Проект, який не вдалось створити
Автор повернувся через 4 роки. Але не знайшов свій пост, тому створюю новий. Виглядав так:
«Мені 24 роки, у мене є ідея грандіозного IT-проекту, але майже немає навичок в програмуванні і мало вільного часу. Мені доводиться працювати вантажником, щоб себе забезпечувати і крім того, що це важка робота, яку я ненавиджу, мені...»
Дякую вам усім за відповіді.
Я й так припускав, що знаю відповіді на запитання, які ставив, просто хотів ще раз переконатися в цьому і відчути себе важливим, що мої питання обговорюють, а не лише вони в голові. І отримавши відповіді, я пішов намагатися втілювати свої ідеї.
Читав книжки, у тому числі «Бережливий стартап», але вирішив, що проект має бути некомерційним.
Змінив кілька робіт вантажником, перш ніж зміг накопичити грошей і поїхати до Польщі 2020 року. Там працював і намагався розпочати бізнес, щоб профінансувати втілення своїх ідей у некомерційному проекті, але не вистачило ентузіазму і я повернувся в Україну 2021 року і все витратив. Знову робота без ентузіазму і за місяць до війни знову поїхала до Польщі. Вступив у Кракові вчитися на програміста та аналітика даних, але не вистачило часу на навчання та ентузіазму, тому що все доводилося робити на самоті і незатишній обстановці, серед вічно п’яних сусідів по поверху, без спілкування і без чіткого уявлення про мою мету. Спеціальність мала дуже мало, не більше 5% тем, спільних із моїми ідеями. І я припинив навчання через кілька місяців і пішов на акторські курси, щоб більше спілкуватися та навчитися бути серед людей, бо довго жив на самоті. Тому не (так сильно) соромлюся тепер говорити про мої ідеї та розповідав уже про них на сцені. Але нікому не було справи..
І зараз, після акторських курсів, я думаю, чи варто повернутися до університету, але тепер спілкуватися з кожним із студентів? Зрештою, немає навіть чіткого розуміння, що являє собою цей проект. Хоч тепер є Chatgpt. Думаю відновитися до університету, але навряд чи я знайду там однодумців, тож вирішив відновити цю тему у розпачі. А навіщо все це потрібне? Це потрібно навіть не знаю, навіщо, не заради грошей, а просто щоб чимось зайнятися, бо мені нудно не можу жити спокійно.
Я думаю якщо ви всі писатимете багато всього тоді я швидше зрозумію, чого я взагалі хочу і рухатимуся далі. Будемо разом, сподіваюсь. Але ці чотири роки не пройшли даремно — життя не має сенсу і цей проект не має сенсу, він просто щоб згаяти час і для розваги.
Бізнес та проекти з університетом загнулися через те, що потрібно було онлайн все це робити, або на самоті, але мені подобаються дружні посиденьки. Крім того навчання в університеті, це весь час, наприклад, поділ бінарних чисел в стовпчик, вивчення архітектури древніх процесорів, але мені це не до душі, якщо займатися тільки цим. Я хочу, щоб це займало 1 ± x % мого часу.
Не люблю комерційні проекти, тому не ображайтеся, будь ласка.
Гаразд, анекдоти, сміх і гріх для мене, тільки давайте сміятися разом, Stand Up, Sit Down.
Суть проекту полягає в менеджер завдань та взагалі все в одному. Якщо нічого не вийде, вдасться бодай зрозуміти, що нічого не вийшло і чому.
Якщо це хороша ідея, то потрібне обговорення та співтовариство якесь, бо я один напевно не зможу зробити нічого.
Бажаєте, я створю окрему тему для обговорення деталей проекту. У мене багато довгих списків, але якщо тут напишу, тоді буде занадто багато тексту.
Всім дякую і гарного настрою ;)
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів