Управління командою — як знайти спільну мову з джунами?
Привіт усім!
Я працюю лідом BA команди на проєкті, який наразі перебуває на фазі Discover&Define. Одним з наших перших завдань є розробка current state (AS-IS) process map бази даних для подальшого проведення аналізу (з виявленням прогалин та ідентифікацією складнощів) та формування (non)functional requirements.
До моєї команди приєднався junior аналітик, з яким виникають труднощі у співпраці. Оскільки ми поки не використовуємо Jira, а працюємо з простішим канбаном, який я додала на miro board, де ми розробляємо мапи, на стендапі я призначаю йому завдання та даю чіткий дедлайн (наприклад створити першу версію мапи або знайти документацію для використання в дизайні процесу).
Він зазвичай погоджується, каже що не має питань, але робота зазвичай залишається не виконана.
Я намагалася використовувати найпростіші техніки типу питати його протягом дня чи потрібна допомога, давати чіткі часові рамки та проводила коучінг сесії розповідаючи трошки більше про проєкт та наше делівері, поки що з перемінним успіхом :)
Якщо ви ведете команду, не важливо то розробники чи дизайнери, чи аналітики, як ви коригуєте роботу своїх колег та підвищуєте їх ефективність в подібних ситуаціях?
Буду вдячна за будь-які поради та відгуки. Дякую!
47 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів