Чи пов’язаний Telegram з KДБ?

Привіт. Недавно «Telegram заблокировал канал „Утро Дагестана“».
Гугл не видає інфи про блокування інших каналів за останній рік, окрім часткового блокування хамасу (лише андроїд).
Чи не є на вашу думку блокування каналу «Утро Дагестана» маркером зв’язку ТГ з КДБ?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

twitter.com/...​tatus/1740656633850790302

... тщательно подчищенный телефон девушки, но вот в восстановленных сообщениях....
... а зачем телеграм удалил? ты же там с Аней переписывался....

чи має хтось доступ до переписок в телеграм? ... ну не знаю не знаю... мабуть це іпсо...

Нащо коментувати стару тему, завжди можна нову створити

В жодному разі, у вас якісь одні домисли, прєд’явітє доказатєльства!

Тєлєга — острів свободи руского міра. У жодного брудного безпринципного чекіста нема доступу до списку найпопулярніших груп та їх членів, до ваших даних, підписок, місцезнаходження. Всі анонімні члени груп — хороші росіяни й хороші люди, жоден чекіст не примажеться, і ніхто, повторюю НІХТО не має доступу до даних на серверах в реалтайм. Навіть роскомнадзор!

Щось давно не було дописів цього жанру.

Так пов’язаний. і фінансується ним. і рф має всю інфу (та. вони не можуть справитися з тою інформацією. але мають). Всі банки податкові і т.д. — всі підримують тг як основний канал комунікації... рф може знати все і про кожного (особливо на фронті)... а простому користувачеві — важлива зручність і мемчики — за що дурову і ко відстьогують бабло... і він зручний...

На фронті, на щастя уже починають його забороняти. Але це почалося не так давно — як кажуть, і року не пройшло.

«Утро Дагестана» — це наша ІПСОха. Зроблена через одне місце, але вкрай успішна. ЗабЧому Дуров її заблокував і не блокує русняві ІПСОканаи — вирішуйте самі

На Хабрі писали, що в ті дні в «проблемних» регіонах ТГ не працював. При чому тільки мобільна версія. Дуже підозріло.

дякую за конструктив, і вам всього найкращого

Вам мало попередніх срач тем? Це ж не хуітер, це все ж таки ДОУ де спілкуються професіонали як раз зі сфери ІТ, тобто розуміються на тому як це все працює.

“You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.” — Morpheus “The Matrix”

Перше, що приходить на думку, коли здавалося б розумні хомячки (айтішники) починають захищати цей фсбшний анальний зонд.

Перше, що приходить на думку, коли здавалося б розумні хомячки (айтішники) починають захищати цей фсбшний анальний зонд.

Анальний зонд від ЦРУ не викликлає питань? Зручно?

Все ясно, ще пару постів і будеш нам писати про «8 лєт дамбілі бамбас» :)

Все ясно, ще пару постів і будеш нам писати про «8 лєт дамбілі бамбас» :)

О так, з тобою точно все ясно — пропоную застрелитись з табельного ТТ.

ЦРУ захопило кілька регіонів і веде війну в Україні ?

Ну тобто зручно. ОК, занотував.

і як то все працює? поясніть.

бо я не розробник, а так, дрібний маркетолух.

але коли мій драфт в чаті переноситься на різні пристрої (без синхронізації з попереднім пристроєм) і є кнопка «delete cloud drafts» то я, як недалекий хом’ячок, розумію що всі що я пишу в ТГ лежить десь на серверах.

а якщо продукт не монетизується (преміум підписка це не монетизація для такого продукту) і всі дані проходять через сервера, то невже вони не зберігаються ніде і потім не продаються?

так, мої мемчики, фоточки та списки продуктів нікому не треба. я за них і не перймаюся.

а от ситуація з Утро Дагестана саме то. для мене це досить показова ситуація, бо я не чув щоб ресурси, які розпалюють війну в Україні були заблоковані. а канал, який міг вплинути на політичну ситуацію в рашці — відразу.

інші аргументи поки притримаю.

бо я не розробник, а так, дрібний маркетолух.

Ну тобі треба займатись маркетолухством. Будувати теорії змов — це треба зовсім іншу спеціальність отримувати, і з айті вона теж не має нічого спільного.

В мене є одна знайома яка вважає що будка міськгаза біля її будівлі стояло для того щоб прослуховувати її розмови по телефону. Її вибір це вайбер тож ви точно знайтеде спільну мову відносно телеги.

тикання...
перехід на особистості...
0 конструктиву...
все зрозуміло...

або звичайний моральний урод з мішком комплексів
або шістка за 30 рублів
всього найкращого

Так
Поки останній хом’ячок хвоста не вкусить

От зовсім не дивує, лише пояснює.

Jetbrains не контролює переписку в тому числі людей, які служать у ЗСУ.

www.bleepingcomputer.com/...​rwinds-supply-chain-hack

Ії софт використовують як мінімум
А може й співпрацюють
Хтозна...

Ії софт використовують як мінімум

Тим TeamCity користуються два каліки. А телеграмом у нас 90+% користувачів мобільних пристроїв. Треба ставити пріоритети.

додам. що цінність як раз не в переписці окремої людини (ми не говоримо про військових, які пишуть про секретні об’єкти). її зараз і там можуть знайти і в ліс на прогулянку. цінність у впливу на маси і в розумінні суспільних настроїв.

Підписатись на коментарі