Повернення з війни, досвід працевлаштування після (спойлер не дуже)
Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | QA!
Всім привіт, працював QA в великій компанії до початку повномаштабної. Як тільки бахнули перші ракети, встав, зустрівся з друзями, запакував помпу(помпову рушницю), трохи речей, банку для зарядки і потулив на морвокзал(діло було в Одесі) . Думали буде висадка і все таке, в допомогу тим хто там тримався. Потім зрозуміли що не буде, доєднався до сил оборони офіційно. Брав участь у звільненні Миколаївщини і відповідно Херсонщини. Отримав кілька поранень, не зовсім відновився і продовжив службу. В одній із останніх двіжух провтикали КАБ( керована авіабомба 500 кг.), точніше 3)))) Знову лікарня і звільнився зі служби. Зараз за кордоном, намагаюсь привести себе в порядок, дякуючи деяким програмам і страховці це можна зробити (я надіюсь) безкоштовно. Запаси коштів пішли всі в армію, це очевидна штука. Ну і після повернення стало питання з пошуком роботи, бо поки був там то читав про «програми інтеграції військових». От стало цікаво чи взагалі якісь компанії беруть таких як «я» і які є програми?
P.S. я розумію що багато посипеться відповідей в стилі «яка різниця аби спеціаліст норм був», але тут є нюанс в вигляді скоро кількох років в місці де розвиток направлений не в сторону «думати»)))
23 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів