Порекомендуйте B2C Open banking сервіс

Пишу для себе фінансовий пет-проект, аля трекінг грошей. Хочу додати до нього open banking solution щоб можна було інтегрувати банк-аккаунти й більше не вводити транзакції руками, але є проблема — не можу знайти жодного B2C сервісу, який би підтримував українські банки. Всі рішення направлені виключно на B2B сегмент. У результаті прийшлось самому інтегрувати Monobank аккаунт (благо там все максимально просто), але у мене є ще й інші банк-аккаунти, Wise, Payoneer і так далі, і кожен з них руками інтегрувати тупо впадлу. А дуже хотілося б зробити аплікацю справді юзабельною та перейти повністю на неї, бо інші сервіси або мають баги, або просто не мають потрібних фіч, і ніколи їх мати не будуть.

Може хтось знає якийсь сервіс? Бо їх як виявилось ціла купа, але за пару сторінок в гуглі так потрібного і не знайшов.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
жодного B2C сервісу, який би підтримував українські банки. Всі рішення направлені виключно на B2B сегмент.

В б2б є замовник, а хто замовник (платить гроші) в б2с?

кому? *це риторичне пеитання*, замовника — «немає», тому і «сервіс» не створюють. Всі кому таке потрібно пишуть свої інтеграції. Тому й застосунки типу «персональних фінансів» мають «одну-дві», або жодної щоб тянути витрати по рахунках/картах до себе. І тільки поки можуть підтримувати цю кухню. В б2б сегменті просто є ті хто напрямоу грошами зацікавлений в отриманні «певних даних»... тому й пишуть.

***прийнамі так було раніше (до війни), що там зараз не знаю.
навіть фінанси перестав трекати.

Цікава думка, дякую. Сподіваюсь все ж вийде її спростувати :D Бо буде прикро

Підписатись на коментарі