Машина Кузьміна, інститут ШІ. А у вас були божевільні ідеї?
Кожний розуміє скільки він ще усього не знає про світ. Але це розуміння приходить тільки при накопиченні певної кількості знань.
А до цього бачимо описи якихось глобальних невирішенних проблем і кажемо собі «Ха, фігня, я ж зможу це зробити у рази ефективніше і швидше»
У мене були такі ідеї
— У школі розробляв «теорію усього» базуючись на моделях атомів = моделі сонячних систем. Потім дід подарував ще родянську книгу «Неизбежность странного мира» і зрозумів що не усе так просто
— У технікуму коли дізнався про задачу гірь загорівся ідеєю створення процессору на третинній логіці і вважав що зараз я порву усі Intel Pentium разом узяті. Це допомогло детальніше дізнатись про архітектуру компьютерів та зрозумів що це божевілля (але реально існують проекти процессорів на третинній логіці).
— Вже коли працював дуже сильно загорівся ідеєю створити соцмережу яка порве усіх. Спочатку думав що фігня створювати круті продукти і я впораюсь із цим швидко, потім ще зрозумів що маркетинг це капець яка не проста штука. Зато тоді я працював адміном і не розумівся на програмуванні — це був мій перший досвід.
А що у вас було з такого і як воно допомогло вам?
Найкращі коментарі пропустити