Ціль — світч з AQA в C# девелопера за пів року
Вітаю
Перед самим запитанням дам трішки контексту — працюю автомейшином 4+ роки. Пишу на Java, Selenium/Selenide/RestAssured авто тести, писав фреймворки з нуля під нові проекти в компанії. Однак всі тести на поточному проекті будуть переписувати на Котлін, який мені не подобається, та і від Джави я теж вже давно хотів переходити в .NET розробку.
C#, алгоритми/DS/патерни знаю відносно не погано, тому з самою мовою не мало б бути великих проблем. Однак є певне не розуміння побудови комплексних програм/сервісів, створення структури проекта і т.д. Тобто, глянув на декілька солюшенів в знайомих і одразу зрозумів, що не розумію структуру солюшена, чому були створені саме такі директорії і саме цей код/класи в цих директоріях. Почитавши код розуміння саме такої структури з"явилось. Питаю тих знайомих (мідл і сініор) чому саме так писали — відповідають — бо лід так сказав)). Однак якби я сам писав той проект, то його структура була б значно простіша (моделі, контроллери, дата, utils etc і все), так як проходивши відео уроки (Udemy) там в основному така ж проста структура солюшена, так як ті уроки +/- для рівня джуна/мідла і реальні проекти виглядають є і виглядають значно складніше.
Власне питання: Підкажіть, пліз, де можна прочитати чи подивись і навчитись будувати правильну архітектуру проекта?
Моя ціль — це за
Всі ваші поради і відповіді є very welcome!
Дякую
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів