Чому я займаюсь менторством для Фронтенд розробників коли в мене є робота в ІТ і в мене все ок
Привіт, мене звати Лілія, я працюю в ІТ сфері вже 10 років, зараз займаю позицію Тім Ліда, керую декількома командами, і я також займаюсь активно розробкою в своїх командах, але мені все мало, тому я вирішила відкритий власний проект по менторству 😂
Чому я це роблю? Для чого мені навчати інших розробників, коли, повірте я заробляю гарні гроші в ІТ і в мене купа вільного часу. А ще деякі люди кажуть, а для чого тобі створювати собі конкурентів?) Ну камон, люди, дійсно?)
Моя мотивація полягає в декількох факторах:
1. Коли я була вчителем, на початкових етапах в НоуНейм школах, я бачила цю страшну систему — багато людей шукають як потрапити в ІТ СФЕРУ, приходять в такі курси і школи і їм обіцяють: «Пройди курс по Фронтенду безкоштовно, або марафон або ще щось, або прийти в ГоуІт і в потоці з 300 людей вивчи Фронтенд, і ти станеш крутим розробником вже за
Вони проходять такі курси, а потім не можуть знайти роботу. Мені хочеться допомагати таким людям, якщо вони дійсно хочуть потрапити в ІТ, здобути те, що їм не давали на курсах і передати їм частинку мого
2. Як ТімЛід я дуже дуже зацікавлена в тому, щоб люди розвивалися. Я вважаю що делегування — це найкраще чому я навчилася на цій позиції, але делегувати хочеться людям які круто роблять свою роботу. Тому я займаюсь своїми командами, намагаюсь виростити з них крутих спеціалістів і роблю крутих спеціалістів з людей поза межами роботи, щоб вас таких класних на ринку було більше
3. Зараз я проживаю в Празі, і мені не вистачає спілкування з Українцями, я дуже сумую інколи за нашими людьми рідної мовою ... а займаючись менторством з українцями я постійно неначе вдома
4. В такі важкі часи як зараз, я дуже хочу зробити з ІТ Українців сильну, круту і Професійну спільноту! Бо саме зараз час, коли про нас всі говорять. Ми завжди були крутими в ІТ сфері і цінувались на ринку. Я вважаю що зараз наш час показати всім що ми самі круті, тому я хочу бути частиною цього процесу — створення крутої і професійної спільноти в ІТ
Для всіх хто
— застряг в своїй карʼєрі в ІТ
— хоче вирости і піднятись на новий рівень
— шукає роботу (першу чи наступну)
— боїться просити більше грошей, відповідальності, хоче на новий рівень але не знає як
— хто хоче прокачати свої скіли але сам не може/не знає як
Заходьте до мене в менторство, або в інші проекти якими я зараз займаюсь і я допоможу вам вирости і стати ще крутішим професіоналом ❤️
знаходьте мене тут www.linkedin.com/in/kl2karpenko або тут instagram.com/...o?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів