Як ставитесь до профільних офлайн/онлайн конференцій в українському просторі?

Привіт, айтівці. Помічаю, що останнім часом багато технічних (і не тільки) мітапів проводять офлайн. Здавалося б, нарешті. Але поки що учасників на таких конференціях, на жаль, небагато.

Поділіться, як ви ставитесь до профільних офлайн/онлайн конференцій в українському просторі? Чи цікаві такі заходи вам та чи вистачає ресурсу на участь? Якщо цікаві, поділіться в коментарях, які івенти відвідували останнім часом?

Буду вдячна за ваші історії, приклади та фідбек загалом:)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Імхо на такі конференції переважно йшли за: 30% — Нетворкінг і поспілкуватись, 30% — поїсти піцци і попити пива, 30% — власне послухати доповіді, ну і 10% — дізнатись побільше за контору що їх проводить. В залежності від конретної людини вага певної мотивації може бути більша або менша, але думаю переважно ситуація була десь така (принаймні в доковідні часи)

Кумовство зазвичай.
Навіть розіграш флешок пілставний

Жду эмбеддед фест оффлайн, хнык.

в подавляющем числе случаев конференции такие же безполезные как и прочие айтишные тусовки. Все то же самое — понадувать щеки поумничать, попытатся порекламировать а еще лучше впарить комут то свой «продукт» . Интерено разве что новичкам — они думают что приобщаются к айтишному миру таким образом

Колись, дуже давно, ще навіть задого до доковідних часів було прикольно — тепло, лампово, неформально, классний нетворкінг. Навіть скидувались тупо на аренду приміщення щоб провести мітап (привіт Lamda Club) та збирались просто у кав’ярнях (Hi Code&Coffee).
Потім щось пішло не так — все більше реклама галер аніж корисні мітапи.
Хоча може і зараз щось таке проводять, але мабуть я вже старий і не дуже ходжу. Є зараз таке що не галерне, а організоване комьюніті?

Дякую за відповідь, дуже крутий досвід!:)

З останніх івентів від комʼюніті, які на слуху — офлайн-мітапи від DOU. Ось, наприклад, анонс заходу з QA dou.ua/calendar/48386

Денисе, вітаю! У нас є спеціальний тег за яким ви можете відслідковувати події, які робить DOU для спільноти dou.ua/...​calendar/tags/DOU events Приєднуйтесь!

Потім щось пішло не так

Курс бакса.

«Айтішка» сфера молода і просто відкрила для себе те про що різні тусовки художників/фотографів знають вже немало років. За «ламповість» тобі ковбаси в магазині не продадуть.

А за «Поле Чудес» цілком можна отримати трохи грошенят.

— але сер, як ви заробили стільки грошей в такій неприбутковій сфері як пейзажні малюнки?
— я маю платні курси де розповідаю іншим про те наскільки прибуткова сфера пейзажного малюнку

Підписатись на коментарі