Як тестувальникам правильно шукати роботу? Подкаст

Геннадій Міщевський, SDET, QA Manager та автор найпопулярнішого топіка на ДОУ який на цей момент має майже 1.5 мільйони переглядів, втратив роботу, але зміг знайти нову досить швидко на супер конкурентному ринку.

Про те як він це робив що використовував для підвищення шансів ми і поговорили у цьому подкасті.
Я який вважав що знаю все, дізнався багато цікавого з цієї розмови. Гена підійшов до процесу пошуку роботи системно і розумінням справи.

Пошарьте це відео, можливо ті рекомендації що дає Гена допоможе комусь швидше знайти роботу.

⚡️Ми будемо розвивати напрямок подкастів на каналі QA балачки, кликати гостей і говорити про різне цікаве (не тільки тестування).
Тому обов’язково підпишіться, для нас це дуже важливо.‼️
Якщо у вас є теми які вам цікаві, обов’язково пишіть про це в коментарях.
Ми все читаємо і відповідаємо

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному5
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

React складніше Angular , це вже дуже субьективна думка. Дякую за цікавий подкаст!

Я на ангулярі не писав, то ж не скажу. Моя суб’єктивна думка, що реакт, чи ангуляр складніші за будь-який фреймворк для автоматизації тестування.

Дякую за супер корисний контент. Завдяки йому у 2016 я неочікувано для себе отримав офер на трейні-тестувальника. І хоч тоді не склалося, саме ваша стаття дала поштовх і розуміння основних теоретичних речей, на які потім нашаровувалося все інше.

Завдяки постам цього чоловіка, я знайшов свою першу роботу майже 5 років тому.
Бажаю всього найкращого!

Це дуже приємно і мотивує робити корисний контент!

тепер треба курс по основам автоматизації)))

У мене є в загашнику по JS для автоматизаторів, але публічно ще його не викладав

Пане, відкривайте канал і дивіться з першого відео + повторюйте www.youtube.com/@qa_senpai/videos

Підписатись на коментарі