Що таке шукати роботу у 2023 якщо ти White Straight man 30+ у Канаді
Привіт, всім! 🌟 Мене звуть Дмитро, і я проектний менеджер у сфері ІТ вже 9 років. 🖥️ Власне, ця індустрія викликає в мене неймовірний захват, і я завжди відчував себе в ній як риба у воді.
Але рік тому я прийняв надзвичайно важке рішення — релокейтнувався до Канади. 🇨🇦 Новий початок, нова країна, і, звісно ж, нові виклики. Серед них — стикнення з реальністю того, що бути білим гетеросексуальним чоловіком за 30 це майже нульшансив влаштуватися на роботу. Мене кілька разів відкрито відхиляли, і, здається, основним фактором було моє «біле прямолінійне чоловіче» становище.
Але найціннішим уроком, який я здобув у Канаді, є те, що тут не важливо, наскільки сильним технічним спеціалістом ти є. Основа — це те, що ти можеш запропонувати як людина, як ти будуєш стосунки, як ти формуєш погляди колег та співробітників.
Це був дійсно складний шлях, але я ніколи не відмовлявся від своєї мети. Я вірю в рівність, інклюзивність і можливість для всіх. Мій досвід релокації і стикнення з новими реаліями підкреслив важливість праці у сфері різноманітності та включення.
Свий першый контракт я отримав через 6 мисяцив це була компания лідер на ринку в домені автомотів.
Я горжусь тим, що вдалося подолати ці виклики і знайти своє місце в цьому новому середовищі. Це був довгий шлях, але він був вартий кожного кроку. Якщо у вас є якісь запитання або ви хочете поділитися своєю історією, будь ласка, робіть це. Ми можемо досягти багато разом! 💪🌈 #Різноманітність #ІТ #Кар’єра #Інклюзивність #Канада
61 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів