Чи зацікавлений Китай в розпаді Росії?
Мені стала цікавою така юридична задача:
— з власником було укладено нотаріально завірений договір на оренду помешкання на X років;
— власник після цього через деякий момент помер, нащадків нема.
Що буде з помешканням та орендою?
Росія ніколи в своїй історії не приймала участь в безперервній гарячій війні більш ніж 4 роки. Остання така війна закінчилася катастрофою та частковим розпадом. Я про Першу Світову, котра через 4 роки призвела до двофазної революції в
І ми бачимо досить цікаву позицію Китаю, що зацікавлений в максимально довгому процесі війни Росією, який весь час зацікавлює її на цю війну, але робить це з мінімальною матеріальною підтримкою (лише допоміг снарядами та гарматами через Північну Корею). До того ж увесь час спливають новини про активізацію секретних домовленостей про оренду Південного Сибіру та Далекого Сходу.
Так, всі вважають, що Китай зацікавлений в військовому поверненні Тайваню. Але зробивши це, він отримає санкції, косметичні Кримські чи реальні, нелояльне населення та острів, котрий не має нічого. Про заводи з
Особисто я вважаю що Китай хоче провернути варіант Аляски:
— зацікавлюємо дурненького московського диктатора у війні;
— демонструємо формальну підтримку, без будь якої реальної;
— укладаємо договори про оренду на 49??? років;
— доводимо ситуацію до розпаду Росії;
— анексуємо без будь-яких санкцій орендовані території (проблема продовольства турбує Китай і ці території її вирішують).
За цим прогнозом Україні доведеться воювати з Росією до 2026 року для того щоб план Китаю став реальністю, вийти з неї раніше нам не дадуть. Тому треба готуватися до цього терміну закінчення війни.
Найкращі коментарі пропустити