Видаляємо росіян із контактів на LinkedIn. Показую, як це зробити у пʼять кроків

Зробила для нас всіх маленьку інструкцію «Як видалити русню з власних контактів на LinkedIn».

Користуйтесь самі, поширюйте на сторінках у соціальних мережах, надсилайте друзям в приватні повідомлення. За цим посиланням можна завантажити файл у форматі PDF.

👍ПодобаєтьсяСподобалось34
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Подсказываю гайд, как удалить русню в 1 клик.
Ведёте мышью в правый верхний угол, и нажимаете красный крестик.
Можно не благодарить.

Цікаво, скільки українців публічно виступило проти:
— введення радянських військ в Чехословаччину в 1968 році?
— війни в Придністров’ї в 1990-92 та створення ПМР (анексії частини Молдови)?
— війни в Абхазії в 1992-93 та анексії частини Грузії, а потім проти війни в Південній Осетії в 2008 та її анексії?
— СВО в Афганістані в 1979-89?

Героїчність та незламність в Лінкедіні — це звісно потужно.

Це скарб

Лол, а як вони там взагалі виявились в контактах? Тобто коли добавляли їх в свої контакти, то вони були нормальними? Причому добавляли після 2014 року. А тут оп, і за рік стали поганими? А що змінилося? Тому що проти хуйла не піднялися? Так вони і тоді, коли ви їх добавляли, хуйла не скинули. Так що змінилося?

Що цікаво, вони цього навіть не помітять, а ви потратили кілька днів свого життя на видалення. І хто від цього програє? )

не підтримую.
хочете щось зробити щось користне — спочатку подумайте.
а то коли кортить, а не знаєте що робити — краще нічого не робити, ніж робити якусь куйню

вже відповів на лінкедині в деталях — www.linkedin.com/...​vity:7118501902736076800

Ну авжеж, ти ж працюєш з ними, відповідно, вони стають всі «харошими». Це ж путєн вбиває українців, а 130 лямів, то просто добряки, які не мають іншого виходу, аніж за 200к рублів ти вбивати в чужу країну.
Про що тут думати? Ще комусь незрозуміло, хто такий середньостатистичний русак, серйозно? Якщо їх так багато, то йди домовся з ними в зону бойових дій, чи хочаб в самій рабзії(тебе без проблем пустять) вийди на мітинг, засічемо за скільки секунд тобі напихають хороші опозиціонери.

>як видалити росіян у 5 кроків
>заходимо у контакти, знаходимо росіян і вручну видаляємо
Дякую, чудовий гайд.

А є подібний гайд для спотіфай? А то колись зустрічав, а зараз не можу нагуглити.

Поширюйте контент на тему підтримки України в LinkedIn то московити самі повидаляються

Було тихо, ніхто не слав запитів, а десь з початку атаки на Ізраіль почали ломитись якісь невнятні особистості, більшість араби, один коцап. Хз, що це за прутня

Більш цікаво як видалити та не контачити із усіма проросійськими тварюками.
Вже думав створити плагін де кожен може помітити таку людину як проросійську. Ця інфа шарится між юзерами та помічає такі сторінки.
Думав взагалі це зробити децентралізовано. Навіть створити систему голосування. Типу якщо 3 людини підтвердять що це рашист то це рашист.
Але руки поки не доходять.

Так 3 людини подтвердят, что и ты рашист. Надо что-то более надёжное придумать. Например, паспорт хорошего украинца.

Зробив так само минулого літа.
Але вони зараз прибирають поточну локацію.
Найкраще їх палить то ВУЗи (перевіряю всі контакти де не впевнений). Але як їх автоматично відфільтрувати — не знаю.

Як що є на то час можна страдати такою фігнею

під кінчик, або ролик від Стерненка на другому моніторі все можна зробити.

Видалив в цьому році, з ≈6000 виявилось 180.

у мене так уже давно, але дякую!

Не спрацює з росіянами, що живуть не в росії або які вказали іншу локацію.

Із такими можна тільки вручну, але можна заходити на профіль і дивитись спільні контакти. Часто через одну людину можна багатьох вичистити

Робив так само. У мене 15К коннекшинів, то я кожен день протягом пари тижнів по 30-40 людей кікав )

Підписатись на коментарі