Volia GPON, байдужість CEO та брехня оператора
Проблема вирішена!
Інтернет провайдери переходять на GPON, пропонують «Інтернет без світла», акційні тарифи, спеціальні пропозиції, але Volia пішла ще далі — обіцянки-цяцянки або брехня задля підключення. Обіцяли 200 грн. за гігабітний тариф з 13 місяця користування.
Мене ввели в оману, надавши неправдиву інформацію: про швидкість та вартість тарифу з 13 місяця користування (обіцяли 200 грн. за гігабітний тариф).
Щодо цієї проблеми спілкувався із CEO Шелембою Михайлом, питання не вирішено.
Скріншот останнього повідомлення до CEO: imgur.com/a/uOPVVaT
Суть проблеми:
1. 21.07.2023 о 16:51 працівниця Волі Валерія у телефонному режимі запропонувала мені спеціальні умови: гігабітний Інтернет по технології GPON за 200 грн. в місяць з 13 місяця користування послугою. Я повідомив їй, що на офіційному сайті компанії такий тариф відсутній і що коштує значно дорожче, але вона сказала: «Ми з акційного відділу пропонуємо спеціальні умови.
2. Я спілкувався з Валерією багато разів, вона постійно підтверджувала свою інформацію про вартість 200 грн. в місяць за гігабіт.
Зі сторони Валерії була оферта, з моєї — акцепт. Навіть в день підключення (24.07.2023) вона озвучила вартість «гігабітного» Інтернету з 13 місяця користування у розмірі 200 грн. в місяць.
3. 28.07.2023 о 13:04 Ірина з відділу скарг мені підтвердила, що оператор надала недостовірну інформацію про швидкість і вартість тарифу: підключили тариф не «гігабітний», а тариф зі швидкістю 100 мегабіт у секунду + додаткову послугу яка дає «гігабітну» швидкість лише на 1 рік, потім ця послуга відключається, швидкість стає 100 мегабіт і тариф коштує 200 грн. в місяць і що потім мені буде потрібно обрати тариф серед доступних на той момент для підключення.
Як зазначила Ірина: «Ми не можемо знати що буде через рік, тому запропонуємо вам вигідні умови, а 200 грн. за гігабітний Інтернет не можемо підтвердити з 01.08.2024».
5. У письмовому зверненні через контакт центр я описав цю проблему, однак мені надіслали відписку в якій відсутня відповідь по суті звернення.
6. Чекаю трохи, можливо менеджмент Volia зрозуміє що потрібно відповідати за свої слова.
7. Письмовий запит до Volia, їх відповідь та всі записані розмови будуть надані як доказ введення споживача в оману.
Станом на 31 серпня 2023 року моє питання не вирішено.
Провайдер не може надати підтвердження, що з 13 місяця користування послугою (як мені було повідомлено за телефоном) у мене буде гігабітний Інтернет за 200 грн. в місяць.
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів