Roadmap ASP.NET (MVC)

Вітаю, шановні!

Хотів би почути поради , що і як краще вчити направлення ASP.NET (MVC). Знаю базовий синтаксис C# і трішки знайомий з ООП (інкапсуляція, спадкування, поліморфізм).

Питання:

1. Який мінімальний стек технологій я повинен мати на рівень джуна?

2. Яким ресурсом користуватися для навчання і як практикувати отримані теоретичні знання? (Поради із серії «придумай сам завдання і практикуй» не приймаються)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Особисто моя думка — забути про ASP.NET (MVC). Як на мене це порочна річ, яка була популярна і мала вагу вкінці 2000х, можливо до 2012. На даний момент, на мвс живуть легасі проекти, знайти потенціал для росту на таких проектах — нереальна задача.

Я б рекомендував придумати якийсь пет проект і для початку використати класичну зв"язку .net core WebApi + MS SQL database. По цьому є безмірна кількість туторіалів.

Привіт. На ITVDN є карта спеціальності .NET і як окремі гілки напрямки ASP.NET MVC та ASP.NET Core. На три дні можна отримати безкоштовний доступ до усіх курсів цього напрямку, щоб ознайомитися з ними.

Вчи Java.

Дуже дивний топік, бо в самих запитаннях є відповіді)

В інтернеті багато роадмап по тому, що вчити, щоб бути ASP.NET розробником. Першочергово вивчіть цю технологію. Почніть писати свій проект, я думаю, у вас відразу з’явиться багато запитань, відповіді на які ви буде знаходити в інтернеті та туторіалах.

Знайдіть якийсь курс і пройдіть його. Зараз курсів на любий смак і на любий рівень.

Мінімальний стек, це дуже умовно і залежить від компанії.
Відкрийте 20 вакансій на той рівень, який ви хочете і випишіть вимоги. Ось вам і стек технологій.

З ресурсів: YouTube, Udemy, книжки та туторіали. Порадити щось конкретне, то складно, бо треба шукати той рівень і подачу, яку ви сприймаєте краще.

Ось тут прям ціла програма — itvdn.com/...​alities/backend-developer

Підписатись на коментарі