Податкова служба запустила власний застосунок і закликає користувачів тестувати його

Відсьогодні для користувачів став доступний застосунок Державної податкової служби «Моя податкова». Поки що у ньому можна отримати довідку про доходи, перевірити фіскальний чек, отримати повідомлення-рішення про нарахування податку та одразу його сплатити, подати податкову декларацію для отримання податкової знижки.

📌 Докладніше про застосунок

У застосунку поки що є три розділи.

Через платформу користувач може подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, скерувати запит на отримання відомостей про суми виплачених доходів (розділ «Послуги»).

У застосунку містяться дані про адресу реєстрації та фактичне місце проживання користувача, обʼєкти оподаткування, нагадування про сплату податків та інформація про стан розрахунків із бюджетом (розділ «Мої дані»).

Крім того, тут можна знайти квитанції, листи контролюючого органу, відомості з Державного реєстру фізичних осіб, інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків, а також про джерела і суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку і військового збору (розділ «Повідомлення»).

ДПСУ каже, що додаватиме нові функції у застосунок і закликає тестувати його та писати свої пропозиції на [email protected].

Застосунок доступний для Android та iOS.

А що ви думаєте про таку цифровізацію, чи будете користуватися застосунком?

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Проте на відміну від застосунку Дії цей не збирай інформацію з телефону користувача)

в Дії є розділ податки ФОП, в чому проблема додати туди функцій. Чи потім ПФУ випустить свій додаток... чим більше додатків, тим більше грошей платників податків. Ще й під капотом одне й те саме можна продати кілька разів

Більше застосунків богу застосунків

чи будете користуватися застосунком?

Тільки за вироком суду. Бо значення кібербезпеки в нас перебільшене.

play.google.com
apps.apple.com

Нічого нового.

Покличте, коли J2ME-версію завезуть.

Обовʼязково задля інтересу покнопаю, але аж надто орієнтуватись на додаток не планую.
Софт податкової завжди слабенько тестувався(бо які гроші). Враховуючи, що Кабінет платників податків заліплений багами,то поява нового додатку виглядає нелогічною.
Але ж в ЄС не знають про це)

Чому я ніколи не віритиму нагадуванням податкової про сплату податків? Бо є досвід роботи з Кабінетом платників податків.
Наприклад, нарахування по податках є, проте сума податку, котру потрібно сплатити, висвічується лише тоді, коли минув термін.
Тобто ти дивишся, у тебе все ок, а потім раз — а вже протерміновано. І так нарватись на штраф доволі легко.
Проте приходить нагадування про сплату податку, періодом нарахування котрого є період +3 місяці. Навіщо інформувати про сплату податку, якщо його потрібно платити через 3 місяці?
Або по ЄСВ взагалі нічого не нараховується квартально,хоча сплата податку поквартальна.

Схоже UI/UX дизайнеру сказали просто представ як виглядає податкова — і він зробив оце

В мене набагато гірші асоціації виникають при слові податкова, не сказати що все погано, але працює вона через одне місце завжди. (Радує зміною реквізитів, назв, постійними реорганізаціями)

Після того, як я декілька років працював на митниці податкова мені здається справжнім райським садом з рожевими поні

я працював з митниками 9 років. Ледве з цього болота вибрався, хоча гроші у деякі часи були на рівні сучасного айтівця

Підписатись на коментарі