Застосунки, де можна самому вносити англійські слова для запам’ятовування

Вітання Всім

Порадьте, будь-ласка, додаток/-и, який дозволяє самому вибирати, які англійські слова, ідіоми, фраз тп вносити для запам’ятовування або ж з своїм перекладом або ж з наявним в додатку

І ідеалі, щоб була можливість перевірки вимови на відповідність звучанню як в native speakers

Раніше таким класним додатком був «Мій словник», який давав змогу підготуватись до TOEFL, IELTS, FCE etc. На жаль його вже нема

Приємного недільного відпочинку Всім

ОНОВЛЕННЯ:

23/11/2023

Знайшла додаток My dictionary.

На жаль Apps, які б pronunciation перевіряли б в т.ч. не знайшла (шукала з подібною методикою як в ELSA Speak)

Якщо хтось знає більш ефективніші аналоги, зокрема з перевіркою вимови, буду дуже вдячна за поради

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Можу запропонувати для вивчення просто слів англійської english.vidshup.pp.ua
Слова з категорій і бази
Слово переклад, переклад слово, аудіювання, повторення
Для андроїда застосунок буде через місяць два

Мені, до речі, сподобався ваш пункт про ідіоми. Я теж запам’ятовую реченням одразу:)

знайшов ще один english.vidshup.pp.ua
можна додавати слова
аудіювання, слово переклад, переклад слово

Вдячна за відгук. На синхронний переклад не претендую. І те, і те. Але акцент саме на збільшенні словникового запасу. Раніше на постійній основі була комунікація дуже інтенсивна щоденна з носіями + постійна підготовка документів (юридичних, бухгалтерських, менеджм.), відповідно лексика набувалась по ходу по принципу «не випливеш, потонеш». Я нормально можу слухати як американські так і британські ЗМІ (не в режимі прискорення 2х =), та можу), нема бар’єру в спілкуванні. Ціль на TOEFFL, ін.тести не ставиться, але було б добре. Ключове: в короткі строки на систематичній основі самостійно збільшувати лексику (50 слів на день — не проблема мені). Чому шукаю саме такі додатки? Бо час від часу читається різна література англомовна, книги. пресу і хотілось би самостійно формувати словник + запам’ятовування більш в природній спосіб, асоціативність спрацьовує. Фактично зараз ще й умови підштовхують на прискорення, оскільки через якийсь час буде занурення в англомовне середовище на 100%

Вы имеете в виду карточки? Можно самому написать на Андроид там несложно...

Може бути як додатковий варіант. Мабуть, та я гуманітарій -). p.s.: знайшла додаток My dictionary, але незручний пошук, інтерфейс — бажає кращого (хотілось би) ..

res.cloudinary.com/...​/jhrxaptoppea5qtfryax.png

Якщо актуально, то можете спробувати мій Word Dolphin. play.google.com/...​verunner.wordrunner&hl=uk

Дякую, Михайло. Обов’язково спробую

А немає застосунків які б дозволяли вивчати слова в реченнях? Наприклад є список слів, застосунок генерує речення на одній мові, треба написати речення на мові яку вчиш. Ну або пропущені слова в реченнях. Я колись шукав і не знайшов, думав самому написати використовуючи базу Tatoeba але не вистачає часу.
Мені особисто важко вчити просто повторюючи слова без контекству. А от в реченнях вчити дуже дієво.

LingQ

Можна імпортувати власні фрази або слова за допомогою CSV або через інтерфейс. Також, можна слухати цікавий контент і додавати слова або цілі речення в список для вивчення, а згодом регулярно повторювати їх.

Теж певною мірою згідна. Мені це радше як додатковий варіант потрібно для покращення upper, вивч.advanced. Планую бути в повністю в англомовному середовищі якийсь час. Розумієте, мене саму наймали для такого спілкування, але я чудово знаю, де мої слабкі сторони. Найшвидше мова вчиться, коли інтенсивне щоденне спілкування в роботі з носіями мови в роботі і поза. Останнього більше ніж першого зараз, тому хочу підсилити самостійно крім того ..

Дякую. Play Market її не показує і сайт не діючий, бачу при переході з статті www.lovelylanguage.ru/...​h-bx-language-acquisition

Він хіба дає змогу вносити свій переклад і нові, не існуючі в ньому слова?

Так. Можна самому створювати свої картки, додавати картинки, аудіо, приклади використання слів в реченнях і тд. Але, на жаль, перевірки вимови там нема. Для вимови можна спробувати shadowing technique.

Дякую, Володимире.
Ознайомлюючись з рекомендованою

shadowing technique

, знайшла 2 корисні додатки (може комусь пригодиться): 1.LingoTube (дає субтитри агл, укр. будь-якого відео) із збереженням їх, сортуючи відео по блоках; 2.Tandem — платформа знаходить по обумовлених користувачем критеріях носія мови, з яким можна постійно практикувати на встановлені теми

як варіант, Memrise. сам, правда, там не створював курсів, але постійно користуюсь курсами, які створили інші користувачі, тож це точно можливо.

Я ним користувалась. Дещо не те, дякую

Ще додайте можливість надрукувати невеликі картки. Розвішайте їх на стінах. Будуть завжди перед очима.

Це ефективно. Дякую. В той же час більш зручно, щоб завжди під руками було, якщо часто в дорозі

Выбирайте любое https://www.fluentu.com/blog/english-rus/карточки-для-изучения-английского/

в телеге в избраное кидай и всё

Мені не імпонує їх бізнес модель, інвестори і «сіруваті» фінансові питання. + Їхні сервери в РФ ось відео про їх зв’язок з Альфа-Банком, Фрідманом www.youtube.com/watch?v=0V67ADwFsPw

даже если они узнают твой список английских слов, ничего страшного не произойдет

:) теж правда. Але там не посортуєш, градацій нема

Підписатись на коментарі