Консультації з приводу дизайна системи (Java web back)

Привіт, спільнота!

Я шукаю технологічних спеціалістів, які могли би проконсультувати команду молодих та зелених розробників-початківців з Java web-стеку.

Коротко про проект: Сьогодні у нас є гола ідея, з якою ми виграли європейський конкурс гостинності. Ідея полягає в розробці платформи для бронювання готелів із інноваційним UX-дизайном та елементами штучного інтелекту.

Про команду: Мене звати Вадим. Я продукт-менеджер в IT-компанії вже 5 років. До цього я 4 роки працював як Java-розробник з десктоп-стеком. До проекту приєдналися 3 UI/UX-дизайнера, 4 Java-розробника-початківця та 1 фронтенд-розробник.

Особливості проекту: Ідея почала формуватись рік тому. Ми почали робити прототип у Figma, валідувати ідею з туристами та шейпити її. Зараз у нас є бачення, як створити найкращу платформу для туристів, але немає бачення, як зробити з цього повноцінний стартап. Це означає, що у нас немає ресурсів та чіткого плану монетизації. Саме з цієї причини всі учасники проекту працюють на волонтерських засадах. Нас драйвить факт революційності ідей, і я переконаний, що вам вони сподобаються, коли ви почуєте деталі.

Кого шукаємо: Технологічного ентузіаста, який міг би консультувати команду з приводу технологічних рішень та дизайну системи кілька годин на тиждень. Ми готові до всіх варіантів співпраці, але наголошую, що ресурси дуже обмежени.

Хочете дізнатись деталі проекта? Будь ласка, напишіть мені в Telegram: t.me/midav341

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Робіть на спрінгбуті :D

Підписатись на коментарі