Роботи з дому більше не буде? Zoom повертає команду до офісу І It’s raining cats&dogs

За останні три роки робота з дому перестала бути чимось незвичним. Як екс-авторку колонки про офіси, перехід з класичної роботи на онлайн формат вразив мене доволі сильно. Нині незвичні вже вакансії без хоча б гібридного формату.

Apple доволі активно повертало команду до офісу як тільки прийшли перші пост-ковідні послаблення. Жорсткіше в IT, мабуть, була тільки Tesla. Але це не новина, еге ж?

Минулого місяця Google ошарашив новиною про повернення співробітників до офісу. Але від Zoom я особисто такого не чекала. Це ж канонічний тул для віддаленої роботи! То якщо усі слідуватимуть їх прикладу, їм нема чого буде продавати. Цікаво, яка компанія викатить подібну новину наступного місяця.

То мої думки на тему, а от колеги з MacPaw обговорили цю новину та інші у подкасті. Раз на місяць ми розбираємося, що там сталося у світі, корисні тули (software, hardware та невеликі життєхитрики), що там по роботі взагалі.

У цьому випуску про:

• OKR на звільнення: Чому компанії ставлять такі цілі чи доцільно це?
  • Офлайн конференції: Корисніші для джунів? Що шукають досвідчені спеціалісти на офлайн-івентах?
  • Космічні баги і революція SpaceX: Що буде, якщо супутник відхилиться на 2 градуси?
  • Бійка Маска і Цукерберга: Чим закінчиться і для чого це все?

Гості епізоду:

• Йожеф Гісем, Staff Back-End Engineer

• Наталія Фролова, QA Engineer

• Віталій Кериб, Enginnering Manager

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Zoom ще перед цим зашкварився в юзерс еґрімент пунктом про використання всіх даних з мітинґів для навчання свого «ШІ». На щастя, це далеко не єдина тулза для мітинґів, хоч і доволі зручна.

Підписатись на коментарі