Перепрофілювання

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

Доброго усім дня!

Мені 23,ось уже майже рік працюю в софтверній компанії на посаді asp.net програміста.Працюємо ми над великими корпоративними ситемами.І проблема в тому що я останнім часом відчуваю що це не зовсім моє,надто складно для мене я б сказав..бачу що за рівнем мої колеги розумніші за мене і виконують складніші завдання в яких я не завжди можу розібратись..як би мені не хотілося а я мушу визнати що мої колеги розумніші за мене і не певен чи варто йти цим шляхом далі..може це просто брак досвіду?може мені варто опустити планку і перейти на щось простіше?і чи це можливо?Що б ви робили?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Если в 23 и все еще не сеньор — это нормально :)
Если вам не нравится asp.net и «большие корпоративные системы» (банк, что ли?) — так на них свет клином не сошелся, девелопмент в целом намного более широк и разнообразен. Выучите в качестве хобби Питон там или Руби — куда уж проще.
«Блин, как все сложно, ничего не понимаю» — совершенно нормальное состояние для разработчика. Важно только чтоб не было застоя, и чтобы каждые несколько месяцев вы «не понимали» что-то новое :)
Если научитесь «управляться со сложностью», есть шанс после 30 стать хорошим менеджером :)

Если не научитесь, тоже не так страшно, масса народу годами сидят себе на позициях опытного middle и получают «грубi грошi», пользуясь текущей конъюнктурой рынка

судя по нику, дело в самооценке) Не опускай руки — «не боги горшки обжигают»!

Підписатись на коментарі