Дистанційна освіта з Coursera Online Degree. Чи є в когось такий досвід?

Доброго дня!

Хотів би взнати, чи є в когось з аудиторії DOU досвід отримання дистанційної вищої освіти через платформу Coursera та програми Online Degree. Особисто мене зацікавила можливість проходження магістерської програми по Data Science за форматом Performance-based admissions.

Після початкового ознайомлення складається враження, що це досить непоганий варіант інвестування в свій професійний розвиток, і можливість за рік-півтора пройти програму, отримавши на додадок диплом від західного ВУЗу.

Буду вдячний, якщо ті хто проходив навчання подібним чином зможуть поділитися своїми враженнями, а також підказати чи є якісь неочевидні речі які потрібно врахувати перед початком навчання.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

З того, що мене зацікавило, є кілька програм від американських університетів:
— www.coursera.org/...​ence-data-science-boulder
— www.coursera.org/...​ata-science-illinois-tech
— www.coursera.org/...​-engineering-northeastern

Пройшовши вступні курси, які не є прям важкими, можна отримати доступ до основної програми, і проходити її в залежності від наявного часу і фінансових можливостей. Саме привабливе тут те, що не потрібно проходити через повний процес подачі документів з підтвердженням диплому, рівня англійської і т.д.

На вихідних шукав інформацію по цій темі, на Reddit знайшов кілька обговорень де люди ділилися досвідом. Виходить що ці програми вже функціонують пару років, є люди які отримували так магістерську освіту і задоволені результатом.

Підписатись на коментарі