Декілька незрозумілих для мене явищ в мережі Bitcoin
1) Як відомо багато Bitcoin гаманців є загубленими або «сплячими». Ніхто не зна як насправді.
Як на мене то деякі гаманці будуть сплячими (майже) назавжди, бо будь які «рухи» на них можуть спровокувати падіння ціни Bitcoin.
Але не в тому річ.
Переглядаючи такі сплячі гаманці в www.blockchain.com я бачу що на них продовжують заходити транзакції в дуже малих об’ємах.
Що це за явище? (схоже на гравітацію)
2) Як відомо адреса Bitcoin гаманця (я зараз буду все спрощувати). Це по суті публічний ключ. А є ще приватний, яким підписують транзакції в мережі Bitcoin.
Так от. Ці два ключі, це по суті, результат роботи функції якій на вхід подають число з максимальною довжиною 512 bit.
Так от. Існують гаманці які були згенеровані з якихось початкових значень (наприклад з числа 2).
І що цікаво, на таких гаманцях були якісь Bitcoin монети.
І шо ще більш цікаво, останні транзакції з повним опустошенням цих гаманців відбулись у цьому році. Можна подивитись тут privatekeys.pw/keys/bitcoin/1 та по лінкі що вище.
У мене є питання, ціна Bitcoin скакнула перший раз до значної такої відмітки десь у
Як так вийшло, що тільки у цьому році хтось згенерував приватний ключ для гаманця номер 2 і вивів звідти все?
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів