Як зняти валюту з картки Payoneer у 2023-му

Добрий день усім!
Поділіться будь-ласка, як та де саме на 2023 рік можливо зняти з картки Payoneer валюту.
Зіштовхнувся з такою ситуацією, що не хочу знімати у банкоматі, тому що комісія та курс зараз — не дуже сприятливий для цього. Раніше можливо було зняти з картки валюту у Конкорд банку на касі, проте зараз — це зробити неможливо (банк був ліквідований).

Може хтось підскаже, де отримати кєш з картки Payoneer, буду дуже вдячний!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Доброго дня чи знайшли ви відповідь на питання ваше?

Iнтеграцiя з Моно та Приват працює. Перекинув гроши на обрану картку, через 15 хвилин отримав. Замовлення в кассi — зняття. Яки питання ?

Підкажіть будь ласка як зняти валюту (USD) з фізичної картки Wise? Чи є якісь банк, в якому це можна зробити (Львів)? Чи тільки через приват і якщо так то яка комісія буде з боку привату, і як він реагує якщо перевести собі через Swift близько 1000$?

Невже немає банку по типу Конкорд Банку (закрився), де можливо на касі з карти Payoneer зняті валюту?

Я вивижу сепой і знімаю ккшем в a bank, там без комісії

Для себе спробував ці два варіанти, зупинився на другому.
1. Payoneer -> USD карта Приват -> Видача готівки на касі. Комісія: ~3%. Виникають проблеми при отриманні готівки в кассі — нові купюри («сині», 2009 рік і новіші) майже неможливо отримати, пропонують старі і часто пошкоджені, які валютчики купляють зі знижкою. Також є ліміти на розмір суми.
2. Виведення через приватні «обмінники». Наприклад, я користуюсь ObmenAT24 (не реклама). Комісія: 3.5%. Завжди можна домовитись щодо нових купюр і значно більші ліміти на суму видачі.

Приват — це напевно як і у Моно.
Про обмінник чув. Проте в мене намає моливості у аккауні Payoneer перераховувати кошти іншим аккаунтам, тому що кошти отримую не від компаній типу UpWork та ін, а від свого роботодавця, а у Payoneer якась умова типу, щоб комусь відправляти потрібно отримати платижі від компаній...
Ось у Конкорд банку було 2% за зняття в касі з карти та без проблем, а зараз так вже не зробишь(

A-bank 0.9% комісії

А як же комісія Payoneer 2% при переказі на рахунок A-bank?

Монобанк -> USD картка, там iнтеграцiя з Payoneer.
Поповнтити Payoneer -> Mono USD — замовити у касi банку через пiдтримку Моно кеш.

Дякую, не знав про таку можливість.
А якось напряму з використанням тільки карти Payoneer, не знаєте можливості?

Теоретично в касi будь-якого банку вам мають дати бакси. Практично, гадаю, вам вiдмовять посилаючись на щось типа «зараз нема доларiв». Та й вiдсоток там сумарно будет 5+% за зняття.

у мене wise

І 18% з доходів фізосіб + військовий збір 😂

Підписатись на коментарі