Як позбутися клейма «народжений в Луганській/Донецькій області»?
Хотів би щоб топік був покроковою інструкцією, але наразі це питання.
Поки в країні йде війна за цілісність і єдність держави, ти собі справно донатиш аби наблизити перемогу, а решта світу топить проти хейту меншинств, бажаючих ідентифікувати себе як хлебушек, і вигадує все нові займенники, тебе, тим не менш, вважати за безправне лайно за місцем народження — це норма.
По ділу: вже майже 10 років як не живу на сході України, але все одно постійно натикаюсь на «санкції» з боку захдних компаній, лишень за своє місце народження. Наприклвд, PayPal кілька разів поспіль блокував мої платежі на довгий термін, без пояснення причин, після чого ще доводилося підтримці пояснювати що майже жодна система не може обробляти платежі з затримкою в кілька тижнів, і що я дуже радий що ви нарешті відправили мої гроші отримувачу, але він мені в той же день ще відписав, що транзакція не пройшла. Коли питаєш за пояснення, отримуєш таке:
Або хочеш як біла людина почати інвестування в щось, окрім бетонометрів, а той самий Interactive Brokers, як тіки бачить твоє місце народження, пише:
Про Payoneer тут вже купа топіків на кшталт:
dou.ua/forums/topic/37651
dou.ua/forums/topic/37331
dou.ua/forums/topic/39683
Тож чи існує хоч якісь спосіб позбутися цього клейма, і скерувати санкції в правильне русло? Бо усілякі там «Справки переселенця» — то фількіна грамота, яка й в Україні не усюди катується. Такий собі, громадянин на півшишечки.
UPD: От скрін листа від IB, де питають саме про місце народження
97 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів