Як купити крипту?

Доброго вечора!

Довго шукав живий форум по крипті у українському інтернеті,але нічого не знайшов нажаль. Підскажіть хто в темі, як зараз можна купити крипту через обмінники напряму з карти привата чи моно? Я років 5 назад купляв, а зараз десь чув що вже так не можна? Тільки через біржу(а це геморно)?

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Вітаємо! Будемо раді допомогти Вам з купівлею криптовалют у нашому мобільному гаманці Trustee Plus!

привіт я купував крипту через біржу, електроний гаманець, а також через цей обмінник cryptobit.solutions перевірено надійний.

Якщо ще тільки починаєш свою подорож у світ криптовалют або шукаєш прості сервіси, то можу порекомендувати гаманці Trustee Wallet або Trustee Plus (потрібно буде пройти верифікацію). Обидва прості у використанні, мають функції поповнення з картки або навпаки — продаж на картку. По умовам може трошки гірше ніж на п2п, але все працює швидко і є онлайн підтримка.

Зараз спочатку продають ботами. А тоді купують, збивши ціну ботами. Якщо провести реверсний інжинірінг такої поведінки, то чи можно якось тих ботів обдурити? Ось у чому питання.
Бо зараз купуєш біткоїн, боти починають шукати твої стоп-лоси...

Через geo-pay.net можна вивести гривню на Binance чи іншу криптобіржу.

Є як окремий сервіс на біржах, як приклад cex.io/buysell
Є окремі обмінники, але я не цікавився — Гугл підкаже

А як можна купити крипту з Paypal, тобто Paypal>BTC в Україні?

А на біржах є?

На біржах мінімальний. На бінансі ось продав тільки що на $600, fee заплатив $0.45, при чому його можна ще зменшити суттєво, купивши їх коїни.

Я про Paypal. На бінанс не знайшов щоб його там десь приймали

Я про Paypal. На бінанс не знайшов щоб його там десь приймали

А в Україні немає хіба пейпалу?
Тут написано, що з 2022 року з пейпалу можна переводити на гривневі картки
kosht.media/...​stuvatysia-servisom-nbsp
А з приват 24 через GEO Pay на бінанс далі

На Пейпалі вже можна стейблкоін? Якщо так тоді оборудка — переводимо гривню на ПейПал, купуємо стейбли. А далі куди завгодно чи куди заманеться.

Мені тре Paypal перевести у BTC або хоча б USDT. Картки мені не потрібні

А ще питання. От купив з карти укр.банку на Binance usdt(або щось інше), далі цей usdt з біржі можна перевести на траствалет(або інший холодний гаманець),так?

Если их не очень много и есть мысли ими торговать, то смысла выводить с биржи нету. Если же страх одолевает или USDT не планируешь конвертировать в какую-то более волатильную монету, то лучше все же купить какой-нибудь леджер и туда вывести. Трастволет и его конкуренты все же не идеальны в части секьюрности

Ledger Nano X или Ledger Nano S Plus... Аппаратный кошелек, короче. Можно и другого производителя, но этот самый годный, как говорят

Та ничем, конечно, покупай флешку. Только людям не советуй такого

а от я от не пойняв. це ж просто флешка, на якій лежать ключі і може ще якась додаткова інфа? можна ж узяти звичайну флешку і зашифрувати її і буде те саме?

Це нанофлешка з блютузом, яка вміє платити криптою на спецтерміналах. Ще можеш другу перекринути потерши гаманці. Bell, whistles included

www.ledger.com хардварний гаманець. Ідея в тому, що пк/смарфон зламають, а цю девайсину — ніт. Як і будь-який гаманець, вірний спосіб втратити все одразу:)

Ідея в тому, що пк/смарфон зламають

Трохи дивно таке бачити на ІТшному форумі, тим більше, коли у практично всіх є вже не менш смачні штуки типу ключів для ФОП-рахунків у цифровому вигляді.

Я кажу про їх selling point, не то що я його приймаю. Для мене вірогідність втратити ключі при крадіжці рюкзака куди більш реальний кейс)

Холодные кошельки продаются не только гордым завсегдатаям ITшных форумов

Если я не ошибаюсь, то если теряешь «флешку», но сид-фраза дома в блокнотике, то физическая потеря кошелька не значит ничего. В таком случае покупается новый экземпляр устройства, вводишь сид и снова пользуешься.
P.S. Могу ошибаться, потому никаких жизненно важных частей тела на отсечение не даю

Сід-фраза вона для окремого воллета (тобто як мінімум одна на блокчейн). Тобто якщо у тебе десяток чейнів в портфоліо, то скоріш за все щось ти промахаєш таки.

Та, ні одна фраза може генерувати ключі у різних блокчейнах, як це працює у всіх мультивалютних гаманцях. В тому числі і леджері, але як вже казали вище — частіше за все складно зберегти саме Фразу, ніж фізичний гаманець.

Таких сервiсов валом. Часто-густо в звичайних обмiнках.

Але цим користується народ, який із зрозумілих причин не хоче світити свої прибутки у банку. Контингент там відповідний. Тому треба бути обережним щоб не розвели

Пардон за агрегатор на богомерзькому домені, але нічого кращого не знаю www.bestchange.ru/...​tether-erc20-in-kiev.html

Нажаль на .ua домені обмінників на двух пальцях порахувати можна. Хз чого так :с

А яка мета привʼязуватись до домену?

ру домен то таки зашквар.

Я взагалі. Крипта по дизайну ектреріторіально, чому її обовʼязково купувати на .ua? Це як свого часу зробили криптокарбованець і намагались його розкрутити суто на патріотизмі.

Ресурс то агрегатор офлайн обмінників, тому ти міняєш все одно в локальній обмінці:) Просто скоріш за все йому платять за розміщення, тому ти через треті-четверті руки даєш відсоток грошей росіянам, що фігня.
Проблема не в тому, що домен не .ua, а в тому, що .ru
А так хоч Куала-лумпуру.

Є український агрегатор obmify.com.
Але там чомусь деякі українські обмінники відсутні навіть. Тому, на жаль, краще, мабуть, усе одно порівнювати наявні пропозиції з bestchange.

почему в подвалах? во вполне цивильных офисах в центре города, с наружной рекламой, прозрачными стёклами, охраной, диваном для ожидания, кофе предлагают сразу при входе.

кофе предлагают сразу при входе

в барбєршопах чи шо? а, хоча ні — ті алкоголь пропонують..

да нет, в обычных нормальных криптообменках. никто не скрывается, всё цивильно уже давно

біля каждого великого завжди стоїть кемрі сбушна та з неї камера знімає. на антоновича коли там працював біля «біткоїн банку» вже почав вітатися з опером, бо кожного дня з ним каву в аромі купували )

А чи великий ризик доречі? 4 роки користуюсь, купа знайомих користується, жодного разу не помічав курйозів :) Хіба що іноді нервують адміни в телеграмі які можуть годину не відповідати

Binance p2p ніколи не підводив. Заводжу стейбли, далі вже по ринку. Є ще рампи усілякі, але у p2p нормальний курс та комісії

Я на біржі сиджу. Крипту кожен день купую і продаю.
Яку саме крипту хочете купити?
До речі, крипта просідає після купівлі — чим більша сума тим глибше просідає.
Тому купувати треба не все одразу, а потроху. Тобто можна й декілька днів купувати крипту. Але краще декілька тижнів чи навіть місяців — постійно усереднюючи.

Це як?

Це як?

Він купляє, коли росте :)

Ніт. Я купую по іншому. Використовую індікатори. Спершу хотів розповісти всю жахливу суть моєї самопальної системи трейдингу, але тоді спитав себе:
«Я витратив десь 1000 доларів і два роки на всі ті експерименти які дозволили мені вирахувати як треба вести торгівлю... То навіщо мені безкоштовно ділитися цим знанням?»

«Я витратив десь 1000 доларів і два роки на всі ті експерименти які дозволили мені вирахувати як треба вести торгівлю... То навіщо мені безкоштовно ділитися цим знанням?»

Купуєш, коли падає, продаєш, коли росте. Можеш не дякувати :)

Але спершу спробуй визначити де буде дно, а де хаї.

Докуповувати порціями по мірі падіння. Усереднена ціна буде вище дна, але цілком прийнятною. Те саме робити і при продажі.
Насправді спроба вгадати дно чи хай це досить небезпечна штука. Жодна методика тут не допоможе.

Є у мене одна думка — на моделі неможливо перевірити деякі гіпотези, якщо існує жваве реагування ринку на дії самого трейдера.
Тому, щоб там моя модель не показувала, насправді я нічого не знаю.
Звісно, хотілося б перевірити.

Ну, є одна раціональна думка. Чим ближче ринок до екстремумів минулих періодів, тим ймовірніше розворот в іншу сторону. Але екстремуми теж бувають різні. Можна брати за тиждень, місяць, рік, чи більший період. Тому це також питання інтуїції.

Якщо стабільно виходить за один блискавичний торг десь 2 центи, але можна якось завести 100 — 1000 акаунтів
І торгів у день зробити 10-100
То тут питання як реагує ціна у 5 хвилинному інтервалі...

На таких малих інтервалах ціна взагалі рандомна.

Якщо дозволиш, напишу тобі у лічку, який цікавий ефект у зв язку з цим я помітив.

Я теж знайшов стратегію на парі USD-EUR дає 2-2.5% річних на симуляції. Варто починати?

Або ти зарабатуєш на життя трейдінгом, або програмуванням або чимось іншим... DYOR
Кожній справі треба приділяти максимум уваги і часу щоб щось заробити.
Максимум у одному дорівнює мінімуму у другому.

Нє, ну просто як одне з гобі, ясно що не основне заняття життя.

На симуляції у мене 10% у місяць(!), інтрадей. Щоб торгувати реально, потрібен бухгалтер, який уміє коректно оформлювати для податкової всі ті операції куплі / продажу із криптою.
P.S.
Так, це десь 120% річних.

Щоб торгувати реально, потрібен бухгалтер, який уміє коректно оформлювати для податкової всі ті операції куплі / продажу із криптою.

WAT???

Купуєш, коли падає, продаєш, коли росте. Можеш не дякувати

Твої слова?
Так і робив.
Сканую ціну за допомогою public API біржі.
А далі моделюю покупки та продажі.
А щоб реально торгувати, то для початку хотілося б оформити ФОП, щоб дружити із законом та податковою, донатити на ЗСУ

А щоб реально торгувати, то для початку хотілося б оформити ФОП, щоб дружити із законом

Наскільки я знаю, закон по податкам на крипту ще не прийнятий

Вже. Як би у когось була фірма, орієнтована саме на торгівлю криптою — контора брокерська чи що, я б там міг розгорнути свою систему.
Дивись, ось трохи мого секрета: біржа винагороджує за великі
об єми торгів, компенсує половину коміссії чи навіть більше.
Але звісно хотілося б перевірити, як воно все насправді буде...

Кеш із кінг. Завів кеш, вивів кеш, задонатив. Зекономлені зусилля по декларації операцій обернув в більше кешу, більше задонатив.

Тих, у яких непогана волатильність і непогана ліквідність. Які торгують всі, які ходять у боковики, бо їх торгувати напрочуд легко. А ось імпульсів, навпаки, моя система здебільшого боїться.

Потрібна тема про заборонені слова в українській мові.

Тобто як я зрозумів, в нас зараз неможливо через онлайн обмінник просто з карти банку купити крипту?

Та можна, звичайно.
www.google.com/...​kAYD&sclient=gws-wiz-serp
Але
1. Це може бути лохотрон
2. Комісії можуть бути $1000+ за один біткоін

1 біткойн це 1 024 328,61 грн 1000 грн це 1%, ви за обнал більше заплатите.

Теж саме питання але з Європи.

З Європи взагалі немає проблем, на бінанс можна виводити і заводити миттєво, зі звичайного банківського рахунку і без комісій.

Ну в італійських банків комісії є завжди свої. А з WISE можна?

Ну в італійських банків комісії є завжди свої.

Комісії за IBAN (SEPA) транзакцію? Там 0.5 EUR, незалежно від суми. Я це вважаю — без комісії :)

А з WISE можна?

Для кожної країни і біржі свої умови. У Німеччині можна SEPA і кредитною карткою, але карткою вже 1.8% комісія, що досить багато.

Обмінник Binance P2P, ви комусь на карту, хтось вам кріпту, і навпаки

Треба реєстрація? Верифікація? Як швидко можна купити ту чи іншу валюту?

вериф надо, но там быстро подтверждают

Верифікація — так, швидко, і валюту купити шивдко, просто вибрати з пропозицій ту, яка дасть потрібну суму і ту, в якій кращий обмінний курс (ЮСДТ).

Я так виводив UAH -> USDT -> CAD (канадський банк), ± вигідно, вигідніше звичайних банківських конвертацій

Поки що лишається єдиним чи найдешевшим шляхом щоб виколупати свої зароблені гроші з лап борцунів з «валютними спекулянтами». Відкрита нещодавно можливість раз на місяць вивести з валютної карти 50000 грн на карту закордонного банку виходить трохи дорожче, і оце обмеження теж хня. Найбільш проблематична буває друга половина ланцюжка. Але то від країни куди виводиш вже залежить, і нема єдиного рецепту, тре експерементувати з невеликими сумами щоб намацати вірний спосіб.

А хоча, я там давно не користувався, які комісії зараз?

На скільки я пам’ятаю там просто вибрати пропозицію з курсом, який влаштовує (то ЮСДТ), і перевести на карту, і вже комісії за звичайний перевод між укр. картами, десь є, десь немає.

Через біржу геморно, але правильно і дешево. Геморно гроші з українських рахунків на біржу завести. Я через GEO Pay на бінанс завожу.

От це й напрягає, що заводити на біржу гроші геморно. Забагато рухів...

а чим вас p2p не влаштовує? курсом?
ви кидаєте гривню якомусь Васі на моно/приват а він вам крипту.
я так свої кровні $ в гривню конвертував (виходить десь середне між чорним ринком і офіц курсом)

ви кидаєте гривню якомусь Васі на моно/приват а він вам крипту.

Оце все, «ви кидаєте якомусь васі і чекаєте», мене непокоїть. Дуже здивувася, коли бінанс офіційно почав працювати з GEO Pay, а там саме так і працює. Ти кидаєш васі на картку, а вася поповнює бінанс.

За все це потрібно сказати «дякуємо НБУ», який унеможливив роботу крипто компаній і не надав інших рішень. Тому з березня місяця фактичний п2п — це єдиний шлях для сервісів, щоб працювати в принципі.

Оце все, «ви кидаєте якомусь васі і чекаєте», мене непокоїть.

Власне, про що я й кажу
mc.today/...​ivnim-birzham-i-brokeram
Клієнти monobank за 15 днів перерахували 6 млн грн фіктивним біржам і брокерам
«Нам дуже складно захистити „інвестора“, який сам, у здоровому глузді, надсилає гроші на неіснуючу біржу, яка являє собою номер картки фізособи в якомусь українському банку. Як їм пояснити, що так робити не треба?! До речі, є тема! Якщо надіслати суму не на „біржу“, а на ЗСУ, то можна реально заробити набагато більше», — написав Гороховський.

Підписатись на коментарі