Порадьте велотренажер

Привіт

Є у мене передчуття, що скоро доведеться надовго відправитися на вимушену самоізоляцію. Не хотілося б проводити її зовсім без руху, і виникла ідея як поєднати корисне і приємне, і займатися спортом не подихаючи зі скуки.

Ідея — поставити замість стула велотренажер, і займатися під час сидіння за компом.

Порадьте, будь ласка, тренажер, який відповідає таким вимогам:

— Він горизонтальний, тобто має сидіння зі спинкою, на яку можна відкинутися, і не потребує опори руками.

— Сидіння зʼєднане з педалями. Бачив у продажу «портативні» тренажери у вигляді пари педалей на підставці, це не годиться, бо буде їздити по підлозі.

— Головне — він досить низький, щоб влізти під стіл, та у нього немає попереду штанги з дісплеєм. Або цю хрінь можна зняти.

— Бажано, щоб він був тихим та працював без електрики

Усім дякую за поради

ПС Якщо такого не існує, чи є якась підставка під клавіатуру з мишкою, типу столика, який був би на регульованих опорах, щоб можна було його закріпити на ручки тренажера, наприклад

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Обычно эти тренажеры дома превращаются в вешалку для одежды через месяц.

Ага, ми таку вішалку татові кілька років назад подарували) Потім чоловік намагався дати їй друге життя і крутити по півгодинки в день, але згодом забив.

якщо нейметься, то існує класичний комплекс вправ ранкової гімнастики, призначений для розминки всіх груп м’язів
спробуйте спочатку щоранку так займатися, і якщо через місяць чи два не задовбаєтеся, то вже можете думати про велотренажер
тому що зазвичай ті хто хочуть купити велотренажер «щоб позайматися спортом» потім через місяць його продають за півціни

не можна, бо звинуватять у глорифікації радянського минулого. пошукайте у гуглi.

Так, на нього зручніше вішати одяг

Подивися на орбіт треки з довгим кроком.
Тобі не тільки ноги качати треба а й руки

З точки зору підтримання тонусу організму краще оберіть орбітрек. Звісно працювати одночасно ви не зможете, але і працювати крутячи при цьому педалі це дурня якась)

Мітінг слухати можна.
Для вищого зросту важлило long stride
Інакше тупатимеш як підстрелений

мені при 180 см зросту довжина кроку 45 см ідеально підйшла

Аналогічно
На домашньому комфортно
Як той дід мороз на лижах біжиш

А в тренажерці замалі
Для дєвочєу

Хоч і не пряма відповідь на питання, але можливо варіант підйомного столу + бігова доріжка краще буде (принаймі я би розглядав цей варіант як головний)

На біговій доріжці хіба що читати або дивитися щось можу, набирати вже навряд чи

а спік ту врайт?

Підписатись на коментарі