Які у вас найпродуктивніші години?

Настав час п’ятничного обговорення, спільното! Виникло питання: чи є у вас найпродуктивніші години? Коли ви встигаєте виконувати більшість робочих задач і скільки годин поспіль вас вдається працювати ефективно? Чи ви працюєте щодня з однаковою рівномірністю? Діліться в коментарях!

До слова, про години: не забудьте, що цієї неділі переходимо на зимовий час (на одну годину назад).

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коли всі поснули і ніхто не відволікає.

година перед дейліком

Скрам майстра боятися — джиру не відкривати

6-8, 20-23 бо діти. Також черг на білд-сервер нема, ніяких мітингів, нема менеджерів з питанням на секундочку.

як на мене то ранок (до 12.00), а коли запара, то потрібно стати в годині 5 і до роботи. З обіду зазвичай важко налаштуватися

Коли нема війни в країні :(

Коли тімлід пише в лічку, починаються найпродуктивніші години

Коли менеджер пише в лічку (Бо ТімЛід то я)

З 9 до 13. Це період що рзгребти непонятні говна, роздебажить проблему і сформувати алгоритм «шо далі».
Потім то вже просто кодинг

9 до 13 це період коли я як живий, але не живий. Чим пізніше — тим краще працює голова

Пофіг які години якщо в цей момент ніхто і ніщо не відволікає

Найпродуктивнішими були з 17 по 27 років.

Щас вже таке(

А що після 27 сталось? Переживаєте, що не потрапили в клуб 27?)

Звучить парадоксально, але в мене дійсно найпродуктивніший час починається десь після 20 годин без сну. Дика концентрація і стійке відчуття потоку при наявності чіткої цілі дозволяють робити дива.

Можна поцікавитись, якого ви (хоча б приблизно) віку? Чи я вже таке старе, бо колись так міг, а тепер би більше спатоньки...

Дупогодини не мають єфективності :-)

З 12.00 по 00, головне добре виспатись.

якщо ніхто не відволікає та немає мітосів, то з 8 до 13 можу виконати роботу на яку при інших умовах витрачу 2-3 дні

з 9 до 12 потім ще десь з 17 до 19

Зазвичай, коли ніхто не заоб....є, тоді і найпродуктивніші.

Коли в офісі нікого немає, з 8 до 9

друга половина дня

Друга половина дня, день після дейліка (він у нас о дванадцятій). Можу взагалі стартувати о 12-й і працювати до 20-21.

Коли сплю
Виділяю тепло і природній газ
Споживаю мало

Раніше б відповів що з 8 до 12, але з появою дітей і ремоутом тоді коли вдома тихо (9-11 вечора)

14:00-20:00 з перервою на обід
Загалом, це десь 5.5год робочого дня — в маркетингу коли трекала чисті години роботи, виходило так само.

В мене найпродуктивніші години уві сні, там встигаю усе

Зазвичай, уранці, оскільки розум націлений на виконання найважчої та найважливішої роботи в першу чергу. З 8-ї ранку до 12-13:00.

О 8 я ще сплю

Років через 7-8 буде по іншому, до ворожки не ходи))

тільки перші пʼять хвилин дейліка?

Є два екстремально ефективні періоди для мене:

— з 5 ранку до 10 — В ці години я просто працюю як робот, особливо коли є складні завдання які потребують ясного бачення, але це якщо дозволяє особисте життя, бо прокидатись треба в 4.
— з 11 вечора і до 5 ранку — це можна декілька раз в місяць (дуже ефективно виходить безперервно доробити певну задачу) , бо більше це вже йде в негативну фазу як для роботи так і для здоров’я

А так загально в день працюю двома фазами по 3-4 години 10-13 (роблю основну розумову роботу) , 15-19 (дошліфовую, рефакторю, рев’юю)

Десь так
Мітінги смикають тільки
І онколи
І слакио тімзи

Приблизно з 8 до 13-14

Якби стереотипно не звучало — але вечір. 19:00+ аж до першої)

20:00-00:02 це час моєї найбільшої продуктивності. Я джун PM:)

Уявляю, написує опівночі «ну шо там, коли буде апдейт,сракі горят»

Написує — то ще пів біди. Гірше, якщо телефонує)

Може він детально все описує, написав на конфлюенссі стільки, що атлассіану довелося новий жортский диск купляти, пріоретизував беклог, наступного ранку в усіх чатах в 10 ранку відкладені повідомлення з відповідями на всі питання.
Менеджмент — то не замахувати статус коллами.
*прилетіло лопатою від менеджменту за дезінформацію

Точнісенько у дві хвилини на першу як ножем відрізає?

Я лише навчаюсь зараз, але з 11:00 до 15-16:00 мій най ефективніший час навчання. Мені здається для мене це ідеально

Прикольно, це чим і як вимірюється?

такі які вам треба, тільки візьміть на роботу😂
якщо серйозно то десь з 15 до 22
поспіль ефективно 2-4 години
щодня не з однаковою рівномірністю, якісь дні їбош, але після пари тижнів їбошу, завжди наступає період неїбошу
мб це просто неправильний менеджмент власних ресурсів

Підписатись на коментарі