Можливості пробивання в айтішечку для військового
Привіт, народ. Спробую коротко.
Дано: військовослужбовець по мобілізації, 23 роки. Служив і в тилу, і на передку. Зараз відсиджуюсь на умовній ротації і знову їду на фронт.
Є власне розуміння того, що після умовної демобілізації (настане вона дуже нескоро, але нехай) одним з засобів не бомжувати, а мати якийсь особистий капітал і можливість кар’єри буде лише ітшечка.
Серйозно не брався за жодну мову програмування, крім недолугих спроб вивчення по відосах з ютубу. Умовно «технічного» чи «програмерського» мислення немає, але маю реально добрі знання англійської (вчився на перекладача) та можливість дойти через працю, кров, піт і сльозки власним розумом до того, що мені здається взагалі надскладним.
Цікавить: веб — розробка, фронт-енд. Можу навчитися писати код. А можу і залізти в умовну дата-аналітику. (Можу копать, можу не копать).
Що можете сказати по матчастині (де брати взагалі ази рівня нижче плінтуса та чи вибирати навчання на якихось курсах онлайн? Якщо так, то які курси обрати?)
Пи.си. «це мій перший пост, не судіть строго») Сприймайте моє прохання поради, як прохання чувака з вулиці, я все одно не надто щось зрозумію, але короткий опис того, куди можна йти та чим зайнятися умовному гуманітарію після закінчення війни (перемоги не буде, так) буде для мене дуже корисним.
Мотивацією для мене виступає звісно ж, можливість майбутньої кар’єри, можливість не деградувати постійно (як це відбувається в більшості в зсу) і да, подальше заробляння бабок. Меркантильно, зате чесно.
Дякую.
19 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.