все твои комменты — ты вышла за некрасивого выходит?)

давай сначала определим критерии красоты
какой мужчина для тебя является красивым? Илон Маск красивый?

Ну не мне же целовать твоего мужа каждое утро, мое видение красоты иррелевантно в твоём выборе и ваших отношениях:)

Но раз уж спросила — мне кажутся красивыми джош хартнет, киллиан мерфи, том харди

мне хартнетт и мерфи кажутся некрасивыми, даже в чем то отвратительными, особенно хартнетт, а маск в моем видении очень красив. причем не таким как он был раньше, когда был помоложе, а вот такой как сейчас

еще мне очень нравился Хафтор Бьёрнсон пока он не ушел в бокс и ему пришлось сбросить вес. сейчас он не очень красивый.

Я ж говорю моё видение красоты не имеет значение, не совпадает с твоим. В текущем виде мне маск не нра, слишком жилейный, ему бы как безосу подкачаться, немного грубости в лицо добавить

моё видение красоты не имеет значение, не совпадает с твоим.

ну так о чем тогда вообще весь сыр-бор?

если представления о красоте субъективны, то нельзя сказать, что красивые девушки/парни имеют больше шансов на брачном рынке или что красивые женщины большинству мужчин недоступны

плутають може «моделей» та субʼєктивно красивих для кожного

плутають може «моделей» та субʼєктивно красивих для кожного

мне кажется путаница в терминах

привлекательность путают с красотой

все таки если привлекает, то не факт, что красив. мож богат, успешен, сексуален, ну или мало ли чего кто кого привлекает

получается не повезло тем, кого превлекает красота
все таки это редкое качество

Я спросил считаешь ли ты мужа некрасивым, раз у тебя уже раз был выбор за некрасивого, я тут вообще не при чем, ты + муж + твоё видение, мне ж не его описание надо:)

ну как тебе сказать?

если брать определение красоты из википедии «Красота́ — эстетическая (неутилитарная, непрактическая) категория, обозначающая совершенство, гармоничное сочетание аспектов объекта, при котором последний вызывает у наблюдателя эстетическое наслаждение.», то получается, что мой муж для меня некрасив )))) и Маск тоже некрасив )))
эстетического наслаждения не вызывает )))

Ладно, это всеравно вопрос ловушка был, забей)

Думаю, Безос качался, всё равно выглядит как лошпет, над которым поработали стилисты и уперлись в предел своих возможностей

Думаю, Безос качался, всё равно выглядит как лошпет

так, тут на доу уже выяснили, что Безос — альфач

Ну может, но впечатление от внешности — всё равно лошпет. 🤷‍♂️

Брэнсон лучшее впечатление производит, к примеру, не лошпет, не альфач, но прикольный чел.

Брэнсон классный

Ну может, но впечатление от внешности — всё равно лошпет. 🤷‍♂️

мне кажется успех человека в одной сфере ошибочно переносят на все сферы жизни. конечно имея деньги и опыт успеха в одной сфере легче поднять и остальные, но не факт, что человек это сделает и не факт, что его природных данных хватит

поэтому да, Безос лошпет и неальфач (случай с Ди Каприо тому прув)

Альфач — это поведение, а не фотка.

с Ди Каприо он повел себя как школьник

А что там было? А то как-то не слежу за разборками звёзд.

та я тоже не слежу, поэтому может безос постоянно так себя ведёт, я хз

А что там было?

его Лорен, увидев ДиКаприо, начала вести себя как самка павиана в брачный период. Безос как и полагается нормальному человеку сделал вид, что ничего не происходит. но журналисты наделали фоток и через пару дней Безоса от обиды таки прорвало. ну и он в твиттере запостил свою фотку и подпись что то типа «берегись ДиКаприо, смертельно опасно»

Понятно. Не удивлюсь, если они втроём об этом договорились, чтобы поднять себе популярность. С звёздами чаще всего так :-)

а безосу какой профит с этого? то, что он повел себя как школьник вряд ли могло бы повлиять на прибыль с его Амазона

Он мог это сделать не для себя, а для своей Лорен. Как я понимаю, её карьера может иногда требовать мини-скандальчиков. А то и в тираж можно выйти по возрасту. Нет, бедствовать они не будут, но таким людям, как Лорен важна популярность и какая-нибудь байка в светской хронике эту самую популярность поддерживает. Меня жизнь научила, что практическт всё это театр, а персонажи просто отыгрывают удобные для них роли.

её карьера может иногда требовать мини-скандальчиков. А то и в тираж можно выйти по возрасту.

насколько я помню у нее бизнес связанный с аэросъемкой и она сама ещё и пилот, они с безосом познакомились через бизнес

Это ж она en.wikipedia.org/wiki/Lauren_Sánchez ? Тут вроде пишут, что она ведущая новостей. В 53 года запросто могут попереть с данной работы по возрасту, тем более, что много молодых и амбициозных ей в затылок дышат. Что касается аэросъёмки, то опять же важно её имя, чтобы то, что она сняла, телекомпании купили.

«берегись ДиКаприо, смертельно опасно»

Забанит в Амазоне?

Забанит в Амазоне?

не, Амазон прайм запретит
придется коробочку 3 дня ждать и потом пилиться за ней на почту )))

Хафтор Бьёрнсон
ушел в бокс

Оце новина!
Треба буде подивитися на це видовище. Цікаво, чому пішов у бокс, а не в mma, як Пудзяновський.
Хоча з іншого боку, все логічно. Пудзяновський вигравав бої ударами, а не придушуючими чи больовими, і програвав у греплінгу, бо не мав хорошої техніки в партері, яку набути значно складніше, ніж з усієї сили молотити руками (а сил у стронгменів більш ніж достатньо). Гора якось спробував поборотися в партері з чемпіоном по джиу джитсу, який навіть фору дав — дозволив сісти на себе зверху, і почав боротися з невигідної позиції, ну і, звісно, очікувано, що чемпіон з джиу джитсу виграв. Тож враховуючи те, що в боксі ще й платять краще, ніж в mma, стає зрозуміло, чому вирішив обрати бокс а не mma.

Я видел как он в пузо пробивал в шоу какому то бойцу, толк будет) всем денег хочется, в боксе их много, а его видом и образом шоу имеет все шансы на успех

бабло и еще, как мне кажется, ему стало скучно. я смотрела его интервью, когда он только-только начал сбрасывать вес и показывал, что он теперь ест и как тренится. было видно, что он счастлив, говорил, что чувствует себя лучше, не надо столько жрать и теперь стало так классно и легко двигаться

маск в моем видении очень красив

Омг

причем не таким как он был раньше, когда был помоложе, а вот такой как сейчас

У него тогда личный стилист не был в приоритете

У него тогда личный стилист не был в приоритете

и пузо поменьше ))

не люблю когда у мужчины живот плоский и твердый как стиральная доска. у самой такой. но я женщина, с меня спрос меньше )

Україна це Європа, час вже адаптовуватись!

не засуджую, бро, кохайтеся тока не з москалями

А чого ні? Виграти москальку це ж акт помсти, нє? Особливо якщо неприродніми методами?

Ну, можливо у не дуже красивого є простора квартира в столиці з високою стелею, а в дуже красивого немає, або менша, або не в столиці.

слуш, а зачем он это все делает? ведь

это что для него внешность и тело столько значат, что он готов вот так херить себе жизнь?

Тому що він це все і так робить, тільки для себе. А так хоть буде гарна партнерша поблизу. Єдина відмінність що витрати на 2 доведеться помножити. Но це не проблема ради достойної партнерши.

Тому що він це все і так робить, тільки для себе. А так хоть буде гарна партнерша поблизу. Єдина відмінність що витрати на 2 доведеться помножити. Но це не проблема ради достойної партнерши.

достойные партнершы с лузерами, которые херят себе жизнь, долго не водятся

І потім буде рядом с тобою як Іванка Трамп пику кривити :)

ну, например — квалифицированній труд
если не брать во внимание специфические неквалифицированніе профессии, типа «разнорабочий» — то у мужчин, как правило, нет радикальніх преимуществ перед женщиами именно потому что «женщині не могут, а могут только мужики»
Даже в тех областях, где «да тут баб нету, квантовая механика — єто мужское дело» — єто вопрос патриархального наследия/традиций, а не реальніх возможностей мішления

да, но нет. возможности и желания это разные вещи. Много вы видели девушек желающих месить кванты всю жизнь?

Я таки про бажання а не можливість. Вони все можуть робити що і мужик, но не хочуть. Хочуть шарити права, но не хочуть шарити витрати і обов’язки (на мужику все).

Вообще-то, женщин у нас в шахты не пускали, максимум переработка добытого на поверхности. Да и на машинистов на ж.д. начали учить только с началом войны, потому что потребность есть, а мужики могут быть мобилизованы. Внутреннюю кухню ж.д. знаю, т.к. это в некотором роде моя alma mater. Да и дальнобойщиков-женщин в Украине почему-то не наблюдается. Но тут есть ещё такая штука, как традиции общества и предрассудки. Например, в той же Венгрии повар в ресторане, как правило, мужчина. Почему? Есть предрассудок, который идёт ещё со средних веков, а может и раньше, что женщине во время критических дней нельзя готовить мясо. Запрет, в принципе, такого же порядка, как запрет брать в руки священные книги в это время. Предрассудки и разные подобные заморочки, к сожалению, очень живучи. Когда по этой части один человек с ума с ходит, это ещё полбеды, а вот когда всё общество начинает устанавливать какие-то трудно обоснованные запреты, вот это уже несколько хуже.

Так я ж не спорю, сам знаю що коли закохуєшся, то тобі пофігу як інші дівчата виглядають, навіть якщо набагато гарніші.

Я про інше, що дуже маловірогідно знайти свою людину з першого разу як тут деякі описують. Так можна полюбити, адаптуватися друг до друга, но це не гарантує щастя на довгому проміжку часу. Рано чи пізно почнуть бісити друг друга, чи один психологічно подавить і знищить іншого.

Але ще і від людини залежить. Знаю людей яким пофігу на зовнішній вигляд, кохання, секс, для них головний критерій щоб дітей рожала, борщі готовила і мозг не трахала поки він за компом сидить в танчики умовні грається. Ось тут да, такий варіант «знайти з першого разу» можливий, так як він не вибагливий. Знайде собі таку з зайвою вагою, з дитиною, чи старшу на кілька років за нього, і буде йому все робити.

Так можна полюбити, адаптуватися друг до друга, но це не гарантує щастя на довгому проміжку часу.

дык никто не может тебе гарантировать счастье

счастье не положено человеку по дефолту

делать свое счастье зависимым от другого человека — то такое и гарантии нет, что он будет в восторге от такого поворота

Рано чи пізно почнуть бісити друг друга

если было ожидание, что с человеком всегда будет хорошо и что вообще этот человек для того и рядом, чтобы дарить удовольствие, то конечно рано или поздно он начнет бесить. химия закончится, а сам человек — он вообще то не нанимался аниматором, у него/нее свои планы

Дык чтобы друг друга не подавлять, нужно не уезжать по шкале ниже антагонизма (2.0). Не всегда получается, но над этим нужно работать. И понятное дело невозможно отвечать за то, чтобы супруг(а) не уехал(а) туда. Что касается требований. Может, и не самый плохой вариант в том плане, что каждый делает то, о чём договорились на берегу, и не создают друг другу проблем. Хотя нередко проблемы могут создать и детки.

Дивлячись хто що купив...комусь вдалось відхопити в гривневих цінах лексус в кризу 2008 він і задоволений, а хтось взяв валютний кредит на деу секс...
а комусь і бляха машина

Ты какой то странный. Не повезло в жизни?

Чет твой коммент мимо. Тру стори.
Мой профайл вроде как реальный в отличии от ^^

Дуже залежить від людини. Є люди, яки майже з будь-ким уживаються, а є

«сразу проблемы — лучше дальше уже не станет»

уживаются? это прекрасное слово, синоним какой? терпеть?

уживаться/терпеть — это прямая дорога к принимать антидепрессанты и ходить к психологу после нескольких лет «уживания» с разбитой самооценкой.

К сожалению люди меняются, только если сами хотят ибо это требует больших усилий. какой процент людей умеет в здравую самооценку и понимание, что надо меняться? 1%?

Ні, це не означає «терпіти». Можна кохати людину до нестями, але бути нездатним до будь-яких тривалих стосунків і спільного проживання, із-за неможливості підлаштуватися і знайти компроміси.

Чи як по-вашому мають виглядати стосунки? Коли тільки під тебе підлаштовуються? Чи коли усе одразу ідеально з перших днів?

мне просто нравятся ваши слова, теперь «подстроиться», они все в моей голове отдаю «потерпеть».

ответ на ваш вопрос: 2 зрелых человека с пониманием себя и своих нужд, своих границ, готовых к диалогу и работы над отношениями, которые привлекают друг друга физически и интеллектуально.