Revolut і (безна)Дія.Сіті

Зайшов якось я на DOU, глянути список контор, які заскочили на Дію.Сіті.

І от скролю-скролю і тут бац... ТОВ «РЕВОЛЮТ ТЕХНОЛОДЖИС ЮКРЕЙН»

Офіси: Москва (Росія), Санкт-Петербург (Росія).
Власник: ніколай сторонскій — син одного з менеджерів газпрому.

Цікавий момент, що ця контора почистила на DOU свої офіси, зараз в них там — Київ, Краків (Польща), Лондон (Велика Британія), але в реєстрі дії.сіті реальні офіси видно.

Не берусь стверджувати, але з відгуків, я зрозумів що даною конторою, на росії продовжується хайрінг. Також на момент грудня 2021 року, тут було найнято близко 20 українців (за даними DOU).

Проаналізувавши цю ситуацію, в мене виникає кілька питань.

1) Питання до мінцифри і безпосередньо до Федорова: Чи збираєтесь ви, запрошувати в Дію.Сіті: тінькоф-банк, яндекс і вкантактє? Якщо так, то в якій валюті будуть сплачуватись податки, в рублях чи гривнях?
2) Питання до українських айтішничків які працюють в revolut: невже ваше виховання було наскільки безпринципним, що бути рівним русаку для вас це ок?

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я чесно кажучи, не зрозумів польоту ваших думок.
«Хароші рускі», «телемарафон», «ілон маск», (я перепрошую) «срання», «ригання».

Зверніться до лікаря.

Доречі, чекнув твої коменти на DOU.
Це ти виходить, що кримський сєпар ти а клоун я?))

Апликуха отличная у них. Если б придолжили, с радостью бы поработал у них. Жаль только что в колхоз Дия Сити записались.

Ну та росіянам там ок напевно працювати, я хз.

Я працював в Revolut. СЕО компанії публічно відмовивився від паспорту росії. Компанія допомагала українським працівникам, офіси в росії закрили, хто хотів і кого змогли релокейтнули. Компанія досить адекватна не дивлячись на багато негативу на blind, наприклад.

Цікава позиція. А як ви Гадаєте чому йде багато негативу? Просто так?
Я чомусь думаю що причина може бути в тому, що revolut — це один із ключових банків для кацапів, які їдуть за кордон, оскільки він один із небагатьох «банків», які відкривають рахунки в євро по кацапським паспортам.

Я мав на увазі негатив з точки зору роботи в компанії. Це не в моїй компетенції коментувати роботу Revolut як банку і кому вони відкривають чи ні рахунки. Особисто з мого досвіду це була одна з найкращих компаній з якими я співпрацював (а їх було не мало). Є компаній на ринку у нас, які багато говорять, просто катнули офіси і все. Вони могли б зробити так само, і це б було зрозуміло, але не зробили. Тому я б на вашому місці не шукав примарних «зрад», там де їх немає, а зайнявся більш продуктивною діяльністю.

Спробую, вашу пораду не забути до завтра)

Автор «статті» сам працював в EPAM (один з топ-роботодавців в it в рф) після 2014. «Зради» можна знайти скіль завгодно в будь-кого, варто тільки пошукати :D

Ну воно то так, але револют майже единий банк що без їб лі мізків і походів у офіс, відкривав і відкриває за кородном рахунки віддалено, достатньо зарєструватись в моб аплікушці, дати адрессу та скинути скрін документів на право перебування в країні і вже можна користуватись, при цьому він не вимагає якихось реєстрацій в податкових системах типа песель польскього.

Тобто зрада, але користуватись можна?

Особисто у мене в якийсь момент просто не було вибору, тому питання було не «можна чи не можна», а ось лише один варіант і досвідос.

Не фсьо так однозначно?

> LinkedIn, Valerii Synenko

Працював 16-17 роках в

> AdvanceTS

Котрі
> эффективно отслеживать новые рекламные тенденции из 28 тизерных сетях, а также из социальных сетей ВКонтакте, Instagram, myTarget;

Тобто, надавали послуги росіянам після 2014.

> EPAM — 2017-2019
> DataArt — 2020

Тут аналогічно, але ще й наймали росіян.

> ZScaler — 2020-now

Ці і сьогодні представлені в росії. Публічно завяляють, що мають там дата-центр. Непублічно — невідомо що ще.

То як, однозначно чи ні? :)

Тобто, надавали послуги росіянам після 2014.

Я сильно вибачаюсь, але апворк сам перестав надавати послуги росіянам тільки після 7го березня

Ви й самі в єпамі працювали в 17-18 роках.
Так в кого що однозначно?

Так комментатор выше и не подымал подобные вопросы по повду «ношения крестика», так что какие с ним проблемы? А вот к топик стартеру как раз вопросы напрашиваются :) Ибо он в чужом глазу соринку видит, а в своем... бревно не замечает.

Я лише відповідав на запитання автора щодо «однозначності» та викидів від автора щодо колег по цеху, маючи за спиною досвід, за котрий він зневажає інших людей. Це лицемірно, чого я не сприймаю, тому вирішив подивитись, що ж там за досягнення є в автора, що дозволяють йому так ставитись до оточуючих.

Сам я жодним чином не приховую, що працював з EPAM та іншими білорусами (до яких потрапив через харківську контору — Intetics).

P.S. Ваша відповідь наче як пронизана особистою образою, а один єдиний коментар в профілі на свіжому акаунті та не надто популярному топіку виглядають підозріло. ;)

1. Перша моя компані відслідковувала рекламу в кацапському сигменті, до тих пір поки це було дозволено законодавством.
2. За іпам, чи я б корова мичала як то кажуть, та і до іпама питаннь немає, так як вони закрилися на рашкі і не хайрять там людей, напротивагу різним револютам.
3. Дата арт — звільнився через кацапський менеджмент, про який мені не повідомили на співбесіді.
4. Цікаво, що моя поточна компанія, є лідером в тому що захищає клієнтів від кацапських кібер атак. Але то ніщо, бо якийсь Богдан з вінницького регіону знає краще де в кого датацентри.

Пытался кинуть говном в револют, а обосрался сам

Зрозумів.

Щодо першого — як ви намагались звинуватити Бота — «ета другоє». Як несподівано. ;)

По іншому — нащо ці грубощі? Невже вам не байдуже, що там пишуть анонімуси в інтернеті? :)

Я дізнався, що в ZScaler є дата-центр в росії лише коли писав відповідь до вашого посту. Про всяк випадок, посилання на офіційний портал ZScaler, де вони це зазначають: trust.zscaler.com/...​caler.net/data-center-map

Прошу відмітити, там жодних згадок про Богдана з вінницького регіону. ;)

Питання до ТСа, справедливі, я навіть натиснув ’Підтримати’. Але питання до Дія.City це не знімає. Що з цим робити?

Що не так однозначно? Парніша, будь попроще. Ти тут вирішив потикати усим які вони не дартаньяни? Краще на волонтерство витрать ресурс, якщо такий крутий.

Ви забули в кінці додати «йопта».

Підписатись на коментарі