Скільки годин на тиждень ви витрачаєте на роботу та навчання?

1. Скільки годин на тиждень ви працюєте?
  2. Скільки годин на тиждень ви витрачаєте на навчання пов’язане з роботою в ІТ? Наприклад: програмування, англійська, дизайн, маркетінг, менеджмент.
  3. Скільки годин на тиждень ви витрачаєте на навчання не пов’язане з роботою в ІТ? Наприклад: музика, танці, філософія, фізика.
👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Особисто я намагаюсь працювати Пн-Пт 7h/d (працювти без курілок, зависань на кухні і т.д.)
1h/d навчання по роботі.
+1h/d навчання на вільну тему (може бути й робота) в залежності від настрою.

Що ж по приколу відповім

1. Скільки годин на тиждень ви працюєте?

Мінімум 60, зазвичай більше, бо подобається те що роблю. Робота + пет-проект.

2. Скільки годин на тиждень ви витрачаєте на навчання пов’язане з роботою?

5-10, бо потрапив нарешті на продукт де я не просто фронтендер, а рілі software developer, де треба і бек на nodejs пописати, і програми на rust, і android апку, і бібліотеки для фронту.

3. Скільки годин на тиждень ви витрачаєте на навчання не пов’язане з роботою?

Дофіга, маю пет-проект на якому кожна нова фіча це «о знову вчитись». Хоч і маю 7 років досвіду, але нажаль тільки у фронтенді. А для базових задач найняв пару джунів, що також заставляє вчитись ставити чіткі вимоги.

60 годин? Ви термінатор :-) ? Трохи поміняв питання

3. Скільки годин на тиждень ви витрачаєте на навчання не пов’язане з роботою?

Я мав на увазі взагалі не пов’язане з роботою. Наприклад музика, танці і т.д.

Ви термінатор

Просто зрозумів що останні півтора року я стагнував на старому проекті. Зараз з’явилась якась нова жага як у джуна. Користуюсь поки є 😬

Я мав на увазі взагалі не пов’язане з роботою

Нажаль, або може й не нажаль, не знаю — ні скільки. Навчатися саме чомусь іншому окрім професійної тематики не дуже цікаво. Хібащо ото кожен день переглядаю величезну добірку різних фінінсових графіків в одному ТГ каналі, і на базі цього майже завжди щось гуглю по фінансам щоб зрозуміти що саме цей графік означає.
Тож можна сказати години 3-4 на тиждень вчусь фінансам у дуже неефективний спосіб 😂
А от коли стагнував, то навчався як більш ефективно вигравати в тій грі в яку я постійно (і забагато) грав :)

Підписатись на коментарі