Верстка сайт без дизайну Tailwind CSS або Boostrap
Доброго дня, моя мама директор школи, попросила їй оновити сайт школи, у них сайт на WordPress і дизайн таке суттєве, що
Я вирішив допомогти з цим завданням, практика поверстати та й допомогти мамі це святе.
Зіткнувся з проблемою, немає дизайну мені показали приклади працювати які хоче бачити, і приблизно картинка сайту в голові з’явилася.
Але виникли такі проблемки
1. Колірна гамма, у них логотип школи орнамент вишиванки та назва школи синім кольором написано, але на сайті використовувати червоні кольори не хочу (як комуністичний сайт буде), планую використати синій колір або градієнт.
2. Найважливіше, не можу визначитися з css framework використовувати Tailwind CSS або Boostrap.
Відразу скажу, з адаптивом у мене проблеми і не хочеться з ним возитися, я backend розробник.
З Boostrap я працював, правда ще колись там не було flex-ів.
Що мені подобається
— Компоненти готові, меню, модалка, слайдер і так далі, але найголовніше адаптив.
Tailwind CSS
З приводу Tailwind CSS, друг каже що у фронті його більше використовують він більш гнучкий, нормальні компанії не користуватися Boostrap.
Я пару днів використав Tailwind CSS
Що мені сподобалося
— купа готових класів, він реально гнучкий, можна по-своєму налаштувати
Що мені не сподобалося
— немає готових компонентів, мені не вистачає меню (я не коли не верстав мобільне багаторівневе меню ще й адпативне), модалок, Offcanvas.
— Принцип роботи, спочатку верстаємо мобільний вигляд, потім ПК, але до цього можна звикнути.
І тут така дилема використовувати те що знаєш, або щось нове але при цьому довше розботка, взагалі цікава ваша думка, що краще використовувати і може підкажіть по дизайну що то
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів