Книги з кібербезпеки/етичного хакінгу
Добрий день. Порадьте, будь ласка, книги та навчальні матеріали для новачка з кібербезпеки та етичного хакінгу для подальшого занурення в цю сферу
Добрий день. Порадьте, будь ласка, книги та навчальні матеріали для новачка з кібербезпеки та етичного хакінгу для подальшого занурення в цю сферу
етничного хакінгу
Виключно для Вас Гугл підказав ось таку цікаву статтю:
ЕТНІЧНА ЗБРОЯ: ЗАГРОЗИ ДЛЯ УКРАЇНИ
dspace.univd.edu.ua/...956c-7b9c418c51fd/content
А чому саме ви зацікавились питанням «етничного хакінгу»? Сподіваєтеся що російськомовних українців: ватників та «домбасян» ще можна «хакнути» і зробити українців?
З цього приводу можу порадити тільки анекдот:
Піймали вчені орка-москаля і вирішили подивитися що у нього у голові. Відкрили череп — а там мозок гладенький, жодних звивин. Вирішили спробувати зробити декілька. Прокидається пацієнт після наркозу і каже «О, доктор, а що це зі мною таке було?. Вирішили продовжити експеримент — зробили ще звивин. Пацієнт прокидається і каже: „Good day, sir. May I see the consul?“. Щоб довести експеримент до кінця — зробили так багато звивин, як змогли. Прокидається пацієнт і каже: „І що єто ти, шлимазл, со мной такого сделал? Я же тебя таки на ноль помножу, сучий пес!“ »
Web Hacking 101
How to Make Money Hacking Ethically, The Web Application
Hacker’s Handbook.
Як на мене книги ідеально підходять для новачків. Дають загальне розуміння і взагалі допоможуть зрозуміти чи дійсно подобається ця сфера діяльності.
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів